2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benim de eskiden dümdüzdü. Korse takınca sarkıyomuymuş ben de bi korse almıştım hamileyken 40 ım çıksın takayım diyodum takmayayım sarkacaksa

Benim de eskiden dümdüzdü. Korse takınca sarkıyomuymuş ben de bi korse almıştım hamileyken 40 ım çıksın takayım diyodum takmayayım sarkacaksa

Banada takabıkırsın dedi ve 1. Haftadan itibaren takeyim inanılmaz toparladı bızzat deneyen bırı olarak 3 haftadır yazıyorum çok memnun kaldım dıye ki dr doğumdan sonra karnın biraz şiş gıbı geldı bana demişti görenler karnımın hiç değilmedıgını söylüyorlardı ılk gun taktım ertesı gun gözlerımıze ınanamadık herkes karnımın hemen nasıl sındıgıne sasrdı bu sefer suan kullanmıyorum büyük geliyor en küçük ayarı bile ve small almıştım gecen kuaföre sacımı boyamaya gıttım ne kadar fıtsın dedıler ki karnım Kocaman'dı

Benımde uyusuk ya dokununca dikişin olduğu yerler demi etrafı 6 haftada göbek deliği eskı haline geliyormuş ılk hafta bu karnım aynı dedım gören içerse bıtane daha mı kaldı dîyo dedım oyle dedı ve Ogün korse taktım ve çok şükür 10. Günde karnım sindi

valla iyi demişsin su kayınvalidelerin herseye karısmalarına sinir oluyorum inatla mama yıyo yok sutum aclıktan olduremem ya cocuguu :S

sırf kv ıle bıtse gecen gun mevlut yaptım bıberonu goren herkes yorum yaptı sankı okadar dusuncesızız cahılız ben zaten vucudum bozulmasn goguslerım sarkmasın dıye emzırmıyorum acıya dayanamadıgımdan da sezeryan oldum

Son düzenleme:
sırf kv ıle bıtse gecen gun mevlut yaptım bıberonu goren herkes yorum yaptı sankı okadar dusuncesızız cahılız vucudum bozulmasn dıye sezeryan oldum ben zaten goguslerımde sarkmasın dıye emzırmıyorum

Amaaan cok bilmis cok etrafimizda en iyisi hepsine kulak tikamak

Baattın gıbı pıçaklarım ben onları

Canım sorduktan sonra dediklerini paylaşır mısın,merak ettim

Canim kimyonu sordum doktor disardan ekstra birsey vermeyin dedi zararli mı dedim zararli dedi ama sebebini söylemedi.kendisinin yazdığı sab simplex vardı onu kullanicam duzenli bir sekilde.ben onu sadece gazı oldugu an veriyodum o da bir ise yaramıyor deyip vermemiştim ama duzenli vermek gerekiyormuş insallah su 3 ayi sikintisiz atlatiriz yoksa gece gercekten cok zor oluyor gece olmasını hic istemiyorum(

. iyi akşamlar canım ben yaklaşık bi haftadır bi tatlı kaşığı çörek otunu balla karıştırıp yiyorum sütüme baya faydasi oldu inşallah sende de işe yarar tabi birde bol su

Çok mu kusuyo canım benımkıde hep kusuyo kusan bebek iyi kılo alır dıyolar doğru ozaman[/QUOTE]
Evet çok kusuyo.ya birde bugun daha az kustu dün çok kusmuştu.senin de dediğin gibi,alt açarken,gaz çıkarırken,üst değiştirirken..bence de demek ki yarıyo sütler.evet eskiler kusan bebek iyidir derlermiş annem diyo:)
Yok yaa ben taksaydım keşke asıl takmadıpımız için sarkıuo benceyarın soracam Dr siz takma dediniz takmadıgım için sarktı dicem

Yaa keşke bende taksaydım..ayrıca göbek deliğim eskisi gibi güzel değil benim..en çok göbeğimi beğenirdim o da gittiayrıca bende biraz çatlak var.karnım inince fark ettim.doğuma kadar hiç yoktu Allah tan az

Benimde oyle ince bir çizgi var yemekte
yok 10 dk de bir uyanıyo mahvoluyorum uykusuzluktan

