Kızlar akşam kızımı emziriken akşam her zaman ki gb emme sırasında sinirlenip memeyle kavga etti ama bu sefer nasıl yaptıysa sütü genzine kaçırdı ve tıkandı , sesi kesildi burnundan sütler geldi hemen kaldırıp sırtına vurdumbir müddet hiç sesi çıkmadı öle bitkin hale geldi çok korktum o da korktu sanırım sonra emdi tekrardan uyudu , bişey olmaz di mi kızlar ?
Gınduzlerı taktım ılk günler öyle ama sonra vücudunun şeklını alıcaktır acayıp terletıyodu karın bolgemı belkı o ter yağların yakmasına mı sebep oluyo. Acep hanı zayflamak ısteyenler yuruyuste kalın gıyınırler naylon eşofman gıyerler ya
Yaptım canım 2 gündür içiyorum faydasında gördüm goğuslerimin sankı kaynadığını hissettım psıkolojıkmıdır bılmem ama fışkırıyor kız süt dene istersen sonuçta bıtkısel
herkese günaydın kızlar hepimizin aynı sorunları var.
ama çokkkk tatlılar onlara deger
kızlar akşam kızımı emzirirken karnından sesler geliyodu
sürekli kendini sıkıp duruyodu çok sıcak olmama şartı ile sıcak su torbasını
ayaklarının altına koydum sonra kuzum mışıl mışıl uyudu uykunun arasında
gazını çıkardı kaka bile yaptı sabaha kadar mızıldayan kızın sesi çıkmadı
artık böle yapıcam sıcak rahatlattı kuzumu
benim kuşumda seviyo kundagıı
günaydın canım...benim kuzu da sıcağı seviyo..şimdi kundağa da alıştı...kundaklamadım mı uykuya geçemiyo...
Günaydın kızlar
bebeklerinizi kaç kat giydiriyorsunuz bana her gelen 2 kat giydir herşeyini çorabını,üstünü,pjama altını üşür diyorlar bu arada evin sıcaklığı 23 - 24 derece
Insallah başlamaz canım. Bende okumuştum bi ara ama ne zaman başlıyordu diye tam hatırlamıyorum.
Seninki de kendiliğinden düşen dikiş dimi canım? Ben 18-20nci günler arası farkettim düştügünü. Senin de az kalmıştır düşmesine. Ben zaten 20ncj gunden sonra ayaklanmaya başladım. Yoksa hep batıyordu benim de.
Canım konus kv ile. Neden olmasın. Istediğin yerde yapabilirsin sonuçta.
Sen korseni gündüzleri mı taktin canım? Yoksa geceleri mı? Bir der terletmedi mı seni korse? Ben bugun o cirt cirtliyi biraz taktım sıcakladim. Birde otururken de cok rahat değildim.
Kızlar akşam kızımı emziriken akşam her zaman ki gb emme sırasında sinirlenip memeyle kavga etti ama bu sefer nasıl yaptıysa sütü genzine kaçırdı ve tıkandı , sesi kesildi burnundan sütler geldi hemen kaldırıp sırtına vurdumbir müddet hiç sesi çıkmadı öle bitkin hale geldi çok korktum o da korktu sanırım sonra emdi tekrardan uyudu , bişey olmaz di mi kızlar ?
Günaydın kızlar
bebeklerinizi kaç kat giydiriyorsunuz bana her gelen 2 kat giydir herşeyini çorabını,üstünü,pjama altını üşür diyorlar bu arada evin sıcaklığı 23 - 24 derece
uykuyla alakalı o kadar güzel hayallerim var kiiiiiiii
benimkide öyle canım emerken uyuyo sonra memeyi bırakıp devam ediyo, yerine yatırınca uyanıyo, sapıttırdı beni iyiceHahah aynen cnm valla uykuya hasret kaldik minisler yaramaz kucagimda uyudu simdi
Allah bağışlasın, ben dünden beri kızlara anason çayı içmelerini öneriyorum. Ben hergün içiyorum aynı saatlerde ve bebeğim daha rahat çokkk şükürrrHerkese merhaba 14 ekimde melegim dogdu. Bu günlerde gaz sikintimiz var sizce ne yapmaliyim.muskati duydum ama ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?