su aralar yıne ortak sıkıntılar ıcındeyız sanırım sut gaz uykusuzluk...bızım cok sukur sadece sut sıkıntımız var ama dun bı kez mama verdım gece vermedım oglum da mısıl mısıl uyudu cok mutlu oldum...benımkı emıyor canım az geldıgı ıcın bıraz uzun kalıyor
bend aptamıl kullanıyorum kabız olmadı hatta baya ıyı bagırsakları gaz sıkıntımız da yok
tam tarıfını verırmısın canım bu kurun
cnm sağlık ocağına gittim dr çok güzel ilaçlar verdi valla dikişten değilde basur ağrısından ağlıyordum bi ağrı kesici ilaç bide antibiyotik ilaç verdi lavman gibi yapıorsun içine çok rahatladım inan ki bide büyüğü yaptıktan sonra dayanılmaz bi acı oluyor onun içinde dış kısma uyuşturucu ilaç verdi
iyi hadi cnm yerli yerınde:) kız benım Dr kürtajımı o yaptı doğumda da o ama hala utanıyorum bende alışamadım smear testı ne canım
kızlar slm nasılsınız. ben cok yorgunum benım oğlan dün geceden berı cok huysuz doğru düzgün uyumadı. süreklı aglıyo. karnını doyuruyo sıkınmaya baslıyo. nurse harveys gaz ılacı verdım gazını çıkardı kakasını yaptı ama hala huzursuz anlamadım nıye böyle. bi arkadaş bı yerı agrıyodur belkı agrı kesıcı ver dedı eşime calpol aldırdım onuda verdım ama hala huzursuz ne yapacağımı sasırdım
Allah kahretsin, kaçış yok yani alttan muayeneden :/
iyi hadi cnm yerli yerınde:) kız benım Dr kürtajımı o yaptı doğumda da o ama hala utanıyorum bende alışamadım smear testı ne canım
Banada takabıkırsın dedi ve 1. Haftadan itibaren takeyim inanılmaz toparladı bızzat deneyen bırı olarak 3 haftadır yazıyorum çok memnun kaldım dıye ki dr doğumdan sonra karnın biraz şiş gıbı geldı bana demişti görenler karnımın hiç değilmedıgını söylüyorlardı ılk gun taktım ertesı gun gözlerımıze ınanamadık herkes karnımın hemen nasıl sındıgıne sasrdı bu sefer suan kullanmıyorum büyük geliyor en küçük ayarı bile ve small almıştım gecen kuaföre sacımı boyamaya gıttım ne kadar fıtsın dedıler ki karnım Kocaman'dı
cnm sağlık ocağına gittim dr çok güzel ilaçlar verdi valla dikişten değilde basur ağrısından ağlıyordum bi ağrı kesici ilaç bide antibiyotik ilaç verdi lavman gibi yapıorsun içine çok rahatladım inan ki bide büyüğü yaptıktan sonra dayanılmaz bi acı oluyor onun içinde dış kısma uyuşturucu ilaç verdi
Canım bizde dun olduk bende mama vermiyorum k kilo almış 1 ayda canımmrb arkadaşlar bu gün ilk ay aşımızı olduk baya ağladı içim yandı içim . ben hala inatla mama almıyorum 2 haftada tam 400 gr almış göğüslerim fecii berbat normal doğum yaptım dikişlerim gitti ama basur devam
Off ya dr banada dedi vajinal muayene ve smear testi yapıcam diye. Zaten vajinismus geçmişim var diye Sezaryen olmuşum. Bir de bu var şimdi. Smear testinde rahim ağzından sıvı alıyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde de yapmıştı dr.um. her evli bayanın yılda 1kez yapması gerekiyor demişti. İnşallah kasmadan geciririm bu muayeneyi.
