Bugun30 gunluguz ve çıkmadık canım bizde 40 oksun dedım çünkü oda bile değiştirince uyku düzeni değişiyor benım kızın bı sabredeyım dıyorum onun düzeni oturdun gezıcez bızde ev gezmelerı ve avm tabı kısın dışarda olmaz arabaya bınıp gezebılırızKızım 15 günlük oldu bugun , doktor dışında hiç dışarı çıkmadıksizce bir avm falan gb kısa gezinti yapsak bir sakıncası olur mu ? Siz hep evdekisinin bebişlerle dışarı çıktınız mı ?
Kızlar yarın1. Ay hepatit aşımız var ve öğleden sonranda misafirlerim gelecek aşı yaptıranlar bebeklerınız etkılendımı aşıdan huzursuz oldular mı kabul etmesemıydim
Canım biz bugun 23 günlük olduk saglik ocağı ve hastane disinda çıkmadık disari. Biraz daha büyüsün bebegim diye bekliyorum. Zaten bende kırgın gibiyim. O yuzden dışarıda iyice hastalanırım diye korkuyorum. 40ini beklerim herhalde ben.Kızım 15 günlük oldu bugun , doktor dışında hiç dışarı çıkmadıksizce bir avm falan gb kısa gezinti yapsak bir sakıncası olur mu ? Siz hep evdekisinin bebişlerle dışarı çıktınız mı ?
Öyle canım şimdilik bu sekilde idare edeceğiz. Gercekten de bebek büyütmek zor ismiş. Annelerimiz de aynı seyleri çekmiş..Hmmm onu bilmiyordum canım,inş şu sancılar geçer de biz de miniklerimiz de rahat eder,neyseki onu rahatlatacak bi alternatifimiz var şimdilik,uyumasak ta idare edeceğiz ;(
Kizlar siz bebeklerinizi gece kac saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor.ben bebegim uyandıkca emziriyorum bazen 10-15 dk arasi emiyo yoruluyor sonra uyuyor acaba doyuyo mudur? Suan 32 gunluk ilk günler ufak bi sarilik atlattık simdi de sanki yüzünde hala var sanki biraz fazla gibi acaba artiyo mu sarilik degeri doymuyor mu diyorum anlamadım ama kilo alımı gayet iyi.boyle bı durum yasayan var mı?
Kızlar yarın1. Ay hepatit aşımız var ve öğleden sonranda misafirlerim gelecek aşı yaptıranlar bebeklerınız etkılendımı aşıdan huzursuz oldular mı kabul etmesemıydim
benim sütüm yetmiyo galiba bebeğime mamada veriyorumy ama bilemiyorum benimgöğüslerim hiç taş gibi olmuyor szinde yumuşak oluyomu daha 24 günlüğüzz
Kizlar siz bebeklerinizi gece kac saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor.ben bebegim uyandıkca emziriyorum bazen 10-15 dk arasi emiyo yoruluyor sonra uyuyor acaba doyuyo mudur? Suan 32 gunluk ilk günler ufak bi sarilik atlattık simdi de sanki yüzünde hala var sanki biraz fazla gibi acaba artiyo mu sarilik degeri doymuyor mu diyorum anlamadım ama kilo alımı gayet iyi.boyle bı durum yasayan var mı?
Bugün 18 günlük olduk Cnm hastahane ve sağlık ocagiKızım 15 günlük oldu bugun , doktor dışında hiç dışarı çıkmadıksizce bir avm falan gb kısa gezinti yapsak bir sakıncası olur mu ? Siz hep evdekisinin bebişlerle dışarı çıktınız mı ?
Cnm benim bebis uyanınca 10-15 dk ta da 30 dk emiyor hiç belli olmuyorKizlar siz bebeklerinizi gece kac saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor.ben bebegim uyandıkca emziriyorum bazen 10-15 dk arasi emiyo yoruluyor sonra uyuyor acaba doyuyo mudur? Suan 32 gunluk ilk günler ufak bi sarilik atlattık simdi de sanki yüzünde hala var sanki biraz fazla gibi acaba artiyo mu sarilik degeri doymuyor mu diyorum anlamadım ama kilo alımı gayet iyi.boyle bı durum yasayan var mı?
topiği ben açtım ama en son ben geldim nasılsınız görüşmeyeli biz kızıml bugün altı günlük olduk
Canim benimkide 2 - 2,5 saatte bur kalkıp emıyor ama 15 dk emıyor normal mı sizinkiler kac dk emıyor kalktığında ?mrb.bızımkının dun kırkı cıktı ama dogdugundan bu yana gecelerı rutın 2 saate bır emıyor yada 2 bucuk demekkı tam doymaıgı ıcın 10 15 dk emıyor memede uzun tutmayı denesene ben o ıkı saat aralıgında uyuyorum sonra zaten acıkınca aglıyor altını alıp emzrırıyorum.
Bugün 18 günlük olduk Cnm hastahane ve sağlık ocagi
dışında bir yere gitmedik 40 çıkıncaya kadarda cikmam
çünkü ben ve bebeğim nezle olduk
Cnm benim bebis uyanınca 10-15 dk ta da 30 dk emiyor hiç belli olmuyor
bazen devamlı meme istiyor çok emincede kusuyor...sarılık varsa bebis sürekli uyur
En fazla 3-4 dk emer gözlerinin beyaz kısmı sarı olur yüzü de sarı olur
topiği ben açtım ama en son ben geldim nasılsınız görüşmeyeli biz kızıml bugün altı günlük olduk
Sürekli uyumak ne kelime azıcık uyusa şükredeceğiz bız basta bı sarilik yaşadığımız icin hafif var goz aklarında ama o da en geç gecen yermiş.ya bilmiyorum çözemedim(
Bizde yaptırdık benim oğlumda ağladı hatta eve geldik emerken arada ağlıyoduiçini çekiyordu birde.ateş yapmıyor zaten hepatit b.ama huzursuzluk vardı 2 gün falan.misafir bence de keşke kabul etmeseydin.bacagına dikkat etmek lazım
bizde eşimle bugün onu konuştuk 40 olunca haftasonları çıkarız dedi hstne ve sağlık ocğı dışında çıkmadık bizde avm ne kadar doğru bilmiyorum şimdi dahada kalabalık olur onun bunun nefesi hastalğı e dışarılarda soğuk o yüzden biraz daha bkliycezKızım 15 günlük oldu bugun , doktor dışında hiç dışarı çıkmadıksizce bir avm falan gb kısa gezinti yapsak bir sakıncası olur mu ? Siz hep evdekisinin bebişlerle dışarı çıktınız mı ?
kilo alımı iyiyse doyuyordur der doktorlarKizlar siz bebeklerinizi gece kac saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar sürüyor.ben bebegim uyandıkca emziriyorum bazen 10-15 dk arasi emiyo yoruluyor sonra uyuyor acaba doyuyo mudur? Suan 32 gunluk ilk günler ufak bi sarilik atlattık simdi de sanki yüzünde hala var sanki biraz fazla gibi acaba artiyo mu sarilik degeri doymuyor mu diyorum anlamadım ama kilo alımı gayet iyi.boyle bı durum yasayan var mı?
Benimde her zaman taş gibi değil bazen taş gibi bazen yumuşak uyuyunca dinlenince o ds uyuyunca setleşior dinlenmek lazımbenim sütüm yetmiyo galiba bebeğime mamada veriyorumy ama bilemiyorum benimgöğüslerim hiç taş gibi olmuyor szinde yumuşak oluyomu daha 24 günlüğüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?