Belim ağrıyo
Geceden berı kaka yapmadı kızım neler yaptım yok kulak çubuğu zeytınyagladım yok masaj yok acı elma yağı yok emmek istıyo sonra hop kusuyo hepsini karnı taş gıbı yedıgını haxmedemıyo ne yapıcım kızlar ben
canım ben molfixle başladım halende onu kullanıyorum ve memnunum. Bez komple dolsada heryeri batırcak kadar sızdırmadı hiç.kızlar bebişlerinizin çişi yatağa geçiyor mu benim hergün yatağını ıslatıyor anlamadım gitti :44: iç zıbın tulum çarşaf ıslanıyor prima premium care kullanıyorum başka bez tavsiyeniz var mı??
aynen, benide en çok geceler zorluyo malesef kuzum yaaynı benim kız geceleri böyle yapıyor ve yarım saatte bir uyanıyoruz malesef bir uyanınca da hemen geri uyumuyor
normaldir canım çünkü ağızlarında bekletiyolar uykuya dalınca yutmaya çalışıyolar. bende korkuyorum emerken hemen çevirip sırtına vuruyorum ama yatırdığım zaman acaba kusar mı endişesi olunca rahat edemiyorum. uykuya da dayanamıyorum bi yerde..aaa benim bebeğimde aynı şekilde nefes almaya çalışıyor özellikle emerken ve emme sonrası çok korkuyorum öyle olunca baka sende aynı sorun varmış acaba normal mi
al benden de o kadarYa kizlar kafayı yemek uzereyim yardım edin..benim oğlum gece çok ağlıyor gazı oluyor ama mememi verince susuyor sonra tam yerine koyacağım kendini kasıyor sıkıyor kipkirmizi oluyor ve uykuya geçemiyor aglamaya basliyor ama kucağımda uyuyor beşiğine koyunca hep sallanmak istiyo saklamayı birakinca aciyo gözlerini bugun gunduz de uyumadı dogru dürüst hep ağladı doymuyor desem göğsümde sut var ve kilo alımı da gayet iyi doktor dedi.ne yapacağımı şaşırdım 10 dk uyuyup uyanır mı bı bebek ya( uykusuz kalıyorum uyuduğunda bile sallıyorum çıldırmak uzereyim ya... ((( bazı arkadslar mama verdim 3-4 saat uyudu yazmışlar versem mı diyorum.ama benim oğlum kendini kasiyo gazdan agliyo herhalde fikir verin bana ne yapayım sizce ((
insallah canım..Evet canım bende öyle hemen kalkamıyordum. Simdi cok sukur her hareketi yapabiliyorum. Seninde bir iki haftaya iyice gecer insallah.
bende aynı canım, bi akşam bi sabah oluyo bu durumi gece de olursa mecburen gece de veriyorum. 30 cclik yapıyorum genelde ve yetmezse tekrar emziriyorum. mememi sıkınca süt geliyo çünkü..Evet evet benım kız da öyle ama doymuyor buna emınım mama takvıye edıyorum mecburen cnm
geceleri rahatsa 4 saate kadar uyuyabilir demişti doktorlar. Bizimki 4 saat uyanmazsa kaldırıyorum. Ama çok nadir oluyo tabi uyuduğuda :))kızlar gece bebegınız kaç saatte bır uyanıyor.benım bebıs ne guzel 2 saat en fazla 2 bucuk saatte uyanıyordu sımdı 5 saatte bır uyanıyor ama 2 saat arayla emmesı gerekıyor uyandırana kadar yarım saat ugrasıyıorum banamısın demıuor((((gece ne kadar sureyle emzırıyorsunuz
ek olarak anne sütü o da iyiymiş en azından alabilmişsin :)) ben aptamil kullanıyorum canım, zorda kalınca 30 cc veriyorum. sütüm hiç yetmicek olursa miktarı öyle arttırıyorum.vallah bende mama ile büyümüşüm 1 yaşıma kadar..mamaya ek olarak anne sütü alırmışımtam tersi yani bi tane Hipp numune vardı hastanem vermişti onu denedim bugün yavrum biberonla ilk defa karşılaştı istemedi tadınıda beğenmedi heralde sürekli çıkardı bide aptamil numune olsaydı onuda bi denerdim bu çocuk benim bütün gücümü tüketiyor napcam bilmiyorum hiç doğru düzgün uyumadı yine sürekli mızmız doymuyor ona emininm
Kakasını yapamadığı için canım gazdan şiş bende öyleyım sütümden ona geçtı sanırım çok kaka yapardı her emmeden sonra her bezimiz kskalıydı 30gınun ardından azaldı 34 deyız hepten azaldı
Geceden berı kaka yapmadı kızım neler yaptım yok kulak çubuğu zeytınyagladım yok masaj yok acı elma yağı yok emmek istıyo sonra hop kusuyo hepsini karnı taş gıbı yedıgını haxmedemıyo ne yapıcım kızlar ben
Mama veriyomusun cnm? Mamasına biraz zeytinyağı katmak işe yarayabilir belki
canım fitil vermeyi denedin mi,fitili bıçakla ortadan boylamasına ikiye böl,tam çok gelir,poposundan at,benim oğlum olurdu kabız,doktor fitil verirdi
Sağolun kızlar iyi kötü 22 gün geçirdim
Artık dayanmaya çalışıyorum valla artık
Çok yoruldum....siZin bebişler kaç günlük
Oldu
bende prima kullaniyorum.aktif bebek paketi.memnunum.2 numara kullanirken son zamanlar aizdirmaya basladi.kakasi falan tasiyordu.3 numaraya gectim .simdi sorun yok.bence bezin kucuk geldigindendir.birde erkek bebeklerde pipisini asagi dogru tutup bezi baglamak gerek bide biraz SIkI .prima premirum care kullananlarda genelde hep koku sikayeti var.ben aktifbebek kullanyrm ve cok memnunum.
