Evet canım bende öyle hemen kalkamıyordum. Simdi cok sukur her hareketi yapabiliyorum. Seninde bir iki haftaya iyice gecer insallah.evet canım kendi erir dedi doktor. bende takip ediyim bakalım ne zaman düşcek. bi an önce şu batma gecse iyi olcak. böyle cok zor. emzirirken çok zorlanıyorum. agladıgında hemen kalkamıyorum.
Âmin canım. Gercekten ne günler gecti dimi.Nerden nereye geldik yav :) hamile olduğumu öğrendikten sonra araştırma yaparken buldum burayı ve bi daha da kopamadım :))
Önce uzun bi yol vardı önümüzde, haftalar geçtikçe sabırsız bekleyiş başladı, doğuma iyice yaklaşınca heyecan tavan yaptı veeee mutlu sona gelindiğinde dünyalar bizimdi :) Şimdiyse sanki hiç hamile olmamışım sanki hiç beklememişim gibi hiç acı sancı çekmeden bebeğime kavuşmuşcasına mutluyum. Annelik gerçekten çok güzel bi duygu, bizim kokumuzla büyüyen bir can var ve herşeyi bizimle öğreniyor :) Allah'ım hayırlısıyla sağlıcakla analı babalı büyütmeyi ve yerlerine yerleştirmeyi nasip etsin hepimizeKimseye aratmadan hayırlısıyla versin inşallah :)
Canım benimkinin de cok sizdiriyor. Once huggies kullandım. Sinra primaya geçtim ama ikisi de sizdiriyor. Erkek bebeklerin maalesef pipileti sen dolayı oluyor sanırım. Bir de cok çiş yapıyorlar demek ki.kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
Benimkinin de burnu tıkalı canım. Dr'a gittik geçen Dr bebeklerin burun delikleri bizimkinden cok küçük oldugu icin öyle hiriltili oluyor dedi. Ama tıkanıklık icin fizyolojik solusyon kullan dedi. Hapsirmasi da normalmiş. Burnunu temizliyormus. Benimki de cok hapsiriyor.uykudan bahsetmişsiniz kızlar aynı sorun bende de var bebeğim geceleri uyumuyor yaa çok zorlanıyorum hatta emzirirken uyuyakalıyorum kucağğımda bebeğmle oturduğum yerde
bizde de hapşuruk ve burun tıkanıklığı sorunu var yani tam olarak tıkalı değil burnu bebeğin sürekli nefes alırken fırt fırt yapıyor burnu sanki çok hapşuruyor gibime de geliyor sizin bebeişlerde de var mı bu sorun
benim kızımında öyle hatta sümükleri bile varateşte oldu doktor boğaz enfeksiyonu dedi salgın varmış dikkat edin ateşini kontrol et bebişinin burun damlası verdi birde ateş düşürücü bol bol emzir dedi çok üzüldüm
canım uyutmadan önce değiştirmiştim bezini 3 saat sonra değiştirdim böyle oldu uzun süre tutmuyorum sadece gece uzun süre uyursa değiştirmiyorum bezi 2 beden güzelce bağlıyorum bazen annem bağlıyor ondada oluyor çok mu çiş yapıyor yoksa yan yattığı için mi bilemedim bi sürü çamaşır çıkıyor valla hergün hergün
arkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz
Benimkinde de öyle ses çıkıyor canım. Sanırım emerken cok sut geliyor. E burun delikleri de küçük hatta bazen tıkalı. Dolayısıyla nefes alamıyor ve zorlanıyorlar.aaa benim bebeğimde aynı şekilde nefes almaya çalışıyor özellikle emerken ve emme sonrası çok korkuyorum öyle olunca baka sende aynı sorun varmış acaba normal mi
Bende öyle alerjikim canım bende diyorum bebek benim gibi olacak galiba.bizim de 10 günlük oldu bende toz alerjisi var ya onda da mı olacak diye korkuyorum açıkçası inşallah olmaz..
ben de molfiks sızdırdı şimdi prima kullanıyorum bir şey yok kuru bebişten bebişe değişiyor sanırım
Soy biraz uyanır o zaman :) bizimki soğuğu hic sevmiyor çünkü.arkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz
kızlar bizim yaramazlık saatimiz yaklaşıyor çok korkuyorummm:18::18::18: son bir haftadır kızım akşam üzeri 4 buçuk ile gece 11 arası uyumuyor ağlıyor sürekli emip kusuyor yine emmek istiyor ne kucakta duruyor ne beşikte o kadar yoruluyorum ki sonra 11 de uyuyor sabah 7 buçukta kalkıyor gündüzde rahat geçiyor uyuyor emiyor bakınıyor falan ama 4 ile 11 arası çıldırıyor resmen anlamadım neden böyle 6-7 saat savaş veriyoruz artık..
