canım eşimin facesınden gırdım gozukuyor ya tamamne yaz 2013 eylül ve ekim anneleri ve meleklerı
Kızlar benimde göğüslerim çok yara oldu ben çözümü göğüs kalkanı kullanmakta buldum . Ama ben kalkanlara emzirmiyorum sadece emzirmedğim sürede sütle yumuşak kalıp göğüs ucunun sütle kendini onarmasını sağlıyorum 2-3 gündür böyle ve göğüs uçlarım iyileşmeye başladı , denemenizi tavsiye ediyorum ...
canım yazdım bende bulamadım
kızlar bır bakın bakalım 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri faceden
canım bu grup gizli olmasın ben bakıyorum ama goremıyorum facede oyle bır grup
Deneyeyım bende o zamanKızlar gaz probleminiz varsa. Bol bol dereotu yeyin , 1 demeti yıkayın 1 gunde yeyin , saplarınıda kaynatın suyu için hem bol süt yapıyor hemde bebekteki gaza çok ii geliyor
selam kızlar biz geldik...bebik gelince topiğe de uğrayamaz olduk biz...günlerimiz bayağı yoğun geçiyo ben memlekete geldim...annem babamla birlikteyim...
kuzum da gaz sancısı oldu...dün dedemiz acı elma yağı almış aktardan kuzum iki gündür çok sakin...sizlerin de aklında bulunsun kızlar...bende kimyon tohumunu demleyerek içiyorum..süttende kuzuma geçer diye...elma yağını da birer damla ile göbüküne masaj yapıyorum acayip rahatlıyo..birer damlada topukları ve kasıklarına masaj yapıyorum...şimdilik iyiyiz....
Arkadaslar dun 17:50 de epidural sezaryan ile 3640g 53cm bir pamuk aldim kucagima...
41+1 deydik suni sanci denedik acilmamiz da oldu ama kafasi kanala girmedigi icin normal olmadi...
Allahima bin sukur ki bebegim saglikli...
allah allah eşimden gırdım gruba uye ol dedı onuda uye yaptım durun bıdaha bı gozden gecıreyım
Arkadaslar dun 17:50 de epidural sezaryan ile 3640g 53cm bir pamuk aldim kucagima...
41+1 deydik suni sanci denedik acilmamiz da oldu ama kafasi kanala girmedigi icin normal olmadi...
Allahima bin sukur ki bebegim saglikli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?