2013 ekim bebekleri büyürken:)

Canım birşey olmaz insallah. Bizim de geldi cok basımıza aynı sey. Benim oğlumun da nefes almasında oluyor sanırım sorun sonra tıkanıyor. O da korkuyor bende. Ilk baslarda cok korktum ne yapacağımı şaşırdım ters çevirip sırtına vurdum. Simdi daha sakinim. Ana yine hemen ters çevirip sırtına vuruyorum.

Anladım canım. Belki de dediğin gibi terle yağları yanmıştir.
Şu altı hafta geçse de spora başlasam yavaş yavaş. En iyi mekik gelir gobek kaslarına. Ama 6 hafta sinra başlayın diyorlar.

uykusuzz geceler sabahlamalarr,,kızım emdikten sora sulu arasında çöelek gibi kusuo az...sancı için anoson çayını denicem..

herkese günaydın kızlar hepimizin aynı sorunları var.
ama çokkkk tatlılar onlara deger

kızlar akşam kızımı emzirirken karnından sesler geliyodu

sürekli kendini sıkıp duruyodu çok sıcak olmama şartı ile sıcak su torbasını

ayaklarının altına koydum sonra kuzum mışıl mışıl uyudu uykunun arasında
gazını çıkardı kaka bile yaptı sabaha kadar mızıldayan kızın sesi çıkmadı
artık böle yapıcam sıcak rahatlattı kuzumu

denemediğim zaten bir bu kür bir incir kürü kaldı canım...bugün koyayım kaynasın da içeyim...günde kaç bardak içiyorsun..ölçüsü var mı? bir de tatlandırıp mı içiyorsun?

günaydın canım...benim kuzu da sıcağı seviyo..şimdi kundağa da alıştı...kundaklamadım mı uykuya geçemiyo...

Günaydın kızlar
bebeklerinizi kaç kat giydiriyorsunuz bana her gelen 2 kat giydir herşeyini çorabını,üstünü,pjama altını üşür diyorlar bu arada evin sıcaklığı 23 - 24 derece

Günaydın kızlar
bebeklerinizi kaç kat giydiriyorsunuz bana her gelen 2 kat giydir herşeyini çorabını,üstünü,pjama altını üşür diyorlar bu arada evin sıcaklığı 23 - 24 derece

Günaydın canım.her gelene kulak asarsak işimiz zor.ben antalyada yaşıyorum.havalarda güzel bi kat giydiriyorum.evim güneş alıyo sıcaklığı 28 oluyo hemen havalandırıp 24e inmesini sağlıyorum.akşam eltimler vardı baktım 26 derece oda kapısını açık bıraktım elti ev soğuk zaten niye açıyosun diyo.ben klimada büyütecem bu çocuğu bırak alışsın dedim susturdum.aa gelen giden akıl vermese olmuyo

evet canım kendi erir dedi doktor. bende takip ediyim bakalım ne zaman düşcek. bi an önce şu batma gecse iyi olcak. böyle cok zor. emzirirken çok zorlanıyorum. agladıgında hemen kalkamıyorum.

canım benim bebişte agzında biiktirip yutuyo sonrada hıçkırcak gibi mi diyim bilemedim hıııııı diye nefes almaya calısıyo. ben hemen göğsümden çekiyorum rahatlamazsa çevirip sırtına vuruyorum.

Günaydın kızlar

Doğum yaptığım hastanenin hizmeti olarak evimize hemsire geldi. Bebegimi yikadi, tartisini da getirmiş bebegimi tartti ve bi çok konu hakkinda bilgi verdi. Ben bebegimi bir kat giydirmistim sadece ayaginda patik vardi. Cok iyi giydirmissiniz dedi. Kat kat giydirmeyin dedi. Ayaklarindan usuyecegi icin 2kat corap yada patik giydirin dedi.Birde eldiven takmayin dedi. Birakin cizil s in yüzü zaten 24saatte geçiyor cizikler dedi . Bebek 1.5 aylikken zekasi gelisiyormus ve göremediği için dokunarak ogreniyormus. Size dokunup güven duygusu gelissin ve dokunarak zeka gelişimine de katkı sağlasin dedi.

Canım çok geçmiş olsun. İnsan korkar tabi. Benimki de öyle kavga ediyo. Bi de emdikten sonra yan yatırıyorum.

Hahah aynen cnm valla uykuya hasret kaldik minisler yaramaz kucagimda uyudu simdi
benimkide öyle canım emerken uyuyo sonra memeyi bırakıp devam ediyo, yerine yatırınca uyanıyo, sapıttırdı beni iyice doymuyoda mı uyanıyo yoksa normal mi emin olamayınca emzirmeye devam ediyorum napıyım :)

Herkese merhaba 14 ekimde melegim dogdu. Bu günlerde gaz sikintimiz var sizce ne yapmaliyim.muskati duydum ama ne dersiniz

Nerden nereye geldik yav :) hamile olduğumu öğrendikten sonra araştırma yaparken buldum burayı ve bi daha da kopamadım :))
Önce uzun bi yol vardı önümüzde, haftalar geçtikçe sabırsız bekleyiş başladı, doğuma iyice yaklaşınca heyecan tavan yaptı veeee mutlu sona gelindiğinde dünyalar bizimdi :) Şimdiyse sanki hiç hamile olmamışım sanki hiç beklememişim gibi hiç acı sancı çekmeden bebeğime kavuşmuşcasına mutluyum. Annelik gerçekten çok güzel bi duygu, bizim kokumuzla büyüyen bir can var ve herşeyi bizimle öğreniyor :) Allah'ım hayırlısıyla sağlıcakla analı babalı büyütmeyi ve yerlerine yerleştirmeyi nasip etsin hepimize Kimseye aratmadan hayırlısıyla versin inşallah :)

Herkese merhaba 14 ekimde melegim dogdu. Bu günlerde gaz sikintimiz var sizce ne yapmaliyim.muskati duydum ama ne dersiniz
Allah bağışlasın, ben dünden beri kızlara anason çayı içmelerini öneriyorum. Ben hergün içiyorum aynı saatlerde ve bebeğim daha rahat çokkk şükürrr

kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…