Benimde pek yoktu hatta sol tarafi 2 gun falan hic emmedi neyseki eme eme cikardi bir cok krem kullandik hametan kullanmadim bakalim olmadi onuda denerimEşim eczanede bebedor bulmuş onu almis gelmiş ben yaradan değilde meme basinin olmamasindan verdik hametan filan sürebilirsin gogsune ama zirirken yikaman lazim
Ahh keske bende yapsaymisim gozumden yas geliyor cnm ins iyilesir bella b iyi dedile aldim bugun basladimCnm ben yara olmasın diye doğumdan hemen sonra göğsüme
soğan sürdüm on gündür gogsum yara olmadı acimada yok
kızımi kolayca emziriyorum sende dene istersen birde arada
Garmastan diye bir krem sürüyorum belki sana da bir faydasi
olur
Masallah Cnm bebeğin bizimki henüzüç buçuk kilo
Sprey degıl canım bızımkı damla akşamları 1 defa yapıyorum daha dogrusu gece tıkanıyor o yüzden fark edınce yapıyorumAldim cnm ama korkuyorum sprey oldugundan cok fiskirtiyor gb gunde kac kez yapiyosun?
Ben makasla kestim makas zaten onlar için ayarlamış etini falan denk getırsen farketmeden kesmezmiş kesemem diyodum iş basa düşünce mecburBenım kızında tırnaklar uzuyor kesemıyorumda bu arada bılgıler ıcın saol cnm okudum ben de keske hemsıre gb rahat gazını cıkarabılsem ama ogrenıcez ınsallah zamanla
Emzik kullanabilirsin dedi bir de. Hatta yatağa yatırdı, yüzü koyun. Normal dogum olduğu icin yüzü koyun yatirabilirsin sorun olmaz dedi. Sezeryanda yüzü koyun yatırmıyoruz dedi. Banyo havlusu istedi, ondan reflu yastığına benzer bir tarafi yüksek yastık gibi birsey yaptı. Üzerine de battaniyeyi serdi. Onun üzerine yatırdı yüzü koyun. Sonra ağzına da emzik verdi. Hafif de müzik ac bebeğe dedi. Bebek müziği indirmiştim onu actım. Misil misli uyudu bebeğim maasallah.
Böyle yapmasaydım simdi emzirecektin tekrardan dedi.
Emzik icin de o emziği sadece yatakta kullan dedi. Yataktan alırken çıkar emziği dedi.
Gezmeye giderken de emzik kullanacaksan farklı emzik kullan ki ayırt edebilsin dedi. Ornegin yatarken verdigin emzik damakli ve maviyse, dışarı çıkarken verdigin emzik damaksiz ve sari renkte olsun.
İleride çok rahat edersin dedi. Emzik bağımlısı da olmaz o zaman dedi.
Benim bebeğim de cok emiyordu hemen uyanıyordu, bugün emzirip, yatırıp emziği verdim uyudu. Rahat ettik.
Canım 2 numara 3-6 kg arası. Bizimki 4 kilo oldu. O yuzden 2 numara aldım. Gecen bizim bir aile hekimi akrabamız kalça çıkigi olan bebeklere bir boy buyuk bebek bezi yada iki tane üst iste bebek bezi kullandiriyoruz dedi. Bu yuzden biraz buyuk olanı kullanabilirsin dedi. Bende o yuzden 2 numara almıştım canım.
kayınpederim ilahiyat mezunu.. etrafımda bisürü din kültürü hocası var .. hepsi de Allah katında bebeğin de annenin de kırkı yetmişi 100ü diye bişey yok diyor:) kendi sağlığın ve onun sağlığı ne zaman elverirse çık dışarı dediler..
Sana da geçmiş olsunBende oldum canım. Hastanede bir saglikci baba şunu önerdi. Byaz lahana yaprağını 5dk suda kaybatt göğsüne sar. 5dk ksdar tut. Cok yajacak kadar s icak yapma ama.gogsun yanmasin. Benim suan gecti cok şükür. Antibiyotikte kullandim ve hep sagiyorum.
