Batikon vermedi dr bana ben normal
iç çamaşırı giyiyorum ne zaman iyilesecek
bu dikisleri ayrıca ip falan görünmüyor
Cnm sendede aynı mı yapışmış gibi duruyor
Bana sadece ağrı kesici verdi. 2cesit. Dikis yerime bisey surmedim.hastanedeyken uhu gibi bisey sürdüler. Ve onunla kaldı. Normal camasira bende geçmedim.hatta hala bazen hamile kilotlarimi giyyorum. Bugün ara ara sag tarafıma bir ağrı geliyo neden oldu anlamadım.sizdede oluyomu
ya ben 20 günlük oldum 12 kilo almıştım 6 sını verdim ilk hafta 6 sı yapıştı ....
gitmiyo az kilo alınınca dahamı zorveriliyor acaba yemektende kesemiyorum malum süt problemimiz var ne yapcam ben varmı kolay bildiğiniz bir yöntem
Benimde agri oluyor ama dikislerde değil genelde sağ kemigimdeBana sadece ağrı kesici verdi. 2cesit. Dikis yerime bisey surmedim.hastanedeyken uhu gibi bisey sürdüler. Ve onunla kaldı. Normal camasira bende geçmedim.hatta hala bazen hamile kilotlarimi giyyorum. Bugün ara ara sag tarafıma bir ağrı geliyo neden oldu anlamadım.sizdede oluyomu
helede yattigim da ben normal iç çamaşırı giyiyorum Cnm birde
sezaryen yeri iç çamaşırı giydiğim yerden itibaren şişiyor
bende tam olarak bilmiyorum ama dikişler iç tarafta oluyor üst katta bişey yok ya eriyor gidiyor anlamadım pek bende eskisi gibi dikiş olmuyormuş ama
Çok kötü eskisi gibi olmaması terlemesi sapka giymesinden
mı Cnm ben giydiriyorum
cnm antibiyotikle ağrı kesici verdi bide batikon sürmek için evet ameliyat yerimi acıtıyor ben normal çamaşıra dönemedim daha anne kilotu giyiyorum 20. günümdeyim bu arda
Ben sezeryan oldum 25 gun oldu hala gunluk damlalar seklinde geliyor.Ilk oldugu icin bilmiyorum daha ne kadar gelir ama cok sikici oldu su ped takma olayi 9 ay rahatliktan sonra
Canım gaz maalesef hepimizin bebeğinde var.bebeğim 2 gündür gaz sancısı çekiyor yavrum sürekli sıkıştırıp duruyor kendisini birden çığlık atıp uyanıyor...dün gece 10 buçuktan 3 buçuğa kadar ayktaydı hep ağladı....gazı tam çıkıyor emmek istiyor emziriyorum tekrar gaz sancısı bide sütüm az zaten yetmiyo die 30 cc mama veriyorum ....onu ver tekrar gazz offffff bugün bir ilaç aldık sab die o işe yarar inşallah ........biz bugün 20 günlük olduk yarın gezmeye götürecem oğlumu yarı 40 ını çıkarmaya .......şimdide bir mevlüt heycanımız başladı .......kasımın 20 sinde yapacam elbisemi bile sipariş ettimbebeğiminkinide alaam şehsade olacak siz naapcanız mevlüt işiniii
Aynen öyle canım. Anlaşılan normal doğumda da hemen iyileşilmiyirmus.yani benm anladıgım kadarıyla normal dogum yapıp dikişleri tamamen ıyılesen yok galıba tek degılım bu konuda ya cok korkuym dikişlerm gecmıcek dıye
Verirsin canım yavaş yavaş. Normal hayatına devam etsen bile yani aynı yiyip icmeye ayda yarım kilo veriliyormuş. Vücut hamilelikten yağları biriktirip süt üretiminde kullanıyormuş. O yüzden hemen hepsini vermiyormuş vücut.ya ben 20 günlük oldum 12 kilo almıştım 6 sını verdim ilk hafta 6 sı yapıştı ....
gitmiyo az kilo alınınca dahamı zorveriliyor acaba yemektende kesemiyorum malum süt problemimiz var ne yapcam ben varmı kolay bildiğiniz bir yöntem
Canım bize hemşire geldi ve çıkarttirdi şapkayı. Özellikle emzirmeler falan cok terler. Zaten efor sarfediyor bebek dedi. İlk 72 saat vücut ısısını koruması icin şapka önemli dedi. Simdi bende sadece banyodan sonra takiyorum. Belli bir süre sonra çıkarıyorum.Çok kötü eskisi gibi olmaması terlemesi sapka giymesinden
mı Cnm ben giydiriyorum
Merhabalar kızlar,nasılsınız? Bebişler nasıl? Kızım gündüz bir kaç saat uyumadı en sonunda pes etti uyuyor şimdi,Ağrılarım azaldı şükür tabi zaman alacak..Rabbime şükrediyorum onu gördükçe hissettikçe ağrı falan kalmıyor..
Canım gaz maalesef hepimizin bebeğinde var.
Bizde yarın 20 günlük olacağız insallah. Biz de Mevlüt'ü herhalde 40ina doğru yaparız. Tam karar ver edık. Ben biraz daha iyileşeyim.
Benim oğlum da şehzade olacak :) kıyafeti hazır bile. Daha dogmadan aldim :)
Ama kendim ne giyeceğim hiç bilmiyorum.
Aynen öyle canım. Anlaşılan normal doğumda da hemen iyileşilmiyirmus.
