Ben de iyi hissediyorum aslında evdeki günlük işlere başlamak istiyorum ama kendime zarar verir miyim iş yapsam diye sizlere bi sorayım dedim
Benim uykum fln yok kizz :))) o ilk sari renkte olan sut bende de vardi 4. Gunumde sut gelmeyee basladi acele etmeyin gelicek. Bizim dun gobegimiz dustu tam 15. Gunumuzde
Kız benim çok uykum var kızım yarım yamalak uyuyor
bizim gobus 8. Günde düştü şükür sütüm çok tatlım
bide şu minik kiz uyusa gözleri fildir fildir
Bende Bebeğimle kendim ilgilendim hep. Arada esim de tabii ilgileniyor. Ama genelde ev isleri yemek vs annem kv falan yaptı. Benimde iki tane basur var. Hamileligin son döneminde oluşmuştu dogumda daha da belirgin olmus. Tuvaletimi yaparken cok zorlanıyorum. İkinmaya korkuyorum zaten.
Canım mama vermesen doymuyor mu? Çünkü kendi sütun en iyisi. Bence sütun iyi sarı olması yağlı olduğunu gösteriyor bence. Memeden emzirmeyi deneyecek mısın arada?
Kac saat uyuyor cnm? Benim kizda zor uyuyor geceleri cok zor oluyor gogusum bir iyilesse
Kız benim çok uykum var kızım yarım yamalak uyuyor
bizim gobus 8. Günde düştü şükür sütüm çok tatlım
bide şu minik kiz uyusa gözleri fildir fildir
Benimde sutum iyi masallah oglum surekli emmek istiyo sonra fazla geliyo kusuyo :) suanda da uyuyo gecede rahat geciriyoruz simdilik :))) ne guzel seylerr bunlar ya
Gece gündüz toplam 8 saat Cnm neden uyumuyor anlamiyorum
toplam 8 saat en zor gevelerisurekli uyanıyor Cnm göğsüne dediklerimi
dene belki geçer
Benimde sutum iyi masallah oglum surekli emmek istiyo sonra fazla geliyo kusuyo :) suanda da uyuyo gecede rahat geciriyoruz simdilik :))) ne guzel seylerr bunlar ya
lorimmm canım güle güle büyüt egemiziBenim uykum fln yok kizz :))) o ilk sari renkte olan sut bende de vardi 4. Gunumde sut gelmeyee basladi acele etmeyin gelicek. Bizim dun gobegimiz dustu tam 15. Gunumuzde
canım çokk geçmiş olsun baya zor olmuş doğumun sende güle güle büyüt yahyamızıJasemincim biliyorsun bende bol dikisliyim ikinmamak için sürekli kurukayisi kompostosu iciyorum bi kere cok zorlanmistim o zan doktorun verdiği surubu iciyorim dupalac danirim adi
Mastit olanlar ne gb tedavi aliyorsunuz?Bir de mastit olanlarin gogus ucu yarami?
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama Demir hapı yutuyorum ya o yuzden biraz zorlanıyorum sanırım.jasminim kabız olmıcağın şeyler yemeye dikkat et. bende dikişlerden korktuğum için ıkınamıyorum zaten. mesane boşaltma yaptıkları için bazen tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum gidince farkediyorum. puff çok tuhaf şeyler yav :))
mama vermeden doyması pek mümkün değildi dün, o yüzden verdim canım. ama bu demin sadece kendi sütümü verdim ve sanırım doydu yeterince çünkü çok güzel uyudu maşallah.. akşam bi defa emzirebildim ilk defa sütüm gelince. şimdi yine denicem olmazsa sağdığım sütü vericem ama 1,5 saat oldu sağalı ve yarım saat önce ağzını kapamıştım. pompada bırakmışım öylece. bişi olmaz heralde ?
