2013 ekim bebekleri büyürken:)

allah bağışlasın canım:)

Kızlar hayırlı akşamlar..
Yardımınıza çok ihtiyacım var
Biz bugün 4 günlük olduk ve dün geceden beri çok ağlıyo bebeğim. sütüm daha yeni gelmeye başladı ve az az geldiği için bebeğimi henüz emziremiyorum, sağarak vermeye çalışıyorum. mecburende mama kullanıyorum ama doymuyo sanırım uykudayken sıçrıyo gibi oluyo ve huzursuzlanıp ağlamaya başlıyo. seside kısılmaya başladı sanırım mide içeriğinin ağzına gelmesinden oldu.. çünkü çokk sesli ağlıyoooo bugün acile götürdük, gaz sancısı için metsil verdi. ilk kullandığımda çok rahatladı ama şuan bi işe yaramıyo. napıcamı şaşırdım, ondan çok ben ağlıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var

ewt cnm sarılık atlattık tok olması gerek tamamen geçmesiiçin ....az veriyorum günde 2 kere 30 cc ..benim göğüsüm sertolmuyor yumuşak süt yokmuş gibi geliyorr bana sıktığımda az az çıkıyor ama 17 günlük olduk biz ne zaman çoğalacak şöyle sert sert olacakk

Canım öncelıkle gozun aydın kavusmussun bebısıne oh ALLAH analı babalı buyutsun. Bebişlerin hemen hemen hepsinde aynı problem var bız zinco damla kullanıyoruz bitkisel fena degıl cok cok ıyı dıyemem ama gaz cıkarabılıyor tabı sancı gectı dıyemem.Ağlama sabır cnm bir süre sonra gecıcekmıs.

Kızlar topuk kanını ıkı kez mı aldırdınız bir de kacıncı gunler bız bır kez aldırdık yarında ıkıncıyı aldırcaz hıc dayanamıyorum aglamasına pofffffff

ah canım deli olucam sorma suni sancı da vermiyor bebeğin suyu iyi diye ama ben artık çok stres oldum ve korkuyorum bebeğe birşey olacak diye ya kakasını yapr da yutarsa diye çok korkuyorum inşallah yarın yatış verir de doğururum

canım kimyon denedin mi yeni doğan bebeklere de rahatlıkla verilebiyormuş bir çay kaşığı su yada anne sütüne bir çimdik dök bebeğe ver sende yemeklerinde kullan işe yaradığını göreceksin bu doktor tavsiyesi bu arada o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin biz yeğenimde denemiştik işe yarıyor

pamukla temizlemeyi oğlum ilk doğduğu zamanlarda yapmıştım,evet zor oluyor,şimdi kızımda ilk zamanlardan beri unibaby kullandım,hiç pişik falan olmadı,zaten çok sık değişiyor,bi de her seferinde pişik kremini de sürüyoruz,bence sen de ıslak mendile geçebilirsin,o kadar işin arasında uğraşmak çok zor oluyor,rahat edersin

Canım ilk günler benim kide öyle olmuştu sesi kisilmisti sutum artsin diye ne bulduysa yiyip ictim sonra oglum yine gogus ucunu tutamadi meme ucu aldik emmeye basladi gazı da azaldı

Kızlar topuk kanını ıkı kez mı aldırdınız bir de kacıncı gunler bız bır kez aldırdık yarında ıkıncıyı aldırcaz hıc dayanamıyorum aglamasına pofffffff

Canım ilkini doğum da aldilar ikincisini 7. Gün sağlık ocaginda aldilat

canım sütün en büyük düşmanı stres,bu yüzden önce bir rahatlamaya çalış,biliyorum çok zor,ben de çok stres yapıyorum en ufak ayrıntıyı bile,mama da veriyorsan doyuyordur o,bebeklerdeki emme refleksinden o,ne kadar verirsen ver hala ağzı açık aranır,ben de pompayla sağıyorum göğüs ucum olmadığı için,sağana kadar ya da dolaptaki sütü ısıtana kadar ortalığı yıkıyor,dediğin gibi o kadar sesli ağlıyor ki bazen sesi kısılıyor ama geçiyor sonra merak etme doktor kilo alımını iyi buluyorsa hiç üzülme doyuyordur,gaz sancısı için bize de doktor biogaia diye bi damla verdi,tabii sihirli değnek değil,tamamen geçirmiyor,ama sanki biraz rahatlattı,anlayacağın canım yaşadığın şeyleri hemen hemen her anne şu an yaşıyor,yalnız değilsin böyle düşün

