2013 ekim bebekleri büyürken:)

Canım tarife arkadaşımız sormuş doğum parası dilekçe yazdım şu tarihte doğum yaptım doğum parasını şu Iban numarasına yatırın diye idare söylemişti bana dilekçe gönder diye eşim nüfus cüzdanı dilekçe doğum raporu ve aile yardım belgesini okula götürdü 10 15 gün içinde 190 lira yattı bilgisayarda gördük canım her idare söylemiyor ben ilk çocuğumda emzirme odasında tesadüf bir bayandan öğrenmiştim bide arkadaşım izin konusunda okulla çok sorun yaşadım ben 39 artı 4 de doğum yaptım 40 hafta sayılıyor hamilelik kalan 3 günü hastane rapora ekledi okul o 3 günü sorun yaptı araştırın ekleniyor dedim ve kazandım benim 3 gün çok değil ama 37 de doğum yapan biri için önemli bence bebeğimizde 1 gün 1 gündür canım dilekçenide yaz hemen 190 hiçbirşey ama buna şükür

ben 37. haftada dgm yptm.hastane ekledi 3 haftayi.bi sorun cikmadi ama simdilik.okul hemenmi itiraz etti yani izne cikinca

Canım okula doğum izin belgesi götürdüğünde telefon etti müdür yardımcısı 3 gün fazla hesaplamış hastane diye onun ekleneceğini bilmiyormuş bende hastaneye tekrar gidemem siz ilçeye gönderin dedim sorun çıkarsa tekrar hesaplatırım dedim sonra birdaha aramadı bu sene canım ortaokul kadro başka okula gittik idareyi çok tanımıyorum

Bişey sorucam ya. Ben 35+4e kadar çalıştım. 32 ve 33. Haftalarım ağustos un sonuna denk geldi ve yaz tatiline denk geliyor diye sonuna eklenmedi bu 2hafta. Böyle bir şey yaşadınız mı

Canım ben 14 Ağustos'ta 32. Haftadaydım tatildi yani 1 Eylül'de işe başladım 2.5 hafta çalıştım 5 hafta eklendi ya biraz arkadaşlar özlük hAklarını bilip idareye karşı koymak gerekiyor yoksa kişisine göre davranıyorlar arkadaşım 3 aylık bebeği vardı ihtiyaç var diye nöbet tutturdular emzirem kıza arkadaşıma okadar çok söyledimki tutma diye oda çekindi 1 sene boyunca tuttu yani biraz direnmek gerekiyor arkadaşım 35 de yapmışsınız o 5 haftayıda eklet

Pissa 32 . Haftada çalışabilir raporu götürmen gerekiyordu almadıysanız hak iddia edemezsin sanırım ama doktorun söylemiştir mutlaka

bizde de var gaz sorunu ve pişik.. bşy sorcam canım gaz damlası verdiğin halde mi devam ediyor sancısı??

arkadaşlar gaz sorunu olmayan bebek yok bence biz kaka yaparkende çok zorlanıyoruz oysa kakası çok sıvı anlamadım neden zorlanıyor iki gecedir uykumuz kaçtı

benimde tatile gelen kisim eklendi.hatta 36. haftada rapor almistim 5 gun o bile eklendi .bi sorun cikmadi ama bundan sonra da cikmaz insallah .

hastane tatle gelen kısmı ekledi ama idare ne diyecek bilmiyorum 21ocağa kadar izinli görünüyoruz bence idarecilerin uygulamada hataları var bazıları yönetmeliğe dikkat etmiyor inşallah bizimkide etmez

kızlar benim göğüs çatlaklarım çok fena 30 gündür çekiyorum silikon meme ucuyla emziriyorum yinede acıyor sizlerin nasıl

Bugun oglusu doktora goturduk pisik ve gaz icin.Pisik iicin normal dedi bir krem verdi kullan gecer dedi.Gaz icinde anllattim tam emzirmye baslarken bagirsaklarindan ses gelyor bogusarak meme yiyor dedim gazdandir dedi yapacak bisey eski yontemler ve gaz damlasina devam dedi.ben bebegi gaz sancisindan dolayi yeteri kadar emmedigini soyledim doktor bey gun 5 defa kakasini yapiyrsa doyuyor demektir.ben bir turlu tatmin olamiyorum acaba cocugum doyuyormu bunu nasil anlayacam her altini actigimda kakasini yapmis oluyor bazen az bazen cok ama sutu doyasiya yemiyor bence .Acaba baska nasil anlayabilirim doyup doymadigini ve gaz icin bitkisel cay falan veren varmi.

Canım kimyonlu su veriyorlar birde rezene çayı veriliyor gaz için bizim yok çok şükür ama doktor aguline diye bitkisel şurup verdi evde dursun dedi sende bol bol kimyon tüket yemeklere kat sütüne geçer doktor damlalar pek işe yaramıyor demişti

Bebeğimin kakası yeşil iki üç gündür ;( ishal değil ama,arada sarı,örneğin önce yeşil geliyor ardından azıcık sarı,veya hep yeşil,açık yeşil,anne sütü ve mama veriyorum,netten baktım farklı farklı şeyler var kafam karıştı,doktora gitsem mi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…