2013 ekim bebekleri büyürken:)

Bende 13 kilo almıştım Cnm ama doğumdan beri hiç
tartilmadim ......senin az kalmış verirsin kalanida asıl
Şu sarkmış gobekleri nasıl duzeltcez

Merhabalar kızlar,nasılsınız? Bebişler nasıl? Kızım gündüz bir kaç saat uyumadı en sonunda pes etti uyuyor şimdi,Ağrılarım azaldı şükür tabi zaman alacak..Rabbime şükrediyorum onu gördükçe hissettikçe ağrı falan kalmıyor..

cnm antibiyotikle ağrı kesici verdi bide batikon sürmek için evet ameliyat yerimi acıtıyor ben normal çamaşıra dönemedim daha anne kilotu giyiyorum 20. günümdeyim bu arda

Merhaba bana doktor Parol verdi sute etki etmeyen bir bilesimi var bildigim kadariyla...ameliyat yerinin sonunda (mesela bende sag taraf) dugum gibi bir sey var yataktan kalkarken orasi birkac kez inanilmaz acidi...
Simdi iyiyim sukur karnim 3 aylik hamile goruntusunde. Bir de benim midem cok fena bozulmustu hala tadim yok ve feci gazim var :)

Canım gaz maalesef hepimizin bebeğinde var.
Bizde yarın 20 günlük olacağız insallah. Biz de Mevlüt'ü herhalde 40ina doğru yaparız. Tam karar ver edık. Ben biraz daha iyileşeyim.
Benim oğlum da şehzade olacak :) kıyafeti hazır bile. Daha dogmadan aldim :)
Ama kendim ne giyeceğim hiç bilmiyorum.
yani benm anladıgım kadarıyla normal dogum yapıp dikişleri tamamen ıyılesen yok galıba tek degılım bu konuda ya cok korkuym dikişlerm gecmıcek dıye
Aynen öyle canım. Anlaşılan normal doğumda da hemen iyileşilmiyirmus.
Verirsin canım yavaş yavaş. Normal hayatına devam etsen bile yani aynı yiyip icmeye ayda yarım kilo veriliyormuş. Vücut hamilelikten yağları biriktirip süt üretiminde kullanıyormuş. O yüzden hemen hepsini vermiyormuş vücut.
Çok kötü eskisi gibi olmaması terlemesi sapka giymesinden
mı Cnm ben giydiriyorum
Canım bize hemşire geldi ve çıkarttirdi şapkayı. Özellikle emzirmeler falan cok terler. Zaten efor sarfediyor bebek dedi. İlk 72 saat vücut ısısını koruması icin şapka önemli dedi. Simdi bende sadece banyodan sonra takiyorum. Belli bir süre sonra çıkarıyorum.

İyiz cok şükür. Aynı seyler emmek, gaz çıkarmak, kaka yapmak, uyumak :)
Evet canım cok şükür bebeklerimiz sağlıklı sihhatli yanlarimızda.

Ben hergün banyo yaptırıyorum o yüzden
sürekli takiyorum Cnm

Canim benim oglumda tam emerken bagirsaklarindan sesler geliyor ayaklarini kendine dogru cekiyor boyle kipkirmizi oluyor cocugum sonra meme ile kavga ederek yiyor nasil olacak bilmiyorum.bu sorun gazdan mi yoksa baska bir sebebi mi var bilmiyorum Sirf bu yuzden emmeler yarida kaliyor

Iyı akşamlar kızlar hastaneden geldık 8 deeydi kontrolumuz 11 de eve geldık kan ve ıdrar tahlılı verdık temiz çıktı çok şükür galıba çok emdıgı için çıkartıyormuş fazlalığı 27 gunluguz toplamda 850 gr almış bu kadar kusmasına rağmen

çok iyi yaa.. bende kilo veremiyorum canım yediğim her şey yarıyo valla hamilelikten öncede böyleydi.. peki nasıl bir korse aldın markası modeli neydi ? bbende sezeryan olacam büyük ihtimalle ama kullancam karnım çok büyüdü çünkü benimde...

Mawell canım markası ben 19 kılo aldım toplamda haftada 1 kılo alıyodum momal hayatta çok zor kılo veren bı ınsandım su içsem yarardı 56 ıle hamıle kaldım dogum yaptım Dr bıraz fazla şiş gıbı karnın dedı eve gele n ler ığrenç espiriler yapıyordu şuan o korse büyük geliyo takmıyorum 27 günlüğüm ve daha küçüğü yok

internetten falan mı aldın mağazalarda varmıdır ? aynen canım yaa 58 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum.. günüm doldu benimde bu gün doktra gittim bebişin kilosu 4227 kg olunca normal doğum hayallarim suya düştü.. büyük olasılıkla sezeryan olacak.. benimde karnım çok büyüdü diğer taraflarımda fazla yok ama karnım kocaman oldu maşallah.. sarkmasından korkuyorum ama sezeryanda olsa kullancam bende doktor kullanma dese bile kullancam yani başka türlü nasıl toparlanacak.. mekik falan cektinmi spor yaptın mı canım sen ?

Medıkaldden aldım canım 40 lira 2 haftalık olunca kontrole Dr gıttım sordum tak dedı sadece dıkış yerine gelmesın dedı dıkısın üstünden hemen takıyordum maşallah bebegıne sen daha fazla verırsın çoğu bebekte zaten canım benım kız 2900 doğdu şuan 3750

tamam canım çok sağol... senin bebişinede maşallah Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah hepsine...

tamam canım çok sağol... senin bebişinede maşallah Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah hepsine...

Canım kusura bakma 2 . Hafta demişşm 1. Haftada demiştım uykusuzluk hastane falan çok yoruldu. Kızımın uyumasını beklıyorum zaten Dr dıcek saba 1 hafta sonra kontrole gel diye konuşursun ozaman canım spor olmuyor dıkış yerlerı acıyor yenı yenı acımıyorlar benım yatarken kalkarken bıle bırının yardımcına ihtiyac oluyo hayırlısıyla al bebışını inş. Değer kılolara değer canım ınan kı godıyo

tabi canım yaa önceliğimiz onların sağlıklı olması.. rabbim inşallah eli ayağı düzgün kusursuz sağsalim kucağıma almayı nasip eder... haklısın canım yaa dikişler müsade etmez... bende normal olsun çok istedim ama nasip olmıycak sanırım yaa :S hayırlısı artık hakkımızda ne diyelim

Canım suni tarif ettigin gibi benim oum da yapıyor. Gazdan dolayı. Benimki de bazen bırakıyor memeyi. Sonra yine emziriyorum ama.
Iyi maasallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…