Bacağından mı yapıyorlar kabul ettım ama sonra aklıma geldı annem yanımda artık o ılgilenır bende kızımla ılgılrnırım banyo olur mu canım
Bugün 18 günlük olduk Cnm hastahane ve sağlık ocagi
dışında bir yere gitmedik 40 çıkıncaya kadarda cikmam
çünkü ben ve bebeğim nezle olduk
Cnm benim bebis uyanınca 10-15 dk ta da 30 dk emiyor hiç belli olmuyor
bazen devamlı meme istiyor çok emincede kusuyor...sarılık varsa bebis sürekli uyur
En fazla 3-4 dk emer gözlerinin beyaz kısmı sarı olur yüzü de sarı olur
Kizlar bebeklerin gazını gidermek icin kimyonu cok tavsiye ediyorlar ben kendi yediklerime katıyorum.hatta bebeklerinize de bir çay kasığı suyundan verin diyorlar Esra Erol bile yapmış ve mucize diye anlatmıştı deneyen var mı bebeklerinde sonucta bitkisel bı sıkıntı olur mü? Damlaların iceriginde de bitkisel ürünler ve kimyasal ürünler karisik olarak var.versem mı bilemedim(
Mevlid yapan arkadaşlar bebeği odada gexdırırken kucakta mı tuttunuz yoksa özel yastık yada sepetler oluyormuş onda mı gezdırdınız
canım saten alt acmalar oluyor onlarlada tasınıyor ben annemın ordugu battanıye ıle tasıdım oyle bıseyde kullanabılırsın
Malesef Cnm biz gezemiyoz bebisle hastalandıkbiz dogdu dogali gezlyoruz valla.abisini okuldan almaya gidiyoruz arada,alisveris merkezine gidiyoruz.hatta memelekete ananesine bile gittik .gezmelerde uyuyo zaten arabasinda
Cnm neden kusuyor bebekkFenalık geldi kıslar kusmaktan artık emıyo gazını çıkarırken kusuyo üstünü degiştırırken kusuyo altını alırken kusuyo üstünü yenıden degdtırıyorum yine kusuyo hergun çamaşır yıkıyoz yastığı battanıyeleri benım üstüm hep kusmuk
topiği ben açtım ama en son ben geldim nasılsınız görüşmeyeli biz kızıml bugün altı günlük olduk
aynen canm.her emdiginde kusuyo.hatta degistiriyorum yine kusuyo.ust degistirmekten bi hal olduk.hatta bazen emerken bile kusuyo.ama kilo alimi iyiFenalık geldi kıslar kusmaktan artık emıyo gazını çıkarırken kusuyo üstünü degiştırırken kusuyo altını alırken kusuyo üstünü yenıden degdtırıyorum yine kusuyo hergun çamaşır yıkıyoz yastığı battanıyeleri benım üstüm hep kusmuk
Canim benimkide 2 - 2,5 saatte bur kalkıp emıyor ama 15 dk emıyor normal mı sizinkiler kac dk emıyor kalktığında ?
Kızlar evinizin sıcaklığı kaç derece yapıyorsunuz , hastaneden çıkarken bebek doktorumuz bize 26-27 derece demişti , eşimde çok sıcak olduğunu iddia edio , ben 26 nın altında olunca hemen kombiyi açıyorum , sizce abartı mı ?bi de kızımda hırıltı olunca acaba sıcaktan mı oldu die tedirgin oldum ?
Bize de 22 dedı ben 25 de tutuyorum cnm 26 oldumu anlıyorum hemen terliyıruz kızımla ben ılk başlarda bizçok sıcak tutuyorduk NEFES alınmıyorduKızlar evinizin sıcaklığı kaç derece yapıyorsunuz , hastaneden çıkarken bebek doktorumuz bize 26-27 derece demişti , eşimde çok sıcak olduğunu iddia edio , ben 26 nın altında olunca hemen kombiyi açıyorum , sizce abartı mı ?bi de kızımda hırıltı olunca acaba sıcaktan mı oldu die tedirgin oldum ?
Dr gotrduk Çarşamba canım ıdrar kan tahlılı yaptırdık kuzumaMalesef Cnm biz gezemiyoz bebisle hastalandık
birde ilk bebis olunca acemi olunuyor birde yalnız
bakiyorum
Cnm neden kusuyor bebekk
benim kızım arada çok az kusuyordu
bugün çok kustu
Emerken hele canım o terledı mı hemen dereceye bakıyorum 25 î geçtı dıyorumKızlar bebeğim çok
terliyor acaba nezle diye mı
terliyor sizin bebeklerde terliyor my
aynen canm.her emdiginde kusuyo.hatta degistiriyorum yine kusuyo.ust degistirmekten bi hal olduk.hatta bazen emerken bile kusuyo.ama kilo alimi iyi
Kızlar evinizin sıcaklığı kaç derece yapıyorsunuz , hastaneden çıkarken bebek doktorumuz bize 26-27 derece demişti , eşimde çok sıcak olduğunu iddia edio , ben 26 nın altında olunca hemen kombiyi açıyorum , sizce abartı mı ?bi de kızımda hırıltı olunca acaba sıcaktan mı oldu die tedirgin oldum ?
aynen canm.her emdiginde kusuyo.hatta degistiriyorum yine kusuyo.ust degistirmekten bi hal olduk.hatta bazen emerken bile kusuyo.ama kilo alimi iyi
Bize de 22 dedı ben 25 de tutuyorum cnm 26 oldumu anlıyorum hemen terliyıruz kızımla ben ılk başlarda bizçok sıcak tutuyorduk NEFES alınmıyordu
Dr gotrduk Çarşamba canım ıdrar kan tahlılı yaptırdık kuzumaidrar kültürü de yapıldı hiç bişey yok Dr göre çok emdıgı için kusan bır bebek ama çok zahmeti
Emerken hele canım o terledı mı hemen dereceye bakıyorum 25 î geçtı dıyorum
Aynı canım ınan ne üstüm başım ne onun üstü kıyafet değiştrmektwn belım başım kopuyor sureklı önünde ağız mendılı önlük
Benim bebis zaten çok emiyor Cnm
ondan demekki:44:bebis nezle olduğu
için sıcak tutmaya çalışıyorum kizimi
sürekli burnu tikaniyor ve terliyor
Mevlid yapan arkadaşlar bebeği odada gexdırırken kucakta mı tuttunuz yoksa özel yastık yada sepetler oluyormuş onda mı gezdırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?