2013 ekim bebekleri büyürken:)

Uyuyabiliyor musun canım ?ben uyuduğum zamn sütüm çoğalıyor.bende still tee içiyorum rezene de bebeğime uykuda yardımcı olsun diye ama fazla etkisi yok bize.bende en çok sıvı tüketiyorum.su,süt,komposto

Kızlar benim oğluşum bugun 40 günlük.1 ayda 1.250 gr almışçok kilo kaybı olmuştu bizde ilk 10 gün.ama oğluşumun huyu değişmedisbh 06:30 dan beri toplam 1 saat uyudu.gerçi dün çok uyumuştu.kusmasına ve hiç uyumuyor olmasına rağmen iyi kilo almış.

Masallah Cnmdarısı başımıza
bende 40 iple çekiyorum galiba bebislerin
kusmasi normal benim kizimda kusuyor Cnm
birşey soracam Cnm sen sezaryen oldun dimi
dikislerin nasıl oldu acaba

Buradaki normal doğum yapmış arkadaşlar
var Cnm onlara sorsoralim Cnm istersen
allah bebisine uzun ömürler versin Cnm
adıyla yasasin

Evet yaa kizlaaaar normal dogum yapanlar dikisleriniz ne zaman dustu acabaa ben dogum yapali 19 gun oldu ama hala dusmedileer

Masallah Cnmdarısı başımıza
bende 40 iple çekiyorum galiba bebislerin
kusmasi normal benim kizimda kusuyor Cnm
birşey soracam Cnm sen sezaryen oldun dimi
dikislerin nasıl oldu acaba

Yarın kontrolüm var canım ama nerden bakar bilmiyorum.dikişlerim iyi sadece ayaklarım artık çok üşüyor.bazen ağrı oluyo onun dışında iyiyim.yarın ne dicek bakalım Dr.hem korunma yöntemlerini de anlatacak.bir de benim karnım uyuşuk,sanki benim değil senin de öyle mi?

Maşallah çok güzel kilo almış
Ben de sezeryanla doğum yaptım ve bahsettiğin o sanki karnın başka birine ait olma hissi bende de var
Bir de hafif bir göbiş var ki ne zaman yok olacağını çok merak ediyorum. Senin 40 ın çıkmış darısı bize. Kanaman tamamen bitti mi benim arada çok az geliyo hala

yok Cnm benim karnım uyusuk değil bazen
agri oluyor ve dikislerim kasiniyor sadece
güzel haberlerle gelirsin inşallah Cnm

Merhaba nasıl 3 aydan sonra neler oluyor anlatırmısın bız yam 1 aylık olduk anlamadık vallaha nasıl gecti

Valla gaz sancıları neredeyse yok denecek kadar az oluyor
uykuları düzene giriyor 7 8 saat gece uykuları bile oluyor
uyanıkken konuşuyor resmen sizinle agular çığlıklar gülmeler siz dolaşırken sizi takip ediyor
gözlerinizin içine öyle bir bakıyorki sanki size birşeyler anlatmak istercesine manalı oluyor
oyuncaklara ilgisi artıyor
ve siz öyle bağlanmış oluyorsunuz ki sanki ondan öncesi yok
yani zaman çabuk geçmiş oluyor ama sanki siz kendinizi bilmiş bileli onunla hep birlikteymişsiniz gibi oluyorsunuz yada ben öyle hissediyorum...

Ayyy gelsin şu 3 ay uykusuzluk bitirecek beni

Kızla benim bebis sürekli emiyor
kusuyor tekrar emiyor kusuyor
doymuyor desem sütüm var
ne yapayim

benimki de oyle canm.normaldir heralde.benim en cok korktugumda sutum fazla geldiginde bogazina kacmasi
birsey sorcaktim .bizim 40 imiz cikacak insallah 2 gun sonra.kanamalar bitmisti bugun yine basladi.adetmi oluyorum yoksa?

Ay aynen yaa Dr um bana korse takma sarkar dedi şimdi yukardan baktığım da dikişimi. Göremiyorumyani ayva göbeğim var.eskiden dümdüzdü.ama daha yeniyiz belki gider.kanamam da bitti ama arada kahve leke geliyo.
yok Cnm benim karnım uyusuk değil bazen
agri oluyor ve dikislerim kasiniyor sadece
güzel haberlerle gelirsin inşallah Cnm

İnş yazarım size bakalım ne dicek:18:

Ben normal yaptim ama dikislerim hala dusmedi ne zaman dusecek cok merak ediyorum kizimin adi nisa :)
Canım benim 24 günüm gecti ve dikişlerim sanırım arada 18de 20de falan düştü. Su an hic dikişim kalmadı sanırım. Vajinanin icine dogru olsn dikişleri göremiyorum ayna ile emin değilim o yuzden.
Kızla benim bebis sürekli emiyor
kusuyor tekrar emiyor kusuyor
doymuyor desem sütüm var
ne yapayim

Canım bizim drumuz bebeklerin doyma hissi yok kusana kadar emer demişti. Seninki de öyle yapıyor sanırım.

Son düzenleme:

Ben baktigimda hala goruyorum dikislerimi dussun artik rahatliyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…