sab simplex - bıo gaıa kullanan arkadas varmı bız bu ıkılı sayesınde gaz dan kurtulduk supermıs bu ılaclar 3 gunde etkısını gösterdı
ßi de ben bilsemAcı ekşi yiyince bebk rahatsızlanır diyolar banahangisi doğru ki acaba
sütlü ve sıcak tatlılar sütün inmesine yardımcı oluyomuş. bana doğumdan sonra hemen muhallebi ve puding getirdiler. hemşirelerde yememi söyledi. sütü direk içince gaza sebep oluyomuş. 0nun yerine bu şekilde tüketmek veya yoğurt yemek gerekirmiş. nohut, yeşil mercimek ve bulgur sütü en çok arttıran gıdalarmış ama bende 2 kaşık alıp bırakıyorum bebeğime gaz yapıcak diye :44:ben hıc yemedım daha cok dıkkat edıyorum.bence yememek gerekıyor.sutlu tatlı nohut mercımek bulgur ozellıkle acı asla yemıyorum
sab simplex - bıo gaıa kullanan arkadas varmı bız bu ıkılı sayesınde gaz dan kurtulduk supermıs bu ılaclar 3 gunde etkısını gösterdı
arkadaslar benım bebegım 40 gunu gectı ama son ıkı gundur kusuyor?merak edıyorum sızın bebeklerde kusuyormu?ınsan uzuluyor
ohh çok iyi canım ya geçmiş olsunarkadaşım kullanıyodu sab simplex. diğerlerine göre daha etkili olduğunu söylemişti. ama bizim dr metsilden başka bişey verdirmedi. perşembe kontrolümüz vardı sırf kontrol fişi almamak ve dr değiştirmek için cumaya aldım randevumu. eğer sorun görmesse bende kullanmak istiyorum. bu sancı mahvediyo bizi ikisi birden mi kullanılıyo ?
Benim kizimda kusuyor Cnm normal galiba
ßi de ben bilsemher kafadan bi ses çıkıyo ama teyzemiz bilinçli bi insan, herşeyi araştırır öyle uygular. bi de dediğim gibi kızı da 2 ay önce doğum yaptı. 0 yüzden bilemedim :44: amannn en güzeli doktora sormak. ben beslenmeme dikkat ediyimde gerekirse onlarıda yerim :))
sütlü ve sıcak tatlılar sütün inmesine yardımcı oluyomuş. bana doğumdan sonra hemen muhallebi ve puding getirdiler. hemşirelerde yememi söyledi. sütü direk içince gaza sebep oluyomuş. 0nun yerine bu şekilde tüketmek veya yoğurt yemek gerekirmiş. nohut, yeşil mercimek ve bulgur sütü en çok arttıran gıdalarmış ama bende 2 kaşık alıp bırakıyorum bebeğime gaz yapıcak diye :44:
yağmurca merhaba,
Ben de senin gibi sürekli takip edemiyorum ama inan bu sabahtan beri bir an önce girip yazayım diye fırsat kolladım hep.
Bak sana cok onemli bir tecrubemden bahsedeceğim. Hani şu süt meselemiz.. en son senin gibi az sütüm olduğunu yazmıştım.
Hatta sağdığım zaman 20 cc ancak cıkıyor diyordum ya.. 3 gün önce bir damla kullanmaya başladım. Ama bir cok şey kullnadım zaten bir şey farkedeceğini düşünmedim. ama bizim kız mamayı az yemeğe başladı. Dedim herhalde iştahı kesildi kızımın. Bu arada daha once de yazdığım gibi ilaç niyetine mamadan önce hep emziriyorum ondan sonra mama veriyorum. Dün gece hep mama verdim süt vermedim. Sabah sütümü bir sağdım 70 cc. cıktı.. Şaşırdım kaldım. Meğer sütüm artmış o yüzden kızım mamayı az yiyormuş. :)
Mucize gibi sütüm ikiye değil üçe katlandı. Muhakkak dene. "Mamma Milk Maker" diye bitkisel bir damla. Eczanelerde satılıyor. İnşallah okursunda bir an once başlarsın.
ıkısı bır bırı gaz ıcın bırıe bagırsak sıstemını duzenlıyor metsıl ıyı gelmedı bızede.butun arkadaslarda bu ıkılıyı kullanıyor bıtkısel dıye bılıyorum dr nıye vermedıkı devlet karsılamıyor ucretlı.yalnız ılacı aldıgında uzerındede yazıyor ılacı acana kadar buzdolabında muhafaza edıyorsun actıktan sonra oda sıcaklıgındada saklayabılıyorsun zaten eczacı söyler
Yazyagmuru ku zu m eti ihmal etme annem.bana sueekli et kavurma yedirdi kemik.suyu corbalar filan.ictim tavsiye ederim canim.sutun kaltiesinj aetiriyor
tamam canım sağol, çorbayı seviyodum zaten kemik suyuna yaptırıyım artık :) bir de tahin veya helvasını yemekte fayda ediyomuş :)
Banada takabıkırsın dedi ve 1. Haftadan itibaren takeyim inanılmaz toparladı bızzat deneyen bırı olarak 3 haftadır yazıyorum çok memnun kaldım dıye ki dr doğumdan sonra karnın biraz şiş gıbı geldı bana demişti görenler karnımın hiç değilmedıgını söylüyorlardı ılk gun taktım ertesı gun gözlerımıze ınanamadık herkes karnımın hemen nasıl sındıgıne sasrdı bu sefer suan kullanmıyorum büyük geliyor en küçük ayarı bile ve small almıştım gecen kuaföre sacımı boyamaya gıttım ne kadar fıtsın dedıler ki karnım Kocaman'dı
yaa tsk ederım cvp yazıdıgın ıcın bırazda olsa ıcım rahatladı ıkı gundur her emzırmeden sonra kusmaya basladı ee halıyle uzuluyorum bıseymı var dıye
kızceler yarın 20 gunluk olucaz banyo yaptırıcaz ozel bı duası yapılması gereken bısey varmı???
ßi de ben bilsemher kafadan bi ses çıkıyo ama teyzemiz bilinçli bi insan, herşeyi araştırır öyle uygular. bi de dediğim gibi kızı da 2 ay önce doğum yaptı. 0 yüzden bilemedim :44: amannn en güzeli doktora sormak. ben beslenmeme dikkat ediyimde gerekirse onlarıda yerim :))
sütlü ve sıcak tatlılar sütün inmesine yardımcı oluyomuş. bana doğumdan sonra hemen muhallebi ve puding getirdiler. hemşirelerde yememi söyledi. sütü direk içince gaza sebep oluyomuş. 0nun yerine bu şekilde tüketmek veya yoğurt yemek gerekirmiş. nohut, yeşil mercimek ve bulgur sütü en çok arttıran gıdalarmış ama bende 2 kaşık alıp bırakıyorum bebeğime gaz yapıcak diye :44:
kızceler yarın 20 gunluk olucaz banyo yaptırıcaz ozel bı duası yapılması gereken bısey varmı???
ohh çok iyi canım ya geçmiş olsunarkadaşım kullanıyodu sab simplex. diğerlerine göre daha etkili olduğunu söylemişti. ama bizim dr metsilden başka bişey verdirmedi. perşembe kontrolümüz vardı sırf kontrol fişi almamak ve dr değiştirmek için cumaya aldım randevumu. eğer sorun görmesse bende kullanmak istiyorum. bu sancı mahvediyo bizi ikisi birden mi kullanılıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?