uykuyla alakalı o kadar güzel hayallerim var kiiiiiiii
aynı benim kız geceleri böyle yapıyor ve yarım saatte bir uyanıyoruz malesef bir uyanınca da hemen geri uyumuyorbenimkide öyle canım emerken uyuyo sonra memeyi bırakıp devam ediyo, yerine yatırınca uyanıyo, sapıttırdı beni iyicedoymuyoda mı uyanıyo yoksa normal mi emin olamayınca emzirmeye devam ediyorum napıyım :)
kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
benim kızımında öyle hatta sümükleri bile varuykudan bahsetmişsiniz kızlar aynı sorun bende de var bebeğim geceleri uyumuyor yaa çok zorlanıyorum hatta emzirirken uyuyakalıyorum kucağğımda bebeğmle oturduğum yerde
bizde de hapşuruk ve burun tıkanıklığı sorunu var yani tam olarak tıkalı değil burnu bebeğin sürekli nefes alırken fırt fırt yapıyor burnu sanki çok hapşuruyor gibime de geliyor sizin bebeişlerde de var mı bu sorun
aynı benim kız geceleri böyle yapıyor ve yarım saatte bir uyanıyoruz malesef bir uyanınca da hemen geri uyumuyor
canım ne kadar sürde değiştiriyorsun ki bezi değiştirmeyi mi unutuyorsun acaba ya da düzgün yapamıyorsundur bezi ona dikkat et bez küçük gelmiyor dimi o da etkiler
benim kızımında öyle hatta sümükleri bile varateşte oldu doktor boğaz enfeksiyonu dedi salgın varmış dikkat edin ateşini kontrol et bebişinin burun damlası verdi birde ateş düşürücü bol bol emzir dedi çok üzüldüm
canım uyutmadan önce değiştirmiştim bezini 3 saat sonra değiştirdim böyle oldu uzun süre tutmuyorum sadece gece uzun süre uyursa değiştirmiyorum bezi 2 beden güzelce bağlıyorum bazen annem bağlıyor ondada oluyor çok mu çiş yapıyor yoksa yan yattığı için mi bilemedim bi sürü çamaşır çıkıyor valla hergün hergün
Cnm bende önceden prima kullandım sızdırdığı için değiştirdimkızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
uykudan bahsetmişsiniz kızlar aynı sorun bende de var bebeğim geceleri uyumuyor yaa çok zorlanıyorum hatta emzirirken uyuyakalıyorum kucağğımda bebeğmle oturduğum yerde
bizde de hapşuruk ve burun tıkanıklığı sorunu var yani tam olarak tıkalı değil burnu bebeğin sürekli nefes alırken fırt fırt yapıyor burnu sanki çok hapşuruyor gibime de geliyor sizin bebeişlerde de var mı bu sorun
evet canım kendi erir dedi doktor. bende takip ediyim bakalım ne zaman düşcek. bi an önce şu batma gecse iyi olcak. böyle cok zor. emzirirken çok zorlanıyorum. agladıgında hemen kalkamıyorum.
canım benim bebişte agzında biiktirip yutuyo sonrada hıçkırcak gibi mi diyim bilemedim hıııııı diye nefes almaya calısıyo. ben hemen göğsümden çekiyorum rahatlamazsa çevirip sırtına vuruyorum.
Cnm bende önceden prima kullandım sızdırdığı için değiştirdim
şuna molfiks kullaniyoruz eskisi kadar sızdırma yok ben memnun
kaldım
Bende uyuya kalıyorum ama kızım dunden beri iyi uyuyor
Cnm kızında hapsiriyor normal bunlar burunları hassas olduğu
için tikaniyor şu an biz 22 günlük olduk tikaniklik biraz azaldı
kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
bizim de 10 günlük oldu bende toz alerjisi var ya onda da mı olacak diye korkuyorum açıkçası inşallah olmaz..
ben de molfiks sızdırdı şimdi prima kullanıyorum bir şey yok kuru bebişten bebişe değişiyor sanırım
Cnm bende önceden prima kullandım sızdırdığı için değiştirdim
şuna molfiks kullaniyoruz eskisi kadar sızdırma yok ben memnun
kaldım
Bende uyuya kalıyorum ama kızım dunden beri iyi uyuyor
Cnm kızında hapsiriyor normal bunlar burunları hassas olduğu
için tikaniyor şu an biz 22 günlük olduk tikaniklik biraz azaldı
ben zorla uyandıracağım zaman altını değiştiriyorum uyanmazsa kirpiklerine dokunuyorum :) o zaman sinir oluyor kesin uyanıyorarkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz
hmm o zaman elimdeki bezler bitince molfixi deneyim sağolun arkadaşlarprima sızdırıyor canım bende başta prima kullanıyordum sızdırdığı için değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum memnunum
kızlar bizim yaramazlık saatimiz yaklaşıyor çok korkuyorummm:18::18::18: son bir haftadır kızım akşam üzeri 4 buçuk ile gece 11 arası uyumuyor ağlıyor sürekli emip kusuyor yine emmek istiyor ne kucakta duruyor ne beşikte o kadar yoruluyorum ki sonra 11 de uyuyor sabah 7 buçukta kalkıyor gündüzde rahat geçiyor uyuyor emiyor bakınıyor falan ama 4 ile 11 arası çıldırıyor resmen anlamadım neden böyle 6-7 saat savaş veriyoruz artık..
prima sızdırıyor canım bende başta prima kullanıyordum sızdırdığı için değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum memnunum
kızlar bizim yaramazlık saatimiz yaklaşıyor çok korkuyorummm:18::18::18: son bir haftadır kızım akşam üzeri 4 buçuk ile gece 11 arası uyumuyor ağlıyor sürekli emip kusuyor yine emmek istiyor ne kucakta duruyor ne beşikte o kadar yoruluyorum ki sonra 11 de uyuyor sabah 7 buçukta kalkıyor gündüzde rahat geçiyor uyuyor emiyor bakınıyor falan ama 4 ile 11 arası çıldırıyor resmen anlamadım neden böyle 6-7 saat savaş veriyoruz artık..
Cnm bizdedir saat 7 -12 arası oluyor altını
değiştiriyor karnını duyuruyorum gazinida
çıkartıyorum ama susmayinca yatağına koyuyor
kapıyı çekiyorum yoksa aglamasina dayanamam
10 dk sonra bakiyorum kızım uyumus
ya eşim bırak ağlasın diyor ama ben dayanamıyorum çenesi titriyo mosmor oluyo susmuyo hiç inş düzelir en azından gece yapmıyor geceyarısına kadar yorulup gece iyi uyuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?