Bende panikliyorum bazen canım.Bende hemen kaldirip sirtina vuruyorum cnm ister istemez panikliyorum
slm kızlar sizinle bişey paylaşacağım depresyona girecem yoksa
benim kayınpederimin adı mustafa bende severim kendisini oğlumun adını emir koydum saygıdan dolayı vede sevinsin die mustafa emir yaptım başına ama emir die hitap edecez dedik
fakat eşimin tüm sülalesi mustafa diyor emiri 1 kere bile kullanmadılar mustafacan sürekli ben hem emir hem mustafa diyorum ama onlar sadece mustafa dün eşimde mustafa die sevince şartellerim arttı
bu çocuğun adı emir mustafa saygıdan koydum başına emir denilecek dedim eşimde şaşırdı tmm o dinliyo beni ma tüm sülale mustafa dioo naapcam benn:44::44::44::44:
Geçmiş olsun Cnm evet garmastan pomat birde soğanı dene CnmBenimki bazen 8 saat bile uyumyor cnm benim gogus mastit olmus o yuzden uclar yara az once acilden geldik atesim 40a gelmisti gogusten olabilirmis ama ben úsúttüm . Sen hangi kremi onemstin cnm garmastanmiydi?
Benimde çok oluyor Cnm panik yapmiyorum çünkü alıştım artıkKizimin genzine sütúm cok kaciyor cok panikliyorum neyseki evde yalniz degilim yalni olunca napicam bebisine tek bakanlar vardi sanirim
Cnm ben kizima hergün banyo yaptırıyorumKızlar banyonuz nasıl oluyor bız annem ben ve eşim günaşırı yaptırıyoruz bugun çok kustu Elif yaptıralım anne dedım eşimi beklemeyelim ama bası olmadıgını anladı sanırım:) ağla ağla şişti kı eşim sadece emxık verıyodu ağzına düşmersin köpük olmasın dıye meme başıydı emxık olmayınca çok ağladı ben versemde arada yıkarken çok ağlayınca almadı ter aktı bızden harap bıtap düştük banyo sonrası bu arada cumhurıyet cocuklarımızı öpüyorum
Cnm keşke tek isim kosaydin genelde insanlarslm kızlar sizinle bişey paylaşacağım depresyona girecem yoksa
benim kayınpederimin adı mustafa bende severim kendisini oğlumun adını emir koydum saygıdan dolayı vede sevinsin die mustafa emir yaptım başına ama emir die hitap edecez dedik
fakat eşimin tüm sülalesi mustafa diyor emiri 1 kere bile kullanmadılar mustafacan sürekli ben hem emir hem mustafa diyorum ama onlar sadece mustafa dün eşimde mustafa die sevince şartellerim arttı
bu çocuğun adı emir mustafa saygıdan koydum başına emir denilecek dedim eşimde şaşırdı tmm o dinliyo beni ma tüm sülale mustafa dioo naapcam benn:44::44::44::44:
Kızlar kılolar nasıl bız bugun 14 günlük olduk ve 10 kılo verdım nasıl gıttı anlamadım bile:) ben toplamda 19 kılo almıştım çok üzülüyordum bırde gereksuzmiş gıdıyo çünkü Kore'de takıyorum sizler takıyomusunuz acayıp toparladı karnım dümdüz oldu
kızlar yüzünüzde lekelenmeler oluşmuşmuydu ? oluştuysa geçti mi ? benim koyu lekeler var fot. çektirmekten nefret eder oldum valla umarım geeçer yaaa...
canım yaa süpersin vallaa nasıl verdin ki 10 kilo ??.. benimde 20 oldu herhalde 40. haftayı geçtik benim oğlanın hala gelmeye niyeti yok bu gidişle 25 i bulcam herhalde :)) sezeryanmı oldun normalmi ?? bende düşünüyorum korse takmayı sezeryan olunca takamazsın diyorlarda...
mşllh canım büyümüşsünüzAmin canim cok saol13 gun oldu ne zaman dokulr bu dikisler
evet canım arada acıyo hafta sonu igne gibi battı bakıyorum acaba bişimi var iyileşmiş hiç bişi yok benim yaralarım geç iyileşir ondan sanrım:26:görünürde hiç bişi yok yara yerleri iyileşmiş ayagımı üşütünce kasıklarım ve dikişlerim acıyoHala ağrıyor demek. Dikişler iyice iyileşti mı bari canım.
