kızlar bır bakın bakalım 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri faceden
Bir sordurayim o cayı canım.
Sanırım biraz bebegim de etkilendi. Bugun burnu tıkaliydi. Hatta bi ara emerken boğuluyordu. Kendi de cok korktu bende. Nefes alamadı bütün tıkalı diye. Bruno ile burnunu iyice yıkadım sonra hapsirdi zaten bir kısmı cikti. Bir kısmını da kulak çubuğu ile çıkardım. Sariydi hafif sümük. Sanırım hafif iltihap.
Canım insallah biran once atlatirsiniz. Belki arkadaşları ile oturdu ortamda ustu korkmuştur. Insallsh isleri de iyi olur da huzurlu olursunuz. Allah hayırlısını nasip etsin. Demek ki o da icine atmış herseyi. Birbirimizle dertlesin canım. O da bir sıkıntısı olunca sana anlatsın sende ona anlat. Biz öyle yaparız ikimizde memnunuz birbirimizden çok sukur.
Bu sefer dışarıda içki icti mı rahatladığını dertlerinden bir nebze kurtulduğunu düşünür. Oysa sana anlatsa daha iyi degil mı?
Sende onla paylaş sıkıntını.
Insallah iyi olursunuz biran once canım.
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum. maalesef oğlum beni emmiyo. cok çabaladım cok yıprandım zaten sütümde yok hiç sızlamadı şişmedi göğüslerim. cok az süt cıkıyo sagıncada. ilk günler cok üzüldüm cok ağladım lohusa depresyonuna girdim bebeğim mama yemeye başladı halada mamayla beslenıyo. ben arada sağıyorum ama sagarkende yarım saatte 25 cc süt ancak cıkıyo ve ben artık pes etmeye başladım neden böyle oldu bilmiyorum ama artık kafama takmama çalışıyorum. sizler ne güzel emzırıyosunuz. ben humana cayı lactamil neler denedım ama yınede şişmedi göğüslerim. herkes yenı doğum yapmış kadın böylemi olur senın sütün yok dıyo. susturuyorum hepsini. ama cok şükür oğlumun sağlığı yerınde. aptamil içiyo şu an 33 günlük ve 5 kilo olmuş. 1. ay asımızıda vurunduk bakalım
kızlar grup kurdum facede 2013 eylül ekim anneleri ve melekleri dıye herkes sayfamıza davetlıdır
canım bulamadım ben yaa(((
canim facebook ta bulamiyorum grubu 2013 ekim anneleri var onuda begendim gonderdigin linkide tikladim acilmiyooooo:18:
kızlar zıgzag bulmuş beni siz neden bulamadınızzzzzzzzzzzzzz yada zıgzagcım sen nasıl buldun
Sıkma canını kendını toparlamaya calıs meme ucun ınsallah tez zamanda ıyılesır benımkıde aynı sekılde hangı kremı kullanıyosun? Ben bır cok krem sürdüm bella b bıraz daha ıyı geldı. Ates bır cok kısıde oldu bu zamanlarda gecıcek yavas yavas duzene gırıcek ınsallah.Arkadaşlar hemen hemen hergün başım ağrıyor 2 gündürde ateş sıtma baş ağrısı çok kötü oldum nerdeyse 1 aydır uykusuzluk süt yeticekmi ne yesemde süt artar bugün misafir gelirmi bebek uyuyacakmı meme ucum ne kadar acıyacak ....yataktan bunları düşünerek kalkıyorum sanırım çok strese soktum kendimi ve 2 gündür ağlama krizi eşim ne yapacağını şaşırıyor emzirme mama yesin 2 3 saat sende dinlen diyor sütüm yetiyor çok şükür ama hergün stres yapıyorum göğüs ucum yara yalnızım küçük ablası sürekli kucağıma almak istiyor uyuyan çocuğu sevcem özledim diye uyandırıyor sürekli öpüyor yanAğından bişey desem ağlamaya başlıyor yani kısacası 28 gün oldu ama ben hala psikolojik düzelemedim bide bu baş ağrısı ateş eklendi ve sürekli yorgunum ve oğlum çok emiyor o yüzden çok acıkıyorum fırsat bulup yapabilirsem yiyorum
