Ay aynen yaa Dr um bana korse takma sarkar dedi şimdi yukardan baktığım da dikişimi. Göremiyorumyani ayva göbeğim var.eskiden dümdüzdü.ama daha yeniyiz belki gider.kanamam da bitti ama arada kahve leke geliyo.
İnş yazarım size bakalım ne dicek:18:
Benim de eskiden dümdüzdü. Korse takınca sarkıyomuymuş ben de bi korse almıştım hamileyken 40 ım çıksın takayım diyodum takmayayım sarkacaksa
Yarın kontrolüm var canım ama nerden bakar bilmiyorum.dikişlerim iyi sadece ayaklarım artık çok üşüyor.bazen ağrı oluyo onun dışında iyiyim.yarın ne dicek bakalım Dr.hem korunma yöntemlerini de anlatacak.bir de benim karnım uyuşuk,sanki benim değil senin de öyle mi?
valla iyi demişsin su kayınvalidelerin herseye karısmalarına sinir oluyorum inatla mama yıyo yok sutum aclıktan olduremem ya cocuguu :S
sırf kv ıle bıtse gecen gun mevlut yaptım bıberonu goren herkes yorum yaptı sankı okadar dusuncesızız cahılız vucudum bozulmasn dıye sezeryan oldum ben zaten goguslerımde sarkmasın dıye emzırmıyorum
Amaaan cok bilmis cok etrafimizda en iyisi hepsine kulak tikamak
sırf kv ıle bıtse gecen gun mevlut yaptım bıberonu goren herkes yorum yaptı sankı okadar dusuncesızız cahılız ben zaten vucudum bozulmasn goguslerım sarkmasın dıye emzırmıyorum acıya dayanamadıgımdan da sezeryan oldum
Canım sorduktan sonra dediklerini paylaşır mısın,merak ettim
. iyi akşamlar canım ben yaklaşık bi haftadır bi tatlı kaşığı çörek otunu balla karıştırıp yiyorum sütüme baya faydasi oldu inşallah sende de işe yarar tabi birde bol suYa kızlar benim kizim 3haftada yaklaşık 400gr almış sadece ve dr az dedi. Vitamalt icmemi söyledi. Icen ve ise yarayan var mı süt arttıriyormu. Humana zaten iciyordum.suda cok iciyorum. Vitamaltin tadıda hic hoş degil. Cok kilo aldırıyor diye okudum netten.sizin bebekletiniz ne kadar aldi kiloyu ortalama. Ve dr.unuz bir öneride bulundumu. Şunu ye iç gibi. Eger sutum artmazsa mama takviye vericez ki ben sadece süt vermeyi cok istiyorum
Yok yaa ben taksaydım keşke asıl takmadıpımız için sarkıuo benceBenim de eskiden dümdüzdü. Korse takınca sarkıyomuymuş ben de bi korse almıştım hamileyken 40 ım çıksın takayım diyodum takmayayım sarkacaksa
Benımde uyusuk ya dokununca dikişin olduğu yerler demi etrafı 6 haftada göbek deliği eskı haline geliyormuş ılk hafta bu karnım aynı dedım gören içerse bıtane daha mı kaldı dîyo dedım oyle dedı ve Ogün korse taktım ve çok şükür 10. Günde karnım sindi
Benimde oyle ince bir çizgi var yemektewalla aynı tepkıyı sezeryan oldugumu duyuncada verdıler bızım mıllet her konuda fıkır sahıbı masallahh gecen gun kv geldı mama verıyomussun hala dedı bende ne vereyım kellemı kaynatayım cocuga ac ıste dedım ama hala anlayan yok dunde gelmıs soruyor ne yıyor dıyor catladımm resmen
ben canımın derdın hıc sormadım canım uzerıde kapalıydı goremedım ne oldugunu hıc aklımada gelmedı estetıgı dıkısı bı akrabamla konustum hastaneden cıkınca o sordu estekmı dıye bılmıyorum dedım
bende oyle bılıyorum canım ıp felan yok ınce 1 karıs bı bellı belırsız bır cızgı
yok 10 dk de bir uyanıyo mahvoluyorum uykusuzluktan
Bazen bazı Dr lar ilaç yazmak için dıyor canım biliyosun onlar karşılığını alıyorlar yazdıkları ilaçlardan ben 2 Dr gıttım ıkısıde ılaç vermedi gaz için işe yaramaz dedı biri ikisıde kulak pamuguyla mudahele et dedıler hemde ayrı hastanede gıttımCanim kimyonu sordum doktor disardan ekstra birsey vermeyin dedi zararli mı dedim zararli dedi ama sebebini söylemedi.kendisinin yazdığı sab simplex vardı onu kullanicam duzenli bir sekilde.ben onu sadece gazı oldugu an veriyodum o da bir ise yaramıyor deyip vermemiştim ama duzenli vermek gerekiyormuş insallah su 3 ayi sikintisiz atlatiriz yoksa gece gercekten cok zor oluyor gece olmasını hic istemiyorum(
gorucez canım ya zamanla kılolarınıÇok mu kusuyo canım benımkıde hep kusuyo kusan bebek iyi kılo alır dıyolar doğru ozaman
aynen gormezden gelmek ama ınsanı gerıyorlar bazen stresten sutumun olmadıgını dusunuyorum
