Canım benim bebeğin de giz kapağında kırmızılik var bugün hemşire normal dedi. Bir de deri soyulmasi bizde de var. Kremliyorum dedim. Krem sür ama yağ sürme dedi hemşire. Yağı önermiyoruz dedi. Arada kremle istersen.İyi aksamlar kızlar
benim kızımın göz kapaklarii kırmızı
ve şiş gibi birde derisi soyuluyor ne yapmam
gerekir
Canım benimkinde de dünden beri sivilce var. Hemşire yüzüne baktı, güzel anneden gecen hormonlardan dolayı sivilceler olacak cok normal dedi.Kızlar bebeğimin alnında ensesinde boynunda kulak arkasında kırmızı minik minik bir sürü sivilce cıktı ;( normal mi bu,doktora götürmeli miyim
Bende bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum dedim, senin yediklerinle ilgili degil dedi.ya internette bi makale okudum gaz anneden bebege gecmez gaz sindirimle alakalidor filan diye bakalim bende bu gece esnettim biraz bakalim ne olacak
Ben yatarak emziriyirum canım rahat oluyor. Yemeği de sol butuma doğru veriyorum kendimi öyle yiyorum. Bugün cok daha iyim cok şükür. İnsallah biran önce atlatıriz canım.Ben ayakta emziriyorun ayakta yemwk yiyorum ins sorunsuz mikropsuz hallederiz bu isi
Ayrica gazla ilgili verdigin bilgiler cok guzel brnim oglanda emmek için memeye gelince cikariyo gazını
Rica ederim canım.canım çok saol çok güzel bilgiler paylaşmışsın.bende denicem.ama şunu anlamadım beşten aşağı doğru derken daireselmi düzmü
Kizlar bebegim surekli emmek istiyor karni doyuyor eminim sutumu biberonlada veriyorum iciyor meme kolik oldu sanirim memede uyuyor cektigim an agliyor ve memem inanilmaz yara emzik almiyor chicco aldim nuk aldim. Yaramada denemedigim krem ve dogal yontemler
kalmadi
Bızımde kırmızılık çoktu bebek egzamasıdedı aile hekımı kottıxonlu krem dedı almadık bebek Dr gıttık o obemlı değil dedı egzama mı dıye ben sordum evet çok hafıf dedı hiç bışey kullanma dedı ve gecıyo bızımkı. Jasmın bızde aynen masaj ve bacak hareketi yapıyoruz canım çok etkili
İyi aksamlar kızlar
benim kızımın göz kapaklarii kırmızı
ve şiş gibi birde derisi soyuluyor ne yapmam
gerekir
Canım benimkide öyle ben artık arada mama veriyorum doymuyor sanırım etraftakilerde sütün yağlı değil sulu herhalde ondan doymuyor diyolar pazartesi doktora gitcez bugün 18 günlük olduk bakalım doktor ne dicek
Kızlar hepatit b aşısından sonra bebeğini banyo yaptıran oldu mu?sormayı unuttum Dr a.
Cnm sagdim yagli benim sut mamada denedim surekli emziriyorum artik kusuyor masallah tabi yalniz memem kaniyor sende dr gidince bana haber et
cnm
Bızde Dr buruno damla verdı canım okyanus suyu
Haaydı bekliyoruz sızı canım
Aldim cnm ama korkuyorum sprey oldugundan cok fiskirtiyor gb gunde kac kez yapiyosun?
Ben tırnaklarını kesmemistim oğlumun, bugün hemşire tirnaklariyla tutup yana çekip kopardı. Cok yumuşak oldugu icin hemen kopar dedi. Makas falan sürme hiç şimdilik dedi. Gerçi ben nasıl yaparım bilemiyorum. Onlar alışık olunca şipşak yapıyorlar.
Evet canım öğreneceğiz bizde insallah. Daha acemi anneleriz :)Benım kızında tırnaklar uzuyor kesemıyorumda bu arada bılgıler ıcın saol cnm okudum ben de keske hemsıre gb rahat gazını cıkarabılsem ama ogrenıcez ınsallah zamanla
Düştü Cnm 8 günlükken düştü seninle bebegimizimizinZullucum gibeginiz dustu mu bizim dusunce yikadik o zaman soyuldi derisi o normal ama kurmizi goz kapaklari için bisi diyemicem
canım derisinin soyulması için korkma bütün bebeklerde oluyo normal yani.göz kapakları için dr danış bence
Kizlar bebegim surekli emmek istiyor karni doyuyor eminim sutumu biberonlada veriyorum iciyor meme kolik oldu sanirim memede uyuyor cektigim an agliyor ve memem inanilmaz yara emzik almiyor chicco aldim nuk aldim. Yaramada denemedigim krem ve dogal yontemler
kalmadi
Sağol Cnm gözleri kırmızı olunca körktumCanım benim bebeğin de giz kapağında kırmızılik var bugün hemşire normal dedi. Bir de deri soyulmasi bizde de var. Kremliyorum dedim. Krem sür ama yağ sürme dedi hemşire. Yağı önermiyoruz dedi. Arada kremle istersen.
Canım benimkinde de dünden beri sivilce var. Hemşire yüzüne baktı, güzel anneden gecen hormonlardan dolayı sivilceler olacak cok normal dedi.
Bende bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum dedim, senin yediklerinle ilgili degil dedi.
Ben yatarak emziriyirum canım rahat oluyor. Yemeği de sol butuma doğru veriyorum kendimi öyle yiyorum. Bugün cok daha iyim cok şükür. İnsallah biran önce atlatıriz canım.
Hemşire de dedi zaten canım mide de gaz olunca biraz ve emince gaz aşağı iniyor gaz çıkarıyor yada çıkaramazsa kusuyor.
Rica ederim canım.
Evet canım 5ten aşağı doğru düz.
Yani 8den 5e dairesel, 5ten aşağı düz.
Deri soyulmasi normal tatlim bizimde oyle birde goz kapaklarinin derisi soyuluyormu?O yuzden sis durabilir
Emzık kullananlar hangı emzıge alıstı kızlar bebıslerınız?
Kızlar kuzım benim mememi almıyo bi tarafı emiyo bi tarafı almıyo ya bi yönteminiz var mı akması için sağmak zorunda kalıyorum kaşıkla veriyoruz çok üzülüyorum((( bide dün gece sıtma tuttu beni çok kötü oldum meğersem süt ılupda emnediği içinmiş sapmadığım zaman geliyo (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?