2013 ekim bebekleri büyürken:)

Sağol Cnm annca oyle yaparım
benimdecogalma oldu bugün
14.gunmuz

yok cnm kimliğede koydukk 2 isim

Bende oğlumu emzirirken karnı çok gurulduyo.poposunda ki kabarcıklar ara ara bizde de oluyo ama çabuk geçiyo bende bezinden diye mi düşünüyorum

Bende huggies kullaniyorum ama memnun degilim bel kismindan kacirma yapiyo ve pisik icinde bilemedim kii ((
bizde de var gaz sorunu ve pişik.. bşy sorcam canım gaz damlası verdiğin halde mi devam ediyor sancısı??

Ya benim kullandigim damla her emzirmeden once verin diyor ben cocugu cok damla bagimlisi yapmak istemedim ondan sadece aksam emzirmelerinde verdim sonra baktim gazi cikiyor ama sanci hep var bende bugunden itibaren artirmayi dusunuyorum.Bide ictigim rezeneden bir cay kasigi veriyorum insallah iyi gelir kucucuk mideleri nasil boyle oluyor sastim vallahi

Ben sezeryan oldum 25 gun oldu hala gunluk damlalar seklinde geliyor.Ilk oldugu icin bilmiyorum daha ne kadar gelir ama cok sikici oldu su ped takma olayi 9 ay rahatliktan sonra

cnm bu dediklerini annen mi yapıyordu?öyleyse yoruluyor olabilir..saolsun ilk 10 gün annem gece de destek olmaya çalışıyordu bana..ama kayınvalidem gelince o da uyuyor sabaha kadar ben de ev işinden başka bişey beklemedim kendisinden..onda bile rahatsızlandı iki kez yattı filan..herkes aynı enerjide olmuyor..bir de ben de onlar gidince kendim yapcam die alışmaya çalışıyorum çocuklu hayata..geçen tatlı filan yaptım..ebeveyn banyosunu filan temizledim vs..sonra birden zor gelir..

bebeğim 2 gündür gaz sancısı çekiyor yavrum sürekli sıkıştırıp duruyor kendisini birden çığlık atıp uyanıyor...dün gece 10 buçuktan 3 buçuğa kadar ayktaydı hep ağladı....gazı tam çıkıyor emmek istiyor emziriyorum tekrar gaz sancısı bide sütüm az zaten yetmiyo die 30 cc mama veriyorum ....onu ver tekrar gazz offffff bugün bir ilaç aldık sab die o işe yarar inşallah ........biz bugün 20 günlük olduk yarın gezmeye götürecem oğlumu yarı 40 ını çıkarmaya .......şimdide bir mevlüt heycanımız başladı .......kasımın 20 sinde yapacam elbisemi bile sipariş ettim bebeğiminkinide alaam şehsade olacak siz naapcanız mevlüt işiniii

Sezaryen olan arkadaşlar dr size ilaç verdimi
birde sezaryen yeriniz nasıl oldu iç çamaşırı
sezaryen yerinizi rahatsız ediyor mu

Sezaryen olan arkadaşlar dr size ilaç verdimi
birde sezaryen yeriniz nasıl oldu iç çamaşırı
sezaryen yerinizi rahatsız ediyor mu

cnm antibiyotikle ağrı kesici verdi bide batikon sürmek için evet ameliyat yerimi acıtıyor ben normal çamaşıra dönemedim daha anne kilotu giyiyorum 20. günümdeyim bu arda

yani benm anladıgım kadarıyla normal dogum yapıp dikişleri tamamen ıyılesen yok galıba tek degılım bu konuda ya cok korkuym dikişlerm gecmıcek dıye

ya ben 20 günlük oldum 12 kilo almıştım 6 sını verdim ilk hafta 6 sı yapıştı ....
gitmiyo az kilo alınınca dahamı zorveriliyor acaba yemektende kesemiyorum malum süt problemimiz var ne yapcam ben varmı kolay bildiğiniz bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…