Sana da geçmiş olsun
Ben de antibiyotik kullanıyorum sağmadan önce sıcak su torbasıyla yarım saat ızıtıyorum ki kanallar açılsın. Ama sağma işi de çok acılı çünkü göğüs uçlarım yara
Gastane tipi pompalar çok iyi onlardan kiraladık
Canım sebebini sormadım açıkcası. O an yaptıklarına yoğunlaşmıştım.Kız suan yüzaşagı yatıyo kızım sezeryanım ben nedenkı yatırmasam mı duymadıydım sen nerde yaşıyorsun ne güzel öğretmiş sana kıskandım kız seni
Benim oglum kucik dogdu heralde ance 3.5 olmuştur o yüzden 1 numara iyi gelir bize
Sprey degıl canım bızımkı damla akşamları 1 defa yapıyorum daha dogrusu gece tıkanıyor o yüzden fark edınce yapıyorum
Ben makasla kestim makas zaten onlar için ayarlamış etini falan denk getırsen farketmeden kesmezmiş kesemem diyodum iş basa düşünce mecbur
Kız suan yüzaşagı yatıyo kızım sezeryanım ben nedenkı yatırmasam mı duymadıydım sen nerde yaşıyorsun ne güzel öğretmiş sana kıskandım kız seni
Kızlar bebeğinizin altını nasıl temizliyorsunuz ben pamukla temizliyorum ama çok zor gelıyo ılık su ayarla mınık mınık pamukla kakası hemen de temizlenmıyo ıslak menfıle gecesım varda eşim zorluyor benı pişdik olur ne güzel temzlenıyo dıyınce damardan gırıyo ama çok üşeniyom hazırlığı uzun suruyo çok kala yapıyo yapınca hemen alıyom kapatıyor bezı suyu dokuyom bıdaha yapıyo üstüne bıdaha ılık su falan derken ... Zor oluyo
Benimde pek yoktu hatta sol tarafi 2 gun falan hic emmedi neyseki eme eme cikardi bir cok krem kullandik hametan kullanmadim bakalim olmadi onuda denerim
Ahh keske bende yapsaymisim gozumden yas geliyor cnm ins iyilesir bella b iyi dedile aldim bugun basladim
Nasıl oldu cnm meme ucların? Çok fena acıyor benımkı lansınoh gögüs pompası aldım elektrklı fena degıl yalnız emmek ıstıyor hem bıberondan verıyorum hem emzırıyorum
lızlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var!!! sezeryan dogum yaptım önce sütüm gelmedi ve gögüs ucum olmadıgından kızım ememedi.dogumdan 3 gün sonra sütüm geldi ne denediysem olmadı emmedi.hiç olmazsa sagıp veriyodum şimdi sütüm de kesiliyor galiba çok azaldı.önerileriniz neler?benimle benzer durumu yaşayan oldu mu? (bu arada kızım 29 günlük)
ben daha doğum yapmadım ama aynı şey 2.5 a önce doğum yapan eltimin başına geldi o normal doğum yaptı ama dediğin gibi sütü hemen gelmedi ve meme ucu olmadığı için bebek emmek istemiyordu eczanelerde silikon meme ucu satılıyor onunla emmeye alıştı pes etme emzir onu dene
ah kızlar hala doğuramadım nolur dua edin bana yarın kontrol var inşallah yatış verir doktorum yarın 41 haftam bitiyor ne inatçoık çıktı benim kız yaa yarın da yatış vermezse çarşamba son gün ama benim o kadar dayanacak gücüm kalmadı psikolojim bozuldu resmen
canım allah kolaylık versin bilmiyorum ki napılır çevrende tecrübeli birileri yok musilikon gögus ucu aldım, gögus ucu duzeltici aldım pompa aldım neler yapmadım ki canım.ucunu birz çıkarıyorum agzına verıyorum bağırcam diye emmiyo agzını bile kapatmıyo
Cnm allah kolaylık versin inşşşşş yarın yatışın verilir bebişle uğraşmakran hiç giremiyorum((
Kuzlar göğüs ycu çıkarıcıyı hangi marka aldınız dün eşim bebedor almuş ana yapışmıyo ki jel sürün yazıyo nasıl jel sürülür basıl yapılur hiç anlamadım(((((
canım allah kolaylık versin bilmiyorum ki napılır çevrende tecrübeli birileri yok mu
inşallah canım benim
canım silikon meme ucu mu dediğin eğer oysa a ıslat suyla yapışıyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?