2013 ekim bebekleri büyürken:)

Canım damla seklinde yok muydu? Bize aile hekimi demişti sprey seklinde kullanmayın bebeğe damla seklinde olan serum fizyolojik kullan dedi. Gerçi ben almadım. Burnuna sütümden sağdım biraz.

Evet canım öğreneceğiz bizde insallah. Daha acemi anneleriz :)
Hemşire öyle güzel tutuyor, kaldırıyor, tırnaklarını koparıyor vs. Ben izlerken bile korkuyorum :)
Valla sprey vermis eczaci cnm ben damlasi oldugunu bilmiyordum.1 kez sıktık bakalım ins acilir
Cnm venimki chicconun memesini çok sevdi:))
Buyuk olan damaklimi cnm? Benimki tutamiyor agzinda

Meme ucu aldik canım bizde mecburen cok.rahat emiyor şimdi bende çok uzulmustum çok şükür artık iyi

Emzık kullananlar hangı emzıge alıstı kızlar bebıslerınız?

Bambino kauçuk emzik bizimki. Ben vermek istemiyordum o yüzden almamıştım. Bir akraba hediye getirmişti, kenarda duruyordu. Bazen ağlama ve memeden kopamama durumlarında eşimle verelim dedik. Ama bugün hemşire de ver deyince uyurken verdik bizde.
Herhalde önce her anne baba idealist olarak başlıyor, emzik vermeyeceğim, sunu yapacagım, bunu yapmayacağım gibi, sonradan basedemeyince bütün kurallardan vazgeçiyor :))

Emzık kullananlar hangı emzıge alıstı kızlar bebıslerınız?

Bizimki nuk 0 aylık cok rahat aldı emzigi ac günlerinde ilk 3 gün sut gelmedide

Jasemincim senin bebis kac günlük

Valla sprey vermis eczaci cnm ben damlasi oldugunu bilmiyordum.1 kez sıktık bakalım ins acilir

Buyuk olan damaklimi cnm? Benimki tutamiyor agzinda

İnsallah açılır canım.

Emzik buyuk derken 0-6 aylık icin degil mı canım. Bizimki de damakli. Ama genelde elini götürüyor ağzına ve kendi tutuyor. Gerçi bazen cok heyecanlaniyor emerken ve emzik çıkıyor ağzından :))

Kızlar siz bebeklerinize hangi bezi aldiniz
memnun musunuz?birde bebeklerin göz
rengi ne zaman belli olur

Ben huggies 2 numara aldım, ama genelde bel kısmından sizdiriyor. Pek memnun değilim. Belki kiz erkek ayrimi olan bezler var huggiesin onlar daha iyi emiyor olabilir. Deneyecegiz artik. Gecen primanin 1 numara numunesi geldi iki tane, onları beğendim cok iyi emıyor. Hatta 12 saate kadar kuruluk diyor.
Gercekten de ben 10 saat sonra değiştirdim bezi, bez o kadar cok emmiş ki çişi, şişmiş iyice bez. Ama sizdirmadi hiç.
Huggieste biraz unutayım altını almayı, hemen kıyafetleri islanmis buluyorum belden.

kızlar doktor kontrolleri dışında bebişleri dışarı çıkaran var mı

biz 32 günlüğüz artık çıkıyoruz.. ama gideceğimiz yerlere doğalgazı açın diyoruz:) valla kızımın anası çok sıkıldı evde durmaktan. o yüzden erkenden alıştı çıkmalara...

Canım 40 çıkana kadar çıkarmayı düşünmüyorum sadece hastane bide sağlık ocağı na gıttık

Bilmıyordum canım ne güzel bilgıler

kayınpederim ilahiyat mezunu.. etrafımda bisürü din kültürü hocası var .. hepsi de Allah katında bebeğin de annenin de kırkı yetmişi 100ü diye bişey yok diyor:) kendi sağlığın ve onun sağlığı ne zaman elverirse çık dışarı dediler..

Ben molfiks aldım gayet iyiydi esimde prima almış
1 numara almış sizdirdi birde bezler bile büyük oluyor
bebegime Sizinde mı oyle

Aynen cnm valla mecburen alistiriyorum ama kabul etmiyor
Bizimki nuk 0 aylık cok rahat aldı emzigi ac günlerinde ilk 3 gün sut gelmedide

Jasemincim senin bebis kac günlük
cnm nuk denedim silikon uclu kabul etmedi malesef

cnm kahverengi kaucuk etrafi kocaman chicconun ucu ufak ama meme cok agir

Cnm prima premiumcare 1 num kullaniyoruz memnunuz simdilik

Ben molfiks aldım gayet iyiydi esimde prima almış
1 numara almış sizdirdi birde bezler bile büyük oluyor
bebegime Sizinde mı oyle
Bizimki 4 kilo oldu bile. O yuzden buyuk gelmiyor canım.
Aynen cnm valla mecburen alistiriyorum ama kabul etmiyor
cnm nuk denedim silikon uclu kabul etmedi malesef

cnm kahverengi kaucuk etrafi kocaman chicconun ucu ufak ama meme cok agir
Cnm prima premiumcare 1 num kullaniyoruz memnunuz simdilik
Bizimkinin etrafı cok hafif o yuzden rahat tutabiliyor canım.

15 günlük canım.

Yakınmisiz benim oğlumda 10 günlük

2 numara büyük değil mi canım ben 1 numara kullaniyourum şimdi ama paket bitiyor ne yapsam bilemedim

Hangi marka canim? Benimki tutamadi
Chicco tuttu ama yine acidi meme uclarim cok yara

Eşim eczanede bebedor bulmuş onu almis gelmiş ben yaradan değilde meme basinin olmamasindan verdik hametan filan sürebilirsin gogsune ama zirirken yikaman lazim

Yakınmisiz benim oğlumda 10 günlük

2 numara büyük değil mi canım ben 1 numara kullaniyourum şimdi ama paket bitiyor ne yapsam bilemedim

Canım 2 numara 3-6 kg arası. Bizimki 4 kilo oldu. O yuzden 2 numara aldım. Gecen bizim bir aile hekimi akrabamız kalça çıkigi olan bebeklere bir boy buyuk bebek bezi yada iki tane üst iste bebek bezi kullandiriyoruz dedi. Bu yuzden biraz buyuk olanı kullanabilirsin dedi. Bende o yuzden 2 numara almıştım canım.

Hangi marka canim? Benimki tutamadi
Chicco tuttu ama yine acidi meme uclarim cok yara
Cnm ben yara olmasın diye doğumdan hemen sonra göğsüme
soğan sürdüm on gündür gogsum yara olmadı acimada yok
kızımi kolayca emziriyorum sende dene istersen birde arada
Garmastan diye bir krem sürüyorum belki sana da bir faydasi
olur
Bizimki 4 kilo oldu bile. O yuzden buyuk gelmiyor canım.

Bizimkinin etrafı cok hafif o yuzden rahat tutabiliyor canım.
Masallah Cnm bebeğin bizimki henüzüç buçuk kilo

Soğanı duymuştum bende iyi geliyormuş.

Bizimki 3800 doğdu zaten canım. Seninki de iyi. Maasallah hepsine. Seninki kız o yuzden öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…