- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
bende nette öyle okudum canım, bizim gaz sancımız karın ağrımız çok fenaydı, ben hergün anason çayı içmeye başladım, şuan şükürler olsunki daha rahatız. istersen sende dene. bugün biçok kızçeye önerdim.Kızlar bişey soracam kolik gaz sancısı ne zman başlar.biz 40 ı geçirdik yaa başlama ihtimali var mı?int 2-3 haftalıkken başlar 4-6 hafta em yogun oldugu zman diyo.inş atlatmışızdır ben çok korkuyorum çünkü..ağlama nöbetlerinden.bu ara da biraz gazımız fazla.başlar diye korkuyorum:18::18:
Kizlar size bi sor olacak
Ben istanbuldayim annemde buraya yakın bir ilde yasiyor
Burada pek kimsem yok t akrabalarim mevlut icn dehir disindan gelece k
Acaba mevlutu annemde yapsam nasıl olur
Kayinvalideminde pek kimsesi yok burda ona ayip olur mu
Uzak mı oturuyor gorumcenler sana? Daha sık gelsinler iste ne guzel.
Bu arada bende hep yatarak emzirmistim simdi artık oturarak emziriyorum ama gece yine yatarak emziriyorum. Nasıl yaptılar?
Sezincim korsen tek parça mı yoksa cirt cirti mı var. Bir de kumaşı nasıl? Otururken falan rahat oturtuluyor mu? Annem bugun bana bir korse almış. Cirt cirtli. Sıkıyorum ama sanki yeteri kadar sıkmıyor. Cok sıkı olmasını istiyorum. Birde kumaşı şerit şerit lastik gibi. Ama sert sanki. Bilemedim. Daha boyle farklı birsey istiyordum aslında ben. Ama insan kendi gidemeyince kötü oluyor.
Kizlar size bi sor olacak
canım bu konuda en doğru kararı sen verirsin. sonucta aileleri en iyi tanıyan sensin. eğer öyle uygunsa öyle yaparsın..Kizlar size bi sor olacak
canım bu konuda en doğru kararı sen verirsin. sonucta aileleri en iyi tanıyan sensin. eğer öyle uygunsa öyle yaparsın..
Mantıklı canım etrafın nerdeyse orda yap
bende memlekette yapcam gayganama sordum biz yapmayız dedi...
uykusuz her geceden meraba kızlar nasılsınız.
Bende annemde yapmak istiyorum amaa esim sicak bakmiyo bakalim belki ikna ederim
Serocum benim kaynana yapr iste sorun o hemde memleketim senin kadar uzakta degil
Insanlar ne kadar gereksiz is var yapiyola r
Benimde esimn anneanesi var 85 yasinda ama gelip asla kalmaz hatta kv bize gelirken onu baska kardesine birakir
Tek torunu sizmisiniz diger torunlarina gidermi
Hee ayrica yanlid anlasilmasin bakacak kimsrsi yoksa tabiki bakili ama evlatlari varken toruna dusmez
uykusuzum
Bende sagip koyayım bari. Dediğin dogru ileride daha cok emer.Evet Cnm benden uzakta oturuyorlar ne yaptıklarını
pek göremedim Cnm ama bebisim rahatladı ben artık
Yatarak emxirmeyecegim Cnm sanırım bogazini damagini
yerine getirdi.....Cnm ben sagip buzluga koydum ilerde
bebek büyüyor ya süt yetmiyormuş
Oh ne guzel. Bizimkiler de insallah ileride uyur da bizler de dinleniriz.41 günlük olduk biz uyursa hiç kaldırmıyorum artık acıkınca uyanıyor zaten geçen 5 saat uyudu ilk defa bende çok güzel dinlendim inşallah hep öyle uyur çok :)
Arkadaşlar benim bebeğim daha 3 saat hiç uyumadı.en fazla iki buçuk saat.genelde bi saat yada bibucuk saatte uyaniyor gece gündüz aynı benim gibi olan varmı? Bugün aşı için gittim kilosu gelisimi güzel masallah yani doymuyo desem doyuyo anlamadim giiti.
Insallah başlamaz canım. Bende okumuştum bi ara ama ne zaman başlıyordu diye tam hatırlamıyorum.Kızlar bişey soracam kolik gaz sancısı ne zman başlar.biz 40 ı geçirdik yaa başlama ihtimali var mı?int 2-3 haftalıkken başlar 4-6 hafta em yogun oldugu zman diyo.inş atlatmışızdır ben çok korkuyorum çünkü..ağlama nöbetlerinden.bu ara da biraz gazımız fazla.başlar diye korkuyorum:18::18:
Seninki de kendiliğinden düşen dikiş dimi canım? Ben 18-20nci günler arası farkettim düştügünü. Senin de az kalmıştır düşmesine. Ben zaten 20ncj gunden sonra ayaklanmaya başladım. Yoksa hep batıyordu benim de.inşallah jasminim yaa.. ben hiç dikkat etmemiştim canım bi bakıyım acaba bende terlediğimde ertesi gün rahat olcak mıyım :) bazen çok aşırı geliyo ter bazende normal seviyede..
benim dikişler siyah renkte ama silerken felan hiç gelmedi daha. şuanda batan dikişte girişin hemen içindeki kısımda ve sanki tel gibi duruyo. düşcek sanırım yoksa bı kadar batma hiç olmuyodu :44:
bnm bebişte genelde 3 yada 4 saatte uyanıyo ama her zaman değil. bazen gündüzleri zor kaldırıyorum o da rahat uyuduğundan oluyo sanırım.
Canım konus kv ile. Neden olmasın. Istediğin yerde yapabilirsin sonuçta.Kizlar size bi sor olacak
Sen korseni gündüzleri mı taktin canım? Yoksa geceleri mı? Bir der terletmedi mı seni korse? Ben bugun o cirt cirtliyi biraz taktım sıcakladim. Birde otururken de cok rahat değildim.Aynı anlattığın gıbı şekerim ben kullanmıyorum artıkın epeydir annen yarım saat dursun oğlunun la sen eşinle arabaya gıt al dön hemen ben öyle yapmıştım
sezin geçende yazdığın tarifi yaptın mı? faydasını gördün mü canım?
Kızlar akşam kızımı emziriken akşam her zaman ki gb emme sırasında sinirlenip memeyle kavga etti ama bu sefer nasıl yaptıysa sütü genzine kaçırdı ve tıkandı , sesi kesildi burnundan sütler geldi hemen kaldırıp sırtına vurdumbir müddet hiç sesi çıkmadı öle bitkin hale geldi çok korktum o da korktu sanırım sonra emdi tekrardan uyudu , bişey olmaz di mi kızlar ?
Insallah başlamaz canım. Bende okumuştum bi ara ama ne zaman başlıyordu diye tam hatırlamıyorum.
Seninki de kendiliğinden düşen dikiş dimi canım? Ben 18-20nci günler arası farkettim düştügünü. Senin de az kalmıştır düşmesine. Ben zaten 20ncj gunden sonra ayaklanmaya başladım. Yoksa hep batıyordu benim de.
Canım konus kv ile. Neden olmasın. Istediğin yerde yapabilirsin sonuçta.
Sen korseni gündüzleri mı taktin canım? Yoksa geceleri mı? Bir der terletmedi mı seni korse? Ben bugun o cirt cirtliyi biraz taktım sıcakladim. Birde otururken de cok rahat değildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?