Merhabalar annecikler,nasılsınız? Kızımla çok şükür ki dün buluştuk,evde bizimle kalıyor artıkRabbim evlatlarımızı korusun,sağlıklarıyla bizi sınamasın inşallah..Ama ilk günden bazı sıkıntılar yaşadık,küvezde biberonla beslendiği için emmede biraz sıkıntı yaşadık,sol göğsümü emmiyor hep sağ göğsümü emiyor,solum artık taş gibi oldu..Sol göğsümün ucu biraz içeride kızım sinir yapıyor emmiyor..Gece karnı ağrıdı gaz sıkıntısı yaşadı,eczaneden damla aldık ama bgn doktoru aguline diye bir şurup verdi çok şükür rahat uyuyor..Dün gece sabahı sabah ettik yani artık ağlayacaktım..İlk zamanlar anlayamamak çok zor..Bir ay veya birkaç gün de olsa benden öndesiniz,bana tavsileriniz varsa sevinirim her konuda..
Benimde aynı canımmoğlum sürekli emmek istiyo ve uyumuyor. sürekli aranması aç oldugundan değildir emme refleksinden dir büyük ihtimal.emzik kullanıyor musunuz ?benimdr önce duru geliyo sonra koyulaşıuor.gögüs pedim bi zman sonra sarı oluyo.mamayı Dr mı vermeni soyledi?
Kızlar hayırlı akşamlar..
Yardımınıza çok ihtiyacım var
Biz bugün 4 günlük olduk ve dün geceden beri çok ağlıyo bebeğim. sütüm daha yeni gelmeye başladı ve az az geldiği için bebeğimi henüz emziremiyorum, sağarak vermeye çalışıyorum. mecburende mama kullanıyorum ama doymuyo sanırımuykudayken sıçrıyo gibi oluyo ve huzursuzlanıp ağlamaya başlıyo. seside kısılmaya başladı sanırım mide içeriğinin ağzına gelmesinden oldu.. çünkü çokk sesli ağlıyoooo bugün acile götürdük, gaz sancısı için metsil verdi. ilk kullandığımda çok rahatladı ama şuan bi işe yaramıyo. napıcamı şaşırdım, ondan çok ben ağlıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var
ah canım deli olucam sorma suni sancı da vermiyor bebeğin suyu iyi diye ama ben artık çok stres oldum ve korkuyorum bebeğe birşey olacak diye ya kakasını yapr da yutarsa diye çok korkuyorum inşallah yarın yatış verir de doğururumCanım unibaby kullanabilirsin. O da pamuk ve su. Ben kullanıyorum bebeğimde cok sukur pişik yok.
Canım suni sancı da mı vermiyor dr'un. Hic mı açılma yada rahim ağzında yumuşama yok. Bol bol is yap. Yor kendini. Belki sancın gelir.
Benimki Groupama canım.
Biz bugün 4 günlük olduk ve dün geceden beri çok ağlıyo bebeğim. sütüm daha yeni gelmeye başladı ve az az geldiği için bebeğimi henüz emziremiyorum, sağarak vermeye çalışıyorum. mecburende mama kullanıyorum ama doymuyo sanırımuykudayken sıçrıyo gibi oluyo ve huzursuzlanıp ağlamaya başlıyo. seside kısılmaya başladı sanırım mide içeriğinin ağzına gelmesinden oldu.. çünkü çokk sesli ağlıyoooo bugün acile götürdük, gaz sancısı için metsil verdi. ilk kullandığımda çok rahatladı ama şuan bi işe yaramıyo. napıcamı şaşırdım, ondan çok ben ağlıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kızlar bebeğinizin altını nasıl temizliyorsunuz ben pamukla temizliyorum ama çok zor gelıyo ılık su ayarla mınık mınık pamukla kakası hemen de temizlenmıyo ıslak menfıle gecesım varda eşim zorluyor benı pişdik olur ne güzel temzlenıyo dıyınce damardan gırıyo ama çok üşeniyom hazırlığı uzun suruyo çok kala yapıyo yapınca hemen alıyom kapatıyor bezı suyu dokuyom bıdaha yapıyo üstüne bıdaha ılık su falan derken ... Zor oluyo
Kızlar topuk kanını ıkı kez mı aldırdınız bir de kacıncı gunler bız bır kez aldırdık yarında ıkıncıyı aldırcaz hıc dayanamıyorum aglamasına pofffffff
ewt cnm sarılık atlattık tok olması gerek tamamen geçmesiiçin ....az veriyorum günde 2 kere 30 cc ..benim göğüsüm sertolmuyor yumuşak süt yokmuş gibi geliyorr bana sıktığımda az az çıkıyor ama 17 günlük olduk biz ne zaman çoğalacak şöyle sert sert olacakk
Erkek bebek anneleri. Sizin de bebeğinizin bezinden hep çiş siziyor mu? Pipi yukarı dogru oldugu icin sanırım once on taraf işleniyor doluyor, sonra disari sizdiriyor.
Bizim bez huggies ve oğlum uyuyor uyanıyor bir bakıyorum kıyafeti islanmis. Cok çiş yapıyor gerci bizimki, ama artık üst değiştirmekten yoruldum. Bir dahakine prima deneyeceğim.
Ya kizlar siz sutlerinizi sağlarken foşur foşur geliyor mu? Ben ameda elektrikli aldım gecen bir sağayım dedim 10 damla lip lip damliyo sonra 4-5 dk bekliyorum yine 10 damla ama yogun sekilde geliyo bu damlalar..sutum yagli.55 cc sutu yarim saatten fazla surede sağdım.ama oğlum cekerken lop lop geliyor anlayamadım kilo alımı da gayet iyi.sizin nasil oluyor?
Benimde pompa ile çok fazla gelmiyor.ama normal bence.zaten en iyi çekimi bebek yapıyormuş. Hemşire öyle demişti. Ben pompayla sagiyorum ardindan emziriyorum yine sut çıkıyor. Pompa ile bitmiş gibi gözükürken
canım ben prima kullanıyorum.arada sırada sızıyor bende kıyafet değiştirmekten bezdim helede gece çok yorucu oluyor.prima huggies kadar sızdırmaz sanırım.her uyuduğunda olmuyor çünkü.erkek bebek bakımı gerçektende zor o kadar çok çiş yaptıki üstüme kendi üstüne:))
Kızlar topuk kanını ıkı kez mı aldırdınız bir de kacıncı gunler bız bır kez aldırdık yarında ıkıncıyı aldırcaz hıc dayanamıyorum aglamasına pofffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?