Mama veren arkadaslar gunde kac kez veriyosunuz Ben Aksam bide sabah veriyorum diger zamanlar emziriyorum aslinda mama vermek istemiyorym ama doymuyormus gibi geliyo Cunku mamadan sonra 2 3 saat uyuyor
Bebeğine kimyon veren anneler,ben bebeğime bir iki çay kaşığı içiriyorum ama kakası yeşil renk oldu,kesince normsle dönüyor kaka,vermedim iki gün,bu sefer sancıdan uyumuyor,tekrar verdim,tekrar yeşil...acaba bu sadece benim bebeğimde mi var,sizde durumlar nasıl
Kizlarr ben bebegime mama veriyorum ilk bebelac almistim guzel bi sekilde icti ama doyurucu degildi hemen acikiyodu o yuzden bende sma ya gectim ama bunuda icirince cok kusuyo sizce neden kusuyo olabilir ki ? Sma gold 1 kullaniyorum
Kizlarr ben bebegime mama veriyorum ilk bebelac almistim guzel bi sekilde icti ama doyurucu degildi hemen acikiyodu o yuzden bende sma ya gectim ama bunuda icirince cok kusuyo sizce neden kusuyo olabilir ki ? Sma gold 1 kullaniyorum
canım ben milupa aptamil kullanıyorum anne sütüne en yakın mamaymış doktorum öyle demişti memnunum istersen bir dene.senin söylediklerini denedim memnun kalmamıştım hatta tadlarına bile baktım :) iğrençti. milupanın tadıda güzel diğerlerine göre
mrb arkadaşlar bu gün ilk ay aşımızı olduk baya ağladı içim yandı içim . ben hala inatla mama almıyorum 2 haftada tam 400 gr almış göğüslerim fecii berbat normal doğum yaptım dikişlerim gitti ama basur devam
bizim doktorumuz da gaz için biogaia diye bi damla verdi,günde bir kez beş damla sütüne damlatıyorum,sanki iyi geldiçünkü ilk şişe bitmişti birkaç gün almadık,dün bütün gün çok gazı oldu hiç uyumadı,akşam hemen aldık,inşallah yine iyi gelir,benim oğlum 6 yaşında,oğlumda çok gaz olurdu,şimdi kızımda da aynı doktora gidiyoruz,oğluma o zamanlar nurse harveys in şurubunu vermişti,hiç işe yaramamıştı,bu sefer kızıma biogaia verdi,çok küçük bir şişeşi var zaten,bakalım bu şişe bitince inşallah daha gerek kalmaz,gazlı bebek çok zor
ayyy sorma yaaa bende normal dogum yaptım ve basurdan oluyorum :S napıcam bilmiyorum dikişlerimde gitmedi daha fena haldeyım allahtan hareketlerimi kısıtlamıyo ama gitmesini istiyorumm
Aaa neden kız alttan ne alaka normal dogum mu yaptık sanki eliylemi usg ılemi baktı ya okadar bakılmadı hamılelıgımdede k ac gınluksın cnmSlm kızlar..bugun Dr kontrolümüz vardı.sezaryen olan arkdaşalr muayne alttan yapılıyor bilginizespora başlayabilir miyim dedim Dr o da 3 ay sonra dedi.korseyi sordum İnan hiç faydası olmaz dedi.ama ben inanamadım tabii ben korse alacam da nasıl bişey alacam ?kullanan arkadaşlar yardımcı olun.birde çok mu geç kaldım
Aaa neden kız alttan ne alaka normal dogum mu yaptık sanki eliylemi usg ılemi baktı ya okadar bakılmadı hamılelıgımdede k ac gınluksın cnm
Hmmm tadi igrenc te olsa bebegim icin icicem senin sutun nasil cogaldimi ?
Ben sıkıyorum. Sıktığımın da farkındayımKızlar alt alma nasıl yapıyorsunuz beni yeğenlerimin altını alırdım arada ablamlardan gırdugum kadarıyla alıyorum ama kafama takıldı acaba sıkıyormuyumdur acaba bol mu dedım bugun sağlık ocağında keske sorsaydım kalça ve gelışimi in önemli çünkü bır bacağı hep kasmış duruyo kızım ordan aklıma takıldı birde içine giydirdiğim kıtafetıne takılıyor ayağı sankı onu ayağını kırmasına sebep oluyo anlamadım çok mu pimpirikli anneyım ben ya
bende verdiğimde kakası yeşil oluyor
Allah kahretsin, kaçış yok yani alttan muayeneden :/Slm kızlar..bugun Dr kontrolümüz vardı.sezaryen olan arkdaşalr muayne alttan yapılıyor bilginizespora başlayabilir miyim dedim Dr o da 3 ay sonra dedi.korseyi sordum İnan hiç faydası olmaz dedi.ama ben inanamadım tabii ben korse alacam da nasıl bişey alacam ?kullanan arkadaşlar yardımcı olun.birde çok mu geç kaldım
su aralar yıne ortak sıkıntılar ıcındeyız sanırım sut gaz uykusuzluk...bızım cok sukur sadece sut sıkıntımız var ama dun bı kez mama verdım gece vermedım oglum da mısıl mısıl uyudu cok mutlu oldum...benımkı emıyor canım az geldıgı ıcın bıraz uzun kalıyorcanım benimde sütüm az bugün 44 günlük oldu bebeğim sütüm artmadı bebeğim sürekli ağlıyordu dr gittik bu çocuğa eziyet etme sadece anne sütü vericem diye bu çocuk aç dedi öyle başladık mamaya.bende humana süt arttırıcı çayı kullanıyorm biraz faydasını gördüm doktorumuz zararı yok kullanabilirsin dedi devam ediyorum bende.onun dışında sıvı tüketmekten içim dışıma çıkmış durumda her söyleneni yapıyorum hoşaflar vs... umarım sütün artar bu arada ben sağarak veriyorum sütümü az geldiği için emmek istemiyor
bend aptamıl kullanıyorum kabız olmadı hatta baya ıyı bagırsakları gaz sıkıntımız da yokaptamilin kabız yaptıgını duymustum kabız oluyomu bebişin ?
tam tarıfını verırmısın canım bu kurunBen ilk günden beri yapıyorum bu kürüm içine kuru incir, kuru üzüm ,dut kurusu ve pekmez katıyorum bu gece kıyafetimi değiştirmek zorunda kaldım hep süt akmıştı. İlk kızımda sütüm çok azdı ama bunda var çok şükür ,ilk günden beri sürekli içtim bu kürden pekmezle Tatlanıdırjn çok kiloda yapmaz
Bugun 41 olduk.usg ile birde smear testi yaptı..ayy çok korktum utandım ama ilk baya bi acı hissettim sonra kendimi o kadar çok kastım ki Dr soktuğunu çıkaramdı bırak kendini rahat diyo çıkaracam: herşey yerine gelmis dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?