2013 ekim bebekleri büyürken:)

Mama veriyomusun cnm? Mamasına biraz zeytinyağı katmak işe yarayabilir belki

canım ben molfixle başladım halende onu kullanıyorum ve memnunum. Bez komple dolsada heryeri batırcak kadar sızdırmadı hiç.

aynı benim kız geceleri böyle yapıyor ve yarım saatte bir uyanıyoruz malesef bir uyanınca da hemen geri uyumuyor
aynen, benide en çok geceler zorluyo malesef kuzum ya

aaa benim bebeğimde aynı şekilde nefes almaya çalışıyor özellikle emerken ve emme sonrası çok korkuyorum öyle olunca baka sende aynı sorun varmış acaba normal mi
normaldir canım çünkü ağızlarında bekletiyolar uykuya dalınca yutmaya çalışıyolar. bende korkuyorum emerken hemen çevirip sırtına vuruyorum ama yatırdığım zaman acaba kusar mı endişesi olunca rahat edemiyorum. uykuya da dayanamıyorum bi yerde..

al benden de o kadar mama verenlerden biri de benim canım, bende vermek istemedim ama aile hekimide bugün aç kalmasın diyince içim rahatladı. Bende de süt var ama besleyici olmayabiliyomuş. İstersen bi dene mama vermeyi. Ben çok vermiyorum 30 cc verip bırakıyorum. Gerekirse üstüne tekrar emziriyorum.

Evet canım bende öyle hemen kalkamıyordum. Simdi cok sukur her hareketi yapabiliyorum. Seninde bir iki haftaya iyice gecer insallah.
insallah canım..
Evet evet benım kız da öyle ama doymuyor buna emınım mama takvıye edıyorum mecburen cnm
bende aynı canım, bi akşam bi sabah oluyo bu durumi gece de olursa mecburen gece de veriyorum. 30 cclik yapıyorum genelde ve yetmezse tekrar emziriyorum. mememi sıkınca süt geliyo çünkü..
geceleri rahatsa 4 saate kadar uyuyabilir demişti doktorlar. Bizimki 4 saat uyanmazsa kaldırıyorum. Ama çok nadir oluyo tabi uyuduğuda :))
ek olarak anne sütü o da iyiymiş en azından alabilmişsin :)) ben aptamil kullanıyorum canım, zorda kalınca 30 cc veriyorum. sütüm hiç yetmicek olursa miktarı öyle arttırıyorum.

Anladım CNm benim kızımın karnımda şiş
Yediğim birşey dokunmuş

canım fitil vermeyi denedin mi,fitili bıçakla ortadan boylamasına ikiye böl,tam çok gelir,poposundan at,benim oğlum olurdu kabız,doktor fitil verirdi

canım fitil vermeyi denedin mi,fitili bıçakla ortadan boylamasına ikiye böl,tam çok gelir,poposundan at,benim oğlum olurdu kabız,doktor fitil verirdi

Sorun çözüldü canım:) 1 gun yapmadan böyle bı kaç gun yapmasalar napıcaz acaba fıtıl hemen yaptırıyor mu

aktif bebeği denemedim canım sorun yaşayınca molfix'i tavsiye ettiler ona geçtim şimdilik onda bi sıkıntım yok teşk cevabın için

Selam anneler. Bu gun dogum yapali 1 hafta oldu. Sag tarafm ii ama sol tarafm cok aciyo. Ayagimin ustune basamiyorm. Sizdede oldumu boyle bi sey ??

Günaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl

günaydın kızlaarr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi:)
biz bugün 10 günlük olduk. sezeryana gireceğim gün doğum sancım tuttu. tam 10 saat sancıdan sonra epidural normal doğum yaptım. ama dikişlerim ödem yaptı ve orada ceviz gibi kocaman bir yumru oluştu hemen ayağa kalkacağım diye sevinirken acım ikiye katlandı. üstüne bir de her yeni annenin sorunu olan emzirme, göğüs şişmesi ve yaralar problemi çıktı. ilk bir hafta hep ağlamakla ve depresyonla geçti.
aranızda göğüsleri ve emzirme ile ilgili problem yaşayan varsa denediklerimi paylaşabilirim. çok ilginç şeylerden mucize sonuçlar aldım.

günaydın canımm bende prima kullanıyorum 2 numarasını o bitince 3 e geçicem
kızım geçen hafta 5 kilo idi

güle güle büyüt bebişini
çok geçmiş olsun canım atlatmışsın şükür

Gecmiş olsun canım
günaydın canımm bende prima kullanıyorum 2 numarasını o bitince 3 e geçicem
kızım geçen hafta 5 kilo idi
Benımkıdr 4 kılo hala 1 î kullanıyorum bugun bı 2 den taktım yarım paket 1 numara var devam mı etsem bı sakıncası olurmu acaba aramızda Dr ve hemşire vardı sanırım

günaydın canım benim kızım 5 kilo 2 numaraya geçtik bence sende geç sıkmasın 2 daha rahat..

günaydın kızlarr umarım herkes çok iyidir ben çok güzel uyumuşum maşalahh deyim :) kızım akşam 10:30da uyudu ve hala uyanmadı o kadar derin uyuyorki kaldırmıyorum sanırım teyzesine çekicek ablam öyleymiş annem diyor yıkarken bile uyurdu :) bu arada facebookta konuştuğunuz bir platform var mı? ekim kasım anneleri diye bir grup gördüm ama nicklere baktım pek tanıdık göremedim orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…