2013 ekim bebekleri büyürken:)

İnşalah tez zamanda ıyıleşir cnm bu gögüsler benım gögüsümün ucu yara oldu artık bepanthende kullandım fayda yok
Cnm bir dene istersen
Bu aldıgım kremde fayda etmezse onuda denerım cnm
Aynı durumdayız cnm cok az uyuyor sureklı memede kalmaz ıstıyor agız hep acık aranıyor uyumuyor emzıkte kabul etmıyor
Canım kuru incir süt artırıyor dıye duymustum ben yıyorum
Insallah dogurursun cnm ama yolun sonuna gelmişssin cok az daha sabır saglıklı dogumlar.

canım üzme kendini Allah yardımcın olsun.inşallah en hayırlı vakitte kucağına alacaksın bebeğini.dualarım sizinle...

Cnm hurma ye şu iç birde kemikli et hasla ve ye
çok süt yapar bende sezaryen oldum ilk günden
ayaklandim sürekli su hurma çorba ve hadlama
yedim dikidlerim iylesti sutum bol sende bir dene
morelini de yüksek tut...pes etme kizini emzir zamanla
meme ucun çıkar ortaya

Benimde oyle Cnm sürekli meme
istiyor ama ben mama vermiyorum
çünkü doyuyordur benim çok sutum
geliyor 2 fincan kahve fincanı kadar süt
sagiyorum günde....memelwrde agri yok
sürekli emmek istiyor bende bunalim geceleri
uyumuyor sürekli memede

nasılsın canım bebiş nasıl..
bu arada doğurabilmenin bir tarifi var mı yaa ben beceremedim bir türlü

Kızlar chicconun silikon meme ucu fena degil bir deneyin isterseniz benim gogus ucu yara oldugundan acidi biraz
Wee meme ucunu hic begenmedim cok sert silikonsuz emziriyorum ama ins iyilesir

Canım benimd3 özel sağlık sigortam var.eczacibasindan gelecek dediler henüz gelmedi. Seninkide Eczacıbaşı ndan mı

Ben hastanedeyken hemsireler bir kaba Pamukları yikayarak koyuyorlardi. Gelip onunla altini temizliyorlardi. Bende dondurma kabına pamuklari yıkayıp parcalayip koydum. Peteginde üzerinde tutuyorum. Kapalı kap zaten. Hem sicak oluyor . hemde her defasinda ugrasmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangı marka makası cnm? Bende alayım ondan . Ben de pamuklu suyla temızlıyordum sımdı unıbaby kullanıyorum gayet guzel şimdilik pişik yok
Bruno canım abdiibeahimin hani reklamlarda da çıkıyor ya o burun tıkanacak arkadaş dıye bebişler
Canım hayırlısıyla doğur inş. Ssgsalim
Güzel fikir canım ben bı kaba pamukları koparıp koparıp koydum bitanede maşrapA aldım yapınca ılık su koyuyorum ona pamukları ona batırıp temizliyorum bi kaç gundurde arkasından kuruluyorum ıslak mı kalıyor dıye baya telaşeli bı olay durumuna geldı çok sokda yapınca ama bakalım nezamana kadar gündüz kalorıfer yanmıyo buzun soğuk olur suyu

bir fincan kaynamıs sogutulmus suyun ıcıne cay kaısıgının ucu ıle kimyon koyup karıstırın 15dk dınlenmeye bırakın sonra uzerındeki sudan kımyon dıbıne cokuyor cunku bebeşinize verın ham gazını cıkarsın hemde mışıl mışıl uyusun 2 çay kasıgı ıle baslayın sonra duruma gore artırırsınız

sürekli memeyi gazı olduğu için istermiş kızlar ben şimdi bunu deneyecem

Merhabalar annecikler,nasılsınız? Kızımla çok şükür ki dün buluştuk,evde bizimle kalıyor artıkRabbim evlatlarımızı korusun,sağlıklarıyla bizi sınamasın inşallah..Ama ilk günden bazı sıkıntılar yaşadık,küvezde biberonla beslendiği için emmede biraz sıkıntı yaşadık,sol göğsümü emmiyor hep sağ göğsümü emiyor,solum artık taş gibi oldu..Sol göğsümün ucu biraz içeride kızım sinir yapıyor emmiyor..Gece karnı ağrıdı gaz sıkıntısı yaşadı,eczaneden damla aldık ama bgn doktoru aguline diye bir şurup verdi çok şükür rahat uyuyor..Dün gece sabahı sabah ettik yani artık ağlayacaktım..İlk zamanlar anlayamamak çok zor..Bir ay veya birkaç gün de olsa benden öndesiniz,bana tavsileriniz varsa sevinirim her konuda..

Benimde aynı canımmoğlum sürekli emmek istiyo ve uyumuyor.sürekli aranması aç oldugundan değildir emme refleksinden dir büyük ihtimal.emzik kullanıyor musunuz ?benimdr önce duru geliyo sonra koyulaşıuor.gögüs pedim bi zman sonra sarı oluyo.mamayı Dr mı vermeni soyledi?

Gözünaydın canımm eminim çok zor günler geçirdin..ama kızına kavuştun sonunda

Bende gazı varsa emmek istemez diye biliyorum.baskı yapıp rahatsız edermiş.:44:

Gözünaydın canımm eminim çok zor günler geçirdin..ama kızına kavuştun sonunda
İnanılmaz zor günlerdi,hergün ağladım ...Rabbim bidaha yaşatmasın,yavruları annelerinden ayırmasın..
Bebeklerinizi emizrmek için uyandırıyor musunuz? Doktorum max 4 saate kadar uyuyabilir dedi..

Canım unibaby kullanabilirsin. O da pamuk ve su. Ben kullanıyorum bebeğimde cok sukur pişik yok.
Canım suni sancı da mı vermiyor dr'un. Hic mı açılma yada rahim ağzında yumuşama yok. Bol bol is yap. Yor kendini. Belki sancın gelir.
Canım benimd3 özel sağlık sigortam var.eczacibasindan gelecek dediler henüz gelmedi. Seninkide Eczacıbaşı ndan mı
Benimki Groupama canım.

Canım bak kavuştun yavruna cok sukur. Pompa var mı? Arada dag diğer memeyi. Hem sut birikip agri yapmasın. Ileride iltihap olur yoksa. Hemde belki meme ucun çıkar
İnanılmaz zor günlerdi,hergün ağladım ...Rabbim bidaha yaşatmasın,yavruları annelerinden ayırmasın..
Bebeklerinizi emizrmek için uyandırıyor musunuz? Doktorum max 4 saate kadar uyuyabilir dedi..

Benimki 4 saatten fazla uyumuyor zaten. Uyanıyor kendi.

Âmin canımm kimseye yaşatmasın.ilk zmanlar Dr bana gündüz 1 saatte gece 2 saatte bir ıyandırıp emzir dedi.çok kilo kaybetmişti be bir an önce yakalayalım diye sık sık uyandırdım.kuzum şimdi hiç uyumuyo.çocuğun uyku düzenini bozduk.sonra doğum kilomuzu geçtik te geceleri uyusun 4-5 saat dedi.şimdi de oğlum uyumuyor.bence de 3-4 saat ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…