canım bana mercimekten yapılan un çorbası ve üzüm kompostosu çok iyi geldii onun dışında bişi yapmıyorum şuan:26:Kızlar sütü artırmak için yaptığınız özel bir şey var mı?
canım bana mercimekten yapılan un çorbası ve üzüm kompostosu çok iyi geldii onun dışında bişi yapmıyorum şuan:26:
arada mama veriyorum mulipanın bazen 30cc bazen 60cc belli olmuyo
canım benim ilk3 gün sütüm yoktu mecbur başladım iyi oldu ..açtı kuzum aglıyodu sürekli ..dedigin gibi önce emziriyorum yarım saat sonrada mama veriyorum önceleri 2 kere veriyodum bi sabah bi akşam şimdi 3 bazen 4 sanki doymuyo gibime geliyo 2 gündürde kusuyo sanki daha çok aranır oldu..canım yeşil mercimekti yedigim bişi olmadı gaz yapmadı kızıma bebekten bebege fark ediyodur tabi:26:benimde gögüslerim sert deil önceki gibi çok yumuşakbende veriyorum canım sarılık geçirdik doktorumuz doyduğundan emin olacaksın dedi...emziriyorum mamadan önce ama sütüm yok farkediyorum şimdi...dolu değil gögüslerim...ama sıkıncada süt geliyo...bende milupaya döndüm..günde kaç kere veriyorsun...ay bana da mercimek yeme dediler gaz yapar dediler..offfff ne sıkıntılı şeylermiş ya...
canım benim ilk3 gün sütüm yoktu mecbur başladım iyi oldu ..açtı kuzum aglıyodu sürekli ..dedigin gibi önce emziriyorum yarım saat sonrada mama veriyorum önceleri 2 kere veriyodum bi sabah bi akşam şimdi 3 bazen 4 sanki doymuyo gibime geliyo 2 gündürde kusuyo sanki daha çok aranır oldu..canım yeşil mercimekti yedigim bişi olmadı gaz yapmadı kızıma bebekten bebege fark ediyodur tabi:26:benimde gögüslerim sert deil önceki gibi çok yumuşak
kızlar sizin bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyo?
benim kızım 1 haftadır 2 günde bi yapıyo önceleri bezini hep kakalı alırdım son 1 hafta öle deil acaba normalmi:26:37 günlügüz..
çok şükür canım atlatmışınız kabızlıgı anacım biz bile dayanmıyoruz kuzularımız napsınlar minicik bedenleriyle ben telaş yaptım neden böle die katı deil zaten... öpmeye koklamay doyamıyo insan yaaabenimki de ağlıyo memeyi ağzına alınca susuyo...ama meme sürekli ağzımda dursun uyuyayım aklıma geldikçe çekeyim düşüncesinde...doysa bırakır herhalde...benim de sert değil gögüslerim yumuşacık...dolu dolu değil...ben günde 30 cc 4-5 kere veriyorum...sadece akşam yatarken memede süt kalmıyo farkediiyorum yatmada önce 60 cclik verip uyutuyorum...
yerim ben onları yaaa benimkide öle memede uyyup kalıyo yatırınca geri aglıyo aranıyo önemli olan canım aç kalmamaları mama içince kuzu gibi uyyo balıgımcanım senin bebiş iyiydi zaten hatıladıgım kadarıyla mama sayın gayet iyi bende günden güne mama sayısını çogaltıyorum artık buyyolar evet cnm anlaşılıyo sütün bittigi
benim ki günde yapmıyo canım bazen 2 günde bazen 3 günde bir yapıyo ama 2 bez birden değiştiriyorum..kabızlıkta yaşadı benim kuzum...çok şükür onu da atlattık...
