2013 ekim bebekleri büyürken:)

Bugun30 gunluguz ve çıkmadık canım bizde 40 oksun dedım çünkü oda bile değiştirince uyku düzeni değişiyor benım kızın bı sabredeyım dıyorum onun düzeni oturdun gezıcez bızde ev gezmelerı ve avm tabı kısın dışarda olmaz arabaya bınıp gezebılırız

Kızlar yarın1. Ay hepatit aşımız var ve öğleden sonranda misafirlerim gelecek aşı yaptıranlar bebeklerınız etkılendımı aşıdan huzursuz oldular mı kabul etmesemıydim

Kizlar siz bebeklerinizi gece kac saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor.ben bebegim uyandıkca emziriyorum bazen 10-15 dk arasi emiyo yoruluyor sonra uyuyor acaba doyuyo mudur? Suan 32 gunluk ilk günler ufak bi sarilik atlattık simdi de sanki yüzünde hala var sanki biraz fazla gibi acaba artiyo mu sarilik degeri doymuyor mu diyorum anlamadım ama kilo alımı gayet iyi.boyle bı durum yasayan var mı?

Kızlar yarın1. Ay hepatit aşımız var ve öğleden sonranda misafirlerim gelecek aşı yaptıranlar bebeklerınız etkılendımı aşıdan huzursuz oldular mı kabul etmesemıydim

Canim ben yaptırdım hic huzursuz olmadı sadece vurulurken ağladı sonra gun boyu sakındı ateş falan da olmadı cok sukur.bu arada kimyonu sormuşsunuz yarim çay kasığı toz kimyonu yarim fincan suyun icine atıp kaynamaya başlayınca alıyorsun ama uzun uzadıya kaynatma.sonra bir çay kasığı bebeğine veriyorsun ben denedim sanki iyi geldi gıbi.hatta internette Esra erol kimyon yaz çıkıyo gerci o biraz da seker koyuyormuş ama ben koymadım.

benim sütüm yetmiyo galiba bebeğime mamada veriyorumy ama bilemiyorum benimgöğüslerim hiç taş gibi olmuyor szinde yumuşak oluyomu daha 24 günlüğüzz

Canım biz bugun 23 günlük olduk saglik ocağı ve hastane disinda çıkmadık disari. Biraz daha büyüsün bebegim diye bekliyorum. Zaten bende kırgın gibiyim. O yuzden dışarıda iyice hastalanırım diye korkuyorum. 40ini beklerim herhalde ben.
Hmmm onu bilmiyordum canım,inş şu sancılar geçer de biz de miniklerimiz de rahat eder,neyseki onu rahatlatacak bi alternatifimiz var şimdilik,uyumasak ta idare edeceğiz ;(
Öyle canım şimdilik bu sekilde idare edeceğiz. Gercekten de bebek büyütmek zor ismiş. Annelerimiz de aynı seyleri çekmiş..

Canım gece bazen 10 bazen 20 bazen uyuyup tekrar uyanıp devam emıyor. Yaklaşık 1 saat oyalanıyoruz memede. Bekliyorum tekrar emecek mı diye. Sonra uyuyunca da kendi uyanana kadar uyandirmiyorum. Bugun 3.5 saat uyuduğu oldu gece. Ama sarılık falan yoktu bizde. Sarılık olunca daha sık emzirin diyorlar.

asının hıcbır etkısı olmuyo canım saglık ocagındanda söyledı ebe ates falan yapmıyor ama bızım bebıste huzursuzluk yaptı tabı bıraz huysuzdu o gun sen genede keske kabul etmeseydın barı kımsenın kucagına verme sonucta canı acır yınede

mrb.bızımkının dun kırkı cıktı ama dogdugundan bu yana gecelerı rutın 2 saate bır emıyor yada 2 bucuk demekkı tam doymaıgı ıcın 10 15 dk emıyor memede uzun tutmayı denesene ben o ıkı saat aralıgında uyuyorum sonra zaten acıkınca aglıyor altını alıp emzrırıyorum.

topiği ben açtım ama en son ben geldim nasılsınız görüşmeyeli biz kızıml bugün altı günlük olduk

Bugün 18 günlük olduk Cnm hastahane ve sağlık ocagi
dışında bir yere gitmedik 40 çıkıncaya kadarda cikmam
çünkü ben ve bebeğim nezle olduk
Cnm benim bebis uyanınca 10-15 dk ta da 30 dk emiyor hiç belli olmuyor
bazen devamlı meme istiyor çok emincede kusuyor...sarılık varsa bebis sürekli uyur
En fazla 3-4 dk emer gözlerinin beyaz kısmı sarı olur yüzü de sarı olur

Canim benimkide 2 - 2,5 saatte bur kalkıp emıyor ama 15 dk emıyor normal mı sizinkiler kac dk emıyor kalktığında ?

Sürekli uyumak ne kelime azıcık uyusa şükredeceğiz bız basta bı sarilik yaşadığımız icin hafif var goz aklarında ama o da en geç gecen yermiş.ya bilmiyorum çözemedim (

Sürekli uyumak ne kelime azıcık uyusa şükredeceğiz bız basta bı sarilik yaşadığımız icin hafif var goz aklarında ama o da en geç gecen yermiş.ya bilmiyorum çözemedim (

Cnm bizde sarılık geçirdik şükür geçti
Bizimkinin göz skandala az var ama
emiyor 3 saat uyuyor 15-20 dk emiyor
tekrar uyuyor huysuz olunca emmesi
Yarım saati buluyor bence korkma bol
bol emzir

Bizde yaptırdık benim oğlumda ağladı hatta eve geldik emerken arada ağlıyoduiçini çekiyordu birde.ateş yapmıyor zaten hepatit b.ama huzursuzluk vardı 2 gün falan.misafir bence de keşke kabul etmeseydin.bacagına dikkat etmek lazım

Mevlid yapan arkadaşlar bebeği odada gexdırırken kucakta mı tuttunuz yoksa özel yastık yada sepetler oluyormuş onda mı gezdırdınız

Bacağından mı yapıyorlar kabul ettım ama sonra aklıma geldı annem yanımda artık o ılgilenır bende kızımla ılgılrnırım banyo olur mu canım

bizde eşimle bugün onu konuştuk 40 olunca haftasonları çıkarız dedi hstne ve sağlık ocğı dışında çıkmadık bizde avm ne kadar doğru bilmiyorum şimdi dahada kalabalık olur onun bunun nefesi hastalğı e dışarılarda soğuk o yüzden biraz daha bkliycez
kilo alımı iyiyse doyuyordur der doktorlar
benim oğlum 2 saat arayla uyanıyor 15-20 dk emiyor uyuyor
benimmide maşallah gece ve gündüz öğlen iyi emiyor ve uyuyor kalkvıor tekrar emiyor uyuyor ama akşam ve sabah bir uyandımı ne kadar emzirzem sağ ve solu kaç kere versem ağlmaya devam ediyor o zaman mama yspıyorum biraz ağlaması kesilior

benim sütüm yetmiyo galiba bebeğime mamada veriyorumy ama bilemiyorum benimgöğüslerim hiç taş gibi olmuyor szinde yumuşak oluyomu daha 24 günlüğüzz
Benimde her zaman taş gibi değil bazen taş gibi bazen yumuşak uyuyunca dinlenince o ds uyuyunca setleşior dinlenmek lazım
Bizim 26 gün oldu
Su çok içmdk lazım birde üzüm çok iyi geldi bana birde bulgur pilavı
topiği ben açtım ama en son ben geldim nasılsınız görüşmeyeli biz kızıml bugün altı günlük olduk

hoşgeldin cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…