2013 ekim bebekleri büyürken:)

neymiş o sır çok merak ettim canım paylaş bizde deneyelim

sezınn canım korse mı kullandın sen ben sezeryan olunca kullamaktan cekındım nasıl bısey aldın canım bende kullanayım kız faydası olduysa
Mawell korse kullandım canım çok faydasını gördüm ınan
neymiş o sır çok merak ettim canım paylaş bizde deneyelim

4 Lt suya 2 çubuk tarcın , 4 adet karanfil. 4 adet tane karabıber , 1 zencefil. 1 havludan.1 muskat kaynattım cnm soğusun içicem ark.

Hepimizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun insallah.topigi bastan sonra okudum hepimizin derdi aynı.gaz kusma ıkınma vs. Arkadaşlar benim kızımın yüzü çok sivilcelendi :44: birde dili bembeyaz,acaba çok kustuğundanmıki yoksa pamukcukmu bilemedim.varmı bu gibi sorunları olan ?

Cnm benim kiziminda dili bembeyaz

olurmu canım butun bebeklerde gaz olur bencede degıstır o dr.u sen sorumsuzmus o ıyıce sinir oldum simdi....bu ılacların adını yaz bır kagıda yenı dr a göster bılgı al bakalım ne dıyecek cevremdede herkez bu ılacı kullanıyor en guzelı bıtkısel olması...

Benim bebeğimin yüzü de cok sivilcelendi. Anneden gecen hormonlar yapıyormuş. Normal. Ama dildeki bayazlik pamucuk olabilir. Dr'a danış be cd. Ilac verebilir.
havludan nekı???:44::44:

Havlıcan dir o canım.

Normal dogum yapan arkadaslar. Tuvalette idrar yaparken tutmaya çalışırken ıdrarinizi tutabiliyor musunuz? Ben oksururken idrar kaçırdığımı farkettim. Sonra kegel egzersizi yapmalıyım diye düsundum. Tuvaletteyken kendimi sıktım yani idrarımı tutmaya çalıştım ama tutamadığımı farkettim. Sanırım normal doğumun etkisi. Sizde de boyle mı?
Yoksa bende mı bir sorun var?

Benim bebeğimin yüzü de cok sivilcelendi. Anneden gecen hormonlar yapıyormuş. Normal. Ama dildeki bayazlik pamucuk olabilir. Dr'a danış be cd. Ilac verebilir.

Havlıcan dir o canım.

Evet canm ya telden yazıyom ya havlıcan yazıyom tel havludan yazmış kontrol edıyorm sureklı yazarken gözümden kaçmış yaptım içtim bile kızlar

evet canım normal doğumun etkisi,benim ilk doğumumda da olmuştu,bir süre sonra geçiyor merak etme evet kegel egzersizleri işe yarayabilir,o zamanlar doktor öyle söylemişti,gerçi ben yapmadım ama yine de kısa süre sonra geçti

Ya ben her tuvalette deneyecegim diyorum unutuyorun
Ne yapmak lazım acaba operasyona gerek kalmaz dimi

O kadar büyütme canım,ben saten sabahlığımı giydim adet üzerine..krem rengi güzel bir sabahlık zaten,kızımın kıyafeti de krem renkliydi..

kızlar beninim oğlan meme emiyormemede uyuyor...sonra acı acı çığlık atarak uyanıyor gazını çıkaramıyor...sürekliağlıyor geri emziriyorum susması için gene uyku gene çığlık kafayı yemek üzereyim sab kullanıyorum rezene verdim bugün naapcam şaşırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…