2013 ekim bebekleri büyürken:)

benim sütüm az gibi geliyor bana patlamış mısır süt yaparmıııı
bide mama veriyorum ben arada 30 cc ama çok azz çünkü sarılık olmuştu doymazsa gene tekrarlardie korkuyorum ama onu vermek istemiyorum ....sütüm yeter inşallah mamayı sadece gece 1 e indirecem dediğim gibi çok az veriyorum zaten

Ben her gece süt içiyorum bulgur pilavıda yiyorum. Gaz olmadı çok şükür bebeğim 19 günlük belkide daha başlamadı inşallah hiç olmaz

Arkadaşlar gaz için ben kızımda ekmeğin içine bol bol kimyon koyup yerdim çok gazı olmamıştı kızımın sanırım rezene kimyon çayı da var çorbalarada koyuyordum oğlum 19 günlük henüz bizde gaz problemi olmadı çok şükür

valla etmeli bencede. ilkgünlerde gece 3e kadar eşim duruyodu 3ten sonra annem kalkıyordu bebeğe yardım etmek için.. ben şimdi bile eşim yanımdayken geceleri çok zorlanıyorum. gündüz ben bakıyorum özellikle ağladığı günlerde o kadar bunalıyorum ki. istiyorum işten sonra gelsin de o baksın biraz..

benim bebeğim 4.090 kg doğdu. bir hafta 3.950ye düştü. 4 hafta geçti aradaan 4.650 olmuş... çok mu alıyor ne?

mrh arkadaşlar,
burda hıçkırmaktan bahsedilmiş...hıçkıran bebek doymuş demektir. dr umuz öyle söylemişti.azıcık daha emzirmek yada bi tatlı kaşığı anne sütü vermek gerekiyr diye okmuştm bi yerde..
benim kızım memede vakit geçirmeyi çok seviyor..sizinkilr de öyle mi?
1 aylık oldu bu arada..sarılığı vardı erken doğumdan kaynaklı..değer inmeye başlamış çok şükür..

benim bebeğim 4.090 kg doğdu. bir hafta 3.950ye düştü. 4 hafta geçti aradaan 4.650 olmuş... çok mu alıyor ne?

Çok olur mu bence iyi.alt sınır 500 zaten.benimmarkadaşımın oğlu 1.950 aldı.ben istiyormm ki 1 kilonun altın da almasın bu ay.aşı oldunuz mu peki hepatit b biz yarın olacaz korkuyorum çok ağlar mı diye

Biz de öyleyiz.ben daha yemek yiyemedim ne uyuyor ne memeden ayrılıyor.

canım benim oğluşumda çok hıçkırıyo.ben çok tatlı buluyorum onun hıçkırığını:))) oğluşumda çok memeci.kızın için çok geçmiş olsun.bol bol emsinki tamamen geçsin sarılığı annesi.

Emzirmek iskence herseyi denedim gecmiyor yaralar varmi onerisi olan kizlar?

canım bepanten denedinmi bugün aile hekimim iyi gelir dedi bana. benimde ufak tefek çatlaklar var.bugün lansinoh da aldım bakalım denicem ikisinide.önceden kendi sütümü sağıp sürüyodum çatladıktan sonra o da fayda etmedi maalesef(

Kizlar bebeginizde gaz oldugunda ağlarken göğsünüzü veriyor musunuz? Ben verdigimde rahatlıyor emıyor bilmiyorum ne kadar dogru yapiyorum😞
Ben veriyorum canım. Sonra memedeyken daha rahat pirtliyor.
Bizim sadece burun tikanikligi ve uyku sorunumuz var
Cnm dün gece sadece 1 saat uyudu mafoluyorum uykusuzluktan
sanada çok geçmiş olsun Cnm...
Bütün tıkanıklığı bizde de var canım. Uyku sorunu bizde de değişken.bazen uyuyor bazen hic uyumuyor. Cok sagol canım. Insallah iyileşirim de daha iyi ilgilenirim Bebeğimle.
Benim oğluşumda emdikten sonra gazını çıkartmazsam hıçkırıyor . Ben Sezaryan oldum o yüzden rahat oturarak emziriyorum. Gazı çıkınca hemen uykuya geçiyor oğlum. Senin oğluşun doymuyor mu acaba?
Doyuyor canım. Hatta hıçkırinca doyuyor diye okumuştum. Ama cabuk açıkiyor bizimki.

Evet bende öyle okudum canım. Doyunca hıçkırıyor diye. Birde gazı tam çıkmayınca. Bende emziriyorum bazen hıçkırık sonrasi.
Benimki de cok seviyor memede durmayi.

Bizimkinin bugun cok gaz sancısı var. Sabah sut içmiştim. Ondan cok oldu galiba. Yediklerimize cok dikkat etmeliyiz.
Birde benim sütüm koyu o yüzden bebegim hep koyu kaka yapıyor. Parça var sanki icinde. Herhalde bol su içmeliyim ki biraz sütüm durulsun. Sizinkiler nasıl.

Bir de bugun bebeğimin göbek deliğinde kan vardı. Dr takip edin dedi. Eğer devam ederse getirin igne yaparız dedi. K vitamini yapıyorlar ya dogumda onu tekrarlayacaklar eğer devam ederse.
Birinin daha bebeğinde öyle olmustu sanki. Dr'a gidecekti ne oldu?

Canim benim sütümde koyu ve bu sütun yagli oldugunu ve bebegin gelisimi ve kilo alması bakımından iyi oldugunu duydum tabi sıkıntı gaz yapması ( her güzelliğin bir zorluğu var diye avutuyorum kendimi( bol su icince durulur mu bilmiyorum

Çok olur mu bence iyi.alt sınır 500 zaten.benimmarkadaşımın oğlu 1.950 aldı.ben istiyormm ki 1 kilonun altın da almasın bu ay.aşı oldunuz mu peki hepatit b biz yarın olacaz korkuyorum çok ağlar mı diye

evet bugün yaptırdık biz. valla 10 15 sn ağladı. oda iğne girdiği anda. kucağıma alana kadar susmuştu.. ama ebe ağrı eşiği yüksek galiba hemen sustu dedi...genelde ağlarlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…