2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kızlar benimde göğüslerim çok yara oldu ben çözümü göğüs kalkanı kullanmakta buldum . Ama ben kalkanlara emzirmiyorum sadece emzirmedğim sürede sütle yumuşak kalıp göğüs ucunun sütle kendini onarmasını sağlıyorum 2-3 gündür böyle ve göğüs uçlarım iyileşmeye başladı , denemenizi tavsiye ediyorum ...

Saol canım tavsiyelerin için ağlama nöbetleri sık sık oluyor hasta olmaktan korkuyorum. Annemle konuştum bugün o gelecek bunalıma girmemden korktu annem uzun bir tedavi sürecim olmuştu evlenmeden önce tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korktu ne varsa kendi annende var .

Canim aktarda kis cayi var karisik bitku cayi paket degil ama ot ondan iciyorum ben hasta olmasamda iki fincan hrm bagisikligi guclendiriyor.hemde hastaliginaiyi gelur
Bir sordurayim o cayı canım.
Sanırım biraz bebegim de etkilendi. Bugun burnu tıkaliydi. Hatta bi ara emerken boğuluyordu. Kendi de cok korktu bende. Nefes alamadı bütün tıkalı diye. Bruno ile burnunu iyice yıkadım sonra hapsirdi zaten bir kısmı cikti. Bir kısmını da kulak çubuğu ile çıkardım. Sariydi hafif sümük. Sanırım hafif iltihap.

Canım insallah biran once atlatirsiniz. Belki arkadaşları ile oturdu ortamda ustu korkmuştur. Insallsh isleri de iyi olur da huzurlu olursunuz. Allah hayırlısını nasip etsin. Demek ki o da icine atmış herseyi. Birbirimizle dertlesin canım. O da bir sıkıntısı olunca sana anlatsın sende ona anlat. Biz öyle yaparız ikimizde memnunuz birbirimizden çok sukur.
Bu sefer dışarıda içki icti mı rahatladığını dertlerinden bir nebze kurtulduğunu düşünür. Oysa sana anlatsa daha iyi degil mı?
Sende onla paylaş sıkıntını.
Insallah iyi olursunuz biran once canım.

Sütünü sağan arkadaşlar bir kerede kaç cc sagabiliyorsunuz tek göğüsten. Bebegim 3 haftada 400gr almış dr biraz az gibi dedi.sizinkiler nasıl aldı. 1hafta sonra tekrar kontrole gidicez duruma göre ek besin vericez dedi. Bu arada sütünü arttırmak için humanaya devam et dedi.bunun yanı sıra boza ve malt içeceği içmemi önerdi. Ve bol su vs..

Cnm ben her gün sütü mü sagiyorum cc olarak bilmiyorum
ama anne sütü saklama poşeti var ya ondan bir poset çıkıyor
Zaten ben tek göğsümü sagiyorum diğerini de kızım emiyor zaten
Biz henüz kontrole gitmedik Cnm

canım ben 2 doz yanı 60 cc ounca sağmayı bırakıyorum tek gogsumden sagıyorum bır kerede kızım daha fazla sağsam içicek ama kusuyo ozmanda ondan 60 cc yetıyordur ben haftada 3 kere falan sağıyorum sutumu gorebılmek için bırde bazen gecelerı acmıyo agzını uyumaktan ozaman sağıp verıyorum
Ekim anneleri 2013 mü?
ben de onu grdum ve begendım ama 2013 ekım annelerı yok

busradan haberı lan varmı ben telden gırıyorum şimdı bırtek pc den gırdım kım onlıne goremıyorum telden gırıyor mu hiç denk gelıyormusunuz ezıne ne yaptı acaba

kızlar grup kurdum facede 2013 eylül ekim anneleri ve melekleri dıye herkes sayfamıza davetlıdır

Canım benim göğsüm mastit olmuştu,ucu sertleşti ve bebeğim tutmuyor o yüzden sağıyorum ikisini de,ama sütüm çok az,günde üç defa 60 cc yani toplamda 180 cc çıkıyor,ama benim bebeğim bi öğünde 90 cc içiyor,günde en az 8 kez 90 cc içiyor,bebeğim 32 günlük,20 günde bir kilo aldı 4 cm uzadı,şimdi kilosunu bilmiyorum,günde 50 gr kilo alıyor,ben de göğüs ucu alacam tutsun diye,kiloya fazla takılma bolca emzir,benimki kilo alıyor ama emziremediğim için huzursuzum

Merhaba hanımlar
Bende ekim annesi oldum 1 ay erken doğdu kızım şu anda küvezde... Bense evde onu bekliyorum
29 ekimde 2310 gr 46 cm doğdu

canım eşimin facesınden gırdım gozukuyor ya tamamne yaz 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…