Kesinlikle tek başına atlatmaya çalışma,birileriyle paylaş,yardım iste,ben de öyle günler atlattım,ve kimseyle paylaşmadım,canım çok yandı,halen düşündükçe yanıyor,bebeğimle bağ kuramadım bu yüzden,yeni yeni toparlanıyorum,eşler bu durumu anlamıyor,daha da üstüne gelebiliyor,biz tartışmıştık bi konu yüzünden ve bana uzun bi süre konuşmayalım evin içinde dedi düşünsene,doğum yapmışsın,emziriyorsun,lohusasın morale ihtiyacın var,yaraların acıların var,ve o trip yapmanın peşinde,çok ağladım,senin gibi keşkelerim oldu,sonra anladı sanırım,kendisi toparlamaya çalıştı,tabi olan sütüme oldu,bana ve bebeğime oldu,demem o ki,ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz,sen de inş en kısa zamanda toparlanırsın canım,çok iyi anlıyorum seni,birilerinden yardım al
Bir sordurayim o cayı canım.Canim aktarda kis cayi var karisik bitku cayi paket degil ama ot ondan iciyorum ben hasta olmasamda iki fincan hrm bagisikligi guclendiriyor.hemde hastaliginaiyi gelur
12 yıl geçiyordu gelfıgınde canım Mah la sitem yapmıştım Ocak ayından bu yana alkolü bırakmıştı dün içmiş içkili olunca döküldü işler yolunda değilmiş hem dükkanda hem takımda dedı yenılgı aldığı için istifa etmiş ordan benim hiç bişeyden habetim yok sana bugüne kadar iş sıkıntımı belli ettım mi dedi eve yansıtırım mı dedi ne dersın me yaparsın arkadaşım
Diğer iş sallantıda canım paposoner da anlattım en son Msj da dedım zaten bu işlerden sıkıldım akşamları macı oluyo yerel kanallar gazeteler topa tutmuş takımı yenılıyo dün akşamda içkiye başlamış sigarada içmiyordu ceket izmart kokusundan yaklaşılmıyodı bızle yattı gece annem başka odaya geçtı kızını göğsüne yatırdığa uyudu
facede tekrar bakar misiniz grup gozukuyor mu ? 2013 ekin bebekleri buyurken
Bende bulamadım canım. Sadece 2013 Ekim Kasım anneleri ve melekleri diye bir grup var. Onu da baskası kurdu galiba.
Sütünü sağan arkadaşlar bir kerede kaç cc sagabiliyorsunuz tek göğüsten. Bebegim 3 haftada 400gr almış dr biraz az gibi dedi.sizinkiler nasıl aldı. 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez duruma göre ek besin vericez dedi. Bu arada sütünü arttırmak için humanaya devam et dedi.bunun yanı sıra boza ve malt içeceği içmemi önerdi. Ve bol su vs..
facede tekrar bakar misiniz grup gozukuyor mu ? 2013 ekin bebekleri buyurken
Sütünü sağan arkadaşlar bir kerede kaç cc sagabiliyorsunuz tek göğüsten. Bebegim 3 haftada 400gr almış dr biraz az gibi dedi.sizinkiler nasıl aldı. 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez duruma göre ek besin vericez dedi. Bu arada sütünü arttırmak için humanaya devam et dedi.bunun yanı sıra boza ve malt içeceği içmemi önerdi. Ve bol su vs..
ben de onu grdum ve begendım ama 2013 ekım annelerı yokEkim anneleri 2013 mü?
kızlar grup kurdum facede 2013 eylül ekim anneleri ve melekleri dıye herkes sayfamıza davetlıdır
Kızlar ben 10dakikada 30cc maksimum sagabiliyorum. Siz kac dakika sagiyorsunuz
Canım bulamadım. 2013 eylul anneleri var sadece[/QUOT
https://www...................../176972679164141/ bak bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?