Biz bugün babaannesinin özel diktirdiği minderle gezdirdik,çok süslü bişey tam kızım ve bana göreBiz henuz mevlut yapmadik
Ama ince minder gibi şeyler var yastığı var onların ondan aldik suslu bisey
Biz bugün babaannesinin özel diktirdiği minderle gezdirdik,çok süslü bişey tam kızım ve bana göre
13 günlük olduk canım,bana kalsa biraz erkendi ama annem biraz erken olsun istedi,ilk torunu bi de..ben de kendimi iyi hissedince bişey diyemedim..Oldu da bitti güzel oldu çok şüküree kizlara suslu seyler yakışır doğal olarak kokos oluyo kızlar :)
Kaç günlük oldunuz canim siz ben tam iyilesemedigim için erteledik mevlutu belkide oglumun 40,i çıkınca yapariz
Allah kabil etsin canım. Biz daha yapmadık herhalde 40ina dogru yaparız.İyi akşamlar kızlar,nasılsınız? Ben gayet keyifliyim çünkü kızımın mevlidi vardı bugünAllah kabul eder inşallah..Kızımı minik gelinlikle görmek çok keyif vericiydi,Rabbim evlenme çağında onu da gösterir inşallah Sizler ve minikleriniz nasıllar? Bizim arada gaz saorunu var her bebekte olduğu gibi.Aguline ve ayak göbeğe sürdüğümüz elma yağını kullanıyoruz..Sizler ne uyguluyosunuz?:26:
ee kizlara suslu seyler yakışır doğal olarak kokos oluyo kızlar :)
Kaç günlük oldunuz canim siz ben tam iyilesemedigim için erteledik mevlutu belkide oglumun 40,i çıkınca yapariz
13 günlük olduk canım,bana kalsa biraz erkendi ama annem biraz erken olsun istedi,ilk torunu bi de..ben de kendimi iyi hissedince bişey diyemedim..Oldu da bitti güzel oldu çok şükür
Allah kabil etsin canım. Biz daha yapmadık herhalde 40ina dogru yaparız.
Bende biraz daha iyileşeyim diye bekliyorum. Herhalde 40inda falan yaparız biz de. Bu gun daha iyim cok sukur. Sen nasıl oldun? Bu arada oğlumun adaşı nasıl :)
Evet cnmvyalnizim malesef birde sifayiBurun tıkanıklığı bizede vardı doğduğundan berı Bruno aldık damla Dr verdı hemen gecıyo tıkandımı hemen damlatıyom cnm ben ablan grlmedımı yalnızmışsın cnm
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız? Ben gayet keyifliyim çünkü kızımın mevlidi vardı bugünAllah kabul eder inşallah..Kızımı minik gelinlikle görmek çok keyif vericiydi,Rabbim evlenme çağında onu da gösterir inşallah Sizler ve minikleriniz nasıllar? Bizim arada gaz saorunu var her bebekte olduğu gibi.Aguline ve ayak göbeğe sürdüğümüz elma yağını kullanıyoruz..Sizler ne uyguluyosunuz?:26:
13 günlük olduk canım,bana kalsa biraz erkendi ama annem biraz erken olsun istedi,ilk torunu bi de..ben de kendimi iyi hissedince bişey diyemedim..Oldu da bitti güzel oldu çok şükür
Biraz daha iyiyim cuma bi kontrole gidecegim bakalim ne alemdeler
Oglum iyi cok sukur gece uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyor çok şükür bunada siz nasilsiniz yahyaydi dimi srnin oglanda :)
Hayırlı olsun bebişleriniz kızlar ben Temmuz annesiyim en iyi dönemleri 3 aydaan sonra iple çekin valla nasıl geçti anlamadım.
Allah yavrularınızla güzel vakitler geçirmenizi sağlasın inş...
Bende 40indan sonra gideceğim Dr'a.
Bizim Yahya'mız da iyi cok sukur. Yıkadık onu simdi uyuyor. Gaz sancısı hepimizde oluyor sanırım maalesef. Ama buna da sukur. Herhalde 4 aya kadar gidiyormuş gaz sancısı sonra rahatlıyormus bebekler biraz.
Tamam çoğu zaman çok işe yarıyor ama bu gece gece emzik nöbetide neyın nesi :) takıyorum ağzına tam yatıyorum eneee çıkarmış ağlıyo takıyorum beklıyorum emiyo yatıyorum gene eneee pöff
Mama veren arkadaslar gunde kac kez veriyosunuz Ben Aksam bide sabah veriyorum diger zamanlar emziriyorum aslinda mama vermek istemiyorym ama doymuyormus gibi geliyo Cunku mamadan sonra 2 3 saat uyuyor
Fenalık geldi kıslar kusmaktan artık emıyo gazını çıkarırken kusuyo üstünü degiştırırken kusuyo altını alırken kusuyo üstünü yenıden degdtırıyorum yine kusuyo hergun çamaşır yıkıyoz yastığı battanıyeleri benım üstüm hep kusmuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?