2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benimki cok yara cnm kaniyor bile.Kullanmadigim krem kalmadi.İnsallah seninkinin sertlikte gecer
kızlar bıde goguslerım den sut gelmıyo tas gıbı oldu gogus uclarım yara oldu ne yapcam pompa alsam işe yaramı
Ben bagriyorum cnm acidan . Elektrikli pompa aldim manuel pompa ise yaramadi ara ara sagiyorum

Antibiyotigin adi neydi cnm?Kaka cok yapiyor benimkide surekli emmek istiyor

ben demir hapini icmiyorum iyilesince icerim ins.
Dikisim acildi diye sen mi yazmistin
Doktora gittin mi peki acildi diye ben cok korkuyorum acarsamdiye

Kızlar banyonuz nasıl oluyor bız annem ben ve eşim günaşırı yaptırıyoruz bugun çok kustu Elif yaptıralım anne dedım eşimi beklemeyelim ama bası olmadıgını anladı sanırım:) ağla ağla şişti kı eşim sadece emxık verıyodu ağzına düşmersin köpük olmasın dıye meme başıydı emxık olmayınca çok ağladı ben versemde arada yıkarken çok ağlayınca almadı ter aktı bızden harap bıtap düştük banyo sonrası bu arada cumhurıyet cocuklarımızı öpüyorum

Kizimin genzine sütúm cok kaciyor cok panikliyorum neyseki evde yalniz degilim yalni olunca napicam bebisine tek bakanlar vardi sanirim

Hala ağrıyor demek. Dikişler iyice iyileşti mı bari canım.
kızlar bıde goguslerım den sut gelmıyo tas gıbı oldu gogus uclarım yara oldu ne yapcam pompa alsam işe yaramı
Bence alıp bi dene canım.
ben demir hapini icmiyorum iyilesince icerim ins.
Dikisim acildi diye sen mi yazmistin
Doktora gittin mi peki acildi diye ben cok korkuyorum acarsamdiye
Ben ilk hafta kullanmadım sonra kullanmaya başladım.
Benim dikişlerin arası açılmıştı canım tam kaynanaya başladıktan sonra. Cok ayakta durdum. Iyi hissetmiştim kendimi ilk hafta mutfakta bir kac birsey ysptim. Sonradan kaynayan yerler açılmış ve kanamıştı. Dr'a gittim sonra baktı ama dikişlerde birsey yok dinlen dedi. Batikonu sürdüm bol bol ve voltaren fitil aldım. Çünkü ağrısına dayanamıyorum. Toparlayarak yoruyordum. Ana voltareni alınca cok iyi hissediyordum. O yuzden iyice dinlenmek gerek. Cok ayakta kaldım ben ondan oldu. 20 gun iyice dinlenmeli ve yormamaliyiz kendimizi.
Biz bugun eşimle ilk defa yalnız yaptırdık banyoyu. Esim tuttu bende suyunu döküp sampuanladim.
Bizimki cok seviyor suyu maasallah. Suyu dokunce susuyor.
Yıkadıktan sonra havluya sardık esim kucağına aldı veeee esim sıcak sıcak birşeyler hissetti :)
Üstüne işedi :)) hemen alt tarafinı tekrar yıkayıp giydirdik sonra.
Bizimki babasının üstüne isemeye o kadar cok alıştı ki :))
Kizimin genzine sütúm cok kaciyor cok panikliyorum neyseki evde yalniz degilim yalni olunca napicam bebisine tek bakanlar vardi sanirim

Benimki de cok kaçıyor. Bebegim bir oksurmeye başlıyor. Nasıl korkmuştum ilk zamanlar. Simdi artık hemen çekiyorum memeden. Simdi normal durduğunda da bazen öksuruyor. Genizine kusmugu kaçıyor galiba. O yuzden yan yatırıyorum en iyisi.

Mastit için göğüslerimi sağmadan önce, yarım saat sıcak su torbası ile ısıtıyorum. Deneyin mutlaka süt kanallarını açıyo

Canim kiste sogan suyu ii geliyor diye biliyorm bi arastir istersen...

slm kızlar sizinle bişey paylaşacağım depresyona girecem yoksa
benim kayınpederimin adı mustafa bende severim kendisini oğlumun adını emir koydum saygıdan dolayı vede sevinsin die mustafa emir yaptım başına ama emir die hitap edecez dedik
fakat eşimin tüm sülalesi mustafa diyor emiri 1 kere bile kullanmadılar mustafacan sürekli ben hem emir hem mustafa diyorum ama onlar sadece mustafa dün eşimde mustafa die sevince şartellerim arttı
bu çocuğun adı emir mustafa saygıdan koydum başına emir denilecek dedim eşimde şaşırdı tmm o dinliyo beni ma tüm sülale mustafa dioo naapcam benn:44::44::44::44:

canim benim burada asla yastik kullanilmiyor. Özellikle temih ediyorlar, 6 aylik oluncaya kadar yastik yasak. hic bir sey olmadan öyle düz yatiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…