Cnm sütün az ise beyaz üzüm ye ama taze olsun
Süt yapıyor et hasla oda süt yapıyor hurma ye
kızlar benımde sutum az 18 gun oldu cogalmadı oglum doymyor gunde ıkı defa 60 cc lık mama verıyorum sutunuz nasıl cogaldı humana dıye bısey var ondan aldım ıctıgım gun oglum baya uyudu annemde ıctıgın seyden olmustur ondan ocme dedı bende bıraktım tatlı yıyorum sıvı tuketıyorum ama gelısme yok gıbı
Ben rizedeyim canm rize devlet hastanesinde dogum yaptim normal oldu dogumum bise sorcam sen normal mi yaptin dogumu normalse dikislerin nasil dustumu ?
Esime soyliyim alsin sutum gercekten cok az
Yok Cnm ben sezaryen le doğum yaptım sen ne güzel
normal doğum yapmışsıninşallah sütün artar Cnm
Bebişinin adı ne Cnm
Ben normal yaptim ama dikislerim hala dusmedi ne zaman dusecek cok merak ediyorum kizimin adi nisa :)
Kızlar benim oğluşum bugun 40 günlük.1 ayda 1.250 gr almışçok kilo kaybı olmuştu bizde ilk 10 gün.ama oğluşumun huyu değişmedi sbh 06:30 dan beri toplam 1 saat uyudu.gerçi dün çok uyumuştu.kusmasına ve hiç uyumuyor olmasına rağmen iyi kilo almış.
Buradaki normal doğum yapmış arkadaşlar
var Cnm onlara sorsoralim Cnm istersen
allah bebisine uzun ömürler versin Cnm
adıyla yasasin
Masallah Cnmdarısı başımıza
bende 40 iple çekiyorumgaliba bebislerin
kusmasi normal benim kizimda kusuyor Cnm
birşey soracam Cnm sen sezaryen oldun dimi
dikislerin nasıl oldu acaba
Merhaba Cnm biz de 19 günlük olduk siz baya buyumussunuz
darısı başımıza
Kızlar benim oğluşum bugun 40 günlük.1 ayda 1.250 gr almışçok kilo kaybı olmuştu bizde ilk 10 gün.ama oğluşumun huyu değişmedi sbh 06:30 dan beri toplam 1 saat uyudu.gerçi dün çok uyumuştu.kusmasına ve hiç uyumuyor olmasına rağmen iyi kilo almış.
yok Cnm benim karnım uyusuk değil bazenYarın kontrolüm var canım ama nerden bakar bilmiyorum.dikişlerim iyi sadece ayaklarım artık çok üşüyor.bazen ağrı oluyo onun dışında iyiyim.yarın ne dicek bakalım Dr.hem korunma yöntemlerini de anlatacak.bir de benim karnım uyuşuk,sanki benim değil senin de öyle mi?
Amin canım sağlıkla büyüsün inşallah
Merhaba nasıl 3 aydan sonra neler oluyor anlatırmısın bız yam 1 aylık olduk anlamadık vallaha nasıl gecti
Ayyy gelsin şu 3 ay uykusuzluk bitirecek beniValla gaz sancıları neredeyse yok denecek kadar az oluyor
uykuları düzene giriyor 7 8 saat gece uykuları bile oluyor
uyanıkken konuşuyor resmen sizinle agular çığlıklar gülmeler siz dolaşırken sizi takip ediyor
gözlerinizin içine öyle bir bakıyorki sanki size birşeyler anlatmak istercesine manalı oluyor
oyuncaklara ilgisi artıyor
ve siz öyle bağlanmış oluyorsunuz ki sanki ondan öncesi yok
yani zaman çabuk geçmiş oluyor ama sanki siz kendinizi bilmiş bileli onunla hep birlikteymişsiniz gibi oluyorsunuz yada ben öyle hissediyorum...
Kızla benim bebis sürekli emiyor
kusuyor tekrar emiyor kusuyor
doymuyor desem sütüm var
ne yapayim
Ay aynen yaa Dr um bana korse takma sarkar dedi şimdi yukardan baktığım da dikişimi. GöremiyorumMaşallah çok güzel kilo almış
Ben de sezeryanla doğum yaptım ve bahsettiğin o sanki karnın başka birine ait olma hissi bende de var
Bir de hafif bir göbiş var ki ne zaman yok olacağını çok merak ediyorum. Senin 40 ın çıkmış darısı bize. Kanaman tamamen bitti mi benim arada çok az geliyo hala
yok Cnm benim karnım uyusuk değil bazen
agri oluyor ve dikislerim kasiniyor sadece
güzel haberlerle gelirsin inşallah Cnm
Canım benim 24 günüm gecti ve dikişlerim sanırım arada 18de 20de falan düştü. Su an hic dikişim kalmadı sanırım. Vajinanin icine dogru olsn dikişleri göremiyorum ayna ile emin değilim o yuzden.Ben normal yaptim ama dikislerim hala dusmedi ne zaman dusecek cok merak ediyorum kizimin adi nisa :)
Kızla benim bebis sürekli emiyor
kusuyor tekrar emiyor kusuyor
doymuyor desem sütüm var
ne yapayim
Canım benim 24 günüm gecti ve dikişlerim sanırım arada 18de 20de falan düştü. Su an hic dikişim kalmadı sanırım. Vajinanin icine dogru olsn dikişleri göremiyorum ayna ile emin değilim o yuzden.
Canım bizim drumuz bebeklerin doyma hissi yok kusana kadar emer demişti. Seninki de öyle yapıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?