Sütünü sağan arkadaşlar bir seferde bebekleriniz kaç cc içiyor ben emziriyorum üstüne biberonla veriyorum ama hep aranıyor sonra emzik veriyorum o kadar sert emiyorki niye süt gelmiyor diye doymuyormu acaba bide arkadaşlar çok sık kaka yapıyor ama okadar az ki bezinde bi parça sizimde öylemi
Erkek bebek anneleri. Sizin de bebeğinizin bezinden hep çiş siziyor mu? Pipi yukarı dogru oldugu icin sanırım once on taraf işleniyor doluyor, sonra disari sizdiriyor.
Bizim bez huggies ve oğlum uyuyor uyanıyor bir bakıyorum kıyafeti islanmis. Cok çiş yapıyor gerci bizimki, ama artık üst değiştirmekten yoruldum. Bir dahakine prima deneyeceğim.
Slmlar
hele şükür gelebildik hastanede yattık onbeş gün ameliyat olduk zor günler geçirdik geçiriyoruz kaka yapamamıştık doduktan sonra megakolon diye bi rahatsızlık çıktı bagırsagını göbeginin yanına açtılar ordan vucuda yapışık bi torbaya yapıo kakasını on aylıkken ikinci asıl tedavi amaçlı ameliyatımız var ondan iki üç ay sonrada açık bagırsagı kapatacaklar dualarınız bizimle olsun ne olur kolayca atlatalım şu bir seneyi
Kızlar 15. Günde verilecek vitamini günde kaç
kez ve kaç damla veriyorsunuz
Benim de emzirip ardından 80-90 ml içirdiğim oluyo
Kaka da aynen dediğin gibi
Benimki prima ama iki seferden birinde çiş çıkıyo dışarı muhakkak
Kızlar hayırlı akşamlar..
Yardımınıza çok ihtiyacım var
Biz bugün 4 günlük olduk ve dün geceden beri çok ağlıyo bebeğim. sütüm daha yeni gelmeye başladı ve az az geldiği için bebeğimi henüz emziremiyorum, sağarak vermeye çalışıyorum. mecburende mama kullanıyorum ama doymuyo sanırımuykudayken sıçrıyo gibi oluyo ve huzursuzlanıp ağlamaya başlıyo. seside kısılmaya başladı sanırım mide içeriğinin ağzına gelmesinden oldu.. çünkü çokk sesli ağlıyoooo bugün acile götürdük, gaz sancısı için metsil verdi. ilk kullandığımda çok rahatladı ama şuan bi işe yaramıyo. napıcamı şaşırdım, ondan çok ben ağlıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kızlar bebeğinizi yüzüstü yatırıyor musunuz,yani uyutuyor musunuz...sağlık açısından zararlı oldugunu biliyorum ama gece gazdan dolayı sürekli ıkınan uyuyamayan bebeğimi karnının üstüne yatırınca hiç sesi çıkmıyor uyuyor,yarım saat sonra çevirince tekrar ıkınmaya başlıyor,yüzüstü yatırdığımda gözüm hep onda bişey olmasın diye ama bazen uykuya dalıyorum malesef ;( siz yatırıyor musunuz,bunun bi önlemi var mı acaba
Slmlar
hele şükür gelebildik hastanede yattık onbeş gün ameliyat olduk zor günler geçirdik geçiriyoruz kaka yapamamıştık doduktan sonra megakolon diye bi rahatsızlık çıktı bagırsagını göbeginin yanına açtılar ordan vucuda yapışık bi torbaya yapıo kakasını on aylıkken ikinci asıl tedavi amaçlı ameliyatımız var ondan iki üç ay sonrada açık bagırsagı kapatacaklar dualarınız bizimle olsun ne olur kolayca atlatalım şu bir seneyi
Kızlar bebeğinizin altını nasıl temizliyorsunuz ben pamukla temizliyorum ama çok zor gelıyo ılık su ayarla mınık mınık pamukla kakası hemen de temizlenmıyo ıslak menfıle gecesım varda eşim zorluyor benı pişdik olur ne güzel temzlenıyo dıyınce damardan gırıyo ama çok üşeniyom hazırlığı uzun suruyo çok kala yapıyo yapınca hemen alıyom kapatıyor bezı suyu dokuyom bıdaha yapıyo üstüne bıdaha ılık su falan derken ... Zor oluyo
normal isitmiyorsun.sicak suyun icine koy biberonu oyle isit.dedigin gibi isittigin sut bitmesse tekrar isitma at.Arkadaşlar sağdığınız sütleri ısıtıpmı veriyorsunuz ben oda sıcaklığında bekleyip az emerse veriyorum oda tabii soğuk oluyor ısıtsam bitirmezse tekrar ısıtamam heralde göğsüm çok açıldığı için bir damlası bile çok kıymetli
Geçenlerde bızım halılar kaka oldu beşigının yanında alt değiştirme yerı var orda ben ayakta değiştiriyorum tam bacakları kaldırdım temzlerken fos dıye kaka yaptı ishal gıbı üstüme yerlere halı yıkamaya gıdıcek tam çıkmadıda:)
Canım günde bir kere 3 damla. Saglik ocağı ücretsiz veriyor.
Evet canım :) takip gerekiyor.
Bizimki de kaka yapıyor :) fışkırtiyor resmen :)
O şapka iyimis yaa. Bizde bulalım ondan.
Herkes aynı seyleri yaşıyor demek :))
Gecmis olsun canım. Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasin.
ben göğüslerim yara olduğunda sağıp veriyordum çok şükür geçti yaralarım sağdığım gibi dolaba koyuyordum 100 cc çıktıysa önce 50 cc veriyordum biberonu sıcak su dolu cezvede bekletip doymazsa az daha ekliyordum ziyan olmasın diyeArkadaşlar sağdığınız sütleri ısıtıpmı veriyorsunuz ben oda sıcaklığında bekleyip az emerse veriyorum oda tabii soğuk oluyor ısıtsam bitirmezse tekrar ısıtamam heralde göğsüm çok açıldığı için bir damlası bile çok kıymetli
hemen hemen hepımzde aynı sorunlar varmıs coktndr gıremydm bebişten bızdede sarılık var bebişimde 2gunde bır hastandeydık sımduı bır hafta sonra gel dedı inş yukselmez sımdıde bır gözü capak oldu cok acamıyo gözünü dok damla verdı bugun bıraz daha ıyı bebişn derdı bıtıyo benmkı baslıyo göğsümde mınık ıkı tane beze var sık sık emzırmeye calısym ama gecmedı baska ne yapabılırm sag göğsmde bıde cok yara o göğsum bıde ben emzıryorm bebişi yanları bıde altı sert kalıyo bende oraları sıkıyorm da emzırym normal dogum yaptım ve kabızlık sorunum var allahım baska dert vermesn ama su logusalık bebişe alışmk zor ya bır gun ıyı bebiş dıger gun huysuz hep aranıyo hep emmek ıstıyo uyumuyodu sutum yetmıyodu gunde bı kere aptamıl verıym dok sordm ıkı uc gun perısan olduk esımle susmuyo ya benmde sorunlarm bunlar he unutmadan bugun 19gunluk oldsuk ve dikişlrem hala acıyo iç dikişlerm hafıf acıyo nezamn geccek ya yardımcı olursanz sevınrm
Aynen canım ya, altını acıyoruz şııır diye üstümüze yapıyor :) etrafa yapıyor. Yatağa bile geliyor :) çarşaf değiştir, üst değiştir yoruluyorum bazen. Pipiye hakim olmak cok zoooooor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?