2013 ekim bebekleri büyürken:)

Bacağından mı yapıyorlar kabul ettım ama sonra aklıma geldı annem yanımda artık o ılgilenır bende kızımla ılgılrnırım banyo olur mu canım

O gün değil De ertesi gün yaptık biz.2. Ay aşısı için hemşire banyo yaptırıp getirin dedi.çünkü 3 tane olacakmış.o zman yapılmıyor banyo 3 gün dedi.

biz dogdu dogali gezlyoruz valla.abisini okuldan almaya gidiyoruz arada,alisveris merkezine gidiyoruz.hatta memelekete ananesine bile gittik .gezmelerde uyuyo zaten arabasinda

canım ben veriyorum bir iki gün vermedim bitkisel bi şey olur diye ama oğluşum çok sancılandı.ben veriyorum benim doktorum verme diyo.ama yengemde çocuk doktoru o da bebeğine veriyo ve bana günde 1-2 çay kaşığı bi şey yapmaz dedi.zaten zinco dedikleride bitkisel benim doktorum onu vermişti ama işe yaramadı.ne diyeyim Allah yardımcımız olsun(

Mevlid yapan arkadaşlar bebeği odada gexdırırken kucakta mı tuttunuz yoksa özel yastık yada sepetler oluyormuş onda mı gezdırdınız

canım saten alt acmalar oluyor onlarlada tasınıyor ben annemın ordugu battanıye ıle tasıdım oyle bıseyde kullanabılırsın

Fenalık geldi kıslar kusmaktan artık emıyo gazını çıkarırken kusuyo üstünü degiştırırken kusuyo altını alırken kusuyo üstünü yenıden degdtırıyorum yine kusuyo hergun çamaşır yıkıyoz yastığı battanıyeleri benım üstüm hep kusmuk

canım saten alt acmalar oluyor onlarlada tasınıyor ben annemın ordugu battanıye ıle tasıdım oyle bıseyde kullanabılırsın

Saten değilde danteli alt açmamız var olur sanırım 5 dk lük için almıyayım bişey ozaman ark. Gördüm süslü bir sepet yapmışlar bebek sektörü ne kadar detaylı ya tıcarte dökülmüş herşeyı süslü püslü

biz dogdu dogali gezlyoruz valla.abisini okuldan almaya gidiyoruz arada,alisveris merkezine gidiyoruz.hatta memelekete ananesine bile gittik .gezmelerde uyuyo zaten arabasinda
Malesef Cnm biz gezemiyoz bebisle hastalandık
birde ilk bebis olunca acemi olunuyor birde yalnız
bakiyorum
Cnm neden kusuyor bebekk
benim kızım arada çok az kusuyordu
bugün çok kustu

Kızlar evinizin sıcaklığı kaç derece yapıyorsunuz , hastaneden çıkarken bebek doktorumuz bize 26-27 derece demişti , eşimde çok sıcak olduğunu iddia edio , ben 26 nın altında olunca hemen kombiyi açıyorum , sizce abartı mı ?bi de kızımda hırıltı olunca acaba sıcaktan mı oldu die tedirgin oldum ?

aynen canm.her emdiginde kusuyo.hatta degistiriyorum yine kusuyo.ust degistirmekten bi hal olduk.hatta bazen emerken bile kusuyo.ama kilo alimi iyi

26 mı one yaaa bız dr a sordugumuzda 23 24 u gecmesın dedı hatta netten arastır 23 dıyo bebek huzursuz olur cok sıcal 27 yyaa

Bize de 22 dedı ben 25 de tutuyorum cnm 26 oldumu anlıyorum hemen terliyıruz kızımla ben ılk başlarda bizçok sıcak tutuyorduk NEFES alınmıyordu
Malesef Cnm biz gezemiyoz bebisle hastalandık
birde ilk bebis olunca acemi olunuyor birde yalnız
bakiyorum

Cnm neden kusuyor bebekk
benim kızım arada çok az kusuyordu
bugün çok kustu
Dr gotrduk Çarşamba canım ıdrar kan tahlılı yaptırdık kuzuma idrar kültürü de yapıldı hiç bişey yok Dr göre çok emdıgı için kusan bır bebek ama çok zahmeti
Kızlar bebeğim çok
terliyor acaba nezle diye mı
terliyor sizin bebeklerde terliyor my
Emerken hele canım o terledı mı hemen dereceye bakıyorum 25 î geçtı dıyorum
aynen canm.her emdiginde kusuyo.hatta degistiriyorum yine kusuyo.ust degistirmekten bi hal olduk.hatta bazen emerken bile kusuyo.ama kilo alimi iyi

Aynı canım ınan ne üstüm başım ne onun üstü kıyafet değiştrmektwn belım başım kopuyor sureklı önünde ağız mendılı önlük

Bize 23-24 derece olsun dedi doktor. 26 fazla bence.

Kaç günlük ne kadar aldı bız yarın tartılcaz bıdaha asımız var dıyorumkı kusan cocuk nasıl kılo alıcak kusmasa bı bukadar daha olurdu sanırım

Benim bebis zaten çok emiyor Cnm
ondan demekki:44:bebis nezle olduğu
için sıcak tutmaya çalışıyorum kizimi
sürekli burnu tikaniyor ve terliyor

Benim bebis zaten çok emiyor Cnm
ondan demekki:44:bebis nezle olduğu
için sıcak tutmaya çalışıyorum kizimi
sürekli burnu tikaniyor ve terliyor

Burun tıkanıklığı bizede vardı doğduğundan berı Bruno aldık damla Dr verdı hemen gecıyo tıkandımı hemen damlatıyom cnm ben ablan grlmedımı yalnızmışsın cnm

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız? Ben gayet keyifliyim çünkü kızımın mevlidi vardı bugün Allah kabul eder inşallah..Kızımı minik gelinlikle görmek çok keyif vericiydi,Rabbim evlenme çağında onu da gösterir inşallah Sizler ve minikleriniz nasıllar? Bizim arada gaz saorunu var her bebekte olduğu gibi.Aguline ve ayak göbeğe sürdüğümüz elma yağını kullanıyoruz..Sizler ne uyguluyosunuz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…