Kızlar slm daha önce bebişimin memeyi tutmadığını yazmıştım dünden beri sadece mememi emiyor çok şükür 6. Gün tuttu memeyi emdiği zaman 3 saat falan uyuyo acıkınca uyanıyo şuan çok iyi mamadan biberondan kurtulduk ama hala göbeğimiz düşmedi bu arada sütüm çoğalsın diye humana içtim günde 4 bardak diyo ben 2 içtim akşam 3 kere üst değiştirdim sütüm akıyo ped falan işe taramıyo yataklara geçti hep sütüm bu konuda sıkıntım var ama olsun gelsinde çok olsun varsın
arkadaşlar bişi sorcam ben
oğlum emerken özellikle gece hep genzine kaçırıyo napıcam ya çok korkuyorum bide çok değişik sesler çıkarıyo sizdede böyle olan varmı sanki genzinde süt var rahatsız ama çıakramıyo gibi hırıltılar tuhaf tuhaf doktora götürsemmi ya hani boğazımıza bişi gider temzilemeye çalışırız ya oda öyle yapıyo tüm gece hep o sesler sizlerinde genzine kaçıyomu
kızlar ayın 9unda dogum yaptm yarın bır hafta olck göğsümde mercımek kadr beze var dogum dan öncede varmıydı sonramı oldu bılmym kafama taktm ya acaba sut bezesımı sızınde var mı bıde göğüslermcok yara oldu sız ne kremı kullanıyonz
o mercımek kadar beze bendede cıktı ılk farkettıgımde moralım cok bozuldu dıger arkadasın dedıgı gıbı benımde annem beze oldugunu soyledı 3-4 ıcınde kayboldu bebek emdıkce hıc panık yapma bak baska arkadasta aynı seyı yazmıs ben hatta konu bıle actım :) korktumda..gogus ucu yaralarına kapaderm kullanıyorum ve emzırmeden once hangı memeyı emzıreceksem mutlaka gogus ucunu ılık su ıle cesmede yıkıyorum tavsıye ederım...
canım bendede beze vardı emzirince geçti sanırım seninkide bezedir.yaralar için en iyi çözüm bence kendi sütün ben her emzirmeden sonra kendi sütümü biraz sağıp sürüyorum.bebişim ilk emdiğinde çok hafif sızlıyor ama sonra geçiyor.
Bende chicco nun ki ni kullanıyorum.o da anne meme ucu diye aldık.a oğlum bazen alamıyo o kadar sinirleniyo ki alamayıncakomedi yaa 20 günlük dhaa sinirden kıpkırmızı oluyo
Hahaa aynen yaa o ses nasıl tatli dimi.sanki hiç meme vermiyoruz bu kuzularaAy kiz bizimki de öyle artik yoruluyorum bazen emzigi vermeye calisiyorum tabi bi hevesle meme sanip aciyo agzini kocaman anliyo sonra oyle bi sinirleniyo ki direniyo baya sonra mecbur aliyo ama bi emmesi var sinirli sinirli cuk cuk ölüyoz gülmekten bizimki 15 gunluk daha.ben de belki emzigi sevmemistir dedim
Canımm benimde aynısı oldu.ilk günler taş gibiydi şimdi çok yumuşadı.nette şöyle yazıyordu artık vücut bebeğin emdiği kadar sütü üretirmiş.bebişin yutarken lık lık sesi geliyosa süt var.Kızlar 3 güne kadar goguslerım tas gıbı oluyodu kızım ememıyodu yumuşak olmadıgı için sağıyordum süt çoktu ama günde 1,2 defa öyle oluyodu gene gogsumdende emıyodu son 3 gündür goguslerım yumuşak durum mı azaldı fıyorum ama emerkende bakıyorum var sutum anlamadım ben su ve komposta harıcınde sut yapmadı için bişey içmiyorum içmelimıyım acaba sızın durum nasıl bız 13 günlük olduk
