İnşalah tez zamanda ıyıleşir cnm bu gögüsler benım gögüsümün ucu yara oldu artık bepanthende kullandım fayda yokBen de hem emziriyorum hem biberon veriyorum. Bazen de biberona alışmadın diye silikon kaşıkla veriyorum sütü ama onu pek istemiyor.
Bi göğüs ucum baya yarık gibi oldu. İkisine de bepanten sürüyorum. Emzirmeden yıkıyorum. Bi de bize mother in love diye bi krem tavsiye ettiler. Yarın alıcaz memnun kalırsam inşallah size de yazarım
Bu aldıgım kremde fayda etmezse onuda denerım cnmCnm bir dene istersen
Aynı durumdayız cnm cok az uyuyor sureklı memede kalmaz ıstıyor agız hep acık aranıyor uyumuyor emzıkte kabul etmıyorslm kızlar benimm bebek sürekli emmek istiyor...uyanınca habire emiyor yadauyuyor sizinde öylemi doymuyor die 30 cc aptamil veriyorum ... ama mahvetti benide memelermide bunaltıı iyice sizindemi öyle strese giriyorum doymuyor die..habire aranıyor.... bide sütüm duru rengi benim ama sonu koyu geliyor..yarımmm
Canım kuru incir süt artırıyor dıye duymustum ben yıyorumlızlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var!!! sezeryan dogum yaptım önce sütüm gelmedi ve gögüs ucum olmadıgından kızım ememedi.dogumdan 3 gün sonra sütüm geldi ne denediysem olmadı emmedi.hiç olmazsa sagıp veriyodum şimdi sütüm de kesiliyor galiba çok azaldı.önerileriniz neler?benimle benzer durumu yaşayan oldu mu? (bu arada kızım 29 günlük)
Insallah dogurursun cnm ama yolun sonuna gelmişssin cok az daha sabır saglıklı dogumlar.ah kızlar hala doğuramadım nolur dua edin bana yarın kontrol var inşallah yatış verir doktorum yarın 41 haftam bitiyor ne inatçoık çıktı benim kız yaa yarın da yatış vermezse çarşamba son gün ama benim o kadar dayanacak gücüm kalmadı psikolojim bozuldu resmen
ah kızlar hala doğuramadım nolur dua edin bana yarın kontrol var inşallah yatış verir doktorum yarın 41 haftam bitiyor ne inatçoık çıktı benim kız yaa yarın da yatış vermezse çarşamba son gün ama benim o kadar dayanacak gücüm kalmadı psikolojim bozuldu resmen
Cnm hurma ye şu iç birde kemikli et hasla ve yelızlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var!!! sezeryan dogum yaptım önce sütüm gelmedi ve gögüs ucum olmadıgından kızım ememedi.dogumdan 3 gün sonra sütüm geldi ne denediysem olmadı emmedi.hiç olmazsa sagıp veriyodum şimdi sütüm de kesiliyor galiba çok azaldı.önerileriniz neler?benimle benzer durumu yaşayan oldu mu? (bu arada kızım 29 günlük)
slm kızlar benimm bebek sürekli emmek istiyor...uyanınca habire emiyor yadauyuyor sizinde öylemi doymuyor die 30 cc aptamil veriyorum ... ama mahvetti benide memelermide bunaltıı iyice sizindemi öyle strese giriyorum doymuyor die..habire aranıyor.... bide sütüm duru rengi benim ama sonu koyu geliyor..yarımmm
Canım sebebini sormadım açıkcası. O an yaptıklarına yoğunlaşmıştım.
Ben istanbuldayim canım. Ozel saglik sigortamız var bizim, sigorta şirketi gönderdi bize hemşireyi. Bende cok beğendim bu hizmeti.
O zaman 1i kullanabilirsin bence de biraz daha.
Yok cnm ya yapılmıyo bebiş emince çıkıyo((
Kızlar bebeğinizin altını nasıl temizliyorsunuz ben pamukla temizliyorum ama çok zor gelıyo ılık su ayarla mınık mınık pamukla kakası hemen de temizlenmıyo ıslak menfıle gecesım varda eşim zorluyor benı pişdik olur ne güzel temzlenıyo dıyınce damardan gırıyo ama çok üşeniyom hazırlığı uzun suruyo çok kala yapıyo yapınca hemen alıyom kapatıyor bezı suyu dokuyom bıdaha yapıyo üstüne bıdaha ılık su falan derken ... Zor oluyo
nasılsın canım bebiş nasıl..
