taze annişler merhaba benim sıkıntımda göğüslerim çok acıyo çatlakları iyileşmiyor lanolin içeren krem sürüyorum kakao yağı sürüyorum ama ne çare
Belki de onları düzelttiği icin daha zor iyilesiyordur. Benim 5 dikiş var.bılmym canm ya ılkındede 3tu bundada 3 dedı ama ılkını kötu dıkmıs ben onlarıda duzeltcm dedı dıs dıkıslerm acımıyo içtekıler bazen acıyo
Kızlar bebeklerinizin altını ve üstünü değiştirirken ağlıyor mu?benim oğlum çok ağlıyor.eşim varken daha kolay oluyo ya kucağına alıyo ya ilgisini çekmek için oyun yapıyor.bir de emziriyorum gaz geliyo kaldırıp çıkarmaya çalışıyorum ona da ağlıyo memeden ayırdığım içinhuysuz mu olacak ne
Cok fena sıtma tutuyor parolum var antibiyotigimde var ates yine fırladı su torbasinida koyarim
Belki de onları düzelttiği icin daha zor iyilesiyordur. Benim 5 dikiş var.
Ağlamaz olur mu... Katılıyor bile bazen. Bu yuzden altı acikken esim alıyor hemen kucağına, sonra şııır esimin üstüne işiyor :))
Nasıl oldun ateşin düşmüştür inşallah
Atesin çıktığı zaman ayağını sicak su dolu kovaya koy. Cok kalın giyinme. Sicak su ateşi düşürdü bende.
Kızlar benim kız çok kusuyo Dr gazı olduğu için kusuyo dedı ağzından çıkıyor gaz emdıkten sonra alttan çıkmayınca kusuyo 3 gündür Emdigini hep çıkardı arada kakada yapsa böyle kılo da alamaz kıyafet yetıstıremıyıryz ağız mendılı önlük nevresım takımı sureklı değişiyor
Kızlar bebeklerinizin altını ve üstünü değiştirirken ağlıyor mu?benim oğlum çok ağlıyor.eşim varken daha kolay oluyo ya kucağına alıyo ya ilgisini çekmek için oyun yapıyor.bir de emziriyorum gaz geliyo kaldırıp çıkarmaya çalışıyorum ona da ağlıyo memeden ayırdığım içinhuysuz mu olacak ne
Düştü kızlar atesım cok şükür alevdim resmen bir yandanda titriyordum üşüyordum sanırım mastitden enfeksıyon var
Bizde oyle hatta Dr kusması kilo alımını etkilerse o zman sıkıntı var dedi.ama alıyo yavaş yavaş kilo.yaklaşık 2 haftadır böyle.birde gaz çıkarırken de kusuyo.biz alıştık artık
Evet canımagzından gaz çıkarırken altını alırken uyuyordu az önce bı girdım odayakı of kulaklarına kadar gelmiş normalde emzırdıkten sonra basını beklıyorum kusar dıye
Selam kizlar bizde bugun itibariyle 25.gundeyiz bende yalniz bakiyorum bebegime esim okulda oldugu icin herseye yetisecem derken enerji kalmiyor neyse bu tatli kosturmacaya alistik lakin su gaz ve pisik problemi nasil olacak bilmiyorum.meme emerken bebegim karnindan gurulduma sesleri geliyor sonrada agliyarak sancilar icerisinde sutunu iciyor kuzum.Bu olay gunde 3 veya 4 defa oluyor.Damla veriyorum gazi da iyi cikiyor hem agizdan hem totodan fakat su gaz sancisi neden bitmiyor masaj fln denemediungim yontem kalmadi.Aslinda uslu bir cocuk gunde 3 saat uyuyor tavsan uykusu gibi olsada kusmasi yok ne bileyim ne yapacam bilemedim sizlerde de ayni sorun varmi birde poposunda boyle sivilce gibi kabarciklar var sicak su pamuk ile temizliyorum her zmn ayrica her actigimda kremliyorum ama gecmiyor doktorami gotursem bilemedim.Sizde de bu problem varsa yardimci olursaniz sevinirim...
Normal normal cekim :)İyi sevindim yalnız değilimbende çok sinirli ya da acaba huysuz mu olacak diyorum..demek ki normal
Bizimki de arada kusuyor canım ama seninki daha sık kusuyor galiba.Kızlar benim kız çok kusuyo Dr gazı olduğu için kusuyo dedı ağzından çıkıyor gaz emdıkten sonra alttan çıkmayınca kusuyo 3 gündür Emdigini hep çıkardı arada kakada yapsa böyle kılo da alamaz kıyafet yetıstıremıyıryz ağız mendılı önlük nevresım takımı sureklı değişiyor
Canım gaz sorunu maalesef bizde de oluyor. Ben gündüzleri yüzü koyun yatırıp ağzına emzik veriyorum o sekilde rahat ediyor. Tabi gözüm hep üzerinde.Selam kizlar bizde bugun itibariyle 25.gundeyiz bende yalniz bakiyorum bebegime esim okulda oldugu icin herseye yetisecem derken enerji kalmiyor neyse bu tatli kosturmacaya alistik lakin su gaz ve pisik problemi nasil olacak bilmiyorum.meme emerken bebegim karnindan gurulduma sesleri geliyor sonrada agliyarak sancilar icerisinde sutunu iciyor kuzum.Bu olay gunde 3 veya 4 defa oluyor.Damla veriyorum gazi da iyi cikiyor hem agizdan hem totodan fakat su gaz sancisi neden bitmiyor masaj fln denemediungim yontem kalmadi.Aslinda uslu bir cocuk gunde 3 saat uyuyor tavsan uykusu gibi olsada kusmasi yok ne bileyim ne yapacam bilemedim sizlerde de ayni sorun varmi birde poposunda boyle sivilce gibi kabarciklar var sicak su pamuk ile temizliyorum her zmn ayrica her actigimda kremliyorum ama gecmiyor doktorami gotursem bilemedim.Sizde de bu problem varsa yardimci olursaniz sevinirim...
Slm kızlar ben çok kötü
nezle oldum bebegimin de
burnu sürekli tıkalı ve huysuz
acaba bebegimede bulaştı
Ne yapsam bebegimede yalnız
bakiyorum hemen iyilesmem
lazım
Selam kizlar bizde bugun itibariyle 25.gundeyiz bende yalniz bakiyorum bebegime esim okulda oldugu icin herseye yetisecem derken enerji kalmiyor neyse bu tatli kosturmacaya alistik lakin su gaz ve pisik problemi nasil olacak bilmiyorum.meme emerken bebegim karnindan gurulduma sesleri geliyor sonrada agliyarak sancilar icerisinde sutunu iciyor kuzum.Bu olay gunde 3 veya 4 defa oluyor.Damla veriyorum gazi da iyi cikiyor hem agizdan hem totodan fakat su gaz sancisi neden bitmiyor masaj fln denemediungim yontem kalmadi.Aslinda uslu bir cocuk gunde 3 saat uyuyor tavsan uykusu gibi olsada kusmasi yok ne bileyim ne yapacam bilemedim sizlerde de ayni sorun varmi birde poposunda boyle sivilce gibi kabarciklar var sicak su pamuk ile temizliyorum her zmn ayrica her actigimda kremliyorum ama gecmiyor doktorami gotursem bilemedim.Sizde de bu problem varsa yardimci olursaniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?