sab simplex - bıo gaıa kullanan arkadas varmı bız bu ıkılı sayesınde gaz dan kurtulduk supermıs bu ılaclar 3 gunde etkısını gösterdı
Şimdi aktardan geldim kızlar ve sızinlede paylaşmak istedim mayısta dogum tapan ark. Hep bahsettim 40 gun sutu gelmedi ama suan kızı 9 ayltık kıyafeti gıyıyor sırrı Ocak'ta pişiyo ısterseniz paylaşırım sizlerle
Mawell korse kullandım canım çok faydasını gördüm ınansezınn canım korse mı kullandın sen ben sezeryan olunca kullamaktan cekındım nasıl bısey aldın canım bende kullanayım kız faydası olduysa
neymiş o sır çok merak ettim canım paylaş bizde deneyelim
kızceler yarın 20 gunluk olucaz banyo yaptırıcaz ozel bı duası yapılması gereken bısey varmı???
sab kullanıyorum ama daha bir etkisini göremedik çocuğum acı acı bağırıyo hepp
Hepimizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun insallah.topigi bastan sonra okudum hepimizin derdi aynı.gaz kusma ıkınma vs. Arkadaşlar benim kızımın yüzü çok sivilcelendi :44: birde dili bembeyaz,acaba çok kustuğundanmıki yoksa pamukcukmu bilemedim.varmı bu gibi sorunları olan ?
daha yeni başladın kullanmaya diyo, bi süre kullanman gerek ki fayda etsin diyo nerdeyse 2 haftalık olcaz çocuk yırtınıyo resmen. Zaten doktoruda sevmedim, başı kapalı ağzında sakız çakkıdı çakkıdı oturuyo anca. 0 yüzden değiştiricem doktoru. Bir de anne sütü içen çocukta gaz olmaması lazım diyo çevredekiler, iyice insanın canını sıkıyolarbilgiler için teşekkür ederim canım, onlar söylemesede aklımda olsun en azından. tabi doktorda ilacı verirse :))
aptamilin kabız yaptıgını duymustum kabız oluyomu bebişin ?
Cnm benim kiziminda dili bembeyaz
Mawell korse kullandım canım çok faydasını gördüm ınan
4 Lt suya 2 çubuk tarcın , 4 adet karanfil. 4 adet tane karabıber , 1 zencefil. 1 havludan.1 muskat kaynattım cnm soğusun içicem ark.
Benim bebeğimin yüzü de cok sivilcelendi. Anneden gecen hormonlar yapıyormuş. Normal. Ama dildeki bayazlik pamucuk olabilir. Dr'a danış be cd. Ilac verebilir.Hepimizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun insallah.topigi bastan sonra okudum hepimizin derdi aynı.gaz kusma ıkınma vs. Arkadaşlar benim kızımın yüzü çok sivilcelendi :44: birde dili bembeyaz,acaba çok kustuğundanmıki yoksa pamukcukmu bilemedim.varmı bu gibi sorunları olan ?
havludan nekı???:44::44:
Benim bebeğimin yüzü de cok sivilcelendi. Anneden gecen hormonlar yapıyormuş. Normal. Ama dildeki bayazlik pamucuk olabilir. Dr'a danış be cd. Ilac verebilir.
Havlıcan dir o canım.
Normal dogum yapan arkadaslar. Tuvalette idrar yaparken tutmaya çalışırken ıdrarinizi tutabiliyor musunuz? Ben oksururken idrar kaçırdığımı farkettim. Sonra kegel egzersizi yapmalıyım diye düsundum. Tuvaletteyken kendimi sıktım yani idrarımı tutmaya çalıştım ama tutamadığımı farkettim. Sanırım normal doğumun etkisi. Sizde de boyle mı?
Yoksa bende mı bir sorun var?
Normal dogum yapan arkadaslar. Tuvalette idrar yaparken tutmaya çalışırken ıdrarinizi tutabiliyor musunuz? Ben oksururken idrar kaçırdığımı farkettim. Sonra kegel egzersizi yapmalıyım diye düsundum. Tuvaletteyken kendimi sıktım yani idrarımı tutmaya çalıştım ama tutamadığımı farkettim. Sanırım normal doğumun etkisi. Sizde de boyle mı?
Yoksa bende mı bir sorun var?
O kadar büyütme canım,ben saten sabahlığımı giydim adet üzerine..krem rengi güzel bir sabahlık zaten,kızımın kıyafeti de krem renkliydi..Inan bırde bız atlatsak mevlidi kızımın kıyafetı ben benım kıyafetım yok daha ay kafamda çok büyütüyorum bebekle zor olmuyo mu bız 30 gunluguz '2 hafta sonra yapıcaz ne giyedin sen bırde bebek kıyafetlerı büyük geldı bana elbıseler senınkı nasıl oldu
ne zamandır kullanıyorsun 3 gunden once etkısını göstermıyor bırde tek mı kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?