Yok tatlım salı Dr gittik 3280 grm çıktıZulücum 2 günde 270 gr alması anormal sankı çünkü maksımum bır bebek günde kaç cc
Anladım CNmCanım kiloyu takma bence. Hamilrlikte takıldığımız gibi simdi de takılmayalım. Bence her bebegin gelişimi farklı olur. Dr iyi dediyse gerisi onemli degil.
Bizim göbekte biraz kan oluşmuştu lekeden daha buyuk. Bakalım takip edeceğiz insallah.
Canım kan almadılar yanlis anladın galiba. Göbek deliğinde kan vardı onu sorduk Dr'a. Takip ediyoruz. Cok gelirse igne yaparız dedi.
Canım 1 aydan uzun sürerse Dr'a danışın diye okumuştum. Ama dr'un normal demiş. Zaten baska yapılacak birsey yoktur herhalde. Bakımını yapıyorsun. Ama yarın Dr'una sistigini söyle bence.
Kızımında göğsü şiş benim duyduğumaKızlar bebislerinizin memelerinde sertlik var mı? Su topluyor dedi annem. Bir de annem bana her gun masaj yap dairesel dedi. Agri yapabilir bebege masaj yavaş yavaş dağıtır oradaki suyu dedi. Yapmaya çalışıyorum, ama bizimki soyunmayı hic sevmiyor. Altını açınca da hemen ağlıyor. Soğuğu hiiiic sevmiyor.
Benim eşim bakmıyor CNmKızlar sabah sabah cok gergınım,uykusuzum,yorgunum,sızın esleriniz size kaç saat yardım edıyor,gece bebeğe bakıyorlar mı,sizde durumlar nasıl ;(
Benımkı gece 11 den 2 ye kadar bakıyor ama ıse sabah onda gıdıyor,2 ye kadar bakıyor dedıgımde bılgısayarda oyun oynuyor ve kız o saatte uyuyor zaten,sonra ben kalkıyorum ve kızın gaz sancısından uyumuyorum ama o fosur fosur,sinirlerim bozuluyor,acaba ben mi cok sey bekliyorum diyorum,size sormak istedim, sabah oturdum agladım sinirimden,tek basıma banyosunu yaptırdım bebeğin,uyandırmadım onu,tek basıma çok zorlanıyorum ;( evde yemek falan yapamıyorum ;( beslenmem cok kötü...kısaca cok kötüyüm,gececek mi acaba bu psikolojim,hüngür hüngür ağlayasım var ;(
Benımkı gece 11 den 2 ye kadar bakıyor ama ıse sabah onda gıdıyor,2 ye kadar bakıyor dedıgımde bılgısayarda oyun oynuyor ve kız o saatte uyuyor zaten,sonra ben kalkıyorum ve kızın gaz sancısından uyumuyorum ama o fosur fosur,sinirlerim bozuluyor,acaba ben mi cok sey bekliyorum diyorum,size sormak istedim, sabah oturdum agladım sinirimden,tek basıma banyosunu yaptırdım bebeğin,uyandırmadım onu,tek basıma çok zorlanıyorum ;( evde yemek falan yapamıyorum ;( beslenmem cok kötü...kısaca cok kötüyüm,gececek mi acaba bu psikolojim,hüngür hüngür ağlayasım var ;(
Sezeryan olab kızçeler be zaman korse takmaya başladınız benim üçüncü günüm bugün vaşladam erken mi yoksa dikişlerin alınmasını vekleyeyim mi
kızlar nasılsınız bakalım bebişlere alıştınız mı ben daha doğuramadım bugün 40+3 yarın yine kontrol var yarın da doğurmam büyük ihtimal pazartesine kaldım of of
diğer topikte de 6-7 kişi kaldık çok sıkıcı oldu orası da ıssız
Tam 1 hafta sonra taktım canm kontrolde gitmiştim Dr kullan demişti dıkış üzerine gelmeden tak dedı Aren dıkış yok dıştan yspıştırma small aldım ılk 3 gun ilke çizgide korsem sonra 2.cızgıde kullandım suan3. Cızgıdeyom ve bol gelmeye başlandı acayip toparladı karnımı ılk taktığında ertesı gun gozlerımıze ınanamadık annemleSezeryan olab kızçeler be zaman korse takmaya başladınız benim üçüncü günüm bugün vaşladam erken mi yoksa dikişlerin alınmasını vekleyeyim mi
Bazen ped koymasamda olur denecek kadar az tatlım benımde bazen günlük ped koyuyorumBenim alinacak dikisim yok. Estetik miş. Ben 15 gün oldu hala korse takmadim. Benim kanamam yok denecek kadar azaldı normal mi acaba.biken arkadaşlar yardım lütfen
Lına doğur garı kızzzz büyüttün içerde kızcağızınıkızlar nasılsınız bakalım bebişlere alıştınız mı ben daha doğuramadım bugün 40+3 yarın yine kontrol var yarın da doğurmam büyük ihtimal pazartesine kaldım of of
Bizde bugun yaptırdık benim oğlum ağladı bayaevet bugün yaptırdık biz. valla 10 15 sn ağladı. oda iğne girdiği anda. kucağıma alana kadar susmuştu.. ama ebe ağrı eşiği yüksek galiba hemen sustu dedi...genelde ağlarlarmış.