Aman mılletı takma ne patavatsızlık yahu hayret bırsey. Kılosunada masallah cnm emmıyor ama cok ıyı kılosu mamamı takvıye edıyorsun hangısınden gunde kaç mm?slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum. maalesef oğlum beni emmiyo. cok çabaladım cok yıprandım zaten sütümde yok hiç sızlamadı şişmedi göğüslerim. cok az süt cıkıyo sagıncada. ilk günler cok üzüldüm cok ağladım lohusa depresyonuna girdim bebeğim mama yemeye başladı halada mamayla beslenıyo. ben arada sağıyorum ama sagarkende yarım saatte 25 cc süt ancak cıkıyo ve ben artık pes etmeye başladım neden böyle oldu bilmiyorum ama artık kafama takmama çalışıyorum. sizler ne güzel emzırıyosunuz. ben humana cayı lactamil neler denedım ama yınede şişmedi göğüslerim. herkes yenı doğum yapmış kadın böylemi olur senın sütün yok dıyo. susturuyorum hepsini. ama cok şükür oğlumun sağlığı yerınde. aptamil içiyo şu an 33 günlük ve 5 kilo olmuş. 1. ay asımızıda vurunduk bakalım
2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri
Canım birebir aynısını yazıyorum ama cıkmıyor
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum. maalesef oğlum beni emmiyo. cok çabaladım cok yıprandım zaten sütümde yok hiç sızlamadı şişmedi göğüslerim. cok az süt cıkıyo sagıncada. ilk günler cok üzüldüm cok ağladım lohusa depresyonuna girdim bebeğim mama yemeye başladı halada mamayla beslenıyo. ben arada sağıyorum ama sagarkende yarım saatte 25 cc süt ancak cıkıyo ve ben artık pes etmeye başladım neden böyle oldu bilmiyorum ama artık kafama takmama çalışıyorum. sizler ne güzel emzırıyosunuz. ben humana cayı lactamil neler denedım ama yınede şişmedi göğüslerim. herkes yenı doğum yapmış kadın böylemi olur senın sütün yok dıyo. susturuyorum hepsini. ama cok şükür oğlumun sağlığı yerınde. aptamil içiyo şu an 33 günlük ve 5 kilo olmuş. 1. ay asımızıda vurunduk bakalım
Kızlar şu kanguru kullananlar neden ilk aylar kullanıyor,bebeğin daha kasları gelişmemişken,omur iliğe bası oluyor,boynuna bası oluyor,bigün minibüste bi bayan koymuştu bir aylık bebeği,otururken de çıkarmadı,ama bebek kıpkırmızı boynu iki büklüm yavrum boğulacak sanki,içinde katlanmış vücut,ayaklar sıkışmış dışarda,uyutluyor ama uyuyamıyor,anne zırt pırt uyuma diye yanağını çrkiştiriyor uyandırıyor...sinir oldummm,ben ağlayacaktım neredeyse,lafta söyleyrmedim sana ne der diye,acaba ben mi yanlış düşünüyorum,eylül anneleri topiğinde grçmiş konu,siz kullanacak mısınız
Kizlar bebeklerin gazını gidermek icin kimyonu cok tavsiye ediyorlar ben kendi yediklerime katıyorum.hatta bebeklerinize de bir çay kasığı suyundan verin diyorlar Esra Erol bile yapmış ve mucize diye anlatmıştı deneyen var mı bebeklerinde sonucta bitkisel bı sıkıntı olur mü? Damlaların iceriginde de bitkisel ürünler ve kimyasal ürünler karisik olarak var.versem mı bilemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?