Verirsin canım yavaş yavaş. Normal hayatına devam etsen bile yani aynı yiyip icmeye ayda yarım kilo veriliyormuş. Vücut hamilelikten yağları biriktirip süt üretiminde kullanıyormuş. O yüzden hemen hepsini vermiyormuş vücut.
Canım bize hemşire geldi ve çıkarttirdi şapkayı. Özellikle emzirmeler falan cok terler. Zaten efor sarfediyor bebek dedi. İlk 72 saat vücut ısısını koruması icin şapka önemli dedi. Simdi bende sadece banyodan sonra takiyorum. Belli bir süre sonra çıkarıyorum.
İyiz cok şükür. Aynı seyler emmek, gaz çıkarmak, kaka yapmak, uyumak :)
Evet canım cok şükür bebeklerimiz sağlıklı sihhatli yanlarimızda.
bebeğim 2 gündür gaz sancısı çekiyor yavrum sürekli sıkıştırıp duruyor kendisini birden çığlık atıp uyanıyor...dün gece 10 buçuktan 3 buçuğa kadar ayktaydı hep ağladı....gazı tam çıkıyor emmek istiyor emziriyorum tekrar gaz sancısı bide sütüm az zaten yetmiyo die 30 cc mama veriyorum ....onu ver tekrar gazz offffff bugün bir ilaç aldık sab die o işe yarar inşallah ........biz bugün 20 günlük olduk yarın gezmeye götürecem oğlumu yarı 40 ını çıkarmaya .......şimdide bir mevlüt heycanımız başladı .......kasımın 20 sinde yapacam elbisemi bile sipariş ettimbebeğiminkinide alaam şehsade olacak siz naapcanız mevlüt işiniii
Canım bende anlamadım ki:) doğumdan donra eve geldım 5.5 kılo gıtmiş sonrada pıtıt pıtır gıttı ki ben çok zor verirdim kı ben hamıleyken dıyetsyene gıtmişyım çok alıyorum dıye hiç dert etme gıdıyo görenler şaşırdı bana korseyı 1. Haftada taktım onu takınca 1 günde o koca gobegım dümdüz oldu inanamadık annemle suan takmıyorum çünkü en küçük korse ve bol geliyo daha 9 kılo fazlalığım var ama bana annem dedıkı h çocuk çıkmış gıbı değil karnın aynı duruyo dost acı söyler ve aldım korseyı ılk 1 hafta bıtane içerde mi kaldı dıyorlardı. Şuan meraklı gözler karnıma bakıyo
çok iyi yaa.. bende kilo veremiyorum canım yediğim her şey yarıyo valla hamilelikten öncede böyleydi.. peki nasıl bir korse aldın markası modeli neydi ? bbende sezeryan olacam büyük ihtimalle ama kullancam karnım çok büyüdü çünkü benimde...
Mawell canım markası ben 19 kılo aldım toplamda haftada 1 kılo alıyodum momal hayatta çok zor kılo veren bı ınsandım su içsem yarardı 56 ıle hamıle kaldım dogum yaptım Dr bıraz fazla şiş gıbı karnın dedı eve gele n ler ığrenç espiriler yapıyordu şuan o korse büyük geliyo takmıyorum 27 günlüğüm ve daha küçüğü yok
internetten falan mı aldın mağazalarda varmıdır ? aynen canım yaa 58 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum.. günüm doldu benimde bu gün doktra gittim bebişin kilosu 4227 kg olunca normal doğum hayallarim suya düştü.. büyük olasılıkla sezeryan olacak.. benimde karnım çok büyüdü diğer taraflarımda fazla yok ama karnım kocaman oldu maşallah.. sarkmasından korkuyorum ama sezeryanda olsa kullancam bende doktor kullanma dese bile kullancam yani başka türlü nasıl toparlanacak.. mekik falan cektinmi spor yaptın mı canım sen ?
Medıkaldden aldım canım 40 lira 2 haftalık olunca kontrole Dr gıttım sordum tak dedı sadece dıkış yerine gelmesın dedı dıkısın üstünden hemen takıyordum maşallah bebegıne sen daha fazla verırsın çoğu bebekte zaten canım benım kız 2900 doğdu şuan 3750
tamam canım çok sağol... senin bebişinede maşallah Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah hepsine...
Canım kusura bakma 2 . Hafta demişşm 1. Haftada demiştım uykusuzluk hastane falan çok yoruldu. Kızımın uyumasını beklıyorum zaten Dr dıcek saba 1 hafta sonra kontrole gel diye konuşursun ozaman canım spor olmuyor dıkış yerlerı acıyor yenı yenı acımıyorlar benım yatarken kalkarken bıle bırının yardımcına ihtiyac oluyo hayırlısıyla al bebışını inş. Değer kılolara değer canım ınan kı godıyo
Canım suni tarif ettigin gibi benim oum da yapıyor. Gazdan dolayı. Benimki de bazen bırakıyor memeyi. Sonra yine emziriyorum ama.Canim benim oglumda tam emerken bagirsaklarindan sesler geliyor ayaklarini kendine dogru cekiyor boyle kipkirmizi oluyor cocugum sonra meme ile kavga ederek yiyor nasil olacak bilmiyorum.bu sorun gazdan mi yoksa baska bir sebebi mi var bilmiyorumSirf bu yuzden emmeler yarida kaliyor
Iyi maasallah.Iyı akşamlar kızlar hastaneden geldık 8 deeydi kontrolumuz 11 de eve geldık kan ve ıdrar tahlılı verdık temiz çıktı çok şükür galıba çok emdıgı için çıkartıyormuş fazlalığı 27 gunluguz toplamda 850 gr almış bu kadar kusmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?