Ya kizlar kafayı yemek uzereyim yardım edin..benim oğlum gece çok ağlıyor gazı oluyor ama mememi verince susuyor sonra tam yerine koyacağım kendini kasıyor sıkıyor kipkirmizi oluyor ve uykuya geçemiyor aglamaya basliyor ama kucağımda uyuyor beşiğine koyunca hep sallanmak istiyo saklamayı birakinca aciyo gözlerini bugun gunduz de uyumadı dogru dürüst hep ağladı doymuyor desem göğsümde sut var ve kilo alımı da gayet iyi doktor dedi.ne yapacağımı şaşırdım 10 dk uyuyup uyanır mı bı bebek ya( uykusuz kalıyorum uyuduğunda bile sallıyorum çıldırmak uzereyim ya... ((( bazı arkadslar mama verdim 3-4 saat uyudu yazmışlar versem mı diyorum.ama benim oğlum kendini kasiyo gazdan agliyo herhalde fikir verin bana ne yapayım sizce ((
Inşallah canım. Normal dogumda da bu tür sorunlar oluyor maalesef. Ileride sorun yasamayalım da insallah.
canım gazı varsa kimyon dene bir çay kaşığı suya ya da anne sütüne bir çimdik kimyon at bebeğe ver korkma zararı yok doktorlar da tavsiye ediyorYa kizlar kafayı yemek uzereyim yardım edin..benim oğlum gece çok ağlıyor gazı oluyor ama mememi verince susuyor sonra tam yerine koyacağım kendini kasıyor sıkıyor kipkirmizi oluyor ve uykuya geçemiyor aglamaya basliyor ama kucağımda uyuyor beşiğine koyunca hep sallanmak istiyo saklamayı birakinca aciyo gözlerini bugun gunduz de uyumadı dogru dürüst hep ağladı doymuyor desem göğsümde sut var ve kilo alımı da gayet iyi doktor dedi.ne yapacağımı şaşırdım 10 dk uyuyup uyanır mı bı bebek ya( uykusuz kalıyorum uyuduğunda bile sallıyorum çıldırmak uzereyim ya... ((( bazı arkadslar mama verdim 3-4 saat uyudu yazmışlar versem mı diyorum.ama benim oğlum kendini kasiyo gazdan agliyo herhalde fikir verin bana ne yapayım sizce ((
Evet canım bende öyle hemen kalkamıyordum. Simdi cok sukur her hareketi yapabiliyorum. Seninde bir iki haftaya iyice gecer insallah.
Âmin canım. Gercekten ne günler gecti dimi.
Canım benimkinin de cok sizdiriyor. Once huggies kullandım. Sinra primaya geçtim ama ikisi de sizdiriyor. Erkek bebeklerin maalesef pipileti sen dolayı oluyor sanırım. Bir de cok çiş yapıyorlar demek ki.
Benimkinin de burnu tıkalı canım. Dr'a gittik geçen Dr bebeklerin burun delikleri bizimkinden cok küçük oldugu icin öyle hiriltili oluyor dedi. Ama tıkanıklık icin fizyolojik solusyon kullan dedi. Hapsirmasi da normalmiş. Burnunu temizliyormus. Benimki de cok hapsiriyor.
