2013 ekim bebekleri büyürken:)

sab simplex - bıo gaıa kullanan arkadas varmı bız bu ıkılı sayesınde gaz dan kurtulduk supermıs bu ılaclar 3 gunde etkısını gösterdı

Acı ekşi yiyince bebk rahatsızlanır diyolar bana hangisi doğru ki acaba
ßi de ben bilsem her kafadan bi ses çıkıyo ama teyzemiz bilinçli bi insan, herşeyi araştırır öyle uygular. bi de dediğim gibi kızı da 2 ay önce doğum yaptı. 0 yüzden bilemedim :44: amannn en güzeli doktora sormak. ben beslenmeme dikkat ediyimde gerekirse onlarıda yerim :))

ben hıc yemedım daha cok dıkkat edıyorum.bence yememek gerekıyor.sutlu tatlı nohut mercımek bulgur ozellıkle acı asla yemıyorum
sütlü ve sıcak tatlılar sütün inmesine yardımcı oluyomuş. bana doğumdan sonra hemen muhallebi ve puding getirdiler. hemşirelerde yememi söyledi. sütü direk içince gaza sebep oluyomuş. 0nun yerine bu şekilde tüketmek veya yoğurt yemek gerekirmiş. nohut, yeşil mercimek ve bulgur sütü en çok arttıran gıdalarmış ama bende 2 kaşık alıp bırakıyorum bebeğime gaz yapıcak diye :44:

sab simplex - bıo gaıa kullanan arkadas varmı bız bu ıkılı sayesınde gaz dan kurtulduk supermıs bu ılaclar 3 gunde etkısını gösterdı

ohh çok iyi canım ya geçmiş olsun arkadaşım kullanıyodu sab simplex. diğerlerine göre daha etkili olduğunu söylemişti. ama bizim dr metsilden başka bişey verdirmedi. perşembe kontrolümüz vardı sırf kontrol fişi almamak ve dr değiştirmek için cumaya aldım randevumu. eğer sorun görmesse bende kullanmak istiyorum. bu sancı mahvediyo bizi ikisi birden mi kullanılıyo ?

ıkısı bır bırı gaz ıcın bırıe bagırsak sıstemını duzenlıyor metsıl ıyı gelmedı bızede.butun arkadaslarda bu ıkılıyı kullanıyor bıtkısel dıye bılıyorum dr nıye vermedıkı devlet karsılamıyor ucretlı.yalnız ılacı aldıgında uzerındede yazıyor ılacı acana kadar buzdolabında muhafaza edıyorsun actıktan sonra oda sıcaklıgındada saklayabılıyorsun zaten eczacı söyler

Yazyagmuru ku zu m eti ihmal etme annem.bana sueekli et kavurma yedirdi kemik.suyu corbalar filan.ictim tavsiye ederim canim.sutun kaltiesinj aetiriyor

cnm teşekkür ederim benimle paylaştığın için . not ettım damlanın adını. eşim alsın eczaneden. bu arada sizlere bir şey daha soracağım bizim cuma günü kırkımız çıkıyo ve ben bugun korse taktım sizler karnınızın ınmesı için herhangı bır işlem uyguladınızmı? sezeryan oldum ve dikişlerime bir şey olurmu dıye korkuyorum açıkçası.

daha yeni başladın kullanmaya diyo, bi süre kullanman gerek ki fayda etsin diyo nerdeyse 2 haftalık olcaz çocuk yırtınıyo resmen. Zaten doktoruda sevmedim, başı kapalı ağzında sakız çakkıdı çakkıdı oturuyo anca. 0 yüzden değiştiricem doktoru. Bir de anne sütü içen çocukta gaz olmaması lazım diyo çevredekiler, iyice insanın canını sıkıyolar bilgiler için teşekkür ederim canım, onlar söylemesede aklımda olsun en azından. tabi doktorda ilacı verirse :))

Yazyagmuru ku zu m eti ihmal etme annem.bana sueekli et kavurma yedirdi kemik.suyu corbalar filan.ictim tavsiye ederim canim.sutun kaltiesinj aetiriyor

tamam canım sağol, çorbayı seviyodum zaten kemik suyuna yaptırıyım artık :) bir de tahin veya helvasını yemekte fayda ediyomuş :)

tamam canım sağol, çorbayı seviyodum zaten kemik suyuna yaptırıyım artık :) bir de tahin veya helvasını yemekte fayda ediyomuş :)

Baya kilom oLdugu için tahin hic yrmedim dogal bal almisti esim onu bitirdim
Ind sutunun kalitesi ve sutun artar bolbol emzirirsin bebisi
Bide benim oglan bayram cocugu ya aneemde kayinvalidemde cok et getirmisti bol kavurma yedim ben o ara :)

sezınn canım korse mı kullandın sen ben sezeryan olunca kullamaktan cekındım nasıl bısey aldın canım bende kullanayım kız faydası olduysa

yaa tsk ederım cvp yazıdıgın ıcın bırazda olsa ıcım rahatladı ıkı gundur her emzırmeden sonra kusmaya basladı ee halıyle uzuluyorum bıseymı var dıye

Rica ederim. Dr gazı olduğu için de kusabilir demişti bi de bebeklerde doyma hissi olmadığı için fazlasını da kusuyolarmış. Annem de kesik kesik kusarsa sütün yarıyodur diyo

kızceler yarın 20 gunluk olucaz banyo yaptırıcaz ozel bı duası yapılması gereken bısey varmı???

Canim bız yaptık 19 tane fasulye tanesine 3 ihlas bir fatiha okundu bunlar bı leğenin icine kondu sonra bir tane altin yüzük vs olabilir bir de birkaç bozuk para ve icine su kondu normal yıkaması bittikten sonra bu leğendeki su döküldü ve aynı leğenin icine tekrar su kondu ben normal banyo yaptım ve en son da ben bu sudan dokundum sebebini bilmiyorum adetmis kv oyke dedi:))))

Ben dün hafif acı yemiştim gece çok fena gaz sancısı çekti benim kız ben de acaba acıdan mı oldu diye düşündüm..
Bakliyatları kimyonla yiyodu bizim bir tanıdık, kimyon gazını alıyomuş.

kızceler yarın 20 gunluk olucaz banyo yaptırıcaz ozel bı duası yapılması gereken bısey varmı???

canım benim oğluşumun 20 günlükken yapılan banyosunda kayınvalidemler koltuk altlarına ve ayak parmak aralarına azcık tuzlu su sürmüşlerdi yanaklarınada şeker:))))) ben her ne kadar karşı olsamda ne yapsam boş 65 yıllık tecrübeye bi şey denirmi.birde kayınvalidem suyu dökerken su aşağı oğlumun boyu yukarı ,su gibi berrak ol paşam su gibi faydalı ol insanlığa falan demişti.ben de her yıkadığımda bu cümleleri söylüyorum hoşuma gitti:)))

Ben de metsil kullanıyorum canım bize iyi geldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…