2013 ekim bebekleri büyürken:)

Tam olarak nasıl yapıyorsun tatlım? Hangı meme ucunu kullanıyorsun?

iyi akşamlar kızlar .
Bende dıger topige girip bakıyorum kımse yok bu kızlar nereye gıtmıs boyle derken buldum sızlerı sonunda :)

Kızlar gaz probleminiz varsa. Bol bol dereotu yeyin , 1 demeti yıkayın 1 gunde yeyin , saplarınıda kaynatın suyu için hem bol süt yapıyor hemde bebekteki gaza çok ii geliyor

selam kızlar biz geldik...bebik gelince topiğe de uğrayamaz olduk biz...günlerimiz bayağı yoğun geçiyo ben memlekete geldim...annem babamla birlikteyim...
kuzum da gaz sancısı oldu...dün dedemiz acı elma yağı almış aktardan kuzum iki gündür çok sakin...sizlerin de aklında bulunsun kızlar...bende kimyon tohumunu demleyerek içiyorum..süttende kuzuma geçer diye...elma yağını da birer damla ile göbüküne masaj yapıyorum acayip rahatlıyo..birer damlada topukları ve kasıklarına masaj yapıyorum...şimdilik iyiyiz....

Kızlar gaz probleminiz varsa. Bol bol dereotu yeyin , 1 demeti yıkayın 1 gunde yeyin , saplarınıda kaynatın suyu için hem bol süt yapıyor hemde bebekteki gaza çok ii geliyor
Deneyeyım bende o zaman

Hoşgeldın canım acı elma yagını denememıstım onuda deneyeyım bakalım ınsallah ıyı gelir

Arkadaslar dun 17:50 de epidural sezaryan ile 3640g 53cm bir pamuk aldim kucagima...
41+1 deydik suni sanci denedik acilmamiz da oldu ama kafasi kanala girmedigi icin normal olmadi...
Allahima bin sukur ki bebegim saglikli...

Arkadaslar dun 17:50 de epidural sezaryan ile 3640g 53cm bir pamuk aldim kucagima...
41+1 deydik suni sanci denedik acilmamiz da oldu ama kafasi kanala girmedigi icin normal olmadi...

Gözün aydın cnm RABBİM analı babalı büyütsün

canım gözün aydın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…