Kilosu kaç canım doğumdan sonra nekadar aldı
Bizim sadece burun tikanikligi ve uyku sorunumuz var
Cnm dün gece sadece 1 saat uyudu mafoluyorum uykusuzluktan
sanada çok geçmiş olsun Cnm...
Canım ben de sadece bebek bskımıyla ılgılenıyorum annem yemek ütü temizlik yapıyo sadece kızıma yalnız bakıyorum yanı abarttım galıba :) çok şey mi istıyorum akşamlarına hep misafir belkı annem yorgun dusuyo gece uyuyo bende gece az bana yardım etse dıyorum tabı anneme demıyorum akşama kadar ayakta mesajla bugun yataktan kalkmadan mısafır geldi
benim bebeğim 4.090 kg doğdu. bir hafta 3.950ye düştü. 4 hafta geçti aradaan 4.650 olmuş... çok mu alıyor ne?
mrh arkadaşlar,
burda hıçkırmaktan bahsedilmiş...hıçkıran bebek doymuş demektir. dr umuz öyle söylemişti.azıcık daha emzirmek yada bi tatlı kaşığı anne sütü vermek gerekiyr diye okmuştm bi yerde..
benim kızım memede vakit geçirmeyi çok seviyor..sizinkilr de öyle mi?
1 aylık oldu bu arada..sarılığı vardı erken doğumdan kaynaklı..değer inmeye başlamış çok şükür..
mrh arkadaşlar,
burda hıçkırmaktan bahsedilmiş...hıçkıran bebek doymuş demektir. dr umuz öyle söylemişti.azıcık daha emzirmek yada bi tatlı kaşığı anne sütü vermek gerekiyr diye okmuştm bi yerde..
1 aylık oldu bu arada..sarılığı vardı erken doğumdan kaynaklı..değer inmeye başlamış çok şükür..
Emzirmek iskence herseyi denedim gecmiyor yaralar varmi onerisi olan kizlar?
Ben veriyorum canım. Sonra memedeyken daha rahat pirtliyor.Kizlar bebeginizde gaz oldugunda ağlarken göğsünüzü veriyor musunuz? Ben verdigimde rahatlıyor emıyor bilmiyorum ne kadar dogru yapiyorum😞
Bütün tıkanıklığı bizde de var canım. Uyku sorunu bizde de değişken.bazen uyuyor bazen hic uyumuyor. Cok sagol canım. Insallah iyileşirim de daha iyi ilgilenirim Bebeğimle.Bizim sadece burun tikanikligi ve uyku sorunumuz var
Cnm dün gece sadece 1 saat uyudu mafoluyorum uykusuzluktan
sanada çok geçmiş olsun Cnm...
Doyuyor canım. Hatta hıçkırinca doyuyor diye okumuştum. Ama cabuk açıkiyor bizimki.Benim oğluşumda emdikten sonra gazını çıkartmazsam hıçkırıyor . Ben Sezaryan oldum o yüzden rahat oturarak emziriyorum. Gazı çıkınca hemen uykuya geçiyor oğlum. Senin oğluşun doymuyor mu acaba?
mrh arkadaşlar,
Ben veriyorum canım. Sonra memedeyken daha rahat pirtliyor.
Bütün tıkanıklığı bizde de var canım. Uyku sorunu bizde de değişken.bazen uyuyor bazen hic uyumuyor. Cok sagol canım. Insallah iyileşirim de daha iyi ilgilenirim Bebeğimle.
Doyuyor canım. Hatta hıçkırinca doyuyor diye okumuştum. Ama cabuk açıkiyor bizimki.
Evet bende öyle okudum canım. Doyunca hıçkırıyor diye. Birde gazı tam çıkmayınca. Bende emziriyorum bazen hıçkırık sonrasi.
Benimki de cok seviyor memede durmayi.
Bizimkinin bugun cok gaz sancısı var. Sabah sut içmiştim. Ondan cok oldu galiba. Yediklerimize cok dikkat etmeliyiz.
Birde benim sütüm koyu o yüzden bebegim hep koyu kaka yapıyor. Parça var sanki icinde. Herhalde bol su içmeliyim ki biraz sütüm durulsun. Sizinkiler nasıl.
Çok olur mu bence iyi.alt sınır 500 zaten.benimmarkadaşımın oğlu 1.950 aldı.ben istiyormm ki 1 kilonun altın da almasın bu ay.aşı oldunuz mu peki hepatit b biz yarın olacaz korkuyorum çok ağlar mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?