2013 ekim bebekleri büyürken:)

uykudan bahsetmişsiniz kızlar aynı sorun bende de var bebeğim geceleri uyumuyor yaa çok zorlanıyorum hatta emzirirken uyuyakalıyorum kucağğımda bebeğmle oturduğum yerde
bizde de hapşuruk ve burun tıkanıklığı sorunu var yani tam olarak tıkalı değil burnu bebeğin sürekli nefes alırken fırt fırt yapıyor burnu sanki çok hapşuruyor gibime de geliyor sizin bebeişlerde de var mı bu sorun

aynı benim kız geceleri böyle yapıyor ve yarım saatte bir uyanıyoruz malesef bir uyanınca da hemen geri uyumuyor

canım ne kadar sürde değiştiriyorsun ki bezi değiştirmeyi mi unutuyorsun acaba ya da düzgün yapamıyorsundur bezi ona dikkat et bez küçük gelmiyor dimi o da etkiler

benim kızımında öyle hatta sümükleri bile var ateşte oldu doktor boğaz enfeksiyonu dedi salgın varmış dikkat edin ateşini kontrol et bebişinin burun damlası verdi birde ateş düşürücü bol bol emzir dedi çok üzüldüm

canım uyutmadan önce değiştirmiştim bezini 3 saat sonra değiştirdim böyle oldu uzun süre tutmuyorum sadece gece uzun süre uyursa değiştirmiyorum bezi 2 beden güzelce bağlıyorum bazen annem bağlıyor ondada oluyor çok mu çiş yapıyor yoksa yan yattığı için mi bilemedim bi sürü çamaşır çıkıyor valla hergün hergün

hımm çok çiş yapıyordur o zaman canım yan yatımazsan da kusar filan tehlikeli yani mecburen yan yatıcak benim de hergün çok çamişir çıkıyor o da kızım çok kusuyor ondan battaniyeden iç çamaşırına kadar batırıyor malesef
benim kız doğduğu günden beri böyle ben de sümüklü doğdu diyorum ama inşallah bir sorun olmaz ateşi yok çok şükür

Cnm bende önceden prima kullandım sızdırdığı için değiştirdim
şuna molfiks kullaniyoruz eskisi kadar sızdırma yok ben memnun
kaldım

Bende uyuya kalıyorum ama kızım dunden beri iyi uyuyor
Cnm kızında hapsiriyor normal bunlar burunları hassas olduğu
için tikaniyor şu an biz 22 günlük olduk tikaniklik biraz azaldı

aaa benim bebeğimde aynı şekilde nefes almaya çalışıyor özellikle emerken ve emme sonrası çok korkuyorum öyle olunca baka sende aynı sorun varmış acaba normal mi

bizim de 10 günlük oldu bende toz alerjisi var ya onda da mı olacak diye korkuyorum açıkçası inşallah olmaz..
ben de molfiks sızdırdı şimdi prima kullanıyorum bir şey yok kuru bebişten bebişe değişiyor sanırım

arkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz

prima sızdırıyor canım bende başta prima kullanıyordum sızdırdığı için değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum memnunum

Korkma Cnm bebeklerde normal bizim kizdada var
bilmem ki Cnm ama primadan memnun kalmadım
Birde kötü kokuyor prima emici de değil hiç begenmedim

arkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz
ben zorla uyandıracağım zaman altını değiştiriyorum uyanmazsa kirpiklerine dokunuyorum :) o zaman sinir oluyor kesin uyanıyor
prima sızdırıyor canım bende başta prima kullanıyordum sızdırdığı için değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum memnunum
hmm o zaman elimdeki bezler bitince molfixi deneyim sağolun arkadaşlar

kızlar bizim yaramazlık saatimiz yaklaşıyor çok korkuyorummm:18::18::18: son bir haftadır kızım akşam üzeri 4 buçuk ile gece 11 arası uyumuyor ağlıyor sürekli emip kusuyor yine emmek istiyor ne kucakta duruyor ne beşikte o kadar yoruluyorum ki sonra 11 de uyuyor sabah 7 buçukta kalkıyor gündüzde rahat geçiyor uyuyor emiyor bakınıyor falan ama 4 ile 11 arası çıldırıyor resmen anlamadım neden böyle 6-7 saat savaş veriyoruz artık..

Cnm bizdedir saat 7 -12 arası oluyor altını
değiştiriyor karnını duyuruyorum gazinida
çıkartıyorum ama susmayinca yatağına koyuyor
kapıyı çekiyorum yoksa aglamasina dayanamam
10 dk sonra bakiyorum kızım uyumus

bende prima kullaniyorum.aktif bebek paketi.memnunum.2 numara kullanirken son zamanlar aizdirmaya basladi.kakasi falan tasiyordu.3 numaraya gectim .simdi sorun yok.bence bezin kucuk geldigindendir.birde erkek bebeklerde pipisini asagi dogru tutup bezi baglamak gerek bide biraz SIkI .prima premirum care kullananlarda genelde hep koku sikayeti var.ben aktifbebek kullanyrm ve cok memnunum.

allah kolaylik versin.bizimde sabah 5-8 . emiyo kusuyo istunu degisiyom tekrar kis bidaha degistir .kaka yap.altini ac.emzir yine kus.boyle miz miz devam ediyor

ya eşim bırak ağlasın diyor ama ben dayanamıyorum çenesi titriyo mosmor oluyo susmuyo hiç inş düzelir en azından gece yapmıyor geceyarısına kadar yorulup gece iyi uyuyor :)

ya eşim bırak ağlasın diyor ama ben dayanamıyorum çenesi titriyo mosmor oluyo susmuyo hiç inş düzelir en azından gece yapmıyor geceyarısına kadar yorulup gece iyi uyuyor :)

Cnm titremesi normal biraz sabradersen bebekte
pes edip uyuyor bebisler anneleri kullanıyor Cnm
ben iki üç gündür böyle yapıyorum o da alıştı zaten
fazla aglamadan uykuya dalıyor sende bir dene

pavlı ınan benım durumu anlatmıssın ama o gecıcı bır durum ıkı uc gun oyle yaptı sonra degıstı huysuzluk saatlerı mutlaka oluyor ve degısıyor bende cok bıtap dusuyordum 2-3 gune degıstısadece sabır canım...

Ya kizlar kafayı yemek uzereyim yardım edin..benim oğlum gece çok ağlıyor gazı oluyor ama mememi verince susuyor sonra tam yerine koyacağım kendini kasıyor sıkıyor kipkirmizi oluyor ve uykuya geçemiyor aglamaya basliyor ama kucağımda uyuyor beşiğine koyunca hep sallanmak istiyo saklamayı birakinca aciyo gözlerini bugun gunduz de uyumadı dogru dürüst hep ağladı doymuyor desem göğsümde sut var ve kilo alımı da gayet iyi doktor dedi.ne yapacağımı şaşırdım 10 dk uyuyup uyanır mı bı bebek ya( uykusuz kalıyorum uyuduğunda bile sallıyorum çıldırmak uzereyim ya...((( bazı arkadslar mama verdim 3-4 saat uyudu yazmışlar versem mı diyorum.ama benim oğlum kendini kasiyo gazdan agliyo herhalde fikir verin bana ne yapayım sizce((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…