2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benim de emzirip ardından 80-90 ml içirdiğim oluyo
Kaka da aynen dediğin gibi

Benimki prima ama iki seferden birinde çiş çıkıyo dışarı muhakkak

Canım çok geçmiş olsun
Allah bir an önce şifa versin
Bu zor günler hiç yaşanmamış gibi olsun inşallah

hemen hemen hepımzde aynı sorunlar varmıs coktndr gıremydm bebişten bızdede sarılık var bebişimde 2gunde bır hastandeydık sımduı bır hafta sonra gel dedı inş yukselmez sımdıde bır gözü capak oldu cok acamıyo gözünü dok damla verdı bugun bıraz daha ıyı bebişn derdı bıtıyo benmkı baslıyo göğsümde mınık ıkı tane beze var sık sık emzırmeye calısym ama gecmedı baska ne yapabılırm sag göğsmde bıde cok yara o göğsum bıde ben emzıryorm bebişi yanları bıde altı sert kalıyo bende oraları sıkıyorm da emzırym normal dogum yaptım ve kabızlık sorunum var allahım baska dert vermesn ama su logusalık bebişe alışmk zor ya bır gun ıyı bebiş dıger gun huysuz hep aranıyo hep emmek ıstıyo uyumuyodu sutum yetmıyodu gunde bı kere aptamıl verıym dok sordm ıkı uc gun perısan olduk esımle susmuyo ya benmde sorunlarm bunlar he unutmadan bugun 19gunluk oldsuk ve dikişlrem hala acıyo iç dikişlerm hafıf acıyo nezamn geccek ya yardımcı olursanz sevınrm

sıçramaması için gevşek kundak yapın diyorlar. bebekler anne karnında sıkışık durumdalar doğunca kendini boşlukta hissettiği için sıçrıyorlarmış. o yüzden sıkı olmayan kundak yararlıymış..

canım bizim doktor yüzüstü çevirince mutlaka takip edin demişti boğulma riski olabiliyomuş.bende yüzüstü çeviriyorum ama sırtını falan sıvazlıyorum biraz daha rahatlıyo . bu aralar gazdan dolayı çok sancı çekiyo kuzucuğum.ve ne yaparsam yapayım işe yaramıyo((

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar sağdığınız sütleri ısıtıpmı veriyorsunuz ben oda sıcaklığında bekleyip az emerse veriyorum oda tabii soğuk oluyor ısıtsam bitirmezse tekrar ısıtamam heralde göğsüm çok açıldığı için bir damlası bile çok kıymetli

canım ben bi kutuya küçük küçük pamukları ıslatıp koyuyorum içine de biraz su serpiyorum pamuklu kutuyu kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum sıcacık oluyor ve her zaman elimin altında oluyor :) pamukları sıkıyorum çok ıslaksa kullanacağım zaman siliyorum bebişimin altını :)

normal isitmiyorsun.sicak suyun icine koy biberonu oyle isit.dedigin gibi isittigin sut bitmesse tekrar isitma at.

Evet ya kakalari da masallah iyi leke birakiyor afacanlarin :)

Sen istanbuldaydin e bebrk magazalarinda var baby&me ıslak mendilin icinden cikti inyernet sitesine bak istersen

ben göğüslerim yara olduğunda sağıp veriyordum çok şükür geçti yaralarım sağdığım gibi dolaba koyuyordum 100 cc çıktıysa önce 50 cc veriyordum biberonu sıcak su dolu cezvede bekletip doymazsa az daha ekliyordum ziyan olmasın diye

canım lohusalık zor bir süreçmiş gerçekten ben sonuna yaklaştım 32 günlük olduk çok şükür kızım büyüdü :)bebişine şapka takıyormusun özellikle akşamları tak başını üşütürse çapak olur gözlerinde..kabızlık için kuru kayısı ile hoşay yaptım mucize gibi geldi valla günde 2-3 kase yedim hem süt oldu...benim kızımda hep emmek istiyor hatta şuan size yazarkende emiyor :) ya uyuyor ya emiyor uyanıkken ne yapıcağını bilmiyor ağlıyor hep inş huyu değişir beşiğine koyduğumda kendi kendine bakınmayı öğrenir ...ben sezeryan oldum dikişlerimin acısı yirminci günde geçti ama 2 gün önce temizlik yaptım bide mevlüt yaptık çok yoruldum ve yine başladı ağrılarım

kızlar atvde zahide ile yetiş hayata diye bir program başladı "doğum kilolarından nasıl kurtuluruz " "anne sütü arttırma yöntemleri""bebeklerin gazı nasıl rahat çıkar" gibi konular konuşulcak

Aynen canım ya, altını acıyoruz şııır diye üstümüze yapıyor :) etrafa yapıyor. Yatağa bile geliyor :) çarşaf değiştir, üst değiştir yoruluyorum bazen. Pipiye hakim olmak cok zoooooor :)

bizimki kaçkere yaptı üstümüze altını açınca bide benim oğlum sünnetli doğduu heryere sıçrıyor yparkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…