Evet evet benım kız da öyle ama doymuyor buna emınım mama takvıye edıyorum mecburen cnmbenimkide öyle canım emerken uyuyo sonra memeyi bırakıp devam ediyo, yerine yatırınca uyanıyo, sapıttırdı beni iyicedoymuyoda mı uyanıyo yoksa normal mi emin olamayınca emzirmeye devam ediyorum napıyım :)
kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
Çok zor Cnm birde üstüne sifayi kaptım geçmiyor
sezaryen doğum yaptım ilk günden beri kendim
bakiyorum acemiyim birşey olsa ödüm kopuyor
keşke yanımda biri olsa dışarı cikamiyor evde
bütün gün yalnızım psikolojim yerle bir yemek
yemeye vakit zor buluyorum boynumda sorun
Olduğu için düzgün yatmam gerek ama ben kizimi
Emzirirken uyuya kalıyorum ve boynu tutuluyor
çok dert yandım Cnm kusura bakma
Bezini değiştiriyorum canım.uyaniyor o zaman
Çok zor Cnm birde üstüne sifayi kaptım geçmiyor
sezaryen doğum yaptım ilk günden beri kendim
bakiyorum acemiyim birşey olsa ödüm kopuyor
keşke yanımda biri olsa dışarı cikamiyor evde
bütün gün yalnızım psikolojim yerle bir yemek
yemeye vakit zor buluyorum boynumda sorun
Olduğu için düzgün yatmam gerek ama ben kizimi
Emzirirken uyuya kalıyorum ve boynu tutuluyor
çok dert yandım Cnm kusura bakma
kız bizimki ama sızdırıyor çok çiş yapıyor 1 saat önce değiştirdim şimdi yine taşırmış bezi çok ağır oluyo zatenEvet evet benım kız da öyle ama doymuyor buna emınım mama takvıye edıyorum mecburen cnm
Canım aynısını kullanıyorum bende bebısın erkekmı kızmı? Benım kı kız ama gecmıyor kaç numara kullanıyosun?
Hayirdir canım. Hamilelikten kalma mı? Yoksa yeni mı oldu.
Gecmis olsun canım.
Biz daha mevlut yapmadık. Bizim evde yapacagiz artık kalabalık olacak ama idare edeceğiz. Yerlere battaniye sereriz, yerde de oturan olur. Tabureler, sandalye vs. Idare edeceğiz insallah. Bende bebeğime mevlut kıyafeti almıştım daha dogmadan. Ama ben ne giyeceğim bilmiyorum.
Insallah canım.
Kaslar gevşiyor ya canım ondan olsa gerek.
Değildir canım
Bende gece iyi uyuyamadigim icin hasta oldum. Bünyem zayıf düşüyor.
Bende onu duydum ilk 3 ay hatta bebeğinizi sevin, alın kucağınıza diye. Sonradan öğretin ve kurallar koyun diyorlardı.
bezı degıstırmekte kar etmıyor dun gece nerdeyse yarım saat dıle kolay ugrastım banamısın demedı
Kızlarr gerçekten sinirlerim çok bozuk kocam gitmiş arkadaşlarıyla okey oy uyormuş ben burada iki çocukla mücadele ediyorum ne sorumuzluk sabahtan beri ütü yapım 1 aydır yapamıyoum şimi oğlumu yıkadım ortralık e vin hali perişan sinirlenim kızıda odadn dışarı attım kızada yazık beyefe ndiii şimdi geliyormuş
Allah yardımcın olsun canım dualarım senınle.............