Kizlar mrb bı sorum olacak oğlum 16 gunluk..emziriyorum gun içerisinde artık goguslerim yumuşuyor sut bitti mı diyorum ucunu sıkıyorum ucuna damla damla geliyor ama oyle fışkırmıyor normal mı yoksa fışkırmasi mı gerek? Acaba sütüm yetiyor mu? Yetmese ağlar diye düşünüyorum ama yanlis miyim? Bir de emerken 5 dk sonra falan göğsümde uyuyor kısa bir süre sonra uyanıp tekrar ağlıyor tekrar emıyor valla artık şaşırdım.sizlerde durumlar nasil?beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Benimde sorum şu kızlar.oğlum sürekli emmek istiyo.memede uyuyo kalıyo.basen doymuyor mu diyorum ama sütüm var şükür.yatagına yatırırsam uyanıyo ve hemen aranıyor.iki gündür de meme için ağlıyo hep
Benimde sorum şu kızlar.oğlum sürekli emmek istiyo.memede uyuyo kalıyo.basen doymuyor mu diyorum ama sütüm var şükür.yatagına yatırırsam uyanıyo ve hemen aranıyor.iki gündür de meme için ağlıyo hep
Dedigin gıbi gercekten hep aynı sorunları yasıyoruz benim oğlumda hep emmek istiyor zaten uykuya kendiliğinden geçmiyor bız ona kural koyacakken o bizi kendi kurallarına gore yönetiyor.ben de bu doymuyo herhalde diyorum omzuma alıyorum sırtını sıvazlamak icin sanki hic yememiş gıbi boynumu nerdeyse emecek sonra üzülüyorum acaba sut mü yetmiyor diye( gazı varken bile meme versem rahatlıyor.ben bir de emzik de vermedim hepten beni kullanıyor aman doysun da ben raziyim.
Kizlar mrb bı sorum olacak oğlum 16 gunluk..emziriyorum gun içerisinde artık goguslerim yumuşuyor sut bitti mı diyorum ucunu sıkıyorum ucuna damla damla geliyor ama oyle fışkırmıyor normal mı yoksa fışkırmasi mı gerek? Acaba sütüm yetiyor mu? Yetmese ağlar diye düşünüyorum ama yanlis miyim? Bir de emerken 5 dk sonra falan göğsümde uyuyor kısa bir süre sonra uyanıp tekrar ağlıyor tekrar emıyor valla artık şaşırdım.sizlerde durumlar nasil?beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Kızlar kılolar nasıl bız bugun 14 günlük olduk ve 10 kılo verdım nasıl gıttı anlamadım bile:) ben toplamda 19 kılo almıştım çok üzülüyordum bırde gereksuzmiş gıdıyo çünkü Kore'de takıyorum sizler takıyomusunuz acayıp toparladı karnım dümdüz oldu
Aynen benim oğlumda yüzümü emmeye çalışıyo yavrum yaa ne tatlı ay bunlar.bu duygunun dhaa ötesi yok dünyanın en güzel şeyiDedigin gıbi gercekten hep aynı sorunları yasıyoruz benim oğlumda hep emmek istiyor zaten uykuya kendiliğinden geçmiyor bız ona kural koyacakken o bizi kendi kurallarına gore yönetiyor.ben de bu doymuyo herhalde diyorum omzuma alıyorum sırtını sıvazlamak icin sanki hic yememiş gıbi boynumu nerdeyse emecek sonra üzülüyorum acaba sut mü yetmiyor diye( gazı varken bile meme versem rahatlıyor.ben bir de emzik de vermedim hepten beni kullanıyor aman doysun da ben raziyim.
Benim de boyle bi problemim vardi ama bi gogsum iltihaplaninca mama da vermek zorunda kaldim,ve anladimki benimki doymuyormus,16 gunluk olduk ve her 2-3 saatte bir 80 cc iciyor,gogsumden 2-3 saatte bir bu kadar imkansiz cikmiyor,cunku sagarak olctum,siz de sagip olcun,eger 60-80 cc arasi cikarsa doyuyordur,sadece uyku icin kullaniyordur,benimki bi yedimi 4 saat uyuyor,gogsumu sadece uykuya dalmada kullaniyor,tabi benim derdim de bir an once mamayi birakip gogsumun iyilesmesi ;( emme bir reflex,bence olcun,yeterliyse emzik kullanin
taze annişler merhaba benim sıkıntımda göğüslerim çok acıyo çatlakları iyileşmiyor lanolin içeren krem sürüyorum kakao yağı sürüyorum ama ne çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?