Csnim sana ozelden mesaj atmistim gordun mu
Pofffff çok gazı var kızımın zinco kullanıyorduk sab simplex aldık bakalım nasıl gelıcek uyumuyor sımdıde babasının kucagında cok yoruldu ne yapsam bılemedım saç kurutma makınasıyla karnını ısıttım masaj yaptım fayda yok arabayla çıkıp gezmek ıse yararmı acaba kımınde yarıyormus cok aglıyor kıyamıyorum ınsallah duzelır
Cnm bende hamileyken başladım kardeş gelecek diye yazdıklarının hemen hemen hepsini söylüyorum ilgi ondaydı evin içinde ikimiz yalnızdık şimdi bebek gelince devamlı kucağkmda tabii emzir gazını çıkar eşim kızına çok düşkün kıskanmadsın diye kbebeği kucağına almıyor artık zamana bırakıcazcanım benim ablamda ikinci çocuk doğduğunda hatta hamileyken bile çok konuşurdu çocukla: bak işte sana kardeş geliyor abi olacaksın beraber büyüteceğiz sen bana yardım edeceksin değilmi kuzum?, bak yine ağlıyor oğlum gel şunu yatıralımda rahat rahat oturalım beraber, işte gel bitanem şu huysuzu ağlatmayalım, sende böyle küçücüktün biliyormusun vs gibi şeyler çok söylerdi onu eğitime bakımına dahil ederdi sanki onunda katkısı varmış gibi ona emanet ediyormuş gibi gösterirdi çok bilgili davranırdı ablam gerçekten maşallah tabiki yinede az yada çok kıskanırdı ama bebeği öptüğü zaman onu daha çok öperdi dengeyi sağlamaya çalışırdı şimdide ikiside büyüdü biri ilkokul 1 de diğeride kreşe gidiyor ve birbirlerine çok düşkünler canım sakın vazgeçme elbette geçecek bu günler ısırması normal ilgiyi kendine çekmek istiyor Allah yardımcın olsun canım bende ikinciyi şimdiden düşünüyorum daha 1.5 aylık oğluşumaralarında fazla yaş farkı olmayınca sonrası çok güzel oluyor benim ablamlada aramızda sadece bir yaş var
bende çok terliyorum artık göğsüme tülbent koyuyorum dün gece çok öksürdümArkadaslar terlemeyle ilgili bir yazı okudum. Koca karı usulü.
Doğumdan sonraki ilk haftalarda günde 3-4 defa yorgana iyice sarılıp sirilsiklam terlemek ve sonra uzerimizi değişmek gerekiyormuş ki lohusalik terini atalım. Yoksa ılerde hep terleyip dururmusuz.
Ben zaten bu yuzden hasta oldum herhalde. Yemek yerken, emzirirken, uyurken hep terliyorum. Hemen üzerimi değiştiremiyorum bebek emdiginde. Artık kiyafet bulamıyorum değiştirmeye. Günde 10 kere üst değiştiriyorum. Hemen de yıkandımi kurumuyorlar da.
Bugun Dr'a gittim minoset, burun sprayi ve oksuruk şurubu verdi. Cumaya kadar düzelmezsen gel dedi. Su sıralar varmis salgın oksurtuyormus cok. Bende oksurmekten mahvoldum.
şimdi tksam fayda ollur mu 27. gündeyim dr tAk demişti ben alamadım şöyle beli sıkanlardanBanada takabıkırsın dedi ve 1. Haftadan itibaren takeyim inanılmaz toparladı bızzat deneyen bırı olarak 3 haftadır yazıyorum çok memnun kaldım dıye ki dr doğumdan sonra karnın biraz şiş gıbı geldı bana demişti görenler karnımın hiç değilmedıgını söylüyorlardı ılk gun taktım ertesı gun gözlerımıze ınanamadık herkes karnımın hemen nasıl sındıgıne sasrdı bu sefer suan kullanmıyorum büyük geliyor en küçük ayarı bile ve small almıştım gecen kuaföre sacımı boyamaya gıttım ne kadar fıtsın dedıler ki karnım Kocaman'dı
Cnm bende hamileyken başladım kardeş gelecek diye yazdıklarının hemen hemen hepsini söylüyorum ilgi ondaydı evin içinde ikimiz yalnızdık şimdi bebek gelince devamlı kucağkmda tabii emzir gazını çıkar eşim kızına çok düşkün kıskanmadsın diye kbebeği kucağına almıyor artık zamana bırakıcaz
bende çok terliyorum artık göğsüme tülbent koyuyorum dün gece çok öksürdüm
şimdi tksam fayda ollur mu 27. gündeyim dr tAk demişti ben alamadım şöyle beli sıkanlardan
kızlar benımde sutum az 18 gun oldu cogalmadı oglum doymyor gunde ıkı defa 60 cc lık mama verıyorum sutunuz nasıl cogaldı humana dıye bısey var ondan aldım ıctıgım gun oglum baya uyudu annemde ıctıgın seyden olmustur ondan ocme dedı bende bıraktım tatlı yıyorum sıvı tuketıyorum ama gelısme yok gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?