aynen canım ağzı açık hep arıyo bişiler arayınca da ben huzursuz oluyorum yetememek duygusu beni mahvediyo...ki en kıymetli şey şu an kuzularımıza verebileceğimiz süt..bunu da beceremeyince krize giriyorum...ama aç kalınca da mecbur mama veriyorum...evet kilosu iyiydi canım ama sarılıkta 300 gram verdik 3 gün önce tartıldı kuzum 600 gram almışız....yerim ben onları yaaa benimkide öle memede uyyup kalıyo yatırınca geri aglıyo aranıyo önemli olan canım aç kalmamaları mama içince kuzu gibi uyyo balıgımcanım senin bebiş iyiydi zaten hatıladıgım kadarıyla mama sayın gayet iyi bende günden güne mama sayısını çogaltıyorum artık buyyolar evet cnm anlaşılıyo sütün bittigi
aynen bende şu an kabızım zaten kestim şu demir ilacını da ...doktorumu aradım ilaç yapar dedi..bırak deyince bıraktım..bakalım düzene girecek mi...benim ki bir seferinde katı yaptı çok zorlandı yavrum mosmor oldu...doktora götürdüm krem verdi...şimdi rahat yapıyo....aynen öp öp doymuyosun...mis kokulular ....çok şükür canım atlatmışınız kabızlıgı anacım biz bile dayanmıyoruz kuzularımız napsınlar minicik bedenleriyle ben telaş yaptım neden böle die katı deil zaten... öpmeye koklamay doyamıyo insan yaaaRabbim hayırlı uzun ömürler versin bebişlerimizeee
serapcım uyku çökünce senin yazının arasına yazmışımm
mşllh canım bebişineaynen canım ağzı açık hep arıyo bişiler arayınca da ben huzursuz oluyorum yetememek duygusu beni mahvediyo...ki en kıymetli şey şu an kuzularımıza verebileceğimiz süt..bunu da beceremeyince krize giriyorum...ama aç kalınca da mecbur mama veriyorum...evet kilosu iyiydi canım ama sarılıkta 300 gram verdik 3 gün önce tartıldı kuzum 600 gram almışız....
aynen bende şu an kabızım zaten kestim şu demir ilacını da ...doktorumu aradım ilaç yapar dedi..bırak deyince bıraktım..bakalım düzene girecek mi...benim ki bir seferinde katı yaptı çok zorlandı yavrum mosmor oldu...doktora götürdüm krem verdi...şimdi rahat yapıyo....aynen öp öp doymuyosun...mis kokulular ....
iyi akşamlar herkese..
sinirden çatlıyorum karşı komşum geldi bebek görmeye az önce gittiler.
kızımın yüzünde sivilceler çıkmıştı ben kızıma kıyamıyorum zaten..
kadın yüzündeki, sivilceleri tırnaklamış oğlum geldi söledi.bunları temizliycekmişim yoksa rahat edemezmiş bebek
kıpkırmızı olmuş kuzumn suratı
benim kızımda 3 gündür kusma çıkardı hiç kusmazdı bugün 37 günlügüz
emdigini geri çıkarıyo sonrada çıldırmış gibi aranıyo bugün o komşum geldigindede çok huysuzlandı hiç böle yapmıyodu
agzının içi beyaz acaba kustugu içinmiki pamucak olsa iç dudak kenarlarıda olur.
benimde sütüm annem yanımdayken çok güzeldi çoktu annem gitti sütüm azaldı resmen
annem çorba yapıyodu un çorbası ve üzüm den komposto
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun(amin)
hayırlı geceler canımmmdüzelltimm canım benim...uyku deyince bana da çöküverdi accık uyuyayım..bir saat sonra uyanır benim minnak kuzum...
ben kaçtım canım....hadi herkese iyi geceler...
aynen canım kadını boğmamak için kendimi zor tuttumÇok sınır oldum komşuna oku bebegını nazar etmiştir pislik kadın yapılır mı benım kızımın cıldı hassas bizdede oluyo suvılce
Ben Demir ilacını iciyorum canım.arkadaşlar demir hapını içmeye devam ediyor musunuz,ya da magnezyum kalsiyum falan:44:
Ay inşallah biran once geçer. Cok kötü bir durum. Egzersizi de yapayım arada aklıma geldikçe.evet canım normal doğumun etkisi,benim ilk doğumumda da olmuştu,bir süre sonra geçiyor merak etmeevet kegel egzersizleri işe yarayabilir,o zamanlar doktor öyle söylemişti,gerçi ben yapmadım ama yine de kısa süre sonra geçti
Ya ben her tuvalette deneyecegim diyorum unutuyorun
Ne yapmak lazım acaba operasyona gerek kalmaz dimi
kızlar beninim oğlan meme emiyormemede uyuyor...sonra acı acı çığlık atarak uyanıyor gazını çıkaramıyor...sürekliağlıyor geri emziriyorum susması için gene uyku gene çığlık kafayı yemek üzereyim sab kullanıyorum rezene verdim bugün naapcam şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?