bende bunu çok merak ediyorum.ne zaman dökülecek bu dikişler?
Bızde Dr buruno damla verdı canım okyanus suyuKizlar bebisimin burnu tikanik sanki ne onerirsiniz?
kızlar bende doğuramadımmmmmm
kızlar bende doğuramadımmmmmm
Hic bilemiyorum canım. Bol bol yuruyus yap bari canım.salı günü kontrole gittiğimde kanala inmişti bir parmak kadar da açılma varmış ama onun dışında hiçbir şey yok ilerleme de yok
bugün sağlık ocağında idrar tahlili yaptırıdım lökasit çıktı acaba ondan doğum kararı alır mı doktor
kızlar doktor kontrolleri dışında bebişleri dışarı çıkaran var mı
Benim bugun 2 hafta bitti ve iyice rengi açıldı. Normal dogum benimki.12 13 gunlukken azalmaya başladı benim. Normal mi sizce
Canım bugun benim tam 2 hafta oldu ve dikişler hala duruyor. Yan kesik mı atıyorlar artık herkese. Benim yan kesik 5 dikişim var dıştan.Benden daha erken doğuran kızlar normal doğum dikisleriniz ne zaman d döküldü
kızlar doktor kontrolleri dışında bebişleri dışarı çıkaran var mı
Bir de yenidogan sunneti yaptıran, yaptırmayı düşünen var mı? Ben yaptırmayı düşünüyorum da unuttuk sormayı. 14 günlük olduk. Sanırım 28 günlüğe kadar oluyordu.
canım benimki hnüz doğamadı ama ben yaptıracağım eğer kısmetse.. doğum yapacağım hastanenin çocuk cerrahı ile konuştum. biz yaptırmayı düşünüyruz. doğduğu gün muayene ederim eger vucüt fonksiyonlarında bişi yoksa sarılığı yoksa 10-12 günlükken yaparız dedi.. 2 aydan sonra genel anestzi ile yapıyoruz sünneti ddi... böyle işte..
Bu yazıyı okudum simdi. Paylaşmak istedim
BEBEKLER NİÇİN AĞLAR ..
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdular:
Bebeğin iki aya kadar ağlaması Allâhtan başka ilah olmadığına (ve Muhammed aleyhisselâmın onun kulu ve resulü olduğuna) şehâdettir. Dört aya kadar ağlaması, Allâhü Teâlâya itimaddır. Sekiz aya kadar ağlaması peygambere (s.a.v.) salevattır. İki seneye kadar ağlaması da anne babasına istiğfardır. Susadığı zaman Allâhü Teâlâ annesinin göğsünde ona cennetten bir pınar ihsan eder de onu içer. Böylece yeme ve içme ihtiyacı karşılanmış olur.
Bir seneye kadar, ağladıkları için çocuklarınızı asla dövmeyiniz. Zira onlar dört ay şehâdette bulunurlar, dört ay bana salavat okurlar, dört ay da anne babasına dua ederler.
Canım 40 çıkana kadar çıkarmayı düşünmüyorum sadece hastane bide sağlık ocağı na gıttıkkızlar doktor kontrolleri dışında bebişleri dışarı çıkaran var mı
Bu yazıyı okudum simdi. Paylaşmak istedim
BEBEKLER NİÇİN AĞLAR ..
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdular:
Bebeğin iki aya kadar ağlaması Allâhtan başka ilah olmadığına (ve Muhammed aleyhisselâmın onun kulu ve resulü olduğuna) şehâdettir. Dört aya kadar ağlaması, Allâhü Teâlâya itimaddır. Sekiz aya kadar ağlaması peygambere (s.a.v.) salevattır. İki seneye kadar ağlaması da anne babasına istiğfardır. Susadığı zaman Allâhü Teâlâ annesinin göğsünde ona cennetten bir pınar ihsan eder de onu içer. Böylece yeme ve içme ihtiyacı karşılanmış olur.
Bir seneye kadar, ağladıkları için çocuklarınızı asla dövmeyiniz. Zira onlar dört ay şehâdette bulunurlar, dört ay bana salavat okurlar, dört ay da anne babasına dua ederler.
Çok beğendim ve ilk defa duydum..
Bilmıyordum canım ne güzel bilgıler
Eşim gazlı bez almış hem hijyenik hemde kolay suruluyo ben.batikonlu su yapiyorum onu suruyoruz bide eski atletleri kestikonlarla kuruluyorum pecetenin yapisma ihtimali var dieNormal dogum yapan arkadaslar, dikislerinizin uzerine nasıl sürüyorsunuz batikonu? Ben tuvalet kağıdın uzerine döküp sürüyorum ama her yere güzelce gelmiyor sanırım. 14 gun oldu hala iyice kaynamadı dikişler. Vajinaya dogru olanlar daha bir zor geçiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?