gunaydın kızlar ben normal dogum yaptım dikişlerim hala acıyo sızın tamamen nezamn gectı ya iç dikişlerrm acıyo dış dikişler acımıuyo ama hala düşmedı ayaga kalkıp iş falan yapınca acıyo dun bıraz carsıya gıttk esımle igne gıbı battı yurudukce bıde oturunca kasıklarım agrıdı offffffff ınankı cok sıkıldım ya bı sorun bıtıyo bı sorun cıkıyo
canım sıkma canını elbet geçicek bu günlerimiz bende bugün tam 31 günlük olduk hala acı ve kasıklarımda agrı oluyoo karnıma elimi dokunamıyorum içi acıyoobu arada 21 gun luk olduk bugun ve hala iç dikişlerm acıyo hafıf hafıf yururken
Kızlar bende doğumdan sonra hatta o gün hastanede tartilmak istedim. Hemşire boşuna tartilma ilk gün veremezsin ödem olur dedi. Ben tartildim ve 5kg doğumla gitmişti bile. Suan 20 günlük kızım ve ben 72ile doğuma girmistim simdi 61.5 oldum.58 ile hamile kalmıştım. Hamikelik oncesi diyetteydim yani 58de fazla bana. Biraz zaman gecsin daha da vermek istiyorum. Bu arada bende hamilelik suresince şeker var diye diyet yaptım. Simdi o kadar yiyotum ki bir de dikkat etsem hepsi giderdi heraldeCanım bende anlamadım ki:) doğumdan donra eve geldım 5.5 kılo gıtmiş sonrada pıtıt pıtır gıttı ki ben çok zor verirdim kı ben hamıleyken dıyetsyene gıtmişyım çok alıyorum dıye hiç dert etme gıdıyo görenler şaşırdı bana korseyı 1. Haftada taktım onu takınca 1 günde o koca gobegım dümdüz oldu inanamadık annemle suan takmıyorum çünkü en küçük korse ve bol geliyo daha 9 kılo fazlalığım var ama bana annem dedıkı h çocuk çıkmış gıbı değil karnın aynı duruyo dost acı söyler ve aldım korseyı ılk 1 hafta bıtane içerde mi kaldı dıyorlardı. Şuan meraklı gözler karnıma bakıyo
gunaydın kızlar ben normal dogum yaptım dikişlerim hala acıyo sızın tamamen nezamn gectı ya iç dikişlerrm acıyo dış dikişler acımıuyo ama hala düşmedı ayaga kalkıp iş falan yapınca acıyo dun bıraz carsıya gıttk esımle igne gıbı battı yurudukce bıde oturunca kasıklarım agrıdı offffffff ınankı cok sıkıldım ya bı sorun bıtıyo bı sorun cıkıyo
Canım benimde bugun 20 gun oldu hala acıyor. Hatta bazen dikişlerin olmadıgı yerler bile acıyor sanki. Ben hastane ve saglik ocağı disinda hic çıkmıyorum disari. Çünkü evin icinde bile yorsun kendimi diye mahvolmistim. 40 gun dinleneceğim insallah. Öyle çıkacağım.bu arada 21 gun luk olduk bugun ve hala iç dikişlerm acıyo hafıf hafıf yururken
mşllh canım büyümüşsünüzbenim dikişlerim 3 hafta sonra düştü geç düştü anlamadım bende:26:
evet canım arada acıyo hafta sonu igne gibi battı bakıyorum acaba bişimi var iyileşmiş hiç bişi yok benim yaralarım geç iyileşir ondan sanrım:26:görünürde hiç bişi yok yara yerleri iyileşmiş ayagımı üşütünce kasıklarım ve dikişlerim acıyo
canım sıkma canını elbet geçicek bu günlerimiz bende bugün tam 31 günlük olduk hala acı ve kasıklarımda agrı oluyoo karnıma elimi dokunamıyorum içi acıyookendimizi sıcak tutmamız lazım ama çok terliyorum daralıyorum lohusalık terlemeside bitseydi bi Rabbim hepimize şifa versinnnn...
haklısın canım dinlenmemiz gerek ama malesef bütün işler bize bakıyoCanım benimde bugun 20 gun oldu hala acıyor. Hatta bazen dikişlerin olmadıgı yerler bile acıyor sanki. Ben hastane ve saglik ocağı disinda hic çıkmıyorum disari. Çünkü evin icinde bile yorsun kendimi diye mahvolmistim. 40 gun dinleneceğim insallah. Öyle çıkacağım.