Kızlar cevabınız için size çoookkk teşekkür ediyorum Allah razı olsun beni okadar rahatlattınızki anlatamambu zorlukları bi tek ben yaşamıyormuşum onu biliyorum artık ve çok daha fazla özgüven geldi bana. LOhusalık beni mahvetti gerçekten o kadar tuhaf korkular yaşıyordumki bebeğimi görümcemden bile kıskanıyordum elimden alacaklar yavrumu(görümcemin çocuğu olmuyor o yüzden benim kuzuma aşırı bağlanmıştı) diye nasıl korkuyordum geceleri ağlıyordum bu yetersizlik ve korkular devam etti en sonunda bebeğede yansıdı benim huzursuzluğum sizin yazdıklarınızı okuyunca çok rahatladım bu zorluklara bakış açım değişti ve buda bebeğimede olumlu yönde etki etti şimdi mışıl mışıl uyuyor kuzum Allahım hepinizden razı olsunn bugün kontrolümüz vardı Bebişimin testisinde hala su toplanması var ama onun haricinde herşey normal dedi doktor çookkk sevindim gerçekten bugün moralime diyecek yok Allah bozmasın hepimize kolaylıklar versin Anne olmak gerçekten zormuş ama üstesinden geleceğiz inşallah ve süper anneler olup bu vatana millete hayırlı evlatlar yetiştireceğiz inşallah
Canım benim oğlanda öyle oluyo arada. Genelde gazı olduğunda durmazdı hiç ama şimdi kaka yapmak isteyipte yapamadığında da ağlıyo hemde nasıllll.. moralim yüksek olsada bi anda yerle bir oluyorum resmen.. gerçi kakasını yaptıktan sonra da bir sonrakine yakın yine aynı durum oluyokızlar slm nasılsınız. ben cok yorgunum benım oğlan dün geceden berı cok huysuz doğru düzgün uyumadı. süreklı aglıyo. karnını doyuruyo sıkınmaya baslıyo. nurse harveys gaz ılacı verdım gazını çıkardı kakasını yaptı ama hala huzursuz anlamadım nıye böyle. bi arkadaş bı yerı agrıyodur belkı agrı kesıcı ver dedı eşime calpol aldırdım onuda verdım ama hala huzursuz ne yapacağımı sasırdım
Canım banada verdirmedi doktor. Sadece anne sütü ve yeterli olmadığında mama dedi. Sağlık ocağında da mama yasak dedi. karın ağrısı, gaz sancısı, uykusuzluk ve açlık uğraşıp gidiyoruz... Kime neye inanıcamı şaşırdım inan.. Geceler benim içinde öyle malesefCanim kimyonu sordum doktor disardan ekstra birsey vermeyin dedi zararli mı dedim zararli dedi ama sebebini söylemedi.kendisinin yazdığı sab simplex vardı onu kullanicam duzenli bir sekilde.ben onu sadece gazı oldugu an veriyodum o da bir ise yaramıyor deyip vermemiştim ama duzenli vermek gerekiyormuş insallah su 3 ayi sikintisiz atlatiriz yoksa gece gercekten cok zor oluyor gece olmasını hic istemiyorum(
Şu gaz yüzünden heder olduk hepimiz. Bizimde son sürat devam ediyo gaz sancısı ve karın ağrısı.. masaj yapmaya çalışıyorum ama durmuyoki ağlamaktan. Memedeyken de birden kasılıp kıvranmaya başlıyo. Metsil de işe yaramıyo vermiyorum artık. Cuma dr.a gidicez bakalım ne dicek.Pofffff çok gazı var kızımın zinco kullanıyorduk sab simplex aldık bakalım nasıl gelıcek uyumuyor sımdıde babasının kucagında cok yoruldu ne yapsam bılemedım saç kurutma makınasıyla karnını ısıttım masaj yaptım fayda yok arabayla çıkıp gezmek ıse yararmı acaba kımınde yarıyormus cok aglıyor kıyamıyorum ınsallah duzelır
Kızlar ben 1 haftadır sırf anne sütü veriyodum, dün ilk defa 60 cc aptamil verdim. Eşimin teyzesi gelmişti bu çocuk gazdan değil açlıktan bağırıyo dedi ve verdirdi mamayı. Verdikten bikaç sonra 2 defa kustu hemde ilk defagece de 3 saatte bir uyanıp emdi ve uyudu mamaya gerek kalmadı. Bugün yine emzirdim sadece ve akşama doğru yine durmazsa mama vericem. Bakalım gidişatı nasıl olucak. Teyzemiz sağlıklı beslenmediğin için o süt bebeğine su gibi geliyodur dedi. Sütlaç, puding, günlük 1 yumurta, et, acı tatlı tuzlu ekşi ne varsa yemen gerekki sütün besleyici olsun dedi Ben adam akıllı kahvaltı bile edemiyodum, beslenmem gerçekten çok kötüydü bugün çeki düzen verdim kendime. Bir de kahvaltıdan sonra anason çayı, akşamda rezene içiyorum mutlaka. Ayrıca buğday nişastasıyla pelte yapıp yemek çok fayda ediyomuş. Bugün onuda yemeye başladım. 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı nişasta koyup şekerini atıyorum ve kaynatıyorum. Bardağa döküp içiyorum. Doktor kontrolüne kadar denicem bakalım sütümün besleyiciliği fark edicek mi..
