2013 ekim bebekleri büyürken:)

Mama veren arkadaslar gunde kac kez veriyosunuz Ben Aksam bide sabah veriyorum diger zamanlar emziriyorum aslinda mama vermek istemiyorym ama doymuyormus gibi geliyo Cunku mamadan sonra 2 3 saat uyuyor

canım mama vermem değişiyor sütümü sağarak veriyorum az olduğu için bazen 7 veya 8 kez veriyorum ama bazen 1 kez verdiğim oluyor.bebeğin açsa mecbur vereceksin benmde öyleydi sürekli ağlıyor aranıyordu dr gittik bu çocuğa eziyet etme aç bu çocuk mama başla dedi ilk önce anne sütü daha sonra mama veriyorum

bende verdiğimde kakası yeşil oluyor

Kizlarr ben bebegime mama veriyorum ilk bebelac almistim guzel bi sekilde icti ama doyurucu degildi hemen acikiyodu o yuzden bende sma ya gectim ama bunuda icirince cok kusuyo sizce neden kusuyo olabilir ki ? Sma gold 1 kullaniyorum

Kizlarr ben bebegime mama veriyorum ilk bebelac almistim guzel bi sekilde icti ama doyurucu degildi hemen acikiyodu o yuzden bende sma ya gectim ama bunuda icirince cok kusuyo sizce neden kusuyo olabilir ki ? Sma gold 1 kullaniyorum

canm ben mılupa verym cok ta memnunm bende ılk once emzırym sonra doymazsa mama verym gunde 3 4 kere verym dıger emzırım benmde sutum yetmıyodu sureklı aglıyodu mamaya baslaynca duzene gırdk uykusu bıle yoktu

canım ben milupa aptamil kullanıyorum anne sütüne en yakın mamaymış doktorum öyle demişti memnunum istersen bir dene.senin söylediklerini denedim memnun kalmamıştım hatta tadlarına bile baktım :) iğrençti. milupanın tadıda güzel diğerlerine göre

Slm kızlar..bugun Dr kontrolümüz vardı.sezaryen olan arkdaşalr muayne alttan yapılıyor bilginizespora başlayabilir miyim dedim Dr o da 3 ay sonra dedi.korseyi sordum İnan hiç faydası olmaz dedi.ama ben inanamadım tabiiben korse alacam da nasıl bişey alacam ?kullanan arkadaşlar yardımcı olun.birde çok mu geç kaldım

mrb arkadaşlar bu gün ilk ay aşımızı olduk baya ağladı içim yandı içim . ben hala inatla mama almıyorum 2 haftada tam 400 gr almış göğüslerim fecii berbat normal doğum yaptım dikişlerim gitti ama basur devam

aptamilin kabız yaptıgını duymustum kabız oluyomu bebişin ?

ayyy sorma yaaa bende normal dogum yaptım ve basurdan oluyorum :S napıcam bilmiyorum dikişlerimde gitmedi daha fena haldeyım allahtan hareketlerimi kısıtlamıyo ama gitmesini istiyorumm

Kızlar gaz ıcın kımyon ıse yaradımı? Nasıl verıyorsunuz tarıf olarak?Bır de kaç kez acaba

Hakikaten cok zor gazlı bebek her yolu denıyorum gaz cıksa dahı yıne aglıyor cok gaz var sanırım bakalım su ılacı kullanalım ınsallah ıyı gelır

ayyy sorma yaaa bende normal dogum yaptım ve basurdan oluyorum :S napıcam bilmiyorum dikişlerimde gitmedi daha fena haldeyım allahtan hareketlerimi kısıtlamıyo ama gitmesini istiyorumm

cnm sağlık ocağına gittim dr çok güzel ilaçlar verdi valla dikişten değilde basur ağrısından ağlıyordum bi ağrı kesici ilaç bide antibiyotik ilaç verdi lavman gibi yapıorsun içine çok rahatladım inan ki bide büyüğü yaptıktan sonra dayanılmaz bi acı oluyor onun içinde dış kısma uyuşturucu ilaç verdi

Aaa neden kız alttan ne alaka normal dogum mu yaptık sanki eliylemi usg ılemi baktı ya okadar bakılmadı hamılelıgımdede k ac gınluksın cnm

Aaa neden kız alttan ne alaka normal dogum mu yaptık sanki eliylemi usg ılemi baktı ya okadar bakılmadı hamılelıgımdede k ac gınluksın cnm

Bugun 41 olduk.usg ile birde smear testi yaptı..ayy çok korktum utandım ama ilk baya bi acı hissettim sonra kendimi o kadar çok kastım ki Dr soktuğunu çıkaramdı bırak kendini rahat diyo çıkaracam:herşey yerine gelmis dedi.

Hmmm tadi igrenc te olsa bebegim icin icicem senin sutun nasil cogaldimi ?

Ben ilk günden beri yapıyorum bu kürüm içine kuru incir, kuru üzüm ,dut kurusu ve pekmez katıyorum bu gece kıyafetimi değiştirmek zorunda kaldım hep süt akmıştı. İlk kızımda sütüm çok azdı ama bunda var çok şükür ,ilk günden beri sürekli içtim bu kürden pekmezle Tatlanıdırjn çok kiloda yapmaz

Ben sıkıyorum. Sıktığımın da farkındayım ama benim bebeğim erkek ve çişi sürekli belinden kıyafetlerine çıkıyo sıkmazsam.

Allah kahretsin, kaçış yok yani alttan muayeneden :/

su aralar yıne ortak sıkıntılar ıcındeyız sanırım sut gaz uykusuzluk...bızım cok sukur sadece sut sıkıntımız var ama dun bı kez mama verdım gece vermedım oglum da mısıl mısıl uyudu cok mutlu oldum...benımkı emıyor canım az geldıgı ıcın bıraz uzun kalıyor
aptamilin kabız yaptıgını duymustum kabız oluyomu bebişin ?
bend aptamıl kullanıyorum kabız olmadı hatta baya ıyı bagırsakları gaz sıkıntımız da yok
tam tarıfını verırmısın canım bu kurun

iyi hadi cnm yerli yerınde:) kız benım Dr kürtajımı o yaptı doğumda da o ama hala utanıyorum bende alışamadım smear testı ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…