2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benim uykum fln yok kizz :))) o ilk sari renkte olan sut bende de vardi 4. Gunumde sut gelmeyee basladi acele etmeyin gelicek. Bizim dun gobegimiz dustu tam 15. Gunumuzde

Kız benim çok uykum var kızım yarım yamalak uyuyor
bizim gobus 8. Günde düştü şükür sütüm çok tatlım
bide şu minik kiz uyusa gözleri fildir fildir

Jasemincim biliyorsun bende bol dikisliyim ikinmamak için sürekli kurukayisi kompostosu iciyorum bi kere cok zorlanmistim o zan doktorun verdiği surubu iciyorim dupalac danirim adi

Kız benim çok uykum var kızım yarım yamalak uyuyor
bizim gobus 8. Günde düştü şükür sütüm çok tatlım
bide şu minik kiz uyusa gözleri fildir fildir

Benimde sutum iyi masallah oglum surekli emmek istiyo sonra fazla geliyo kusuyo :) suanda da uyuyo gecede rahat geciriyoruz simdilik :))) ne guzel seylerr bunlar ya

Benimde sutum iyi masallah oglum surekli emmek istiyo sonra fazla geliyo kusuyo :) suanda da uyuyo gecede rahat geciriyoruz simdilik :))) ne guzel seylerr bunlar ya

Masallah tatlım senin oğluş annesini uzmuyor
benim kız çok nazlı uyumayı da sevmiyor

Gece gündüz toplam 8 saat Cnm neden uyumuyor anlamiyorum
toplam 8 saat en zor gevelerisurekli uyanıyor Cnm göğsüne dediklerimi
dene belki geçer

Benimki bazen 8 saat bile uyumyor cnm benim gogus mastit olmus o yuzden uclar yara az once acilden geldik atesim 40a gelmisti gogusten olabilirmis ama ben úsúttüm . Sen hangi kremi onemstin cnm garmastanmiydi?

arkadaslar bu göğüste süt bırıkmesı bendede oldu neler yaptınız kolumun altı sert ve agrıyo ağlattı benı

Benim uykum fln yok kizz :))) o ilk sari renkte olan sut bende de vardi 4. Gunumde sut gelmeyee basladi acele etmeyin gelicek. Bizim dun gobegimiz dustu tam 15. Gunumuzde
lorimmm canım güle güle büyüt egemizi
tatlım senin dikişler ne alemde
kız sanki dün gibi ne çabuk geçiyor günlerrr
biz tam 1 aylık olduk ne zaman olduk nasıl geçti

Jasemincim biliyorsun bende bol dikisliyim ikinmamak için sürekli kurukayisi kompostosu iciyorum bi kere cok zorlanmistim o zan doktorun verdiği surubu iciyorim dupalac danirim adi
canım çokk geçmiş olsun baya zor olmuş doğumun sende güle güle büyüt yahyamızı
dikişlerin içinde Rabbim şifa versin cnm..
benimde hala ara ara acıyo dişiklerim:26:

Mastit olanlar ne gb tedavi aliyorsunuz?Bir de mastit olanlarin gogus ucu yarami?

Benim tek göğsüm olmuştu,sıtmalanıyordum tir tir titriyordum iki gün,acile gittik,penisilin antiyotik verdiler,göğsünü pompayla boşalt dediler,banyoda sıcak suyla biraz masaj yapıp kanalları acarsan daha rahat boşaltırsın,veya sıcak havluyla,göğüs ucum yara değil ama çok sertleşti,kızım tutmuyor onu,diğeri yumuşak ağzına alınca emebiliyır sma bunu ben parmaklarımla da yumuşatamadım,bi de iyileşince göğsümün derisi soyuldu iyileşince,şimdi onu halen sağıyorum,20 gün oldu iyileşti ama sertlik gitmedi ;(

Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama Demir hapı yutuyorum ya o yuzden biraz zorlanıyorum sanırım.
Ağzının biraz açık kalması sorun olmaz herhalde. Bilemiyorum simdi tam olarak canım.
Selam kizlar bende geldim sonunda oglusum uyuyo suanda gelebildim nihayet nasilsiniz :))
Hosgeldin canım.
Canım evlerimiz en dusuk 24 derece oluyor. Bence de yeterli. Daha soğuk olmuyor. Emzirirken battaniyeyi üstünden alıyorum. Sadece kıyafeti kalıyor. Cok sararsak cok yorulurmuş emerken ve hemen uykuya dalarmış. Uyutmayınca ve aglayinca bende bazen hemen emziriyorum yada emzik veriyorum :)
Arada yaptım canım. Ama bazen useniyirum galiba yapmaya :)
Çocukla uğraşmaktan.
Ama yapayım dediğin gibi. Demir hapı da zorluyor beni biraz sanırım.

kızlar bıde goguslerım den sut gelmıyo tas gıbı oldu gogus uclarım yara oldu ne yapcam pompa alsam işe yaramı

cnm bu 60 cc ne oluyo

Mastit olanlar ne gb tedavi aliyorsunuz?Bir de mastit olanlarin gogus ucu yarami?

Benimde mastit olmuştu. Antibiyotik kullandım. Ve göğsümü boşalttım hep.yeni emzirdim kalanı sagdim.suan geçti cok şükür. Ama sütüm az benin galiba. Bebegim en az 2kere kakasını yapıyor gerçi ama devamlı emmek istiyor. Dolayısıyla süt birikmiyor. Emiyor kusuyor yine istiyor. Sizlerdede oluyor mu

Amin canim cok saol13 gun oldu ne zaman dokulr bu dikisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…