Canım dikişler dıştan vajinaya dogru gidiyor ya, vajina kısmında iyileşme daha gec oluyor sanırım.
Iyice dinlenmek gerek. Cok yırtmayacağız kendimizi 40 çıkana kadar. Zaten40 dan sonra Dr'a gideceğim.
Su terleme dediğin gibi bende de cok.
amiiiin canm nebılıym ya sankı ılk dogummda daha cabuk gecmıstı bunda nıye böyle oldu bvılmem 40gune gecse barı ya benm dikişler düşmedı sankı hala var gıbı aynadada hıc bakmadım bende dogumdn 10gun sonrta tartıldm 10 kılo gıtmıstı kıloyu düşünmuym ya verrrm saglıgıma kavusuym da su sorunlarmz bıtsnde nebılıym yamşllh canım büyümüşsünüzbenim dikişlerim 3 hafta sonra düştü geç düştü anlamadım bende:26:
evet canım arada acıyo hafta sonu igne gibi battı bakıyorum acaba bişimi var iyileşmiş hiç bişi yok benim yaralarım geç iyileşir ondan sanrım:26:görünürde hiç bişi yok yara yerleri iyileşmiş ayagımı üşütünce kasıklarım ve dikişlerim acıyo
canım sıkma canını elbet geçicek bu günlerimiz bende bugün tam 31 günlük olduk hala acı ve kasıklarımda agrı oluyoo karnıma elimi dokunamıyorum içi acıyookendimizi sıcak tutmamız lazım ama çok terliyorum daralıyorum lohusalık terlemeside bitseydi bi Rabbim hepimize şifa versinnnn...
haklısın canım dinlenmemiz gerek ama malesef bütün işler bize bakıyo
benim bide okula giden 2 tane daha çocugum var başka şehirdeyim ailem yok yanımda
tabi çogu arkadaşımız yanlız Rabbim yardımcımız olsun..
kendi kendimize bakmamız lazım yoksa bakacak kimsemiz yok..
bende gitmek istiyoırm dr ama açmaya deli oluyorum artık gidesim gelmiyo
spiral taktırmam lazım
Öyle tabii canım. Yalnuz olunca zor oluyor. Benim esim sagolsun baba yardımcı. Annem ve kv de yakın. Her gun gelmeseler de uğruyorlar arada yardıma. Ana sende yormadan yap islerini canım. Dikkat et kendine.haklısın canım dinlenmemiz gerek ama malesef bütün işler bize bakıyo
benim bide okula giden 2 tane daha çocugum var başka şehirdeyim ailem yok yanımda
tabi çogu arkadaşımız yanlız Rabbim yardımcımız olsun..
kendi kendimize bakmamız lazım yoksa bakacak kimsemiz yok..
bende gitmek istiyoırm dr ama açmaya deli oluyorum artık gidesim gelmiyo
spiral taktırmam lazım
Canım belki de daha mı az dikiş armışlardi o zaman. Benim kuzenin ikincinde hic kesiği ve dikişi yoktu. Cok rahat etti. Birde artık suları erkenden patlatıyorlar kuruyor cocuk ve kaymıyor. Kuzenin ikincide suyu dogumda patlamış cok rahat etmiş.amiiiin canm nebılıym ya sankı ılk dogummda daha cabuk gecmıstı bunda nıye böyle oldu bvılmem 40gune gecse barı ya benm dikişler düşmedı sankı hala var gıbı aynadada hıc bakmadım bende dogumdn 10gun sonrta tartıldm 10 kılo gıtmıstı kıloyu düşünmuym ya verrrm saglıgıma kavusuym da su sorunlarmz bıtsnde nebılıym ya
Öyle tabii canım. Yalnuz olunca zor oluyor. Benim esim sagolsun baba yardımcı. Annem ve kv de yakın. Her gun gelmeseler de uğruyorlar arada yardıma. Ana sende yormadan yap islerini canım. Dikkat et kendine.
Canım belki de daha mı az dikiş armışlardi o zaman. Benim kuzenin ikincinde hic kesiği ve dikişi yoktu. Cok rahat etti. Birde artık suları erkenden patlatıyorlar kuruyor cocuk ve kaymıyor. Kuzenin ikincide suyu dogumda patlamış cok rahat etmiş.
Ammen de öyle diyor. Suyu doğumdan once patlatıyorlar cocuk kuruya kalıyor dolayısıyla daga cok kesiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?