2013 ekim bebekleri büyürken:)

Keske bende aptamil alsaydim yaa sma iyi diye onu aldim ama tadini begenmedi heralde yemiyo yediginide kusuyo

Ayy ne guzel yaaa bende gidim o zaman cunku buyuk tuvaletten sonraki aci cok buyuk dayanilmiyo ben ameliyat der diye korktugum icin gitmiyodum gidimde ilaclarla iyilesim biraz

iyi hadi cnm yerli yerınde:) kız benım Dr kürtajımı o yaptı doğumda da o ama hala utanıyorum bende alışamadım smear testı ne canım

Off ya dr banada dedi vajinal muayene ve smear testi yapıcam diye. Zaten vajinismus geçmişim var diye Sezaryen olmuşum. Bir de bu var şimdi. Smear testinde rahim ağzından sıvı alıyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde de yapmıştı dr.um. her evli bayanın yılda 1kez yapması gerekiyor demişti. İnşallah kasmadan geciririm bu muayeneyi.

yağmurca merhaba,
Ben de senin gibi sürekli takip edemiyorum ama inan bu sabahtan beri bir an önce girip yazayım diye fırsat kolladım hep.
Bak sana cok onemli bir tecrubemden bahsedeceğim. Hani şu süt meselemiz.. en son senin gibi az sütüm olduğunu yazmıştım.
Hatta sağdığım zaman 20 cc ancak cıkıyor diyordum ya.. 3 gün önce bir damla kullanmaya başladım. Ama bir cok şey kullnadım zaten bir şey farkedeceğini düşünmedim. ama bizim kız mamayı az yemeğe başladı. Dedim herhalde iştahı kesildi kızımın. Bu arada daha once de yazdığım gibi ilaç niyetine mamadan önce hep emziriyorum ondan sonra mama veriyorum. Dün gece hep mama verdim süt vermedim. Sabah sütümü bir sağdım 70 cc. cıktı.. Şaşırdım kaldım. Meğer sütüm artmış o yüzden kızım mamayı az yiyormuş. :)
Mucize gibi sütüm ikiye değil üçe katlandı. Muhakkak dene. "Mamma Milk Maker" diye bitkisel bir damla. Eczanelerde satılıyor. İnşallah okursunda bir an once başlarsın.

Allah kahretsin, kaçış yok yani alttan muayeneden :/
ama bazı Dr yapmıyormuş canım.benim normal doğum yapan arkadaşımı karnından bakmış
iyi hadi cnm yerli yerınde:) kız benım Dr kürtajımı o yaptı doğumda da o ama hala utanıyorum bende alışamadım smear testı ne canım

Smear testi rahim ağzı kanseri testi oluyor.yılda bir kez yapılmalı..önemli yani..zaten o makas a oturtular beni bende açamıyorum bi türlü yardımcısıyla geçti karşıma aç diyo ben kaç tane gördümaman geçti bitti sezaryen olmak o muayne den daha zor

Ben de small almıştım, karnın dümdüz mü oldu ne güzel ya, ben de takayım bari. Gece gündüz mü taktın hiç çıkarmadın mı?

aynen bende normal dogurdm bende kabızlık cekırm hala of cok kotu bısey ya sorunlar bıtmıyokı

Canım bizde dun olduk bende mama vermiyorum k kilo almış 1 ayda canım

Bundan kaçış yok bı evlendık bir açıldı pir açıldı bılmeseydım keske 2 hafta sonra randevum 33gunluguz bugun bızde

canım inşallah bundan sonrada böyle devam eder bebişin, mutlu olmana çok sevindim :)
ßende ilk yaşadığımda kendimi yalnız hissediyodum, akrabalar geldikleri zaman seninde oğlun böyle büyücek demekki diyolardı ve gücüme gidiyodu. Her bebek rahatta benim bebeğim hep huzursuz olcakmış gibi Artık kulağımı tıkamaya başlamam gerek yoksa bu psikolojiyle çok zor çokkk...

Canım benim oğlanda öyle oluyo arada. Genelde gazı olduğunda durmazdı hiç ama şimdi kaka yapmak isteyipte yapamadığında da ağlıyo hemde nasıllll.. moralim yüksek olsada bi anda yerle bir oluyorum resmen.. gerçi kakasını yaptıktan sonra da bir sonrakine yakın yine aynı durum oluyo

Canım banada verdirmedi doktor. Sadece anne sütü ve yeterli olmadığında mama dedi. Sağlık ocağında da mama yasak dedi. karın ağrısı, gaz sancısı, uykusuzluk ve açlık uğraşıp gidiyoruz... Kime neye inanıcamı şaşırdım inan.. Geceler benim içinde öyle malesef

Şu gaz yüzünden heder olduk hepimiz. Bizimde son sürat devam ediyo gaz sancısı ve karın ağrısı.. masaj yapmaya çalışıyorum ama durmuyoki ağlamaktan. Memedeyken de birden kasılıp kıvranmaya başlıyo. Metsil de işe yaramıyo vermiyorum artık. Cuma dr.a gidicez bakalım ne dicek.

