Canim benim sütümde koyu ve bu sütun yagli oldugunu ve bebegin gelisimi ve kilo alması bakımından iyi oldugunu duydum tabi sıkıntı gaz yapması( her güzelliğin bir zorluğu var diye avutuyorum kendimi ( bol su icince durulur mu bilmiyorum
Benım kızım 19 günde 470 gr aldı az mı ozaman Dr maşallah iyi almış demişti mama hiç vermiyorum sadece sutumŞuan 4 kilo.doğumda çok düşmüştü 750 gr almış.butun herkes ilk aylar çok alıyorlar dedi.dr da az diyo yarın 28 günlük olacak
Bende gaz yok dıyodum 1 haftadır kusuyodu meger gazı varmışda ondan kusuyormuş şok oldum aglamıyo dedım Dr gazı Okan ağlar dımı bızımkının gaz belırtısı buymuşBen her gece süt içiyorum bulgur pilavıda yiyorum. Gaz olmadı çok şükür bebeğim 19 günlük belkide daha başlamadı inşallah hiç olmaz
7oogr almış benumkı az almış demekkı mama verıyomusun benumkı 19 günde 470 aldı bak şimdı benumkı az almışbenim bebeğim 4.090 kg doğdu. bir hafta 3.950ye düştü. 4 hafta geçti aradaan 4.650 olmuş... çok mu alıyor ne?
Bu alt sınır neye göre canımÇok olur mu bence iyi.alt sınır 500 zaten.benimmarkadaşımın oğlu 1.950 aldı.ben istiyormm ki 1 kilonun altın da almasın bu ay.aşı oldunuz mu peki hepatit b biz yarın olacaz korkuyorum çok ağlar mı diye
Bendım cnm kan dedıgım kahverengı nokta kadar leke oluyodu badısı Dr olur dedı bişey yok okadarda dedı hiç bişey kullanma dedıBir de bugun bebeğimin göbek deliğinde kan vardı. Dr takip edin dedi. Eğer devam ederse getirin igne yaparız dedi. K vitamini yapıyorlar ya dogumda onu tekrarlayacaklar eğer devam ederse.
Birinin daha bebeğinde öyle olmustu sanki. Dr'a gidecekti ne oldu?
Bende icecem galiba yoksa uykusuzluktanDr muz uyku için rezene içmemi söyledi bana.bugun yıne hiç uyumuyo oğluş 10 dk,5 dk uyuyo uyanıyo tekrar
İnşallah Cnm bide uykular duzene girseBen veriyorum canım. Sonra memedeyken daha rahat pirtliyor.
Bütün tıkanıklığı bizde de var canım. Uyku sorunu bizde de değişken.bazen uyuyor bazen hic uyumuyor. Cok sagol canım. Insallah iyileşirim de daha iyi ilgilenirim Bebeğimle.
Doyuyor canım. Hatta hıçkırinca doyuyor diye okumuştum. Ama cabuk açıkiyor bizimki.
Evet bende öyle okudum canım. Doyunca hıçkırıyor diye. Birde gazı tam çıkmayınca. Bende emziriyorum bazen hıçkırık sonrasi.
Benimki de cok seviyor memede durmayi.
Bizimkinin bugun cok gaz sancısı var. Sabah sut içmiştim. Ondan cok oldu galiba. Yediklerimize cok dikkat etmeliyiz.
Birde benim sütüm koyu o yüzden bebegim hep koyu kaka yapıyor. Parça var sanki icinde. Herhalde bol su içmeliyim ki biraz sütüm durulsun. Sizinkiler nasıl.
Bir de bugun bebeğimin göbek deliğinde kan vardı. Dr takip edin dedi. Eğer devam ederse getirin igne yaparız dedi. K vitamini yapıyorlar ya dogumda onu tekrarlayacaklar eğer devam ederse.
Birinin daha bebeğinde öyle olmustu sanki. Dr'a gidecekti ne oldu?