Benım kızım 19 günde 470 gr aldı az mı ozaman Dr maşallah iyi almış demişti mama hiç vermiyorum sadece sutum
Bende gaz yok dıyodum 1 haftadır kusuyodu meger gazı varmışda ondan kusuyormuş şok oldum aglamıyo dedım Dr gazı Okan ağlar dımı bızımkının gaz belırtısı buymuş
7oogr almış benumkı az almış demekkı mama verıyomusun benumkı 19 günde 470 aldı bak şimdı benumkı az almış
Bu alt sınır neye göre canım
Bendım cnm kan dedıgım kahverengı nokta kadar leke oluyodu badısı Dr olur dedı bişey yok okadarda dedı hiç bişey kullanma dedı
Benim alinacak dikisim yok. Estetik miş. Ben 15 gün oldu hala korse takmadim. Benim kanamam yok denecek kadar azaldı normal mi acaba.biken arkadaşlar yardım lütfen
Evet bende okudum simdi canım.Canım o su falan degıl,senden gecen hormonlardan dolayı oyle oluyor,doktorumuz bıze oyle dedı,bıldıgım kadarıyla hıc dokunmaman gerek,dokununca gecmıyor,dokunmazsan zamanla kaybolacak,hatta kız cocuklarında vagınal akıntı da oluyor anneden gecen hormonlardan dolayı,hamilelikte gecen hormonlar,zamanla etkileri azalıyor,kendi doktoruna sor bence masaj yapmadan önce...
kızlar nasılsınız bakalım bebişlere alıştınız mı ben daha doğuramadım bugün 40+3 yarın yine kontrol var yarın da doğurmam büyük ihtimal pazartesine kaldım of of
ah keşke ama hiçbir belirti yok malesefcanım ya nerden biliyosun belkide yarın doğurursun.ben tam 2 ekimde sabah onda eşime mesaj atmıştım ben bugünde doğurmicam galiba diye.öğleden sonra üçte kananamam oldu.kısmet o geleceği zamanı biliyodur annesi:))
Tam 1 hafta sonra taktım canm kontrolde gitmiştim Dr kullan demişti dıkış üzerine gelmeden tak dedı Aren dıkış yok dıştan yspıştırma small aldım ılk 3 gun ilke çizgide korsem sonra 2.cızgıde kullandım suan3. Cızgıdeyom ve bol gelmeye başlandı acayip toparladı karnımı ılk taktığında ertesı gun gozlerımıze ınanamadık annemle
Bazen ped koymasamda olur denecek kadar az tatlım benımde bazen günlük ped koyuyorum
Lına doğur garı kızzzz büyüttün içerde kızcağızını
Evet bende okudum simdi canım.
Yakında doğurursun artık :)
Az kalmış bence. Dediğin gibi öteki topikte de az kişi kalınca iyice sıkıcı olmuştur.
Açılma falan yok mu?
Tam 1 hafta sonra taktım canm kontrolde gitmiştim Dr kullan demişti dıkış üzerine gelmeden tak dedı Aren dıkış yok dıştan yspıştırma small aldım ılk 3 gun ilke çizgide korsem sonra 2.cızgıde kullandım suan3. Cızgıdeyom ve bol gelmeye başlandı acayip toparladı karnımı ılk taktığında ertesı gun gozlerımıze ınanamadık annemle
Bazen ped koymasamda olur denecek kadar az tatlım benımde bazen günlük ped koyuyorum
Lına doğur garı kızzzz büyüttün içerde kızcağızını
Benimde oyle dikiş aldırmadım.10 gün sonra 40 olacak kontrole gidecem.benimde kanamam çok az oluyor.günlük ped bile kullandığım oluyor.
ah keşke ama hiçbir belirti yok malesef
Evlendırmede içerde :) kız ne güzel saka bi tarafA ne güzel iyice gelişimini tamamladı
yaa çok doğurasım var o doğmak istemiyor malesef nerdeyse içerde dişleri çıkacak hatta yürüyecek biel ama çıkmıyor hanımefendi
12 13 gunlukken azalmaya başladı benim. Normal mi sizce
Kızlar sabah sabah cok gergınım,uykusuzum,yorgunum,sızın esleriniz size kaç saat yardım edıyor,gece bebeğe bakıyorlar mı,sizde durumlar nasıl ;(
Benden daha erken doğuran kızlar normal doğum dikisleriniz ne zaman d döküldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?