2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar bebeklerinizin altını ve üstünü değiştirirken ağlıyor mu?benim oğlum çok ağlıyor.eşim varken daha kolay oluyo ya kucağına alıyo ya ilgisini çekmek için oyun yapıyor.bir de emziriyorum gaz geliyo kaldırıp çıkarmaya çalışıyorum ona da ağlıyo memeden ayırdığım için huysuz mu olacak ne

taze annişler merhaba benim sıkıntımda göğüslerim çok acıyo çatlakları iyileşmiyor lanolin içeren krem sürüyorum kakao yağı sürüyorum ama ne çare

madecassol die bi merhem varmıs canım istersen bi doktoruna danısıp kullanabilrsin cok faydalı olıyormus

bılmym canm ya ılkındede 3tu bundada 3 dedı ama ılkını kötu dıkmıs ben onlarıda duzeltcm dedı dıs dıkıslerm acımıyo içtekıler bazen acıyo
Belki de onları düzelttiği icin daha zor iyilesiyordur. Benim 5 dikiş var.

Ağlamaz olur mu... Katılıyor bile bazen. Bu yuzden altı acikken esim alıyor hemen kucağına, sonra şııır esimin üstüne işiyor :))

Atesin çıktığı zaman ayağını sicak su dolu kovaya koy. Cok kalın giyinme. Sicak su ateşi düşürdü bende.

Bu kist dediğin süt dolmasından kaynaklanan bişeyse: bana hastanede hemşire önce yarım saat sıcak su torbası uyguladı. (Süt kanalları açılsın diye) sonra da sağmaya başladı ve eline gelen kistlere bastırarak masaj yaptı ki açılsın. Sen de bir hemşireden yardım alabilir ya da kendin deneyebilirsin
Nolur korkma herşey yoluna girecek

Kızlar benim kız çok kusuyo Dr gazı olduğu için kusuyo dedı ağzından çıkıyor gaz emdıkten sonra alttan çıkmayınca kusuyo 3 gündür Emdigini hep çıkardı arada kakada yapsa böyle kılo da alamaz kıyafet yetıstıremıyıryz ağız mendılı önlük nevresım takımı sureklı değişiyor

İyi sevindim yalnız değilimbende çok sinirli ya da acaba huysuz mu olacak diyorum..demek ki normal

Bizde oyle hatta Dr kusması kilo alımını etkilerse o zman sıkıntı var dedi.ama alıyo yavaş yavaş kilo.yaklaşık 2 haftadır böyle.birde gaz çıkarırken de kusuyo.biz alıştık artık

Ağlıyor canım emxık verıyorum anca öyle susuyor

Bizde oyle hatta Dr kusması kilo alımını etkilerse o zman sıkıntı var dedi.ama alıyo yavaş yavaş kilo.yaklaşık 2 haftadır böyle.birde gaz çıkarırken de kusuyo.biz alıştık artık

Evet canımagzından gaz çıkarırken altını alırken uyuyordu az önce bı girdım odayakı of kulaklarına kadar gelmiş normalde emzırdıkten sonra basını beklıyorum kusar dıye

Selam kizlar bizde bugun itibariyle 25.gundeyiz bende yalniz bakiyorum bebegime esim okulda oldugu icin herseye yetisecem derken enerji kalmiyor neyse bu tatli kosturmacaya alistik lakin su gaz ve pisik problemi nasil olacak bilmiyorum.meme emerken bebegim karnindan gurulduma sesleri geliyor sonrada agliyarak sancilar icerisinde sutunu iciyor kuzum.Bu olay gunde 3 veya 4 defa oluyor.Damla veriyorum gazi da iyi cikiyor hem agizdan hem totodan fakat su gaz sancisi neden bitmiyor masaj fln denemediungim yontem kalmadi.Aslinda uslu bir cocuk gunde 3 saat uyuyor tavsan uykusu gibi olsada kusmasi yok ne bileyim ne yapacam bilemedim sizlerde de ayni sorun varmi birde poposunda boyle sivilce gibi kabarciklar var sicak su pamuk ile temizliyorum her zmn ayrica her actigimda kremliyorum ama gecmiyor doktorami gotursem bilemedim.Sizde de bu problem varsa yardimci olursaniz sevinirim...

Evet canımagzından gaz çıkarırken altını alırken uyuyordu az önce bı girdım odayakı of kulaklarına kadar gelmiş normalde emzırdıkten sonra basını beklıyorum kusar dıye

Aynen..bi sürü şey yazıyo bebek reflüsü falan ama herşeyi araştırıp Dr sorunca insan stres oluyo bizim Dr bana tahlil yapalım dedi.götürmedik.bazı bebekler çok kusarmış.ama sor oluyo kusan bebek onun üstü bizim üstümüz.hele kışın

Bende oğlumu emzirirken karnı çok gurulduyo.poposunda ki kabarcıklar ara ara bizde de oluyo ama çabuk geçiyo bende bezinden diye mi düşünüyorum

Slm kızlar ben çok kötü
nezle oldum bebegimin de
burnu sürekli tıkalı ve huysuz
acaba bebegimede bulaştı
Ne yapsam bebegimede yalnız
bakiyorum hemen iyilesmem
lazım

İyi sevindim yalnız değilimbende çok sinirli ya da acaba huysuz mu olacak diyorum..demek ki normal
Normal normal cekim :)
Bizimki de arada kusuyor canım ama seninki daha sık kusuyor galiba.
Canım gaz sorunu maalesef bizde de oluyor. Ben gündüzleri yüzü koyun yatırıp ağzına emzik veriyorum o sekilde rahat ediyor. Tabi gözüm hep üzerinde.
Slm kızlar ben çok kötü
nezle oldum bebegimin de
burnu sürekli tıkalı ve huysuz
acaba bebegimede bulaştı
Ne yapsam bebegimede yalnız
bakiyorum hemen iyilesmem
lazım

Canım sütten geçmez ama nefesten geçebilir hastalık. Istersen maske var ya ondan al evde onunla dur iyileşene kadar.

bizde de var gaz sorunu ve pişik.. bşy sorcam canım gaz damlası verdiğin halde mi devam ediyor sancısı??

Kızlar benim bugüne kadar kanamam azalmıştı rengi açık kahverengi yada nas tarif edeyim koyu pembe gibi bir renk geliyordu. Bugun tekrardan kırmızıya yakın gelmis ve yogun gelmis. Ped baya bi dolmuş. Bugun 19.gunumuz. Sizlerde çoğalma var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…