Kızlar bebeğim 26 günlük ve göbeği hala düşmedi o kadar dikkat ediyorum %70 lik alkolle temizleyip kurutuyorum.pazatesi dr götürdüm bazı bebeklerde olur dedi ama bu gün etrafı kızardı ve şişti. Çok canım sıkıldi. Nasıl düşecek bu göbek
ya benimden süütm çok duruuu bende koyultmaya çalışıyorum...herkezin sıkıntısı ayrı...demekki gaz sıkıntısı çekmiyoruz hemen pıtlıyo emircik bizim inşallah böyle sürerr....
yanlız ben doktora gittim geçen hafta bebişime 2800 dedi
2 gün önce sağlık ocağında 3300 dediler tartılarda sıkıntı var heralde
oyyyyyy masallah size cok sekersınızbuda bebişim ve benn
canım bepanten denedinmi bugün aile hekimim iyi gelir dedi bana. benimde ufak tefek çatlaklar var.bugün lansinoh da aldım bakalım denicem ikisinide.önceden kendi sütümü sağıp sürüyodum çatladıktan sonra o da fayda etmedi maalesef(
Sıkıntı yoktur Cnm bebeğin kilo almıştır
bende iki gün önce dr gittim 3280 grm
dedi bugün sağlık ocaginda 3550 grm çıktı
Canım kiloyu takma bence. Hamilrlikte takıldığımız gibi simdi de takılmayalım. Bence her bebegin gelişimi farklı olur. Dr iyi dediyse gerisi onemli degil.Benım kızım 19 günde 470 gr aldı az mı ozaman Dr maşallah iyi almış demişti mama hiç vermiyorum sadece sutum
Bendım cnm kan dedıgım kahverengı nokta kadar leke oluyodu badısı Dr olur dedı bişey yok okadarda dedı hiç bişey kullanma dedı
Canım kan almadılar yanlis anladın galiba. Göbek deliğinde kan vardı onu sorduk Dr'a. Takip ediyoruz. Cok gelirse igne yaparız dedi.İnşallah Cnm bide uykular duzene girse
Onu niçin aldılar Cnm
Kızlar bebeğim 26 günlük ve göbeği hala düşmedi o kadar dikkat ediyorum %70 lik alkolle temizleyip kurutuyorum.pazatesi dr götürdüm bazı bebeklerde olur dedi ama bu gün etrafı kızardı ve şişti. Çok canım sıkıldi. Nasıl düşecek bu göbek
ya benimden süütm çok duruuu bende koyultmaya çalışıyorum...herkezin sıkıntısı ayrı...demekki gaz sıkıntısı çekmiyoruz hemen pıtlıyo emircik bizim inşallah böyle sürerr....
yanlız ben doktora gittim geçen hafta bebişime 2800 dedi
2 gün önce sağlık ocağında 3300 dediler tartılarda sıkıntı var heralde
Canım o su falan degıl,senden gecen hormonlardan dolayı oyle oluyor,doktorumuz bıze oyle dedı,bıldıgım kadarıyla hıc dokunmaman gerek,dokununca gecmıyor,dokunmazsan zamanla kaybolacak,hatta kız cocuklarında vagınal akıntı da oluyor anneden gecen hormonlardan dolayı,hamilelikte gecen hormonlar,zamanla etkileri azalıyor,kendi doktoruna sor bence masaj yapmadan önce...Kızlar bebislerinizin memelerinde sertlik var mı? Su topluyor dedi annem. Bir de annem bana her gun masaj yap dairesel dedi. Agri yapabilir bebege masaj yavaş yavaş dağıtır oradaki suyu dedi. Yapmaya çalışıyorum, ama bizimki soyunmayı hic sevmiyor. Altını açınca da hemen ağlıyor. Soğuğu hiiiic sevmiyor.
Kızlar sabah sabah cok gergınım,uykusuzum,yorgunum,sızın esleriniz size kaç saat yardım edıyor,gece bebeğe bakıyorlar mı,sizde durumlar nasıl ;(
Kızlar sabah sabah cok gergınım,uykusuzum,yorgunum,sızın esleriniz size kaç saat yardım edıyor,gece bebeğe bakıyorlar mı,sizde durumlar nasıl ;(
Benim eşim şuan yardimci olmuyor çünkü annem yanımda. Ve annem ben ve kızım kaliyoruz. Ama esimden Allah razı olsun. Mastit olduğumda gece ateslendim ve butun gece başımdan ayrılmadı. Gözünü kirpmadan sabah etti
benim eşim gece pek ilgilenmiyor bizimle( ama sabah altı buçukta kalkması gerektiği için bende pek bi şey söyleyemiyorum eşime.ben ev işlerinde yardım etsin istiyorum onuda beceremiyor zaten ((
Canım benim eşim 2 saat falan bebişimize bakıyor çok yorgunsam emziriyorum bebeği ona veriyorum 2 saat yatıyorum uyuyorum dinleniyorum bu sayede. O kadar da yapsın Artık çıldıracak gibi oluyorum zaten bütün gün yalnız evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?