Canım kullanıyorum arada misafır gelınce salonda onda yatırıyorum bebeğin sallanmayı sevmiyor mu bız alıştırmadık henüz hiç sallamadık bu yüzden çok amacına hizmet etmıyo saklanmadan yatıyo sadece ama ben zaten koltuğada yatırımcıdan dıye mecbur almıştım koltuklarım gömülüyor oturunca kızıda rahat yatıramıyorum o yüznden iyikide aldım dedım senın kız nasıl kılo aldı mıSezincim tam ben de sana bişey soracaktım,sen bir tane ana kucağı almıştın,kullanmaya başladın mı,memnun musun
kizlar yardim lutfen.....
Bebegim sut icerken bagirsagindan tuhaf sesler geliyor ve aglamaya basliyor kasiyor kendini .Az once ablamla konustum,ablam israrla cocuk ac mamaya basla diyor bi dene diyor ben bilmiyoorum sutum cok aslinda mamaya baslamak istemiyorum nasil olacak anlamadim....yardimmm
mrb kızlar bende cok terlıyorum resmen su ıcınde kalıyorum
Ya benim kızım 23 günlük cok güzel gazını cıkarıyor bir problem yok çok şükür fakat son 3-4 gündür kabızlık peydah oldu. Anne sütü yetmediği için mama destekli gidiyoruz. Gayet güzel doyuyor fakat günde 4-5 kere kaka yaparken şimdi günde 1 kereye düştü. Şu an bekliyorum bir günü devirdik. En uzun bir buçuk gün bekledik. 1 damla zeytinyağı içirdim ama henüz sonuç alamadım. Başka bir şey yapmaı da düşünmüyorum. İnşallah uzun beklemez. ne kadar zaman sonra hastaneye gitmek gerekli? Ya böyle bir sorun için hastaneye gitmek de ne kadar gereksiz offf..
Bebegim sut icerken bagirsagindan tuhaf sesler geliyor ve aglamaya basliyor kasiyor kendini .Az once ablamla konustum,ablam israrla cocuk ac mamaya basla diyor bi dene diyor ben bilmiyoorum sutum cok aslinda mamaya baslamak istemiyorum nasil olacak anlamadim....yardimmm
kızlar bugün milupanın rezene çayını kullanmaya başladık. ama her içtiğinde kusuyor çoğunu.. rahatsız mı etti anlamadım. sizde var mı böyle bir olay?
Biz sut disinda birsey vermiyoruz canım. Ben iciyorum rezene cayı, bebege de geçiyor zaten anne sütünden.
canım bizimkinin beşiği sallanıyor,onda sallanmaya alıştı ama otomatik değil tabii,valla kucak da biliyor,kucak istiyor,ne yapalım sağlklı olsunlar da,iyi çok şükür,kilo da aldıCanım kullanıyorum arada misafır gelınce salonda onda yatırıyorum bebeğin sallanmayı sevmiyor mu bız alıştırmadık henüz hiç sallamadık bu yüzden çok amacına hizmet etmıyo saklanmadan yatıyo sadece ama ben zaten koltuğada yatırımcıdan dıye mecbur almıştım koltuklarım gömülüyor oturunca kızıda rahat yatıramıyorum o yüznden iyikide aldım dedım senın kız nasıl kılo aldı mı
Canım gazdan oluyo benımde oyle çünkü gazı oluyo buyukkerın bıle oyle olmazmı gaz olunca harnımız ötmez mi
mrb kızlar bende cok terlıyorum resmen su ıcınde kalıyorum
ya kızlar ben bu dikişlere takmıs durumdayım hıc gecmıcek gıbıme gelıyo ya offff nezaman geccek ya bugun 23 gun normal dogum yapalı taktım resmen ya oturup kalkarken falan acıyo aynayla baktım büzüş büzüş orası ya üzülüyorum cok gecmıcek dıye
gecer canm merak etme..benim dogum yptgm ilk gunden beri fazla sorunum yoktu zaten.gecti.bugun 35 gunluk olduk.ufak tefek bazen sizlanma oluyo ama olsun okadar .bu arada korkulan ilk deneyimi bile gerceklestirdik.korkulacak birsey yok bu kadarini soyliyim
ya benm nıye gecmedı ya evet dogumu atlattk baska sorunlar cıktı ya cok korkuym ya senn kac dkiş iç dikişlerm acıyo benm dıstakıler baya kurudu
Günde 1 defa normalse sorun yok görünüyor. Fakat 3-4 kereden bir andan günde defaya dönünce tedirgin oldum. Dediğin gibi en iyisi doktorundan görüş almak.
bizim bugün doktor kontrolümüz vardı.. doktor bebeğin kaka yapmasını her gün bekleme dedi. bazen günde 3 kere yapar bazen 3 günde bir kere yapar dedi.. ikisi de normalmiş... kakası yumuşak biraz sulu olsun kaç günde bir yaptığı önemli değil dedi.eğer çok koyu gelirse mamasına 1 tatlı kaşığı zeytinyağ koy dedi.. biz 37 günlüğüz. hergün yapmıyoruz.. 4günün sonunda yaptığı da oldu..çok stres yapma derim.. normal bence..
Canım hem sut arttırıyor hem de gaz icin iyi.Canım eşimde almış rezeneden. Süt için mi gaz için mi ıyı gelıyodu
Bende o kadar cok terliyorum ki anlatamam. Sonradan da hasta oluyorum. Çünkü emzirirken açık kalıyor belim yada göğüsüm. Terleyip kuruyor üzerimde. Boğazım fena.Merhaba ben de hamileligimdeki terlememden bile fazla terler oldum...gece yatarken ve emzirirken su icinde kaliyorum...havalar da tam manasiyla sogumadi evin icindeki sicakligi ayarlamak da zor oluyor...
ya kızlar ben bu dikişlere takmıs durumdayım hıc gecmıcek gıbıme gelıyo ya offff nezaman geccek ya bugun 23 gun normal dogum yapalı taktım resmen ya oturup kalkarken falan acıyo aynayla baktım büzüş büzüş orası ya üzülüyorum cok gecmıcek dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?