Normal normal cekim :)
Bizimki de arada kusuyor canım ama seninki daha sık kusuyor galiba.
Canım gaz sorunu maalesef bizde de oluyor. Ben gündüzleri yüzü koyun yatırıp ağzına emzik veriyorum o sekilde rahat ediyor. Tabi gözüm hep üzerinde.
Canım sütten geçmez ama nefesten geçebilir hastalık. Istersen maske var ya ondan al evde onunla dur iyileşene kadar.
Kızlar benim bugüne kadar kanamam azalmıştı rengi açık kahverengi yada nas tarif edeyim koyu pembe gibi bir renk geliyordu. Bugun tekrardan kırmızıya yakın gelmis ve yogun gelmis. Ped baya bi dolmuş. Bugun 19.gunumuz. Sizlerde çoğalma var mı?
Âmin canım.hepimizin gözü aydın kızlar.. sağlıkla büyütürüz inşallah hepimiz :)
Bosuna 40 gun demiyorlar demek ki.Sağol Cnm annca oyle yaparım
benimdecogalma oldu bugün
14.gunmuz
Bende panikliyorum bazen canım.
Bende bu yuzden bebeğime sadece tek isim koydum. Çünkü insanlar genelde istediği ismi seçip onu söylüyorlar. Biz de bastan ikinci isim aradık hep sonra tek isim olsun dedik. Iyisi de öyle yapmışiz.
Ne kadar söylesen de herkes ikinci ismi kullanabilir maalesef. Kimliğe de mı geçirdiniz Mustafa ismini. Biz sadece gobek adı koyduk kulağına okuduk. Kimlikte tek isim.
Bende oğlumu emzirirken karnı çok gurulduyo.poposunda ki kabarcıklar ara ara bizde de oluyo ama çabuk geçiyo bende bezinden diye mi düşünüyorum
bizde de var gaz sorunu ve pişik..bşy sorcam canım gaz damlası verdiğin halde mi devam ediyor sancısı??
Kızlar benim bugüne kadar kanamam azalmıştı rengi açık kahverengi yada nas tarif edeyim koyu pembe gibi bir renk geliyordu. Bugun tekrardan kırmızıya yakın gelmis ve yogun gelmis. Ped baya bi dolmuş. Bugun 19.gunumuz. Sizlerde çoğalma var mı?
Canım bana herhafta kadın gelıyodu ben varken ne kadını dedı misafır çok olunca hergun bütün evı sılip süpürüyo yemek hergun ütü ben ev işlerine karışmıyorum ben sadece bebek bakınındada yardım bekleöiştım galıba fazla şey istemişim şumarıklık mı yaptım sence annemle aynı odadayız eşimde annem var dıye rahat î yatak odasında uyuyo gece hep ben duruyom annem yorgunluktan ve ılaclardan uyuyo ben emzır alt al kustu üst değiştir 2 saat sonra tekrar kalk salak gıbı oluyorum 18 gündür koymuyprdu ama vücut yoruldu sanırım ayaklandım derken ben hiç yaymadım hanı yatarsın bebegı kucağına verirler emzırır gerı verırsın oyle olmadı
Sezaryen olan arkadaşlar dr size ilaç verdimi
birde sezaryen yeriniz nasıl oldu iç çamaşırı
sezaryen yerinizi rahatsız ediyor mu[/Q
cnm antibiyotikle ağrı kesici verdi bide batikon sürmek için evet ameliyat yerimi acıtıyor ben normal çamaşıra dönemedim daha anne kilotu giyiyorum 20. günümdeyim bu arda
sezaryen yerinizi rahatsız ediyor mu
sezaryen yerinizi rahatsız ediyor mu[/Q
cnm antibiyotikle ağrı kesici verdi bide batikon sürmek için evet ameliyat yerimi acıtıyor ben normal çamaşıra dönemedim daha anne kilotu giyiyorum 20. günümdeyim bu arda
Batikon vermedi dr bana ben normal
iç çamaşırı giyiyorum ne zaman iyilesecek
bu dikisleri ayrıca ip falan görünmüyor
Cnm sendede aynı mı yapışmış gibi duruyor
Batikon vermedi dr bana ben normal
iç çamaşırı giyiyorum ne zaman iyilesecek
bu dikisleri ayrıca ip falan görünmüyor
Cnm sendede aynı mı yapışmış gibi duruyor
cnm ip olmuyor bizim dikişlerde
bakma boş yere yapıştırmadır muhtemelen seninkidee
cnm ip olmuyor bizim dikişlerde
bakma boş yere yapıştırmadır muhtemelen seninkidee
Ne kötü bir durum yapıştırma nasıl oluyor ki
Kızlar sizin bebisler terliyor mu
bebis kızım terlyip duruyor
Ne kötü bir durum yapıştırma nasıl oluyor ki
bende tam olarak bilmiyorum ama dikişler iç tarafta oluyor üst katta bişey yok ya eriyor gidiyor anlamadım pek bende eskisi gibi dikiş olmuyormuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?