Bizimde o kadar cok camasir çıkıyor ki. Bugun hatta esime dedim bir kac tane tulum falan al cok alma demişlerdi iyi ki de almışım. Yoksa kiyafet yetismeyecekti sıpaya :)
Belim ağrıyo
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bebişler nasıl?aranız nasıl ..bizde iyiyiz kızımla annemlerin yanına geldik cumartesi burda kırk mevlütünü yapcaz nasipse..benim evim dar olduu için annemlerde yapmaya karar verdim..sizler yaptınızmı mevlütünüzü...biz yemekli yapmaya karar verdik....mevlüt takımı aldık kızıma çok tatlı...rabbime şükür çok sorunumz yok kızımla geceleri uyuyor sadece açıkınca kalkıyor çok mızmız bir çocuk değil..sadece emme sorunumuz vae sağıyorum birazda mama veriyorum...emzirmeyi çok isterdim ama olmadı hamilelikteki ellerimdeki uyuşma devam etti öbür elimde aynı oldu..doktora gittim ameliyat dedi çok kötüymüş elelrim..ama riskli yaşın genç olma dikkat et dedi iş yapmam yormam yasak ondan emziremiyorum..
Geçmiş olsun,ellerinize neden ameliyat dedi doktorun sinir sıkışmasımı var?benimde uyurken kollarım uyuşmuş oluyo son günlerde.
Cnm allah kolaylik versin benim kızım daYa kizlar kafayı yemek uzereyim yardım edin..benim oğlum gece çok ağlıyor gazı oluyor ama mememi verince susuyor sonra tam yerine koyacağım kendini kasıyor sıkıyor kipkirmizi oluyor ve uykuya geçemiyor aglamaya basliyor ama kucağımda uyuyor beşiğine koyunca hep sallanmak istiyo saklamayı birakinca aciyo gözlerini bugun gunduz de uyumadı dogru dürüst hep ağladı doymuyor desem göğsümde sut var ve kilo alımı da gayet iyi doktor dedi.ne yapacağımı şaşırdım 10 dk uyuyup uyanır mı bı bebek ya( uykusuz kalıyorum uyuduğunda bile sallıyorum çıldırmak uzereyim ya... ((( bazı arkadslar mama verdim 3-4 saat uyudu yazmışlar versem mı diyorum.ama benim oğlum kendini kasiyo gazdan agliyo herhalde fikir verin bana ne yapayım sizce ((
aynen canım gece uykusu çok önemli ben gece uykusuz kalınca çok dengesiz oluyorum inş bu düzende devam ederBenimkinde de öyle ses çıkıyor canım. Sanırım emerken cok sut geliyor. E burun delikleri de küçük hatta bazen tıkalı. Dolayısıyla nefes alamıyor ve zorlanıyorlar.
Bende öyle alerjikim canım bende diyorum bebek benim gibi olacak galiba.
Soy biraz uyanır o zaman :) bizimki soğuğu hic sevmiyor çünkü.
En azından gece uyuyor canım. Gece uyanık olması cok daha kötü.
Evet canım bende öyle hemen kalkamıyordum. Simdi cok sukur her hareketi yapabiliyorum. Seninde bir iki haftaya iyice gecer insallah.
Âmin canım. Gercekten ne günler gecti dimi.
Canım benimkinin de cok sizdiriyor. Once huggies kullandım. Sinra primaya geçtim ama ikisi de sizdiriyor. Erkek bebeklerin maalesef pipileti sen dolayı oluyor sanırım. Bir de cok çiş yapıyorlar demek ki.
canım benimki kız pipisiz :) ama sızdırıyo yine
Benimkinin de burnu tıkalı canım. Dr'a gittik geçen Dr bebeklerin burun delikleri bizimkinden cok küçük oldugu icin öyle hiriltili oluyor dedi. Ama tıkanıklık icin fizyolojik solusyon kullan dedi. Hapsirmasi da normalmiş. Burnunu temizliyormus. Benimki de cok hapsiriyor.
Bizimde o kadar cok camasir çıkıyor ki. Bugun hatta esime dedim bir kac tane tulum falan al cok alma demişlerdi iyi ki de almışım. Yoksa kiyafet yetismeyecekti sıpaya :)
pavlı ınan benım durumu anlatmıssın ama o gecıcı bır durum ıkı uc gun oyle yaptı sonra degıstı huysuzluk saatlerı mutlaka oluyor ve degısıyor bende cok bıtap dusuyordum 2-3 gune degıstısadece sabır canım...
