2013 ekim bebekleri büyürken:)

Zulücum 2 günde 270 gr alması anormal sankı çünkü maksımum bır bebek günde kaç cc
Yok tatlım salı Dr gittik 3280 grm çıktı
Perşembede saglık Ocağı'na gittim orada
Da 3550 grm çıktı tartılarda yanlışlık olabilir mi:26:
Anladım CNm
Kızımında göğsü şiş benim duyduğuma
Göre hormonlardan dolayı şiş hatta kızımda
Vajinal akıntıda oldu
Kızlar sabah sabah cok gergınım,uykusuzum,yorgunum,sızın esleriniz size kaç saat yardım edıyor,gece bebeğe bakıyorlar mı,sizde durumlar nasıl ;(
Benim eşim bakmıyor CNm
Saat 8 de gidiyor....1-2 de geliyor
Zaten alıştım artık

Sezeryan olab kızçeler be zaman korse takmaya başladınız benim üçüncü günüm bugün vaşladam erken mi yoksa dikişlerin alınmasını vekleyeyim mi

Benim de çok psikolojim bozuk canım. Eşimle bazı akşamlar hiç konuşmuyorum acaba diyorum anne olmaya daha hazır değilmiydim diye. Kim arasa nasılsın diye sorsa hemen ağlamaya başlıyorum bende hemde hüngür hüngür ne zaman geçer bu durum bilmiyorum Allah yardımcımız olsun canım.

bebek uyurken üçünüzde uyuyun uyanıncada emzir ona bırak tabi yinede sen bilirsin. bence lohusa psikolojisini erkeklerin anlaması çok düşük bir ihtimal.birde erkeklere söylemeyince kendileri pek akıl etmiyolarki.ben eşime söyleyince yardım ediyor.hani bir kerede değil her gün hatırlatmam gerekiyor :))

Sezeryan olab kızçeler be zaman korse takmaya başladınız benim üçüncü günüm bugün vaşladam erken mi yoksa dikişlerin alınmasını vekleyeyim mi

Benim alinacak dikisim yok. Estetik miş. Ben 15 gün oldu hala korse takmadim. Benim kanamam yok denecek kadar azaldı normal mi acaba.biken arkadaşlar yardım lütfen

kızlar nasılsınız bakalım bebişlere alıştınız mı ben daha doğuramadım bugün 40+3 yarın yine kontrol var yarın da doğurmam büyük ihtimal pazartesine kaldım of of
diğer topikte de 6-7 kişi kaldık çok sıkıcı oldu orası da ıssız

canım ya nerden biliyosun belkide yarın doğurursun.ben tam 2 ekimde sabah onda eşime mesaj atmıştım ben bugünde doğurmicam galiba diye.öğleden sonra üçte kananamam oldu.kısmet o geleceği zamanı biliyodur annesi:))

Tam 1 hafta sonra taktım canm kontrolde gitmiştim Dr kullan demişti dıkış üzerine gelmeden tak dedı Aren dıkış yok dıştan yspıştırma small aldım ılk 3 gun ilke çizgide korsem sonra 2.cızgıde kullandım suan3. Cızgıdeyom ve bol gelmeye başlandı acayip toparladı karnımı ılk taktığında ertesı gun gozlerımıze ınanamadık annemle
Benim alinacak dikisim yok. Estetik miş. Ben 15 gün oldu hala korse takmadim. Benim kanamam yok denecek kadar azaldı normal mi acaba.biken arkadaşlar yardım lütfen
Bazen ped koymasamda olur denecek kadar az tatlım benımde bazen günlük ped koyuyorum
Lına doğur garı kızzzz büyüttün içerde kızcağızını

evet bugün yaptırdık biz. valla 10 15 sn ağladı. oda iğne girdiği anda. kucağıma alana kadar susmuştu.. ama ebe ağrı eşiği yüksek galiba hemen sustu dedi...genelde ağlarlarmış.
Bizde bugun yaptırdık benim oğlum ağladı baya

Valla kime inanacagımı şaşırdım.saglık ocağı Dr gayet iyi dedi.hatta diğer Dr haftaya gelin tahlil yapalım demişti.bende onu söyledim p da Dr un daha 1 aylık bebeğe tahlil yapalım demesi ilginç.ben sizin yerinize olsa yaptırmam dedi.dr un dediği 500- 800 gr alması gerekir ayda.

Benimde oyle dikiş aldırmadım.10 gün sonra 40 olacak kontrole gidecem.benimde kanamam çok az oluyor.günlük ped bile kullandığım oluyor.

Evet bende okudum simdi canım.

Yakında doğurursun artık :)
Az kalmış bence. Dediğin gibi öteki topikte de az kişi kalınca iyice sıkıcı olmuştur.
Açılma falan yok mu?

ah keşke ama hiçbir belirti yok malesef

yaa çok doğurasım var o doğmak istemiyor malesef nerdeyse içerde dişleri çıkacak hatta yürüyecek biel ama çıkmıyor hanımefendi

Evet bende okudum simdi canım.

Yakında doğurursun artık :)
Az kalmış bence. Dediğin gibi öteki topikte de az kişi kalınca iyice sıkıcı olmuştur.
Açılma falan yok mu?

salı günü kontrole gittiğimde kanala inmişti bir parmak kadar da açılma varmış ama onun dışında hiçbir şey yok ilerleme de yok
bugün sağlık ocağında idrar tahlili yaptırıdım lökasit çıktı acaba ondan doğum kararı alır mı doktor

Son düzenleme:

Benimde oyle dikiş aldırmadım.10 gün sonra 40 olacak kontrole gidecem.benimde kanamam çok az oluyor.günlük ped bile kullandığım oluyor.

12 13 gunlukken azalmaya başladı benim. Normal mi sizce

12 13 gunlukken azalmaya başladı benim. Normal mi sizce

Benı. Ilk zamandan berı az dı canm Dr çok olmasında dedı çok olunca problemmiiş canım hiç bi zaman ped dolmadı

Hadi cnm sıra sende saglicakla kavusun insallah hayırlı saglikli dogumlar

Kızlar sabah sabah cok gergınım,uykusuzum,yorgunum,sızın esleriniz size kaç saat yardım edıyor,gece bebeğe bakıyorlar mı,sizde durumlar nasıl ;(

Gecicek cnm rahat olmaya calis zorda olsa sanirim psikojik benimde meme ucu yaram tum psikojimi bozdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…