2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benimki de öyle
Zamanla sarıya dönecekmiş kaç günlük ki seninki?

arkadaşlar bi prof. dr. arkadaşıma bebeğin gazını siz çıkarmayın kendisi çıkaracak bu doğal bi süreç demiş ben hemşireyim çocuk cerrahi servisinde çalıştım gerçekten o kadar kabızlıktan yatan hasta bebiş olurdu ki anlatamam yani biz damla vs ilaç kullandığımızda öğrenmesini engellemiş oluyoruz ilerde de bu gibi sorunlar çıkıyor ben de üzülüyorum acı çekiyo diye ama öğreniyo diye seviniyorum ilaç kullanmıyorum ve şu şapka eldiven konusunu araştırdım odanızın ssıcaklığı 20 derecenin üstünde ise gerek yok ilk haftadan sonra şapkanın uzun kullanımı saçlı derrinin havalanmasını engellediği için konağa sebep oluyor ve dokunma duyusu ilk gelişen duyu imiş eldiven bunu engelliyor...

Sezaryen olan arkadaşlar dr size ilaç verdimi
birde sezaryen yeriniz nasıl oldu iç çamaşırı
sezaryen yerinizi rahatsız ediyor mu

Ben bugün 35 günlük oldum.normal iç çamaşırı gidebiliyorum.1 haftadır.bana kan ilacı ağrı kesici,antibiyotik vermişti.kAnla ağrı kesici kullandım.şimdi iyiyim de karnım da uyuşukluk var.yüzüstü yatmayı çok özledim bazen yatıyorum ama eskisi gibi rahat değil.

Ya benim kızım 23 günlük cok güzel gazını cıkarıyor bir problem yok çok şükür fakat son 3-4 gündür kabızlık peydah oldu. Anne sütü yetmediği için mama destekli gidiyoruz. Gayet güzel doyuyor fakat günde 4-5 kere kaka yaparken şimdi günde 1 kereye düştü. Şu an bekliyorum bir günü devirdik. En uzun bir buçuk gün bekledik. 1 damla zeytinyağı içirdim ama henüz sonuç alamadım. Başka bir şey yapmaı da düşünmüyorum. İnşallah uzun beklemez. ne kadar zaman sonra hastaneye gitmek gerekli? Ya böyle bir sorun için hastaneye gitmek de ne kadar gereksiz offf..

kabızlık zor,ya kulak çubuğuyla uyarmak lazım,ya da eczaneden fitil alıp atmak

mama kabızlık yapıyor ama günde bir kere kaka yapması normal zaten bazı doktorlar 5 güne kadar normal buluyor sütünün yetmediğine hangi doktor karar verdiyse onunla planla bence...

Canım götürdüm. Ama idare diyoki tatile denk geldiği için eklenmez.

canım yönetmelikte yaz tatili eklenmez diye bir madde yok yani orda bir yasal boşluk var benim idarecilerim bana böyle söyledi.ben 1 eylülde izne ayrıldım ve ağustosun son 2 haftası eklendi.hatta müdür yardımcımız saolsun aman eklet diye beni uyardı.bence o yasal boşluğu herkes kendine göre değerlendiriyo

benim de 32.hafta 12 ağustosa denk geliyordu,raporu o gün aldım,müdür de raporun o günden başlar,3 haftan gider,eylüldeki 2 hafta eklenir dedi

kabızlık zor,ya kulak çubuğuyla uyarmak lazım,ya da eczaneden fitil alıp atmak

O yontemi biliyorum. Tabi en son care olarak düşünülmeli. Mecbur kalmadıkca pek onerilmiyor. Çünkü tembellik yapıyormuş, o bölge uyarılmaya alışınca hep uyarılmayı beklermiş. İnşallah gerek kalmaz.

mama kabızlık yapıyor ama günde bir kere kaka yapması normal zaten bazı doktorlar 5 güne kadar normal buluyor sütünün yetmediğine hangi doktor karar verdiyse onunla planla bence...

Günde 1 defa normalse sorun yok görünüyor. Fakat 3-4 kereden bir andan günde defaya dönünce tedirgin oldum. Dediğin gibi en iyisi doktorundan görüş almak.

tabi ki öyle,ama mecbur kalınca yapılıyor malesef,inşallah gerek kalmaz

mama veriyormusun oyle ise yesile donermis bi arkadasinda oyle oldu/

benim de 32.hafta 12 ağustosa denk geliyordu,raporu o gün aldım,müdür de raporun o günden başlar,3 haftan gider,eylüldeki 2 hafta eklenir dedi

ya ben anlamıyorum insanları neden kolaylaştırmak varken zorlaştırırlarki.milli eğitim hep böyle işte her yerde ayrı bir uygulama((

Sezincim tam ben de sana bişey soracaktım,sen bir tane ana kucağı almıştın,kullanmaya başladın mı,memnun musun

kizlar yardim lutfen.....
Bebegim sut icerken bagirsagindan tuhaf sesler geliyor ve aglamaya basliyor kasiyor kendini .Az once ablamla konustum,ablam israrla cocuk ac mamaya basla diyor bi dene diyor ben bilmiyoorum sutum cok aslinda mamaya baslamak istemiyorum nasil olacak anlamadim....yardimmm

ben doktora kaka yaparken sesini duyuyoruz bazen diye sormuştum,o da bağırsak seslerini duyabilirsin normal demişti,bilmem seninki de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…