Cnm ben uyutup yatağına koyuyorum ama kısa
süre içinde uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar philips avent göğüs ucu ile bebegim nihayet emmeye basladi fakat sütüm o kadar azaldı ki neredeyse yok.artmasi icin ne yapmaliyim acill...humana iciyorum rezene iciyorum hurma incir yiyorum süt içiyorum. Dere otu yiyorum. Helva, sogan, bulgur da yiyorum...bunlarin disinda önerileriniz var mı?
bu nasıl bişeydir yaaEvet canım yaa. Google da elevit domuz diye aratırsanız sonuclar çıkıyor canım yaa.
bu nasıl bişeydir yaahamile kalındığı an direk verilen elevit oluyoken hemdeee..!!
Zuluu sen hastalanmıştin bi ara dimi? Bebeğine gecmedi insallsh.
Bende hastalandım bugun. Esime söyledim maske alsın diye. Bebeğime geçmez insallah.
Terliyorum ve üzerimde kuruyor. Kac defa üst değiştiriyorum. Ama yine de arada üşüyoruz demek.
Hemde nasıl canım yaa..Aynen öyle canım. Bütün hamileler genelde elevit kullanıyor.
Ben hala paketi bitirmeye çalışıyordum. Güçsüz ve vitaminsiz kaldım diye.
Cok sinir bozucu bir durum.
Su kırkı bir ciksa da rahatlasak Cnmannem her zaman 40 cikana kadar 40 degisik hale girer bebekler ben gozlemledim oglum gun asiri degisik sekillere giriyor uyku,gaz yemek olarak bekleyecez :)
Geçmiş olsun Cnm malesef bebegimede geçtiZuluu sen hastalanmıştin bi ara dimi? Bebeğine gecmedi insallsh.
Bende hastalandım bugun. Esime söyledim maske alsın diye. Bebeğime geçmez insallah.
Terliyorum ve üzerimde kuruyor. Kac defa üst değiştiriyorum. Ama yine de arada üşüyoruz demek.
Geçmiş olsun canım, üstünü değiştirirken soğuk alıyoda olabilirsin. değiştirmeden önce üstüne yelek felan al istersen ben o şekilde idare etmeye çalışıyorum.
Kızlar bu arada bi sorum olcak. Bebişleriniz uyurken gülme, hüzünlenme veya iç çekme gibi hareketlerde bulunuyo mu.? ßenim oğluşum uyurken çok tatlı oluyo ya, bazen hüzünlenip dudaklarını felan büzüyo, bazen gülüyo :)
çok tşkr ederim kızlarrr biz bugün 33 günlük olduk pzartesi gitsem bişi olmaz dimi..
çok sinir oldum topuk kanı aldırmaya gittigimizde salak hemşire bişi sölemedi her şeyi, unutuyo
bunlar önemli şeyler
Evet canım terden hemen soğuk alıyorum.Geçmiş olsun canım, üstünü değiştirirken soğuk alıyoda olabilirsin. değiştirmeden önce üstüne yelek felan al istersen ben o şekilde idare etmeye çalışıyorum.
Kızlar bu arada bi sorum olcak. Bebişleriniz uyurken gülme, hüzünlenme veya iç çekme gibi hareketlerde bulunuyo mu.? ßenim oğluşum uyurken çok tatlı oluyo ya, bazen hüzünlenip dudaklarını felan büzüyo, bazen gülüyo :)
Evet canım maalesef.Hemde nasıl canım yaa..
ßen bırakmıştım doğumdan sonra ama sonuçta bebişler içerdeyken içtik hemde kaççç ayyyy...
Evet canım bende simdi zencefilli limonlu sıcak su iciyorum. Bak da ekledim.Su kırkı bir ciksa da rahatlasak Cnm
Geçmiş olsun Cnm malesef bebegimede geçti
burnu akiyor tikaniyor ben atlattım sayılır Cnm
bol bollimon iç Cnm fayda ediyor bebeğe de faydasi
oluyor birde zencefil limon soğuk algınlığı için içtim çok faydasi oldu
Oluyor Cnm çok tatlı oluyorlar
Kizlar bende hastalandim neyseki daha iyiyim cok atesleniyordum usuyordum sıtma gb titriyordum daha iyiyim ama geceleri cok terliyorum su gb oluyor her yerim.
İnşallah en kısa zamanda atlatirsin CnmEvet canım terden hemen soğuk alıyorum.
Bu arada benim bebiste gülüyor, iç çekiyor :) melekler güldürüyormuş diyorlar :))
Evet canım maalesef.
Evet canım bende simdi zencefilli limonlu sıcak su iciyorum. Bak da ekledim.
Canım gecmis olsun. Bende aynen hastayim. Cok terliyorum dediğin gibi. Kac defa üst değiştiriyorum. Minoset almış esim. Ondan ictim bir tane.
İnşallah en kısa zamanda atlatirsin Cnm
dikkat et bebeğe gecmesin Cnm yoksa
uyutmaz seni Cnm
Saolasın tatlım bende antıbıyotıkle parol ıcıyorum sanada cok gecmıs olsunEvet canım terden hemen soğuk alıyorum.
Bu arada benim bebiste gülüyor, iç çekiyor :) melekler güldürüyormuş diyorlar :))
Evet canım maalesef.
Evet canım bende simdi zencefilli limonlu sıcak su iciyorum. Bak da ekledim.
Canım gecmis olsun. Bende aynen hastayim. Cok terliyorum dediğin gibi. Kac defa üst değiştiriyorum. Minoset almış esim. Ondan ictim bir tane.
Kızlar buraya mı takılıyosunuz artık
Eşleriniz le aranız nasıl kızlar size ve bebegınıze yaklaşımı eve daha mı çok bağlandı yoksa uzaklaştı mı yardım edıyor mu ben kendımi çok yalnız hıssrdıyorum eşim eve grlmedı daha elim ayağım tutmuyor artık kızım habıre emıyo peşine gaz çıkar bılrklerım acıyoannemden utanmasam ağlıcam hıngur hungur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?