2013 ekim bebekleri büyürken:)

Sezincim sen korseni medikalden almıştın sanırım,hangi medikalden aldın,markası ve fiyatı nedir söyler misin canım

Bebeğine kimyon veren anneler,ben bebeğime bir iki çay kaşığı içiriyorum ama kakası yeşil renk oldu,kesince normsle dönüyor kaka,vermedim iki gün,bu sefer sancıdan uyumuyor,tekrar verdim,tekrar yeşil...acaba bu sadece benim bebeğimde mi var,sizde durumlar nasıl

Ya kızlar benim kizim 3haftada yaklaşık 400gr almış sadece ve dr az dedi. Vitamalt icmemi söyledi. Icen ve ise yarayan var mı süt arttıriyormu. Humana zaten iciyordum.suda cok iciyorum. Vitamaltin tadıda hic hoş degil. Cok kilo aldırıyor diye okudum netten.sizin bebekletiniz ne kadar aldi kiloyu ortalama. Ve dr.unuz bir öneride bulundumu. Şunu ye iç gibi. Eger sutum artmazsa mama takviye vericez ki ben sadece süt vermeyi cok istiyorum

Ben esimin israri ilw bi tane içtim pekmezin daha tatlisi gibi kotu bi tadi var hurma ye bence bide rezene demle ic kayisi hosafi ye hepsi sutt için çok faydali
Bide eltim dun anlatiyodu onunda 2.5 ayluk bebegi var arkadaslarindan duymus kuru inciri kaynatip suyunu icecekmissin sute cok iyi gelmis
Bu incir kürünu ibtahim saracoglunda duymuslar tam tarifi ben ogrenirsem yazarim sana

Ben bide et tuketince sütüm fark ediyor

Cnm beyaz taze üzümü dene istersen ben hergün yiyorum
sütüm çok oluyor hep kiyafetim süt oluyor bir dene çorbada
iyi geliyor şu da

Canim benim de aynı kimyon verdim kakası hafif yeşile dondü hatta ben de basta telaş yaptım sonra kimyona bağladım.aslinda kimyon da veriyorum ama bir yandan da korkuyorum bir zararı olur mu diye..bugun kontrolumuz var doktora soracağım bakalım ne diyecek..

olur canım nıye olmasın hersey para olmus sektor gelsıtı ve fıaytlar ucmus talep olunca ama ben olsam sepette gezdırmezdım cocugumu
battanıye alt acma daha mantıklı

aynen canm.her emdiginde kusuyo.hatta degistiriyorum yine kusuyo.ust degistirmekten bi hal olduk.hatta bazen emerken bile kusuyo.ama kilo alimi iyi
kızlar benım oglumda bı ıkı kere kustu annem yanımdaydı sırtını usutuyorsun ondan olur dedı bıraz dıkkat ettım kendıme gectı sızde dıkkat edın bakalım belkı ondandıır

allah kabul etsın canım
bende yaptım gecen hafta ınsan cok duygulanıyor gururlanıyor allah boyle ıyı gunlerını gostersın hepımıze

kızlar benımde sutum az 18 gun oldu cogalmadı oglum doymyor gunde ıkı defa 60 cc lık mama verıyorum sutunuz nasıl cogaldı humana dıye bısey var ondan aldım ıctıgım gun oglum baya uyudu annemde ıctıgın seyden olmustur ondan ocme dedı bende bıraktım tatlı yıyorum sıvı tuketıyorum ama gelısme yok gıbı

Canim oğlunun doymadığını nasil anladın ? Ayrica humana çayını ben de iciyorum sut yapıyor oğlunun uyumasının sebebi o değildir bence..

Son düzenleme:
Masallah ogluna benide 40indan sonra cagirdilar ama içim rahat etsin diye arada bi gidip gostericem bakalim ne alemde
Bizim doktorumuz gaz damlasida vermedi 3 ay böyle idare edin dedi
Bende gaz damlası kullanmıyorum canım. Doğal yolla çıkarıyor.
Kızlar bebeğim 35 günlük,kanamam ilk on gün vardı,sonra sarı renkte loşi denen akıntım oluyordu,son bir haftadır da pek bişey yoktu,ama bugün tekrar az kan geliyor,sizde de oldu mu böyle,tedirgin oldum

Canım benimde bi ara azaldı sonra gene kan geldi bende tedirgin olmuştum ama gelip gider dediler. Sonradan azaldı gene. Arada hafif pembe renk geliyor gene. Benim 24uncu gun bugun.

slm kızlarr benim kızımda ekimde dogdu :) bugun 19 gunluk olduk sutum az yetmiyo kızıma mama veriyorum arada surekli ıkınıyo kabız gibi ama degil cok sukur gazını da cıkarabiliyo neden ıkınıyo anlamadım doktor monovit d3 damla verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım sizlerde kullanan varmı ??

Sutunun az olup yetmediğini nasil anladınız?

uyumuyo ve surekli aglıyo mama verdiğim zaman aglamıyo ve mısıl mısıl uyuyo

Anne sutu verdiğinizde kilo alımına baksaydınız eğer iyiyse yeter diyorlar

Anne sutu verdiğinizde kilo alımına baksaydınız eğer iyiyse yeter diyorlar

mama cok sık vermiyorum arada genelde gece yatarken veriyorum onun haricinde anne sutu suan 19 gunluk 600 grm almıs iyi mi az mı bilemiyorum dogdugunda 3900 grm dı suan 4,500 kilo

mama cok sık vermiyorum arada genelde gece yatarken veriyorum onun haricinde anne sutu suan 19 gunluk 600 grm almıs iyi mi az mı bilemiyorum dogdugunda 3900 grm dı suan 4,500 kilo

Benim oğlum 2700 doğdu doktira götürdüğümüzde bana 4 gun boyunca sadece anne sutu vermemi 4 gunün sonunda 100g ve üzeri aldıysa sütun yetiyordur demişti 175 g almıştı suan 33 gunluk ve kilomuz 4150 oldu hic mama vermedim bence doktira sorsaydın cunku emdikce sütun gelir mamaya alıştı mı memeyi çekmek onların zoruna geliyor

evet ama bana doktorum soylemişti gece yatmadan mama verebilirsin diye bende veriyorum vermediğim zaman gece hiç uyumuyo 10dk de bir uyanıyo

Kuzucm diger arkadaslarada yazdim hurma rezene kayisi hosafi biide incir kürü filan den3 kiloyu problem etmezsen vitamalti oneririm humayida ic bemce bende iciyorum

benm kızımda 19 gunluk benim sutumde cok fazla yok herseyı denedim bende ama yok surekli emziriyorum bol su içiyorum tatlı sekerli seyler yıyorum ama olmuyo nasıl arttırabilirim cok merak ediyorum hepten gidicek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…