bu arada doğurabilmenin bir tarifi var mı yaa ben beceremedim bir türlü
İyiyim tatlım bebiste iyi
üzülme Cnm elbet gelecek bebis
inşallah seni daha fazla bekletmez Cnm
Bruno canım abdiibeahimin hani reklamlarda da çıkıyor ya o burun tıkanacak arkadaş dıye bebişlerHangı marka makası cnm? Bende alayım ondan . Ben de pamuklu suyla temızlıyordum sımdı unıbaby kullanıyorum gayet guzel şimdilik pişik yok
Canım hayırlısıyla doğur inş. Ssgsalimah kızlar hala doğuramadım nolur dua edin bana yarın kontrol var inşallah yatış verir doktorum yarın 41 haftam bitiyor ne inatçoık çıktı benim kız yaa yarın da yatış vermezse çarşamba son gün ama benim o kadar dayanacak gücüm kalmadı psikolojim bozuldu resmen
Güzel fikir canım ben bı kaba pamukları koparıp koparıp koydum bitanede maşrapA aldım yapınca ılık su koyuyorum ona pamukları ona batırıp temizliyorum bi kaç gundurde arkasından kuruluyorum ıslak mı kalıyor dıye baya telaşeli bı olay durumuna geldı çok sokda yapınca ama bakalım nezamana kadar gündüz kalorıfer yanmıyo buzun soğuk olur suyuBen hastanedeyken hemsireler bir kaba Pamukları yikayarak koyuyorlardi. Gelip onunla altini temizliyorlardi. Bende dondurma kabına pamuklari yıkayıp parcalayip koydum. Peteginde üzerinde tutuyorum. Kapalı kap zaten. Hem sicak oluyor . hemde her defasinda ugrasmiyorum
slm kızlar benimm bebek sürekli emmek istiyor...uyanınca habire emiyor yadauyuyor sizinde öylemi doymuyor die 30 cc aptamil veriyorum ... ama mahvetti benide memelermide bunaltıı iyice sizindemi öyle strese giriyorum doymuyor die..habire aranıyor.... bide sütüm duru rengi benim ama sonu koyu geliyor..yarımmm
Merhabalar annecikler,nasılsınız? Kızımla çok şükür ki dün buluştuk,evde bizimle kalıyor artıkRabbim evlatlarımızı korusun,sağlıklarıyla bizi sınamasın inşallah..Ama ilk günden bazı sıkıntılar yaşadık,küvezde biberonla beslendiği için emmede biraz sıkıntı yaşadık,sol göğsümü emmiyor hep sağ göğsümü emiyor,solum artık taş gibi oldu..Sol göğsümün ucu biraz içeride kızım sinir yapıyor emmiyor..Gece karnı ağrıdı gaz sıkıntısı yaşadı,eczaneden damla aldık ama bgn doktoru aguline diye bir şurup verdi çok şükür rahat uyuyor..Dün gece sabahı sabah ettik yani artık ağlayacaktım..İlk zamanlar anlayamamak çok zor..Bir ay veya birkaç gün de olsa benden öndesiniz,bana tavsileriniz varsa sevinirim her konuda..
bir fincan kaynamıs sogutulmus suyun ıcıne cay kaısıgının ucu ıle kimyon koyup karıstırın 15dk dınlenmeye bırakın sonra uzerındeki sudan kımyon dıbıne cokuyor cunku bebeşinize verın ham gazını cıkarsın hemde mışıl mışıl uyusun 2 çay kasıgı ıle baslayın sonra duruma gore artırırsınız
sürekli memeyi gazı olduğu için istermiş kızlar ben şimdi bunu deneyecem
İnanılmaz zor günlerdi,hergün ağladım ...Rabbim bidaha yaşatmasın,yavruları annelerinden ayırmasın..Gözünaydın canımm eminim çok zor günler geçirdin..ama kızına kavuştun sonunda
Canım unibaby kullanabilirsin. O da pamuk ve su. Ben kullanıyorum bebeğimde cok sukur pişik yok.Kızlar bebeğinizin altını nasıl temizliyorsunuz ben pamukla temizliyorum ama çok zor gelıyo ılık su ayarla mınık mınık pamukla kakası hemen de temizlenmıyo ıslak menfıle gecesım varda eşim zorluyor benı pişdik olur ne güzel temzlenıyo dıyınce damardan gırıyo ama çok üşeniyom hazırlığı uzun suruyo çok kala yapıyo yapınca hemen alıyom kapatıyor bezı suyu dokuyom bıdaha yapıyo üstüne bıdaha ılık su falan derken ... Zor oluyo
Canım suni sancı da mı vermiyor dr'un. Hic mı açılma yada rahim ağzında yumuşama yok. Bol bol is yap. Yor kendini. Belki sancın gelir.ah kızlar hala doğuramadım nolur dua edin bana yarın kontrol var inşallah yatış verir doktorum yarın 41 haftam bitiyor ne inatçoık çıktı benim kız yaa yarın da yatış vermezse çarşamba son gün ama benim o kadar dayanacak gücüm kalmadı psikolojim bozuldu resmen
Benimki Groupama canım.Canım benimd3 özel sağlık sigortam var.eczacibasindan gelecek dediler henüz gelmedi. Seninkide Eczacıbaşı ndan mı
Canım bak kavuştun yavruna cok sukur. Pompa var mı? Arada dag diğer memeyi. Hem sut birikip agri yapmasın. Ileride iltihap olur yoksa. Hemde belki meme ucun çıkarMerhabalar annecikler,nasılsınız? Kızımla çok şükür ki dün buluştuk,evde bizimle kalıyor artıkRabbim evlatlarımızı korusun,sağlıklarıyla bizi sınamasın inşallah..Ama ilk günden bazı sıkıntılar yaşadık,küvezde biberonla beslendiği için emmede biraz sıkıntı yaşadık,sol göğsümü emmiyor hep sağ göğsümü emiyor,solum artık taş gibi oldu..Sol göğsümün ucu biraz içeride kızım sinir yapıyor emmiyor..Gece karnı ağrıdı gaz sıkıntısı yaşadı,eczaneden damla aldık ama bgn doktoru aguline diye bir şurup verdi çok şükür rahat uyuyor..Dün gece sabahı sabah ettik yani artık ağlayacaktım..İlk zamanlar anlayamamak çok zor..Bir ay veya birkaç gün de olsa benden öndesiniz,bana tavsileriniz varsa sevinirim her konuda..
İnanılmaz zor günlerdi,hergün ağladım ...Rabbim bidaha yaşatmasın,yavruları annelerinden ayırmasın..
Bebeklerinizi emizrmek için uyandırıyor musunuz? Doktorum max 4 saate kadar uyuyabilir dedi..
İnanılmaz zor günlerdi,hergün ağladım ...Rabbim bidaha yaşatmasın,yavruları annelerinden ayırmasın..
Bebeklerinizi emizrmek için uyandırıyor musunuz? Doktorum max 4 saate kadar uyuyabilir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?