Canım damla seklinde yok muydu? Bize aile hekimi demişti sprey seklinde kullanmayın bebeğe damla seklinde olan serum fizyolojik kullan dedi. Gerçi ben almadım. Burnuna sütümden sağdım biraz.
Valla sprey vermis eczaci cnm ben damlasi oldugunu bilmiyordum.1 kez sıktık bakalım ins acilirEvet canım öğreneceğiz bizde insallah. Daha acemi anneleriz :)
Hemşire öyle güzel tutuyor, kaldırıyor, tırnaklarını koparıyor vs. Ben izlerken bile korkuyorum :)
Buyuk olan damaklimi cnm? Benimki tutamiyor agzindaCnm venimki chicconun memesini çok sevdi:))
Kızlar kuzım benim mememi almıyo bi tarafı emiyo bi tarafı almıyo ya bi yönteminiz var mı akması için sağmak zorunda kalıyorum kaşıkla veriyoruz çok üzülüyorum((( bide dün gece sıtma tuttu beni çok kötü oldum meğersem süt ılupda emnediği içinmiş sapmadığım zaman geliyo (((
Emzık kullananlar hangı emzıge alıstı kızlar bebıslerınız?
Emzık kullananlar hangı emzıge alıstı kızlar bebıslerınız?
Ben tırnaklarını kesmemistim oğlumun, bugün hemşire tirnaklariyla tutup yana çekip kopardı. Cok yumuşak oldugu icin hemen kopar dedi. Makas falan sürme hiç şimdilik dedi. Gerçi ben nasıl yaparım bilemiyorum. Onlar alışık olunca şipşak yapıyorlar.
Valla sprey vermis eczaci cnm ben damlasi oldugunu bilmiyordum.1 kez sıktık bakalım ins acilir
Buyuk olan damaklimi cnm? Benimki tutamiyor agzinda
Bizimki nuk 0 aylık cok rahat aldı emzigi ac günlerinde ilk 3 gün sut gelmedide
Jasemincim senin bebis kac günlük
Kızlar siz bebeklerinize hangi bezi aldiniz
memnun musunuz?birde bebeklerin göz
rengi ne zaman belli olur
kızlar doktor kontrolleri dışında bebişleri dışarı çıkaran var mı
Canım 40 çıkana kadar çıkarmayı düşünmüyorum sadece hastane bide sağlık ocağı na gıttık
Bilmıyordum canım ne güzel bilgıler
Ben molfiks aldım gayet iyiydi esimde prima almışBen huggies 2 numara aldım, ama genelde bel kısmından sizdiriyor. Pek memnun değilim. Belki kiz erkek ayrimi olan bezler var huggiesin onlar daha iyi emiyor olabilir. Deneyecegiz artik. Gecen primanin 1 numara numunesi geldi iki tane, onları beğendim cok iyi emıyor. Hatta 12 saate kadar kuruluk diyor.
Gercekten de ben 10 saat sonra değiştirdim bezi, bez o kadar cok emmiş ki çişi, şişmiş iyice bez. Ama sizdirmadi hiç.
Huggieste biraz unutayım altını almayı, hemen kıyafetleri islanmis buluyorum belden.
senin kaç gün oldu doğum g yapalı canım ben daha 9 günlük lohusayim
Aynen cnm valla mecburen alistiriyorum ama kabul etmiyorBambino kauçuk emzik bizimki. Ben vermek istemiyordum o yüzden almamıştım. Bir akraba hediye getirmişti, kenarda duruyordu. Bazen ağlama ve memeden kopamama durumlarında eşimle verelim dedik. Ama bugün hemşire de ver deyince uyurken verdik bizde.
Herhalde önce her anne baba idealist olarak başlıyor, emzik vermeyeceğim, sunu yapacagım, bunu yapmayacağım gibi, sonradan basedemeyince bütün kurallardan vazgeçiyor :))
cnm nuk denedim silikon uclu kabul etmedi malesefBizimki nuk 0 aylık cok rahat aldı emzigi ac günlerinde ilk 3 gün sut gelmedide
Jasemincim senin bebis kac günlük
cnm kahverengi kaucuk etrafi kocaman chicconun ucu ufak ama meme cok agirİnsallah açılır canım.
Emzik buyuk derken 0-6 aylık icin degil mı canım. Bizimki de damakli. Ama genelde elini götürüyor ağzına ve kendi tutuyor. Gerçi bazen cok heyecanlaniyor emerken ve emzik çıkıyor ağzından :))
Kızlar siz bebeklerinize hangi bezi aldiniz
memnun musunuz?birde bebeklerin göz
rengi ne zaman belli olur
Meme ucu aldik canım bizde mecburen cok.rahat emiyor şimdi bende çok uzulmustum çok şükür artık iyi
Bizimki 4 kilo oldu bile. O yuzden buyuk gelmiyor canım.Ben molfiks aldım gayet iyiydi esimde prima almış
1 numara almış sizdirdi birde bezler bile büyük oluyor
bebegime Sizinde mı oyle
Bizimkinin etrafı cok hafif o yuzden rahat tutabiliyor canım.Aynen cnm valla mecburen alistiriyorum ama kabul etmiyor
cnm nuk denedim silikon uclu kabul etmedi malesef
cnm kahverengi kaucuk etrafi kocaman chicconun ucu ufak ama meme cok agir
Cnm prima premiumcare 1 num kullaniyoruz memnunuz simdilik
15 günlük canım.
Ben huggies 2 numara aldım, ama genelde bel kısmından sizdiriyor. Pek memnun değilim. Belki kiz erkek ayrimi olan bezler var huggiesin onlar daha iyi emiyor olabilir. Deneyecegiz artik. Gecen primanin 1 numara numunesi geldi iki tane, onları beğendim cok iyi emıyor. Hatta 12 saate kadar kuruluk diyor.
Gercekten de ben 10 saat so nra değiştirdim bezi, bez o kadar cok emmiş ki çişi, şişmiş iyice bez. Ama sizdirmadi hiç.
Huggieste biraz unutayım altını almayı, hemen kıyafetleri islanmis buluyorum belden.
Hangi marka canim? Benimki tutamadi
Chicco tuttu ama yine acidi meme uclarim cok yara
Yakınmisiz benim oğlumda 10 günlük
2 numara büyük değil mi canım ben 1 numara kullaniyourum şimdi ama paket bitiyor ne yapsam bilemedim
Cnm ben yara olmasın diye doğumdan hemen sonra göğsümeHangi marka canim? Benimki tutamadi
Chicco tuttu ama yine acidi meme uclarim cok yara
Masallah Cnm bebeğin bizimki henüzüç buçuk kiloBizimki 4 kilo oldu bile. O yuzden buyuk gelmiyor canım.
Bizimkinin etrafı cok hafif o yuzden rahat tutabiliyor canım.
Cnm ben yara olmasın diye doğumdan hemen sonra göğsüme
soğan sürdüm on gündür gogsum yara olmadı acimada yok
kızımi kolayca emziriyorum sende dene istersen birde arada
Garmastan diye bir krem sürüyorum belki sana da bir faydasi
olur
Masallah Cnm bebeğin bizimki henüzüç buçuk kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?