Sorun çözüldü canım:) 1 gun yapmadan böyle bı kaç gun yapmasalar napıcaz acaba fıtıl hemen yaptırıyor mu
Normal dogum mu yaptın cnm ben sezeryan old için olmadıSelam anneler. Bu gun dogum yapali 1 hafta oldu. Sag tarafm ii ama sol tarafm cok aciyo. Ayagimin ustune basamiyorm. Sizdede oldumu boyle bi sey ??
geçmiş olsun canım benimde olmadı öle bişi:26:Selam anneler. Bu gun dogum yapali 1 hafta oldu. Sag tarafm ii ama sol tarafm cok aciyo. Ayagimin ustune basamiyorm. Sizdede oldumu boyle bi sey ??
günaydın canımm bende prima kullanıyorum 2 numarasını o bitince 3 e geçicemGünaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl
güle güle büyüt bebişinigünaydın kızlaarr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi:)
biz bugün 10 günlük olduk. sezeryana gireceğim gün doğum sancım tuttu. tam 10 saat sancıdan sonra epidural normal doğum yaptım. ama dikişlerim ödem yaptı ve orada ceviz gibi kocaman bir yumru oluştuhemen ayağa kalkacağım diye sevinirken acım ikiye katlandı. üstüne bir de her yeni annenin sorunu olan emzirme, göğüs şişmesi ve yaralar problemi çıktı. ilk bir hafta hep ağlamakla ve depresyonla geçti.
aranızda göğüsleri ve emzirme ile ilgili problem yaşayan varsa denediklerimi paylaşabilirim. çok ilginç şeylerden mucize sonuçlar aldım.
Gecmiş olsun canımgünaydın kızlaarr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi:)
biz bugün 10 günlük olduk. sezeryana gireceğim gün doğum sancım tuttu. tam 10 saat sancıdan sonra epidural normal doğum yaptım. ama dikişlerim ödem yaptı ve orada ceviz gibi kocaman bir yumru oluştuhemen ayağa kalkacağım diye sevinirken acım ikiye katlandı. üstüne bir de her yeni annenin sorunu olan emzirme, göğüs şişmesi ve yaralar problemi çıktı. ilk bir hafta hep ağlamakla ve depresyonla geçti.
aranızda göğüsleri ve emzirme ile ilgili problem yaşayan varsa denediklerimi paylaşabilirim. çok ilginç şeylerden mucize sonuçlar aldım.
Benımkıdr 4 kılo hala 1 î kullanıyorum bugun bı 2 den taktım yarım paket 1 numara var devam mı etsem bı sakıncası olurmu acaba aramızda Dr ve hemşire vardı sanırımgünaydın canımm bende prima kullanıyorum 2 numarasını o bitince 3 e geçicem
kızım geçen hafta 5 kilo idi
canım çok sıkıyosa kullanma:26:Gecmiş olsun canım
Benımkıdr 4 kılo hala 1 î kullanıyorum bugun bı 2 den taktım yarım paket 1 numara var devam mı etsem bı sakıncası olurmu acaba aramızda Dr ve hemşire vardı sanırım
günaydın canım benim kızım 5 kilo 2 numaraya geçtik bence sende geç sıkmasın 2 daha rahat..Günaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?