2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kizlar bebeklerinizin sacları dökülüyor mu? Bız bugun 35 günlüğüz oğlum zaten cok saçlı doğmadı ama on tarafındaki sacları hep döküldü simdiden..erken degil mı acaba diye düşündüm.

benim kızım bayağı saçlı doğdu.. ama dökülüyor.. saçsız kalmadı hala çok saçı var ama dökülüyor... benimde çok dökülüor saçlarım..

Bizimde saclarimiz dokuluyor normalmis,biz 31 gunluk olduk bugun bir ev gezmesine gittim orda oglum bir aglama krizine girdi ilk defa boyle oldu korkudan elim ayagim birbirine girdi sagolsun arkadaslar yardimci oldu masaj fln kundak yaptik gaz krizine girdi oglum sonrasinda duzeldi 3 saat uyudu ama o yarim saatlik krizi anlatamam cok kotu oldum.Eve gelir gelmez kimyon cayi yaptim bide onu deneyecem anlamiyorum ne zaman duzene girecek bu gaz bir gun iyi bir gun kotu tukendim artik Bide kakasini gunde 5-6 defa yapiyor kivami eskiye gore daha yogun acaba kabizlik mi basliyo yada sutum mu yetmiyo bilmiyorum aklima gelmeyen kalmadi acaba ne sorun var yoruldum tukendim artik Goguslerim sut dolup tasiyor ama aglama krizi tutarsa yediginden hicbirsey anlamiyo hep mucadele icinde yemeye calisiyor Dua ediyorum elimden gelen birsey kalmadi artik buyusunler artik....

iyi akşamlar herkese..
sinirden çatlıyorum karşı komşum geldi bebek görmeye az önce gittiler.

kızımın yüzünde sivilceler çıkmıştı ben kızıma kıyamıyorum zaten..
kadın yüzündeki, sivilceleri tırnaklamış oğlum geldi söledi.bunları temizliycekmişim yoksa rahat edemezmiş bebek

kıpkırmızı olmuş kuzumn suratı

benim kızımda 3 gündür kusma çıkardı hiç kusmazdı bugün 37 günlügüz
emdigini geri çıkarıyo sonrada çıldırmış gibi aranıyo bugün o komşum geldigindede çok huysuzlandı hiç böle yapmıyodu

agzının içi beyaz acaba kustugu içinmiki pamucak olsa iç dudak kenarlarıda olur.
benimde sütüm annem yanımdayken çok güzeldi çoktu annem gitti sütüm azaldı resmen
annem çorba yapıyodu un çorbası ve üzüm den komposto
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun(amin)

canım bana mercimekten yapılan un çorbası ve üzüm kompostosu çok iyi geldii onun dışında bişi yapmıyorum şuan:26:
arada mama veriyorum mulipanın bazen 30cc bazen 60cc belli olmuyo

bende veriyorum canım sarılık geçirdik doktorumuz doyduğundan emin olacaksın dedi...emziriyorum mamadan önce ama sütüm yok farkediyorum şimdi...dolu değil gögüslerim...ama sıkıncada süt geliyo...bende milupaya döndüm..günde kaç kere veriyorsun...ay bana da mercimek yeme dediler gaz yapar dediler..offfff ne sıkıntılı şeylermiş ya...

canım benim ilk3 gün sütüm yoktu mecbur başladım iyi oldu ..açtı kuzum aglıyodu sürekli ..dedigin gibi önce emziriyorum yarım saat sonrada mama veriyorum önceleri 2 kere veriyodum bi sabah bi akşam şimdi 3 bazen 4 sanki doymuyo gibime geliyo 2 gündürde kusuyo sanki daha çok aranır oldu..canım yeşil mercimekti yedigim bişi olmadı gaz yapmadı kızıma bebekten bebege fark ediyodur tabi:26:benimde gögüslerim sert deil önceki gibi çok yumuşak

kızlar sizin bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyo?
benim kızım 1 haftadır 2 günde bi yapıyo önceleri bezini hep kakalı alırdım son 1 hafta öle deil acaba normalmi:26:37 günlügüz..

