2013 ekim bebekleri büyürken:)

Sezincim tam ben de sana bişey soracaktım,sen bir tane ana kucağı almıştın,kullanmaya başladın mı,memnun musun
Canım kullanıyorum arada misafır gelınce salonda onda yatırıyorum bebeğin sallanmayı sevmiyor mu bız alıştırmadık henüz hiç sallamadık bu yüzden çok amacına hizmet etmıyo saklanmadan yatıyo sadece ama ben zaten koltuğada yatırımcıdan dıye mecbur almıştım koltuklarım gömülüyor oturunca kızıda rahat yatıramıyorum o yüznden iyikide aldım dedım senın kız nasıl kılo aldı mı

Canım gazdan oluyo benımde oyle çünkü gazı oluyo buyukkerın bıle oyle olmazmı gaz olunca harnımız ötmez mi

bizim bugün doktor kontrolümüz vardı.. doktor bebeğin kaka yapmasını her gün bekleme dedi. bazen günde 3 kere yapar bazen 3 günde bir kere yapar dedi.. ikisi de normalmiş... kakası yumuşak biraz sulu olsun kaç günde bir yaptığı önemli değil dedi.eğer çok koyu gelirse mamasına 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koy dedi.. biz 37 günlüğüz. hergün yapmıyoruz.. 4günün sonunda yaptığı da oldu..çok stres yapma derim.. normal bence..

kızlar bugün milupanın rezene çayını kullanmaya başladık. ama her içtiğinde kusuyor çoğunu.. rahatsız mı etti anlamadım. sizde var mı böyle bir olay?

Canım bence normal. Benimkinde de oluyor öyle. Benim sutum de yeterli bence. Mamaya gerek yok bence. Sen bilirsin tabi yinede.

canım bizimkinin beşiği sallanıyor,onda sallanmaya alıştı ama otomatik değil tabii,valla kucak da biliyor,kucak istiyor,ne yapalım sağlklı olsunlar da,iyi çok şükür,kilo da aldı seninki de almış sanırım,sevindim,annemle uğraşıp duruyoruz işte

Yok canım açlıktan değil,gaz o,benimki de öyle ve ben hem süt hem mama veriyorum,biberonu emerken de göğsümü emerken de kramp gibi sancı giriyor kasılıyor bebeğim,gurul gurul sesler geliyor,çünkü yemeye başlayınca bağırsak hareketleri artıyor ve gaz yer değiştiriyor,açlıktan olsa uyumaz,bizimki bir seferde 80-90 cc içiyor,3-4 saat uyuyor,gazın yer değiştirmesi o,açlık olsa mideden gelir ses

Merhaba anneler, sezaryen oldugumdan mi (yani karin ameliyati gecirdigimden mi) yoksa emzirirken usuttugumden mi nedir inanilmaz derecede mide barsak problemleri yasadim ve tam de gecmis degil. Rezene cayi iciyordum acaba o da mi dokunuyor? Sizin de basiniza geldi mi?

ya kızlar ben bu dikişlere takmıs durumdayım hıc gecmıcek gıbıme gelıyo ya offff nezaman geccek ya bugun 23 gun normal dogum yapalı taktım resmen ya oturup kalkarken falan acıyo aynayla baktım büzüş büzüş orası ya üzülüyorum cok gecmıcek dıye

gecer canm merak etme..benim dogum yptgm ilk gunden beri fazla sorunum yoktu zaten.gecti.bugun 35 gunluk olduk.ufak tefek bazen sizlanma oluyo ama olsun okadar .bu arada korkulan ilk deneyimi bile gerceklestirdik.korkulacak birsey yok bu kadarini soyliyim

ya benm nıye gecmedı ya evet dogumu atlattk baska sorunlar cıktı ya cok korkuym ya senn kac dkiş iç dikişlerm acıyo benm dıstakıler baya kurudu

ya benm nıye gecmedı ya evet dogumu atlattk baska sorunlar cıktı ya cok korkuym ya senn kac dkiş iç dikişlerm acıyo benm dıstakıler baya kurudu

kac dikis oldugunu bilmiyorum valla.ama beni zorlamadi dikisler fazla allaha sukur.seninde gecer merak etme.herseyin zamani var

Ay Allah razı olsun. İçim rahatladı. Aslında netden araştırdım, orda bebeklerin karın kasları henüz kuvvetli olmadığından biriktirip yaparlarmış diye okudum ama böyle canlı örnekler olunca içim ferahladı. bugün tam 2 günümüzü doldurduk bakalım. en son 1,5 gün beklemiştik.O zamanki kakası normaldi ne cıvık ne koyu. Belli ki biriktirmiş. Bakalım şimdiki nasıl gelecek.

Canım eşimde almış rezeneden. Süt için mi gaz için mi ıyı gelıyodu
Canım hem sut arttırıyor hem de gaz icin iyi.
Merhaba ben de hamileligimdeki terlememden bile fazla terler oldum...gece yatarken ve emzirirken su icinde kaliyorum...havalar da tam manasiyla sogumadi evin icindeki sicakligi ayarlamak da zor oluyor...
Bende o kadar cok terliyorum ki anlatamam. Sonradan da hasta oluyorum. Çünkü emzirirken açık kalıyor belim yada göğüsüm. Terleyip kuruyor üzerimde. Boğazım fena.

Canım benimde 21.gun ama bende de tanılardan hır iyileşme yok. Dista 5 dikiş vardı benim. Onlar fena degil kaldmamış gibi ama ayakta falan kalınca iç dikişlerim ağrıyor. Geçecek insallah.

Cnm benim bebegiminde aynı oluyor gaz olduğunu düşünüyorum
çünkü bebeğim gazını çıkarınca rahatliyor..bence sutun yeterli çünkü ben
sutumu sagip saklıyorum.

Kızlar biz bugün 16 günlük olduk kızım
kendi yatağında yatmıyor sürekli benimle
uyumak istiyor bende mecburen yanıma
alıyorum çünkü uyuya kalıyorum.hiç uyuyamiyoeum
bebeğim ancak yanımda uyuyor ne yapmalıyım emzigi
de almiyor uyumuyor kafayı yiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…