2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar philips avent göğüs ucu ile bebegim nihayet emmeye basladi fakat sütüm o kadar azaldı ki neredeyse yok.artmasi icin ne yapmaliyim acill...humana iciyorum rezene iciyorum hurma incir yiyorum süt içiyorum. Dere otu yiyorum. Helva, sogan, bulgur da yiyorum...bunlarin disinda önerileriniz var mı?

komposto.ayran ve yogurt bol tuket

Zuluu sen hastalanmıştin bi ara dimi? Bebeğine gecmedi insallsh.
Bende hastalandım bugun. Esime söyledim maske alsın diye. Bebeğime geçmez insallah.
Terliyorum ve üzerimde kuruyor. Kac defa üst değiştiriyorum. Ama yine de arada üşüyoruz demek.

Geçmiş olsun canım, üstünü değiştirirken soğuk alıyoda olabilirsin. değiştirmeden önce üstüne yelek felan al istersen ben o şekilde idare etmeye çalışıyorum.

Kızlar bu arada bi sorum olcak. Bebişleriniz uyurken gülme, hüzünlenme veya iç çekme gibi hareketlerde bulunuyo mu.? ßenim oğluşum uyurken çok tatlı oluyo ya, bazen hüzünlenip dudaklarını felan büzüyo, bazen gülüyo :)

Aynen öyle canım. Bütün hamileler genelde elevit kullanıyor.
Ben hala paketi bitirmeye çalışıyordum. Güçsüz ve vitaminsiz kaldım diye.
Cok sinir bozucu bir durum.
Hemde nasıl canım yaa..
ßen bırakmıştım doğumdan sonra ama sonuçta bebişler içerdeyken içtik hemde kaççç ayyyy...

annem her zaman 40 cikana kadar 40 degisik hale girer bebekler ben gozlemledim oglum gun asiri degisik sekillere giriyor uyku,gaz yemek olarak bekleyecez :)
Su kırkı bir ciksa da rahatlasak Cnm
Geçmiş olsun Cnm malesef bebegimede geçti
burnu akiyor tikaniyor ben atlattım sayılır Cnm
bol bollimon iç Cnm fayda ediyor bebeğe de faydasi
oluyor birde zencefil limon soğuk algınlığı için içtim çok faydasi oldu

Oluyor Cnm çok tatlı oluyorlar

Son düzenleme:

tabii aşılar çok önemli,ama pazartesi git mutlaka,bizim de bayrama denk geliyordu ilk aşımız üç gün sonrasına gün verdi

Kizlar bende hastalandim neyseki daha iyiyim cok atesleniyordum usuyordum sıtma gb titriyordum daha iyiyim ama geceleri cok terliyorum su gb oluyor her yerim.

Evet canım terden hemen soğuk alıyorum.

Bu arada benim bebiste gülüyor, iç çekiyor :) melekler güldürüyormuş diyorlar :))
Hemde nasıl canım yaa..
ßen bırakmıştım doğumdan sonra ama sonuçta bebişler içerdeyken içtik hemde kaççç ayyyy...
Evet canım maalesef.
Evet canım bende simdi zencefilli limonlu sıcak su iciyorum. Bak da ekledim.
Kizlar bende hastalandim neyseki daha iyiyim cok atesleniyordum usuyordum sıtma gb titriyordum daha iyiyim ama geceleri cok terliyorum su gb oluyor her yerim.

Canım gecmis olsun. Bende aynen hastayim. Cok terliyorum dediğin gibi. Kac defa üst değiştiriyorum. Minoset almış esim. Ondan ictim bir tane.

İnşallah en kısa zamanda atlatirsin Cnm
dikkat et bebeğe gecmesin Cnm yoksa
uyutmaz seni Cnm

Saolasın tatlım bende antıbıyotıkle parol ıcıyorum sanada cok gecmıs olsun
Kızlar buraya mı takılıyosunuz artık

Evet genelde burdayız cnm

kızlar kv gitti geçen gün çok yorucu bebeğim ve ikibuçuk yaşında kızım çok zor hiç dinlenemiyorum birçok kişiye cvp yazmak isterim ama vakit olmuyor
kimyon yağı bulamadım gaz sancısı için acı elma yağı diye bir yağ almış kocam gö eğine sürmek için
Birde pişik oldu oğlum kızım hç böyle olmamıştı onu için de sudocrem almış
Sizler ne kullanıyosunuz

Eşleriniz le aranız nasıl kızlar size ve bebegınıze yaklaşımı eve daha mı çok bağlandı yoksa uzaklaştı mı yardım edıyor mu ben kendımi çok yalnız hıssrdıyorum eşim eve grlmedı daha elim ayağım tutmuyor artık kızım habıre emıyo peşine gaz çıkar bılrklerım acıyoannemden utanmasam ağlıcam hıngur hungur

valla Sezincim,benim ikinci çocuk,eşimde çocuktan önce ya da sonrasında bir fark yok,eskiden nasılsa aynı,biz bu hassas dönemimizde daha çok ilgi,yardım ve şımartılma bekliyoruz ama malesef öyle olmuyor,onlar da sabah işe gidiyor,yoruluyor,bir yere kadar anlamak lazım ama ben de şikayetçiyim ilgi azlığından,sağolsun annem bebeğin bakımı konusunda gece gündüz hep yanımda

Kızlar merhaba göğüs yarası için me kullandınız ?? Benim göğüslerim yara oldu ve oğlumu emzirirken çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…