Sağolun kızlar iyi kötü 22 gün geçirdimcanım gerçekten zor bir durum Allah güç kuvvet versin sana senin ailenden yada eşinin ailesinden yardımcı olacak kimse yok mu??
kız bizimki ama sızdırıyor çok çiş yapıyor 1 saat önce değiştirdim şimdi yine taşırmış bezi çok ağır oluyo zaten
evet canım ilk 3 ay kontrolsüz ağlarlar inat için yada şımarıklıktan ağlamayı bilmezler ama 3 aydan sonra istediklerini yaptırmak için ağlarlar
Geceden berı kaka yapmadı kızım neler yaptım yok kulak çubuğu zeytınyagladım yok masaj yok acı elma yağı yok emmek istıyo sonra hop kusuyo hepsini karnı taş gıbı yedıgını haxmedemıyo ne yapıcım kızlar ben
Kızlar , kızım uyumuyo , meme ağzında olursa uyuo ,yatırımcı gaz sancısı tutuo uyanıoyada hıçkırık tutuo yalancı memeye alıştırmak istiyorum , nasıl alıştırmalıyım ? Ne yapmam lazım alışması için. ?
CNm 3 gün yapmassa anormal ama
Üzülme şuan normal
Son 2 emzırmemde butun emdıgını kustu zulüm ya çok kusunca yumdu gözlerını uyuyo gece nasıl geçer bilmemki karnı taş gıbı yawrumun yenı süte yer yok ama emmek istıcek uyanınca
valla bu sefer 1 hafta geldi gitti. ama giderken kuzenlerime bir ay sonra bir daha gelicem demişgenelde bir ay bir bucuk ay kalır gelince..keşke kv de anlasa bu dediklerinizi.. onun aakıl edip geri çağırması lazım anne yeter ne işin var o kadar kalıyosun demesi lazım.her şeye karışması bir yana sıkıntıdan patlıyorum ne yapayım o yaştaki kadınla.. bırakıp biyere gidemiyorum o var diye arkadaşlarımı da çağıramıyorum. bir hafta 10 gün gelsin kalsın tamam da bir ay oldu mu çok sinirleniyorum. ve böyle herşeye karışıNCA ifrit oluyorum.. benim sütüm çok çok az o yüzden mamada veriyorum.. bana resmen sana gerek yok emziremiyosun ben bakarım buna gibi davrandı.. mamasını hazırla bezini getir kremini getir.... getir götür işi yaptım. kucağıma almaya korktum. eşimde kızıyor karışma diyor yanındaysa ama yaşlı kadın laf anlamaz ki... en çok da eşime üzülüyorum ben annesinin aneannesinin anlayışsızlığı yüzünden o bunalıyor..
vallah bende mama ile büyümüşüm 1 yaşıma kadar..mamaya ek olarak anne sütü alırmışımbencede öyle canım. ama sonuçta anne sütünü öyle ya da böyle vermek için çabalayıp duruyoruz. doymuyo diye mamaya yüklenmiyoruz. hiç sütü olmayan insanlar ne yapsın o zaman... Herkeste mamaya karşı bi tepki var, çocuk öylede böylede büyüyo. bende mamayla büyümüşüm.. mecbur olduktan sonra gerisine olabildiğince kulak tıkamak gerek :) Bende aptamil kullanıyorum, bebişimde severek içiyo gerektiğinde.
Arkadaşlar benim bebeğim daha 3 saat hiç uyumadı.en fazla iki buçuk saat.genelde bi saat yada bibucuk saatte uyaniyor gece gündüz aynı benim gibi olan varmı? Bugün aşı için gittim kilosu gelisimi güzel masallah yani doymuyo desem doyuyo anlamadim giiti.
kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
Karnı çok mu şiş CNm
arkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz
prima sızdırıyor canım bende başta prima kullanıyordum sızdırdığı için değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum memnunum
kızlar bizim yaramazlık saatimiz yaklaşıyor çok korkuyorummm:18::18::18: son bir haftadır kızım akşam üzeri 4 buçuk ile gece 11 arası uyumuyor ağlıyor sürekli emip kusuyor yine emmek istiyor ne kucakta duruyor ne beşikte o kadar yoruluyorum ki sonra 11 de uyuyor sabah 7 buçukta kalkıyor gündüzde rahat geçiyor uyuyor emiyor bakınıyor falan ama 4 ile 11 arası çıldırıyor resmen anlamadım neden böyle 6-7 saat savaş veriyoruz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?