Geçmiş olsun canım. benimde gün içinde çok yumuşak oğlum hep memede oldugu içinbir iki saat uyursam ama kalktığımda çok sert oluyo.birde biz sıkınca az geliyo ama bebişlerimiz güçlü çekiyorlar onlar getiriyo sütü.benim oğlum ağzından kaçırınca görüyorum sütün ne kadar geldiğini.

Sütünü sağan arkadaşlar bir seferde bebekleriniz kaç cc içiyor ben emziriyorum üstüne biberonla veriyorum ama hep aranıyor sonra emzik veriyorum o kadar sert emiyorki niye süt gelmiyor diye doymuyormu acaba bide arkadaşlar çok sık kaka yapıyor ama okadar az ki bezinde bi parça sizimde öylemi

Erkek bebek anneleri. Sizin de bebeğinizin bezinden hep çiş siziyor mu? Pipi yukarı dogru oldugu icin sanırım once on taraf işleniyor doluyor, sonra disari sizdiriyor.
Bizim bez huggies ve oğlum uyuyor uyanıyor bir bakıyorum kıyafeti islanmis. Cok çiş yapıyor gerci bizimki, ama artık üst değiştirmekten yoruldum. Bir dahakine prima deneyeceğim.

canım ben prima kullanıyorum.arada sırada sızıyor bende kıyafet değiştirmekten bezdim helede gece çok yorucu oluyor.prima huggies kadar sızdırmaz sanırım.her uyuduğunda olmuyor çünkü.erkek bebek bakımı gerçektende zor o kadar çok çiş yaptıki üstüme kendi üstüne:))

Ya kizlar siz sutlerinizi sağlarken foşur foşur geliyor mu? Ben ameda elektrikli aldım gecen bir sağayım dedim 10 damla lip lip damliyo sonra 4-5 dk bekliyorum yine 10 damla ama yogun sekilde geliyo bu damlalar..sutum yagli.55 cc sutu yarim saatten fazla surede sağdım.ama oğlum cekerken lop lop geliyor anlayamadım kilo alımı da gayet iyi.sizin nasil oluyor?

Benimde pompa ile çok fazla gelmiyor.ama normal bence.zaten en iyi çekimi bebek yapıyormuş. Hemşire öyle demişti. Ben pompayla sagiyorum ardindan emziriyorum yine sut çıkıyor. Pompa ile bitmiş gibi gözükürken

Benimde pompa ile çok fazla gelmiyor.ama normal bence.zaten en iyi çekimi bebek yapıyormuş. Hemşire öyle demişti. Ben pompayla sagiyorum ardindan emziriyorum yine sut çıkıyor. Pompa ile bitmiş gibi gözükürken

Ya canim benim de moralim bozuldu sanki sutum az ve oğluma yetmiyor gıbi düşündüm bir de herkes sağıyorum diyor ben oyle fos fos sağamiyorum yani( simdi kucuk birkaç ay sonra yetmez belki de diye düşünüyorum(

Aynen canım ya, altını acıyoruz şııır diye üstümüze yapıyor :) etrafa yapıyor. Yatağa bile geliyor :) çarşaf değiştir, üst değiştir yoruluyorum bazen. Pipiye hakim olmak cok zoooooor :)

Canım ilkini hastanede dogunca algılar. İkinciyi 10.gun aldırdık araya Bayram girdiği icin.
Acaba sizinkinin kanı tam doldurmadı mı acaba kağıdı. 5 tane yuvarlağı doldurması gerekiyordu kan ile. Bizim hemşire kanı alırken iyice uğraştı, eğer yetersiz alırsak tekrardan isterler demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…