Hosgeldin canım.Selam kizlar bende geldim sonunda oglusum uyuyo suanda gelebildim nihayet nasilsiniz :))
Canım evlerimiz en dusuk 24 derece oluyor. Bence de yeterli. Daha soğuk olmuyor. Emzirirken battaniyeyi üstünden alıyorum. Sadece kıyafeti kalıyor. Cok sararsak cok yorulurmuş emerken ve hemen uykuya dalarmış. Uyutmayınca ve aglayinca bende bazen hemen emziriyorum yada emzik veriyorum :)Merhaba herkese, ekim anne adaylari olarak neredeyse tam kadro; bu sefer anneler olarak burada bulusabilmek ne guzel :) bugunleri de gorduk cok sukur...
Ben dogum hikayeleri basligina da yazdigim gibi 21 ekimde sezaryenle dogum yaptim. Elbette normal dogum dogasi itibariyle cok daha "normal" bir deneyim ama neyse ki ameliyat esnasinda doktorlar bana cok destek olmuslardi. Ertesi gun de tuvalete gidince vs.agrim olmasina ragmen bebek icin ayaklandim. Zaten bir gece yattim hastanede ama ne geceydi :) bebek tosuncuk oldugundan sutum oldugu halde ( kolostrum) yetmiyor muydu neydi ayrica cok sık agladi her seferinde emzirmek gerektigini dusunemedik...acayip bir gece gecirdik bebek feryat figan agliyordu :) neyse...saglik olsun da...
Sevgili arkadasim Yazyagmuru'na katiliyorum adeta evcilik oynar gibiyiz bir haftadir...
Size bir sorum var: cok sukur sutum var ve bebegim bolca emip (emerken arada onu cenesinden vs.uyariyorum devam etmesi icin) emmeyi kendi birakiyor ve uyuyakaliyor. Yatagina konunca da gozunu acip yalanmaya basliyor :) bazen de yine emzirilmek istiyor...neden acaba? Siz de bunu yasiyor musunuz? Bir de oda sicakligini ideal derece olan 22-23 dereceye ayarlamak zor oluyor evimiz cok sicak...siz bebegi hangi kiyafetlerle emzirip yatiriyorsunuz?
Hepinize bebeklerinizle kolayliklar diliyorum...
Arada yaptım canım. Ama bazen useniyirum galiba yapmaya :)Jasemincim biliyorsun bende bol dikisliyim ikinmamak için sürekli kurukayisi kompostosu iciyorum bi kere cok zorlanmistim o zan doktorun verdiği surubu iciyorim dupalac danirim adi
Kızlar dünden beri kendi sütümü 50 60 cc kadar sağıpta veriyorum bebeğime ve uyuttuğum zaman 3 saat rahat uyuyabiliyo artık. sütüm az çıkarsa üstüne mama içiriyorum. süte başlayınca kaka düzenimiz biraz değişti ve sancımız oldu. ama şuanda herhangi bişey yok şükür. Mama verdiğimde 60 cc bile versem huzursuzlanıp uyanıyodu. bu sütümün besleyici olduğu anlamına mı geliyo ?
bi de sağdığım sütün rengine bakıyorum sarımsı gibi ama akarken duru görünüyo hep. Bu yağlı dedikleri şey mi ?
Mastit olanlar ne gb tedavi aliyorsunuz?Bir de mastit olanlarin gogus ucu yarami?
lorimmm canım güle güle büyüt egemizi
tatlım senin dikişler ne alemde
kız sanki dün gibi ne çabuk geçiyor günlerrr
biz tam 1 aylık olduk ne zaman olduk nasıl geçti
canım çokk geçmiş olsun baya zor olmuş doğumun sende güle güle büyüt yahyamızı
dikişlerin içinde Rabbim şifa versin cnm..
benimde hala ara ara acıyo dişiklerim:26:
Canım bebegın nasıl 60 cc bıberonun uzerınde yazan sayılar 60 cc 2 doz demek canımcnm bu 60 cc ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?