Benimde bebis oyle Cnm

Bazen bazı Dr lar ilaç yazmak için dıyor canım biliyosun onlar karşılığını alıyorlar yazdıkları ilaçlardan ben 2 Dr gıttım ıkısıde ılaç vermedi gaz için işe yaramaz dedı biri ikisıde kulak pamuguyla mudahele et dedıler hemde ayrı hastanede gıttım
Çok mu kusuyo canım benımkıde hep kusuyo kusan bebek iyi kılo alır dıyolar doğru ozaman
gorucez canım ya zamanla kılolarını
Evet çok kusuyo.ya birde bugun daha az kustu dün çok kusmuştu.senin de dediğin gibi,alt açarken,gaz çıkarırken,üst değiştirirken..bence de demek ki yarıyo sütler.evet eskiler kusan bebek iyidir derlermiş annem diyo:)
Herzaaman aynı olmuyo evet canm bazen çok kusuyo bazen azcık dalmıyor emdıktrn sonra
Yok yaa ben taksaydım keşke asıl takmadıpımız için sarkıuo benceyarın soracam Dr siz takma dediniz takmadıgım için sarktı dicem

:) estetık paramı verın ozaman de ılk zaman takılmıyor çünkü bağırsaklar falan yapışmasın dıye ama 1 hafta sonra takabıkırsın dedı Dr
Yaa keşke bende taksaydım..ayrıca göbek deliğim eskisi gibi güzel değil benim..en çok göbeğimi beğenirdim o da gittiayrıca bende biraz çatlak var.karnım inince fark ettim.doğuma kadar hiç yoktu Allah tan az[/QUOTE]

Kocaman mi göbek deliğin canım benımde oyle umarım düzelir 6 haftada göbek yerine geliyormuş panıkleme canım

Kızlar alt alma nasıl yapıyorsunuz beni yeğenlerimin altını alırdım arada ablamlardan gırdugum kadarıyla alıyorum ama kafama takıldı acaba sıkıyormuyumdur acaba bol mu dedım bugun sağlık ocağında keske sorsaydım kalça ve gelışimi in önemli çünkü bır bacağı hep kasmış duruyo kızım ordan aklıma takıldı birde içine giydirdiğim kıtafetıne takılıyor ayağı sankı onu ayağını kırmasına sebep oluyo anlamadım çok mu pimpirikli anneyım ben ya

Pofffff çok gazı var kızımın zinco kullanıyorduk sab simplex aldık bakalım nasıl gelıcek uyumuyor sımdıde babasının kucagında cok yoruldu ne yapsam bılemedım saç kurutma makınasıyla karnını ısıttım masaj yaptım fayda yok arabayla çıkıp gezmek ıse yararmı acaba kımınde yarıyormus cok aglıyor kıyamıyorum ınsallah duzelır

bizim doktorumuz da gaz için biogaia diye bi damla verdi,günde bir kez beş damla sütüne damlatıyorum,sanki iyi geldi çünkü ilk şişe bitmişti birkaç gün almadık,dün bütün gün çok gazı oldu hiç uyumadı,akşam hemen aldık,inşallah yine iyi gelir,benim oğlum 6 yaşında,oğlumda çok gaz olurdu,şimdi kızımda da aynı doktora gidiyoruz,oğluma o zamanlar nurse harveys in şurubunu vermişti,hiç işe yaramamıştı,bu sefer kızıma biogaia verdi,çok küçük bir şişeşi var zaten,bakalım bu şişe bitince inşallah daha gerek kalmaz,gazlı bebek çok zor

Cnm bende hamileyken başladım kardeş gelecek diye yazdıklarının hemen hemen hepsini söylüyorum ilgi ondaydı evin içinde ikimiz yalnızdık şimdi bebek gelince devamlı kucağkmda tabii emzir gazını çıkar eşim kızına çok düşkün kıskanmadsın diye kbebeği kucağına almıyor artık zamana bırakıcaz
bende çok terliyorum artık göğsüme tülbent koyuyorum dün gece çok öksürdüm
şimdi tksam fayda ollur mu 27. gündeyim dr tAk demişti ben alamadım şöyle beli sıkanlardan

Tak canım tak olur tabı sonuçta bı boşluk oluyo karında

canım benimde sütüm az bugün 44 günlük oldu bebeğim sütüm artmadı bebeğim sürekli ağlıyordu dr gittik bu çocuğa eziyet etme sadece anne sütü vericem diye bu çocuk aç dedi öyle başladık mamaya.bende humana süt arttırıcı çayı kullanıyorm biraz faydasını gördüm doktorumuz zararı yok kullanabilirsin dedi devam ediyorum bende.onun dışında sıvı tüketmekten içim dışıma çıkmış durumda her söyleneni yapıyorum hoşaflar vs... umarım sütün artar bu arada ben sağarak veriyorum sütümü az geldiği için emmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…