2013 ekim bebekleri büyürken:)

bende nette öyle okudum canım, bizim gaz sancımız karın ağrımız çok fenaydı, ben hergün anason çayı içmeye başladım, şuan şükürler olsunki daha rahatız. istersen sende dene. bugün biçok kızçeye önerdim.

Kizlar size bi sor olacak
Ben istanbuldayim annemde buraya yakın bir ilde yasiyor
Burada pek kimsem yok t akrabalarim mevlut icn dehir disindan gelece k
Acaba mevlutu annemde yapsam nasıl olur
Kayinvalideminde pek kimsesi yok burda ona ayip olur mu

bende memlekette yapcam gayganama sordum biz yapmayız dedi...

Aynı anlattığın gıbı şekerim ben kullanmıyorum artıkın epeydir annen yarım saat dursun oğlunun la sen eşinle arabaya gıt al dön hemen ben öyle yapmıştım

Mantıklı canım etrafın nerdeyse orda yap

canım bu konuda en doğru kararı sen verirsin. sonucta aileleri en iyi tanıyan sensin. eğer öyle uygunsa öyle yaparsın..

canım bu konuda en doğru kararı sen verirsin. sonucta aileleri en iyi tanıyan sensin. eğer öyle uygunsa öyle yaparsın..

Mantıklı canım etrafın nerdeyse orda yap

bende memlekette yapcam gayganama sordum biz yapmayız dedi...

Bende annemde yapmak istiyorum amaa esim sicak bakmiyo bakalim belki ikna ederim
Serocum benim kaynana yapr iste sorun o hemde memleketim senin kadar uzakta degil

evli tek torunu eşim.. diğerleri bekar. ama diğer torunlarının eşim gibi kabul edeceğini sanmıyorum.... her gelin benim gibi kabul etmez çünkü...

Kizlar gaz icin iki gundur kimyon cayi veriyorum rahatladik biraz bide kundaklayip yatiriyorum sicaklikta hosuna gitti sanirim :) Kimyon cayini gaz icin deneyin derim ben bide oglumun yuzu sivilcelerle doluyo anne sutu ile temizliyorum ama hala var napabilrim :18::18:

Bende sagip koyayım bari. Dediğin dogru ileride daha cok emer.
41 günlük olduk biz uyursa hiç kaldırmıyorum artık acıkınca uyanıyor zaten geçen 5 saat uyudu ilk defa bende çok güzel dinlendim inşallah hep öyle uyur çok :)
Oh ne guzel. Bizimkiler de insallah ileride uyur da bizler de dinleniriz.

Canım acaba gece kendini uyandırıyor mu? Benimki de kendini cok uyandırır. Ben de o yuzden onu kundak yapıyorum o zaman elleriyle kendini uyandiramiyor. Bir de yüzü koyun cok guzel uyuyor. Ağzına emzik de veriyorum o zaman daha da rahat uyuyor.

Insallah başlamaz canım. Bende okumuştum bi ara ama ne zaman başlıyordu diye tam hatırlamıyorum.
Seninki de kendiliğinden düşen dikiş dimi canım? Ben 18-20nci günler arası farkettim düştügünü. Senin de az kalmıştır düşmesine. Ben zaten 20ncj gunden sonra ayaklanmaya başladım. Yoksa hep batıyordu benim de.
Canım konus kv ile. Neden olmasın. Istediğin yerde yapabilirsin sonuçta.
Aynı anlattığın gıbı şekerim ben kullanmıyorum artıkın epeydir annen yarım saat dursun oğlunun la sen eşinle arabaya gıt al dön hemen ben öyle yapmıştım
Sen korseni gündüzleri mı taktin canım? Yoksa geceleri mı? Bir der terletmedi mı seni korse? Ben bugun o cirt cirtliyi biraz taktım sıcakladim. Birde otururken de cok rahat değildim.

Kızlar akşam kızımı emziriken akşam her zaman ki gb emme sırasında sinirlenip memeyle kavga etti ama bu sefer nasıl yaptıysa sütü genzine kaçırdı ve tıkandı , sesi kesildi burnundan sütler geldi hemen kaldırıp sırtına vurdum bir müddet hiç sesi çıkmadı öle bitkin hale geldi çok korktum o da korktu sanırım sonra emdi tekrardan uyudu , bişey olmaz di mi kızlar ?

sezin geçende yazdığın tarifi yaptın mı? faydasını gördün mü canım?

Yaptım canım 2 gündür içiyorum faydasında gördüm goğuslerimin sankı kaynadığını hissettım psıkolojıkmıdır bılmem ama fışkırıyor kız süt dene istersen sonuçta bıtkısel

2 kere oldu canım 2 sındede yalnızdım sut çok gelınce ağzına yutamadı dedıgın gıbı oldu hemen sılkeledım ters çevirip sırtına. Vurdum nasıl yaptım İnan bılmıyorum yanımda bırısı olsa ona verır cocuğumu ben dövünürdum sanırım bişey olmaz meleklere tatlım Allshım korusun hepsını çok masumlar

Gınduzlerı taktım ılk günler öyle ama sonra vücudunun şeklını alıcaktır acayıp terletıyodu karın bolgemı belkı o ter yağların yakmasına mı sebep oluyo. Acep hanı zayflamak ısteyenler yuruyuste kalın gıyınırler naylon eşofman gıyerler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…