Benimki cok yara cnm kaniyor bile.Kullanmadigim krem kalmadi.İnsallah seninkinin sertlikte gecerBenim tek göğsüm olmuştu,sıtmalanıyordum tir tir titriyordum iki gün,acile gittik,penisilin antiyotik verdiler,göğsünü pompayla boşalt dediler,banyoda sıcak suyla biraz masaj yapıp kanalları acarsan daha rahat boşaltırsın,veya sıcak havluyla,göğüs ucum yara değil ama çok sertleşti,kızım tutmuyor onu,diğeri yumuşak ağzına alınca emebiliyır sma bunu ben parmaklarımla da yumuşatamadım,bi de iyileşince göğsümün derisi soyuldu iyileşince,şimdi onu halen sağıyorum,20 gün oldu iyileşti ama sertlik gitmedi ;(
Ben bagriyorum cnm acidan . Elektrikli pompa aldim manuel pompa ise yaramadi ara ara sagiyorumkızlar bıde goguslerım den sut gelmıyo tas gıbı oldu gogus uclarım yara oldu ne yapcam pompa alsam işe yaramı
Benimde mastit olmuştu. Antibiyotik kullandım. Ve göğsümü boşalttım hep.yeni emzirdim kalanı sagdim.suan geçti cok şükür. Ama sütüm az benin galiba. Bebegim en az 2kere kakasını yapıyor gerçi ama devamlı emmek istiyor. Dolayısıyla süt birikmiyor. Emiyor kusuyor yine istiyor. Sizlerdede oluyor mu
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama Demir hapı yutuyorum ya o yuzden biraz zorlanıyorum sanırım.
Ağzının biraz açık kalması sorun olmaz herhalde. Bilemiyorum simdi tam olarak canım.
Hosgeldin canım.
Canım evlerimiz en dusuk 24 derece oluyor. Bence de yeterli. Daha soğuk olmuyor. Emzirirken battaniyeyi üstünden alıyorum. Sadece kıyafeti kalıyor. Cok sararsak cok yorulurmuş emerken ve hemen uykuya dalarmış. Uyutmayınca ve aglayinca bende bazen hemen emziriyorum yada emzik veriyorum :)
Arada yaptım canım. Ama bazen useniyirum galiba yapmaya :)
Çocukla uğraşmaktan.
Ama yapayım dediğin gibi. Demir hapı da zorluyor beni biraz sanırım.
arkadaslar bu göğüste süt bırıkmesı bendede oldu neler yaptınız kolumun altı sert ve agrıyo ağlattı benı
Hala ağrıyor demek. Dikişler iyice iyileşti mı bari canım.lorimmm canım güle güle büyüt egemizi
tatlım senin dikişler ne alemde
kız sanki dün gibi ne çabuk geçiyor günlerrr
biz tam 1 aylık olduk ne zaman olduk nasıl geçti
canım çokk geçmiş olsun baya zor olmuş doğumun sende güle güle büyüt yahyamızı
dikişlerin içinde Rabbim şifa versin cnm..
benimde hala ara ara acıyo dişiklerim:26:
Bence alıp bi dene canım.kızlar bıde goguslerım den sut gelmıyo tas gıbı oldu gogus uclarım yara oldu ne yapcam pompa alsam işe yaramı
Ben ilk hafta kullanmadım sonra kullanmaya başladım.ben demir hapini icmiyorum iyilesince icerim ins.
Dikisim acildi diye sen mi yazmistin
Doktora gittin mi peki acildi diye ben cok korkuyorum acarsamdiye
Biz bugun eşimle ilk defa yalnız yaptırdık banyoyu. Esim tuttu bende suyunu döküp sampuanladim.Kızlar banyonuz nasıl oluyor bız annem ben ve eşim günaşırı yaptırıyoruz bugun çok kustu Elif yaptıralım anne dedım eşimi beklemeyelim ama bası olmadıgını anladı sanırım:) ağla ağla şişti kı eşim sadece emxık verıyodu ağzına düşmersin köpük olmasın dıye meme başıydı emxık olmayınca çok ağladı ben versemde arada yıkarken çok ağlayınca almadı ter aktı bızden harap bıtap düştük banyo sonrası bu arada cumhurıyet cocuklarımızı öpüyorum
Kizimin genzine sütúm cok kaciyor cok panikliyorum neyseki evde yalniz degilim yalni olunca napicam bebisine tek bakanlar vardi sanirim
Mastit olanlar ne gb tedavi aliyorsunuz?Bir de mastit olanlarin gogus ucu yarami?
arkadaslar bu göğüste süt bırıkmesı bendede oldu neler yaptınız kolumun altı sert ve agrıyo ağlattı benı
Ben antibiyotik kullanıyorum
Emziriyorum ve sağıyorum sütümü
Göğüs uçlarım yara onun için de bepanten kullanıyorum
Bebek emmeden siliyorum bepanteni
kızlar bıde goguslerım den sut gelmıyo tas gıbı oldu gogus uclarım yara oldu ne yapcam pompa alsam işe yaramı
Augmentin 1000 lik günde iki taneAntibiyotigin adi ney cnm? Bepanthende kullandim bana fayda etmedi
Augmentin 1000 lik günde iki tane
Bi de ağrı kesici parolgöğüslerine sıcak su torbası koymayı mutlaka dene
bizde geceleri cin gibiyiz, gunduzleride bol bol uyuyoruz , halim kalmadı ama yeterki o sağlıklı olsun buyusun diyorum .Benim çok buyuk bir sıkıntım var sağ göğsümde kist çıktı ,oda tam ağzına geldiği için orayı alamıyor ve kıyameti koparıyor.pompa aldım ,elle sağdım ,sıcak bezi utuledim koydum ,kavanoza sıcak su koyup tekrar sağdım ama hiç bir şey fayda etmedi,Adı masist diye geçiyor ,antibiyotiklerde işe yaramadı ,inşallah bir yöntemini bilen vardır yoksa ,bağırta bağırta ameliyat edecek doktor ,uyuşturulmadan yapılıyor diye biliyorum bu ameliyatı ,dualrınız eksik etmeyin
Augmentin 1000 lik günde iki tane
Bi de ağrı kesici parolgöğüslerine sıcak su torbası koymayı mutlaka dene
Sezaryen olan hanımlar
Merak ediyorum kaç günde iyileştiniz. Yerinizden kalkarken falan ağrınız sızınız var mı?
Canım bebegın nasıl 60 cc bıberonun uzerınde yazan sayılar 60 cc 2 doz demek canım
Kızlar bebeği yastıkta yatırmak sakıncalı mı :26:
Mama ya da süt ağzına geldiği zaman boğazını tahriş ediyo sanırım ve çok ağlıyo. Dün gece kv yastığın üzerine hafif dikey şekilde yatırdı ne gaz sancısı çektik ne de başka bişey. acıkınca uyandı ve mamadan sonrada geri uyudu. Sadece başını değil beline kadar olan bölüm komple yastıktaydı ama baş kısmı hafif yüksekteydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?