evet ama bana doktorum soylemişti gece yatmadan mama verebilirsin diye bende veriyorum vermediğim zaman gece hiç uyumuyo 10dk de bir uyanıyo
Benim oğlum 2700 doğdu doktira götürdüğümüzde bana 4 gun boyunca sadece anne sutu vermemi 4 gunün sonunda 100g ve üzeri aldıysa sütun yetiyordur demişti 175 g almıştı suan 33 gunluk ve kilomuz 4150 oldu hic mama vermedim bence doktira sorsaydın cunku emdikce sütun gelir mamaya alıştı mı memeyi çekmek onların zoruna geliyor
slm kızlarr benim kızımda ekimde dogdu :) bugun 19 gunluk olduk sutum az yetmiyo kızıma mama veriyorum arada surekli ıkınıyo kabız gibi ama degil cok sukur gazını da cıkarabiliyo neden ıkınıyo anlamadım doktor monovit d3 damla verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım sizlerde kullanan varmı ??
Anladım canim benim doktorum pek mama yanlisi degil bir de benim oğlum gece uyuyor uyumadigi zamanda gaz sancısından uyumuyor saglikli olsunlar da mama süt farketmez.
Sağlık ocağından verdiler banada. Kendi doktorumuza sorduk o da kullanın dedi. Biz günde 3damla kullanıyoruz
benm kızımda 19 gunluk benim sutumde cok fazla yok herseyı denedim bende ama yok surekli emziriyorum bol su içiyorum tatlı sekerli seyler yıyorum ama olmuyo nasıl arttırabilirim cok merak ediyorum hepten gidicek diye korkuyorum
Benim de sütüm azdı bi ara. İncir kürü yaptım faydasını gördüm. 9 tane kuru inciri yarım litre suda yarım saat kaynatıp suyunu sabah akşam içtim, tadı çok hoş değil ama dene istersen
Canim benim de aynı kimyon verdim kakası hafif yeşile dondü hatta ben de basta telaş yaptım sonra kimyona bağladım.aslinda kimyon da veriyorum ama bir yandan da korkuyorum bir zararı olur mu diye..bugun kontrolumuz var doktora soracağım bakalım ne diyecek..
Peki merak ettigim bi konu var 3 damlayida ayni andami damlatiyosun yoksa sabah ogle aksam 1 damla mi kullandiktan sonra bebiste bi agirlik uyku falan oluyomu ben bi kere kullandim 3 damla damlattim gun icinde surekli uyudu hic uyanmadi
Hmmm tadi igrenc te olsa bebegim icin icicem senin sutun nasil cogaldimi ?
Merhaba Cnm biz de 19 günlük olduk siz baya buyumussunuzMerhaba Arkadaşlar,
Biz de kızımla ekim bebeği ve annesi olarak sizlere merhaba diyelim dedik
Herkeste hemen hemen aynı problemler var, insan yalnız olmadığını görünce kendini daha iyi hissediyor
Biz şu an 35 günlüğüz, ilk günler çok zor geçti, nasıl büyüyecek bu kız derken 35 gün geçti bile. 3 aylık olsak da gaz problemimiz geçse diyorum şimdi de..
Genelde aksam 10 gibi veriyorum.cay kaşığına damlatiyorum 3damlayi birden ve uzerine sütümden bikaç damla sagip veriyorum.bu arada bevekte uyku y ada uykusuzluk gibi bi sorun yaşamadım
Merhaba Cnm biz de 19 günlük olduk siz baya buyumussunuz
darısı başımıza
Hmm bnde sabah emzirdikten sonra 3 damla agzina damlattim aksama kadar hic uyanmadi bi kere uyandi emzirdim sonra uyumaya devam etti
Bende öğlen damlattim Cnm sürekli uyuyor
ama benim bebis nezle burnu tikaniyor hop
uyanıyor 15 dk emip geri uyuyor normalde
hiç uyumazdi
Ayni gun dogum yapmisiz bizde 19 gunluk olduk :)
Hmm anladim canm benim bebisinde burnu surekli tikanirdi burun aspiratoru aldim daha rahat nefes almaya basladi yavrum bende damlatmaya basliyim bari tekrar bnde korktum neden surekli uyuyo diye demek ki normalmis
Hmmm tadi igrenc te olsa bebegim icin icicem senin sutun nasil cogaldimi ?
Gerekli olduğu için vermiştir dr
Sen nerede doğum yaptın Cnm
doğum normal mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?