Şimdi aktardan geldim kızlar ve sızinlede paylaşmak istedim mayısta dogum tapan ark. Hep bahsettim 40 gun sutu gelmedi ama suan kızı 9 ayltık kıyafeti gıyıyor sırrı Ocak'ta pişiyo ısterseniz paylaşırım sizlerle
Kızlar ben 1 haftadır sırf anne sütü veriyodum, dün ilk defa 60 cc aptamil verdim. Eşimin teyzesi gelmişti bu çocuk gazdan değil açlıktan bağırıyo dedi ve verdirdi mamayı. Verdikten bikaç sonra 2 defa kustu hemde ilk defagece de 3 saatte bir uyanıp emdi ve uyudu mamaya gerek kalmadı. Bugün yine emzirdim sadece ve akşama doğru yine durmazsa mama vericem. Bakalım gidişatı nasıl olucak. Teyzemiz sağlıklı beslenmediğin için o süt bebeğine su gibi geliyodur dedi. Sütlaç, puding, günlük 1 yumurta, et, acı tatlı tuzlu ekşi ne varsa yemen gerekki sütün besleyici olsun dedi Ben adam akıllı kahvaltı bile edemiyodum, beslenmem gerçekten çok kötüydü bugün çeki düzen verdim kendime. Bir de kahvaltıdan sonra anason çayı, akşamda rezene içiyorum mutlaka. Ayrıca buğday nişastasıyla pelte yapıp yemek çok fayda ediyomuş. Bugün onuda yemeye başladım. 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı nişasta koyup şekerini atıyorum ve kaynatıyorum. Bardağa döküp içiyorum. Doktor kontrolüne kadar denicem bakalım sütümün besleyiciliği fark edicek mi..
arkadaslar benım bebegım 40 gunu gectı ama son ıkı gundur kusuyor?merak edıyorum sızın bebeklerde kusuyormu?ınsan uzuluyor
Acı ekşi yiyince bebk rahatsızlanır diyolar banahangisi doğru ki acaba
Benim her emzirmeden sonra kusuyor, bazen kesik kesik bazen su gibi
haydi haydi haydiiiŞimdi aktardan geldim kızlar ve sızinlede paylaşmak istedim mayısta dogum tapan ark. Hep bahsettim 40 gun sutu gelmedi ama suan kızı 9 ayltık kıyafeti gıyıyor sırrı Ocak'ta pişiyo ısterseniz paylaşırım sizlerle
canım bende yediklerime hiç dikkat etmiyodum, bebişten fırsat buldukca ekmek arası bişiler atıştırıyodum aç kalıyodum çoğunlukla. Ama dün her yemekten ye acı ekşide olsa dedi. onun kızı da benden 2 ay önce doğum yaptı, ona dayanarakta bilgi veriyodu. Bir de sağın solun sözüne göre değil araştırıp soruştup öyle uygulayan bilinçli bi insandır. 0 yüzden bende şaşırdım açıkcası.. :44:acı eksı sütlü tatlılar ben yemıyorum.acaba bu teyzenın dedıklerı dogrumu?ben yenılmemesı gerekır dıye bılıyorum ama
bizimde perşembe gübü iki haftalık olcak Allah'ın izniyle ve ağzına geleni geri yutuyodu. Dün ilk defa kustu hemde 2 kerearkadaslar benım bebegım 40 gunu gectı ama son ıkı gundur kusuyor?merak edıyorum sızın bebeklerde kusuyormu?ınsan uzuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?