2013 ekim bebekleri büyürken:)

Biz bugün babaannesinin özel diktirdiği minderle gezdirdik,çok süslü bişey tam kızım ve bana göre

ee kizlara suslu seyler yakışır doğal olarak kokos oluyo kızlar :)
Kaç günlük oldunuz canim siz ben tam iyilesemedigim için erteledik mevlutu belkide oglumun 40,i çıkınca yapariz

Kaç günlük oldunuz canim siz ben tam iyilesemedigim için erteledik mevlutu belkide oglumun 40,i çıkınca yapariz
13 günlük olduk canım,bana kalsa biraz erkendi ama annem biraz erken olsun istedi,ilk torunu bi de..ben de kendimi iyi hissedince bişey diyemedim..Oldu da bitti güzel oldu çok şükür

Allah kabil etsin canım. Biz daha yapmadık herhalde 40ina dogru yaparız.

Bende biraz daha iyileşeyim diye bekliyorum. Herhalde 40inda falan yaparız biz de. Bu gun daha iyim cok sukur. Sen nasıl oldun? Bu arada oğlumun adaşı nasıl :)

13 günlük olduk canım,bana kalsa biraz erkendi ama annem biraz erken olsun istedi,ilk torunu bi de..ben de kendimi iyi hissedince bişey diyemedim..Oldu da bitti güzel oldu çok şükür

Aa catycim ben senden önce mi dogurmusum
ben hep en sona kalicam sanıyordum baya erken doğurdum

brnde erken yapmak istiyodum ama kismet
Sen iyisen yapmissin bitmis ne güzel

Son düzenleme:

Biraz daha iyiyim cuma bi kontrole gidecegim bakalim ne alemdeler
Oglum iyi cok sukur gece uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyor çok şükür bunada siz nasilsiniz yahyaydi dimi srnin oglanda :)

Burun tıkanıklığı bizede vardı doğduğundan berı Bruno aldık damla Dr verdı hemen gecıyo tıkandımı hemen damlatıyom cnm ben ablan grlmedımı yalnızmışsın cnm
Evet cnmvyalnizim malesef birde sifayi
kaptım çok zor oluyor herşeyi kendim yapıyorum
uykusuzluk bir yandan ama bebisler için değer

İyi aksamlar Cnm allah kabul etsin
canım be. Gaz için birşey kullanmıyorum
gazimiz yok şükür

Inan bırde bız atlatsak mevlidi kızımın kıyafetı ben benım kıyafetım yok daha ay kafamda çok büyütüyorum bebekle zor olmuyo mu bız 30 gunluguz '2 hafta sonra yapıcaz ne giyedin sen bırde bebek kıyafetlerı büyük geldı bana elbıseler senınkı nasıl oldu

Biraz daha iyiyim cuma bi kontrole gidecegim bakalim ne alemdeler
Oglum iyi cok sukur gece uyutmuyo bizi gaz sancısı oluyor çok şükür bunada siz nasilsiniz yahyaydi dimi srnin oglanda :)

Bende 40indan sonra gideceğim Dr'a.
Bizim Yahya'mız da iyi cok sukur. Yıkadık onu simdi uyuyor. Gaz sancısı hepimizde oluyor sanırım maalesef. Ama buna da sukur. Herhalde 4 aya kadar gidiyormuş gaz sancısı sonra rahatlıyormus bebekler biraz.

Hayırlı olsun bebişleriniz kızlar ben Temmuz annesiyim en iyi dönemleri 3 aydaan sonra iple çekin valla nasıl geçti anlamadım.
Allah yavrularınızla güzel vakitler geçirmenizi sağlasın inş...

Kızlar ya ben su sıralar cok öksuruyorum ve habire öldürdükce idrar kaçırıyorum. Hamileliğimin son döneminde de öyleydi, doğumdan sonra da olabilir diye düşünüyordum çünkü normal dogum oldugu icin. Acaba ne kadar boyle gider? Var mı sizde de boyle bir durum.

Hayırlı olsun bebişleriniz kızlar ben Temmuz annesiyim en iyi dönemleri 3 aydaan sonra iple çekin valla nasıl geçti anlamadım.
Allah yavrularınızla güzel vakitler geçirmenizi sağlasın inş...

Merhaba nasıl 3 aydan sonra neler oluyor anlatırmısın bız yam 1 aylık olduk anlamadık vallaha nasıl gecti

Tamam çoğu zaman çok işe yarıyor ama bu gece gece emzik nöbetide neyın nesi :) takıyorum ağzına tam yatıyorum eneee çıkarmış ağlıyo takıyorum beklıyorum emiyo yatıyorum gene eneee pöff

Günaydıınn kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?Bebeklerinde gaz ve kabızlık sorunu olan arkadaşlar varmış bende aynı sorunu yaşıyorum poposuna kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüyorum rahatlatıyor günde 2 kez uyguluyorum çözümü böyle bulduk ayrıyetten zinco işe yaramadı onun yerine humananın rezene kimyon çayından veriyorum birde göbeğine acı elma yağı sürüyorum epey faydasını gördüm çözüm bulamayan arkadaşlar deneyebilir.kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın

Masallah ogluna benide 40indan sonra cagirdilar ama içim rahat etsin diye arada bi gidip gostericem bakalim ne alemde
Bizim doktorumuz gaz damlasida vermedi 3 ay böyle idare edin dedi

Tamam çoğu zaman çok işe yarıyor ama bu gece gece emzik nöbetide neyın nesi :) takıyorum ağzına tam yatıyorum eneee çıkarmış ağlıyo takıyorum beklıyorum emiyo yatıyorum gene eneee pöff

Benim ki emxik almiyo ama dedigin gibi uyutuyorum yatiriyorum hadi yatayim diyorum sirtim yatak görünce hop mikirdiyo kalkiyorum basina gidiyorum susuyo

Mama veren arkadaslar gunde kac kez veriyosunuz Ben Aksam bide sabah veriyorum diger zamanlar emziriyorum aslinda mama vermek istemiyorym ama doymuyormus gibi geliyo Cunku mamadan sonra 2 3 saat uyuyor

Kızlar bebeğim 35 günlük,kanamam ilk on gün vardı,sonra sarı renkte loşi denen akıntım oluyordu,son bir haftadır da pek bişey yoktu,ama bugün tekrar az kan geliyor,sizde de oldu mu böyle,tedirgin oldum

Mama veren arkadaslar gunde kac kez veriyosunuz Ben Aksam bide sabah veriyorum diger zamanlar emziriyorum aslinda mama vermek istemiyorym ama doymuyormus gibi geliyo Cunku mamadan sonra 2 3 saat uyuyor

Benim sütüm çok az ve bebeğim göğsümü tutmuyor,ucu sertleşti göğsümün enfeksiyondan sonra,onu sağıp veriyorum,buna rağmrn 7-8 kez mama veriyorum,her seferinde 80 cc içiyor,35 günlük oldu,süt içince yarım saate açıkıyor,mama yiyince 3-4 saat uyuyor

Canım seninle aynı dertten muzdarıpiz galiba benım kızda sureklı kusuyor. emıyor hemen arkasından kusuyo boyle olursa nasıl kılo alıp gelıscek dıye endıselenmeye basladım valla. ne kıyafet ne onluk ne agız mendılı ne battanıye hıc bısey dayanmıyor bızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…