2013 ekim bebekleri büyürken:)

Evet evet benım kız da öyle ama doymuyor buna emınım mama takvıye edıyorum mecburen cnm

Canım aynısını kullanıyorum bende bebısın erkekmı kızmı? Benım kı kız ama gecmıyor kaç numara kullanıyosun?

kızlar gece bebegınız kaç saatte bır uyanıyor.benım bebıs ne guzel 2 saat en fazla 2 bucuk saatte uyanıyordu sımdı 5 saatte bır uyanıyor ama 2 saat arayla emmesı gerekıyor uyandırana kadar yarım saat ugrasıyıorum banamısın demıuor((((gece ne kadar sureyle emzırıyorsunuz

Allah yardımcın olsun canım dualarım senınle.............

canım gerçekten zor bir durum Allah güç kuvvet versin sana senin ailenden yada eşinin ailesinden yardımcı olacak kimse yok mu??
kız bizimki ama sızdırıyor çok çiş yapıyor 1 saat önce değiştirdim şimdi yine taşırmış bezi çok ağır oluyo zaten

evet canım ilk 3 ay kontrolsüz ağlarlar inat için yada şımarıklıktan ağlamayı bilmezler ama 3 aydan sonra istediklerini yaptırmak için ağlarlar

bezı degıstırmekte kar etmıyor dun gece nerdeyse yarım saat dıle kolay ugrastım banamısın demedı

kaç günlük bebişin ? bırak uyanmıyorsa uyusun ben artık hiç ellemiyorum acıkıncauyanıyor zaten :=) annem diyo eskiden saate bakmak yoktu bebek ne zaman ağlarsa emzirirdik uyursada sabaha kadar uyurduk şimdi moda çıkardınız 2-3 saatte bir emzirmeyi :)

Kızlarr gerçekten sinirlerim çok bozuk kocam gitmiş arkadaşlarıyla okey oy uyormuş ben burada iki çocukla mücadele ediyorum ne sorumuzluk sabahtan beri ütü yapım 1 aydır yapamıyoum şimi oğlumu yıkadım ortralık e vin hali perişan sinirlenim kızıda odadn dışarı attım kızada yazık beyefe ndiii şimdi geliyormuş

Bunların normali yokmudur ey insaf vicdanda mı yok bu erkeklerı anlamıyorum demeyınce bışey yapmazlar demek mi lazım benımkıdr bazen böyle davranıyor ozaman fıttırıyorum zoruma gıdıyo

Geceden berı kaka yapmadı kızım neler yaptım yok kulak çubuğu zeytınyagladım yok masaj yok acı elma yağı yok emmek istıyo sonra hop kusuyo hepsini karnı taş gıbı yedıgını haxmedemıyo ne yapıcım kızlar ben

Allah yardımcın olsun canım dualarım senınle.............

Sağolun kızlar iyi kötü 22 gün geçirdim
Artık dayanmaya çalışıyorum valla artık
Çok yoruldum....siZin bebişler kaç günlük
Oldu

CNm 3 gün yapmassa anormal ama
Üzülme şuan normal

Kızlar , kızım uyumuyo , meme ağzında olursa uyuo ,yatırımcı gaz sancısı tutuo uyanıo yada hıçkırık tutuo yalancı memeye alıştırmak istiyorum , nasıl alıştırmalıyım ? Ne yapmam lazım alışması için. ?

Allah yardımcın olsun canım ya keşke eşinle konuşsan bu dönemde anne çocuk bağlantısı kurulması çok önemli psikolojin gayet düzende olması gerek diye falan bu yaşlı kadınlar insanı çıldırtır beee saygı duyduğumuz için sesimizi çıkartmıyoruz böyle tepemize çıkıyor herkes işimiz zor vallah benimde görümcem böyle bilmişlik taslardı oda kendi çocuğu bile yok hiç bi tecrübesi yok ben kalabalık ailede büyümüşüm kaç çocuk benim elimden geçmiş bana akıl satıyordu sinir şey bizim kimseye ihtiyacımız yok Allaha şükür kendimiz bakabliyoruz

vallah bende mama ile büyümüşüm 1 yaşıma kadar..mamaya ek olarak anne sütü alırmışım tam tersi yani bi tane Hipp numune vardı hastanem vermişti onu denedim bugün yavrum biberonla ilk defa karşılaştı istemedi tadınıda beğenmedi heralde sürekli çıkardı bide aptamil numune olsaydı onuda bi denerdim bu çocuk benim bütün gücümü tüketiyor napcam bilmiyorum hiç doğru düzgün uyumadı yine sürekli mızmız doymuyor ona emininm

aynıyız bizde canım dediğin gibi kesintisiz uyku yok sürekli uyanıyor bazen saat başı bazen 2 bucuk saat sonra ve mızmızlanıyor sürekli emziriyorum doymuyor acaba o yüzdenmi uyanıyor diyorum ama kilosu iyi dedi doktor herşey normal demekki 3 ayı devirene kadar böyle çekeceğiz

benimkide öyle olurdu canım huggies, canbebe , prima kullandım ama hepsi idrarı geçiriyordu kıyafeti kalmıyordu kuzumun sırılsıklam oluyordu zavallı sürekli korkumdan kontrol ediyordum yine ıslakmı üstü başı diye şimdi 10 gün sonra 2 aylık olacak oğluşum babası molfix 4-6 kilo almış 3 numara dedim bu büyük gelir yaa falan ama süper memnunum hiç geçirmedi şimdiye kadar böylece çözmüş olduk sende bi dene istersen

arkadaslar bebegı uyudugunda zorla kaldırmaya calısanlar nasıl bir yontem uyguluyor bebege bazen 3-4 saat kalkmıyorne yapsak uyandıramıyoruz

Bizim de öyleydi canım omuzlarını ya da topuklarını sıkıştırıyoduk ya da bezini uyanıyodu o zaman. Soğuğu sevmiyolar bi de bizim kız uyurken dr karnına jel sürmüştü soğuk olduğu için hemen uyandı

Benim kız dün 10 saate yakın uyumadı delirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…