Ben öğretmenim 190 lira aldım canım
kızlar devlet memuru olupda doğum parası alan varmı ???
Canım tarife arkadaşımız sormuş doğum parası dilekçe yazdım şu tarihte doğum yaptım doğum parasını şu Iban numarasına yatırın diye idare söylemişti bana dilekçe gönder diye eşim nüfus cüzdanı dilekçe doğum raporu ve aile yardım belgesini okula götürdü 10 15 gün içinde 190 lira yattı bilgisayarda gördük canım her idare söylemiyor ben ilk çocuğumda emzirme odasında tesadüf bir bayandan öğrenmiştim bide arkadaşım izin konusunda okulla çok sorun yaşadım ben 39 artı 4 de doğum yaptım 40 hafta sayılıyor hamilelik kalan 3 günü hastane rapora ekledi okul o 3 günü sorun yaptı araştırın ekleniyor dedim ve kazandım benim 3 gün çok değil ama 37 de doğum yapan biri için önemli bence bebeğimizde 1 gün 1 gündür canım dilekçenide yaz hemen 190 hiçbirşey ama buna şükür
Canım tarife arkadaşımız sormuş doğum parası dilekçe yazdım şu tarihte doğum yaptım doğum parasını şu Iban numarasına yatırın diye idare söylemişti bana dilekçe gönder diye eşim nüfus cüzdanı dilekçe doğum raporu ve aile yardım belgesini okula götürdü 10 15 gün içinde 190 lira yattı bilgisayarda gördük canım her idare söylemiyor ben ilk çocuğumda emzirme odasında tesadüf bir bayandan öğrenmiştim bide arkadaşım izin konusunda okulla çok sorun yaşadım ben 39 artı 4 de doğum yaptım 40 hafta sayılıyor hamilelik kalan 3 günü hastane rapora ekledi okul o 3 günü sorun yaptı araştırın ekleniyor dedim ve kazandım benim 3 gün çok değil ama 37 de doğum yapan biri için önemli bence bebeğimizde 1 gün 1 gündür canım dilekçenide yaz hemen 190 hiçbirşey ama buna şükür
Pissa 32 . Haftada çalışabilir raporu götürmen gerekiyordu almadıysanız hak iddia edemezsin sanırım ama doktorun söylemiştir mutlaka
Canım götürdüm. Ama idare diyoki tatile denk geldiği için eklenmez.
bizde de var gaz sorunu ve pişik..bşy sorcam canım gaz damlası verdiğin halde mi devam ediyor sancısı??
benimde tatile gelen kisim eklendi.hatta 36. haftada rapor almistim 5 gun o bile eklendi .bi sorun cikmadi ama bundan sonra da cikmaz insallah .
ne parasi bu cnm bende ogretmenim de
Kızlar sizin bebisler terliyor mu
bebis kızım terlyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?