Kızlar ben 1 haftadır sırf anne sütü veriyodum, dün ilk defa 60 cc aptamil verdim. Eşimin teyzesi gelmişti bu çocuk gazdan değil açlıktan bağırıyo dedi ve verdirdi mamayı. Verdikten bikaç sonra 2 defa kustu hemde ilk defa gece de 3 saatte bir uyanıp emdi ve uyudu mamaya gerek kalmadı. Bugün yine emzirdim sadece ve akşama doğru yine durmazsa mama vericem. Bakalım gidişatı nasıl olucak. Teyzemiz sağlıklı beslenmediğin için o süt bebeğine su gibi geliyodur dedi. Sütlaç, puding, günlük 1 yumurta, et, acı tatlı tuzlu ekşi ne varsa yemen gerekki sütün besleyici olsun dedi Ben adam akıllı kahvaltı bile edemiyodum, beslenmem gerçekten çok kötüydü bugün çeki düzen verdim kendime. Bir de kahvaltıdan sonra anason çayı, akşamda rezene içiyorum mutlaka. Ayrıca buğday nişastasıyla pelte yapıp yemek çok fayda ediyomuş. Bugün onuda yemeye başladım. 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı nişasta koyup şekerini atıyorum ve kaynatıyorum. Bardağa döküp içiyorum. Doktor kontrolüne kadar denicem bakalım sütümün besleyiciliği fark edicek mi..

Şimdi aktardan geldim kızlar ve sızinlede paylaşmak istedim mayısta dogum tapan ark. Hep bahsettim 40 gun sutu gelmedi ama suan kızı 9 ayltık kıyafeti gıyıyor sırrı Ocak'ta pişiyo ısterseniz paylaşırım sizlerle

acı eksı sütlü tatlılar ben yemıyorum.acaba bu teyzenın dedıklerı dogrumu?ben yenılmemesı gerekır dıye bılıyorum ama

arkadaslar benım bebegım 40 gunu gectı ama son ıkı gundur kusuyor?merak edıyorum sızın bebeklerde kusuyormu?ınsan uzuluyor

Çok merak ettim arkadşının kızı kaç aylıkken 9 aylık kıyafeti giyiyor?

Acı ekşi yiyince bebk rahatsızlanır diyolar bana hangisi doğru ki acaba

Benim her emzirmeden sonra kusuyor, bazen kesik kesik bazen su gibi

yaa tsk ederım cvp yazıdıgın ıcın bırazda olsa ıcım rahatladı ıkı gundur her emzırmeden sonra kusmaya basladı ee halıyle uzuluyorum bıseymı var dıye

haydi haydi haydiii
acı eksı sütlü tatlılar ben yemıyorum.acaba bu teyzenın dedıklerı dogrumu?ben yenılmemesı gerekır dıye bılıyorum ama
canım bende yediklerime hiç dikkat etmiyodum, bebişten fırsat buldukca ekmek arası bişiler atıştırıyodum aç kalıyodum çoğunlukla. Ama dün her yemekten ye acı ekşide olsa dedi. onun kızı da benden 2 ay önce doğum yaptı, ona dayanarakta bilgi veriyodu. Bir de sağın solun sözüne göre değil araştırıp soruştup öyle uygulayan bilinçli bi insandır. 0 yüzden bende şaşırdım açıkcası.. :44:

arkadaslar benım bebegım 40 gunu gectı ama son ıkı gundur kusuyor?merak edıyorum sızın bebeklerde kusuyormu?ınsan uzuluyor
bizimde perşembe gübü iki haftalık olcak Allah'ın izniyle ve ağzına geleni geri yutuyodu. Dün ilk defa kustu hemde 2 kere Geçenlerde arkadaşım geldi bebişi görmeye, onun bebeğide çok gazlı ve reflüsü olan bi bebekti. şuan yaşadığımız sıkıntıları birebir yaşamıştı. Nerden biliyosun dersen 1 haftalıkken beraber büyütmeye başladık diyebilirim habire onun yanındaydım. Bu durumu anlattım, ilk zamanlar olmuyo ama bi süre sonra o da kusmaya başlıcak demişti. dediği gibi 2 gün sonra kustu :44: seninde öyledir muhtemelen.. bir de karnı doyan bebek kusarmış fazlalığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…