azcık daha büyüsün teyzesi alıştırcam geçen tvde uzman dedi ilk 2 ay önemli kucağa alıştırmayım diye bebeklerinizi yalnızlığa terk etmeyin güven duyguları bu dönemde gelişiyormuşCnm titremesi normal biraz sabradersen bebekte
pes edip uyuyor bebisler anneleri kullanıyor Cnm
ben iki üç gündür böyle yapıyorum o da alıştı zaten
fazla aglamadan uykuya dalıyor sende bir dene
Bruno kullanıyorum cnm okyonus suyu anında acıyo her altını açtığımda hapşıtuyor Dr hapsırmak hasta olucak anlamına gelmiyormuş 10 defa günde hapşırmalıymışuykudan bahsetmişsiniz kızlar aynı sorun bende de var bebeğim geceleri uyumuyor yaa çok zorlanıyorum hatta emzirirken uyuyakalıyorum kucağğımda bebeğmle oturduğum yerde
bizde de hapşuruk ve burun tıkanıklığı sorunu var yani tam olarak tıkalı değil burnu bebeğin sürekli nefes alırken fırt fırt yapıyor burnu sanki çok hapşuruyor gibime de geliyor sizin bebeişlerde de var mı bu sorun
Dr gıttıgımızde bunrnuna üstten aşağıya doğru hızlıca dokundu hemen uyandı ağladı benımkiarkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz
kizlarr bebislerle ilgili degil ama belki bir bilgisi olan vardir.esimin yuzunde aniden parca parca kizarikliklar olustu.biraz boynunda da var.kasinti yanma yok.neden olabilir acaba
Cnm bütün gün kucagimizda gecede uyutmassalaraynen canım gece uykusu çok önemli ben gece uykusuz kalınca çok dengesiz oluyorum inş bu düzende devam eder
azcık daha büyüsün teyzesi alıştırcam geçen tvde uzman dedi ilk 2 ay önemli kucağa alıştırmayım diye bebeklerinizi yalnızlığa terk etmeyin güven duyguları bu dönemde gelişiyormuş
Cnm bütün gün kucagimizda gecede uyutmassalar
zombi gibi oluyoruz valla ben dayanamıyorum
Aglayinca çıldıracak gibi oluyorum
off off yalnız bakiyorum kizima
bazen kizima kızıyorum pisman oluyorum
ağlıyorum...migrenim tutuyor uykusuzluktan
birde ses beni deli ediyor ne yapacam bilmiyorum
yalnız bakmak çok zordur biz 42 günlük olduk annem yanımda 3hafta daha kalıcak o olmasa çok zorlanırdım 42 gündür ne yemek yaptım ne ev işi sağolsun gece bile emzirmeye kalktığımda benle kalkar
Hayirdir canım. Hamilelikten kalma mı? Yoksa yeni mı oldu.Belim ağrıyo
Gecmis olsun canım.merhaba arkadaşlar nasılsınız? bebişler nasıl?aranız nasıl ..bizde iyiyiz kızımla annemlerin yanına geldik cumartesi burda kırk mevlütünü yapcaz nasipse..benim evim dar olduu için annemlerde yapmaya karar verdim..sizler yaptınızmı mevlütünüzü...biz yemekli yapmaya karar verdik....mevlüt takımı aldık kızıma çok tatlı...rabbime şükür çok sorunumz yok kızımla geceleri uyuyor sadece açıkınca kalkıyor çok mızmız bir çocuk değil..sadece emme sorunumuz vae sağıyorum birazda mama veriyorum...emzirmeyi çok isterdim ama olmadı hamilelikteki ellerimdeki uyuşma devam etti öbür elimde aynı oldu..doktora gittim ameliyat dedi çok kötüymüş elelrim..ama riskli yaşın genç olma dikkat et dedi iş yapmam yormam yasak ondan emziremiyorum..
Insallah canım.inşaallah canım. bende yırtılma vardı ona bağlıyordum aslında ama baktım ki yanlız değilim heralde onunla alakası yok dedim :) zamanla daha da düzelir hiçbirşeyimiz kalmaz inşaallah.
Değildir canımiçim rahatladı demekki tek benim kızım hapşuruklu değlmiş her bebekte oluyor sanırım benim alerjimle alakalı değil yani
aynen canım gece uykusu çok önemli ben gece uykusuz kalınca çok dengesiz oluyorum inş bu düzende devam eder
azcık daha büyüsün teyzesi alıştırcam geçen tvde uzman dedi ilk 2 ay önemli kucağa alıştırmayım diye bebeklerinizi yalnızlığa terk etmeyin güven duyguları bu dönemde gelişiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?