benimki de ağlıyo memeyi ağzına alınca susuyo...ama meme sürekli ağzımda dursun uyuyayım aklıma geldikçe çekeyim düşüncesinde...doysa bırakır herhalde...benim de sert değil gögüslerim yumuşacık...dolu dolu değil...ben günde 30 cc 4-5 kere veriyorum...sadece akşam yatarken memede süt kalmıyo farkediiyorum yatmada önce 60 cclik verip uyutuyorum...

kızlar sizin bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyo?
benim kızım 1 haftadır 2 günde bi yapıyo önceleri bezini hep kakalı alırdım son 1 hafta öle deil acaba normalmi:26:37 günlügüz..

benim ki günde yapmıyo canım bazen 2 günde bazen 3 günde bir yapıyo ama 2 bez birden değiştiriyorum..kabızlıkta yaşadı benim kuzum...çok şükür onu da atlattık...

çok şükür canım atlatmışınız kabızlıgı anacım biz bile dayanmıyoruz kuzularımız napsınlar minicik bedenleriyle ben telaş yaptım neden böle die katı deil zaten... öpmeye koklamay doyamıyo insan yaaaRabbim hayırlı uzun ömürler versin bebişlerimizeee

aynen canım ağzı açık hep arıyo bişiler arayınca da ben huzursuz oluyorum yetememek duygusu beni mahvediyo...ki en kıymetli şey şu an kuzularımıza verebileceğimiz süt..bunu da beceremeyince krize giriyorum...ama aç kalınca da mecbur mama veriyorum...evet kilosu iyiydi canım ama sarılıkta 300 gram verdik 3 gün önce tartıldı kuzum 600 gram almışız....

aynen bende şu an kabızım zaten kestim şu demir ilacını da ...doktorumu aradım ilaç yapar dedi..bırak deyince bıraktım..bakalım düzene girecek mi...benim ki bir seferinde katı yaptı çok zorlandı yavrum mosmor oldu...doktora götürdüm krem verdi...şimdi rahat yapıyo....aynen öp öp doymuyosun...mis kokulular ....

mşllh canım bebişine evet insan bazen kendini kötü hissediyo yetmedigini düşünüyo benim 3. olmasına ragmen ilk gibi acemiyimssenin ilk canım öle hissetmen çok normal digerlerinde küçük olunca
ayy ben daha kan ilacına bile başlamadımm:26: kardeşim dio abla sararmışsın kan kalmamış sende diosıkıldım o ilaçtanda

Çok sınır oldum komşuna oku bebegını nazar etmiştir pislik kadın yapılır mı benım kızımın cıldı hassas bizdede oluyo suvılce

Çok sınır oldum komşuna oku bebegını nazar etmiştir pislik kadın yapılır mı benım kızımın cıldı hassas bizdede oluyo suvılce
aynen canım kadını boğmamak için kendimi zor tuttumo gider gitmez hemen okuduk eşimle değmiş eşimin agzı ayrıldı esnemekten
kocasına dioo bak saçlarına bak burnuna bak agzınaaa ne şeker kızım aglamktan kıpkırmızı oldu normalde sakindir kuzum
evet canım onların ciltleri çok narinn ben öpmeye bile kıyamazkendemekki bu sivilce bebeklerinde çogunda var:26:

arkadaşlar demir hapını içmeye devam ediyor musunuz,ya da magnezyum kalsiyum falan:44:
Ben Demir ilacını iciyorum canım.
Ay inşallah biran once geçer. Cok kötü bir durum. Egzersizi de yapayım arada aklıma geldikçe.
Ya ben her tuvalette deneyecegim diyorum unutuyorun
Ne yapmak lazım acaba operasyona gerek kalmaz dimi

Insallah kalmaz canım. Belli bir sure sonra geçer diye umuyorum. Egzersiz yapmak lazım. Kegel egzersizi.

BİOGAİA diye bir damla,devlet karşılamıyor,35 lira,günde 1 kere 5 damla veriyorsun,bütün bebişlerde aynı etkiyi yapa mı bilmem ama bizimki eskiye oranla çok daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…