2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar bebeğinizi yüzüstü yatırıyor musunuz,yani uyutuyor musunuz...sağlık açısından zararlı oldugunu biliyorum ama gece gazdan dolayı sürekli ıkınan uyuyamayan bebeğimi karnının üstüne yatırınca hiç sesi çıkmıyor uyuyor,yarım saat sonra çevirince tekrar ıkınmaya başlıyor,yüzüstü yatırdığımda gözüm hep onda bişey olmasın diye ama bazen uykuya dalıyorum malesef ;( siz yatırıyor musunuz,bunun bi önlemi var mı acaba

Ben prima kullanıyorum benim ki sızdırmıyor.ben çok sık değiştiriyorum bir kere 4 saat değiştirmedim o zamanda sızdırmamıştı.çok yapıyolar zaten çişi çok yapıyorsa bebekler sütün yettiğini gösterirmiş.
Kızlar topuk kanını ıkı kez mı aldırdınız bir de kacıncı gunler bız bır kez aldırdık yarında ıkıncıyı aldırcaz hıc dayanamıyorum aglamasına pofffffff

Bizimde ilk gün hastanede aldılar 10 gün sonra sağlık ocağında.asıl aşılar daha zor benim oğlum ilk aşıdan sonra huyu değişti.herşeye ağlıyo

Canım ben gündüzleri arada yatırıyorum gecen hemsire normal dogum oldugu icin yatirabilirsin dedi.
Fakat yuzukoyun yatırmayi bir cok yerde önermiyorlar. Ani bebek ölümleri bu pozisyonda oluyormuş. Bebek en cok yuzukoyun yatmayı severmiş anne karnında oldugu gibi hissedermiş kendini ve bazen nefes almayı unuturmuş. Bu yuzden yasaklıyorlar. Gerci eskiden annemler kardeşimi ve beni hep yuzukoyun yatırırmış. Gözetim altında yatırın diyorlar.

Bende primaya gececeğim.
Gerci bu Sabah'ta altını değiştirirken hop işedi altı açılınca her yer battı gene. Sızdırmasa da bu sefer kendi yapıyor ortalığa çiş. Yoruldum kiyafet değiştirmekten.

Benim oğluşumda öyle..pipi yi takip et canımmmonun durumuna göre anlarsın çiş yapıp yapmayacağını

Benim oğluşumda öyle..pipi yi takip et canımmmonun durumuna göre anlarsın çiş yapıp yapmayacağını

Ben e-bebekten islak mendil almistim onun yaninda minik sapka gibi bisey cikmisti onu takiyoz pipiped :) ama benkazaya gitmiyoz degil hatta kaka bile yapiyor

Gece 3 te verdım canım şağıp 2 doz 60 cc

Ben e-bebekten islak mendil almistim onun yaninda minik sapka gibi bisey cikmisti onu takiyoz pipiped :) ama benkazaya gitmiyoz degil hatta kaka bile yapiyor

Geçenlerde bızım halılar kaka oldu beşigının yanında alt değiştirme yerı var orda ben ayakta değiştiriyorum tam bacakları kaldırdım temzlerken fos dıye kaka yaptı ishal gıbı üstüme yerlere halı yıkamaya gıdıcek tam çıkmadıda:)

ben gündüzleri bazen yatırıyorum ama gözüm üstünde oluyor ben genelde babasının göğüsüne yatırıyorum erkeklerin vücut ısısı daha yüksek olunca kızımın karnı iyice ısınıyor, bende öyle durmuyor süt kokusu olunca emmek istiyor, geceleri 2-3 saat babası o şekilde tutuyor bende rahat uyuyorum :)
Kızlar 15. Günde verilecek vitamini günde kaç
kez ve kaç damla veriyorsunuz

ben kullanmıyorum canım d vitamini güneşe çıkartıyorum her gün

Slmlar
hele şükür gelebildik hastanede yattık onbeş gün ameliyat olduk zor günler geçirdik geçiriyoruz kaka yapamamıştık doduktan sonra megakolon diye bi rahatsızlık çıktı bagırsagını göbeginin yanına açtılar ordan vucuda yapışık bi torbaya yapıo kakasını on aylıkken ikinci asıl tedavi amaçlı ameliyatımız var ondan iki üç ay sonrada açık bagırsagı kapatacaklar dualarınız bizimle olsun ne olur kolayca atlatalım şu bir seneyi

Suan bu mesajı ben mi yazdım acaba diye düşündüm. Aynı sey benimde basima geldi. Birebir aynısı:)))

çook geçmiş olsun canım dularımız sizinle

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle. Sana yardım eden biri vardır umarım yanında. Biran önce bebeğinin iyileşmesi dileğiyle canım.

Canımm cok zor.Allah yardımcınız olsun..çok geçmiş olsun

Kızlar 15. Günde verilecek vitamini günde kaç
kez ve kaç damla veriyorsunuz
Canım günde bir kere 3 damla. Saglik ocağı ücretsiz veriyor.
Evet canım :) takip gerekiyor.
Bizimki de kaka yapıyor :) fışkırtiyor resmen :)
O şapka iyimis yaa. Bizde bulalım ondan.
Herkes aynı seyleri yaşıyor demek :))

Gecmis olsun canım. Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…