2013 ekim bebekleri büyürken:)

1hafta sonra doğumdan Dr kontrolum vardı canım ozaman sordum tak dedi ama dikısıne denk getirme dedı okadar toparladıki karnımı

oh oh maşallah herkes buraya taşınmış bende canım sıkıldı bir bakayım biz doğuramamaktan müzdaribiz burdakiler neyden müzdarip dedim de sizin de sıkıntınız ayrı tabi bebişler doğunca baya bir uğraştırıyor sizi
darısı bizlere olsun inşallah

merhaba guzel anneler ve bebisleri...burasi cok sakin yaa....benim oglum 3 haftalik oldu .yaa hep kafasi yan yatiyor.ben duzeltiyorum bu sefer homur homur ede ede duzeltiyo yine yana kafa yapisi icin duz de yatmasi lazim ama...bir de gobegi disari cikik sizin de oylemi...

Kızlar bebeklerınız emzık aldımı benumkı onla uyuyor uyudu dıye alayım dıyorum vermıyo

Yardimmm,bebegimin gazini cikaramiyorum,nadiren cikiyor,yiyip uyuyor,gazi cikarirken uyaniyor,tekrar uyumak icin tekrar yiyiyor,yine gaz,bu boyle kisir dongu seklinde devam ediyor,sancidan kivraniyor resmen icim gidiyor,siz nasil hallediyorsunuz bu gaz sorununu

Canım ben emzırdıkten sonra hep tan yatırıyorum kusmasın dıye sonranda duzeltmiyorum ama sen dıyınce dıkkat eldıcen uyuyubca ceviricem gobegınız duseli 5 gun oldu daha içerde gıbı ama

1 Lt ılık suya 1 tatlı kasığı karbonat canım 2 bardak iç faz olmayacak hatta o suyla bebişinin dılı beyaz olursa sılebılırsın karnını ovmayı dene

Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken beslenmemizde sorun yok.

Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken beslenmemizde sorun yok.
evett yaaa kesinlikle uyurken agzini acmiyor.dudaklarini buzuyo.ben de bacaklarini aciyorum bezini degistiriyorum.o zamn uyanip emiyor.tabi emdikten sonra bidaha bez degstryrz yine kaka yapiyo cunku

Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken eslenmemizde sorun yok.

canım benmkıde uyuyo bazen bende uyandrıp öyle emzıyorm benmde göğüslerm cok yara oldu bugun lansınoh aldm ıns ıyı gelır emzırmek kabusum oluyo bıde ben normal dogum yaptm bugun 8 gunm dikişlerm var elıme düğüm gıbı bişey gelıyo sızınde var mı nezaman gecıcek bu dikişler hamıleyken dogumu düşünyz dogurncada bebişin gazıydı emmesıydı zor ya nedır bu kadınlarn cektıgı

Bisey daha sormak istiyorum,bebegimi yuz ustu yatirinca rahat uyuyor,gaz problemi oldugu icin o pozisyonda rahatliyor,bogulmaya karsi hep basinda duruyorum zaten,onun haricinde bi sikinti olur mu acaba,kafa seklinde falan.gun icinde 3-4 saat boyle yatiriyorum,bi de kafasinin sekli duzgun olsun diye saga sola esit yatirmaya calisiyorum ama o cani nasil isterse o tarafa ceviriyor,takip edemiyorum,siz ne yspiyorsunuz bu durumda,eger bi tarafa fazla yatarsa o taraf kaslarda da problem olusabiliyor,sonra boynunu hep bir tarafa tutma riski olabiliyormus,siz nasil bir onlem aldiniz,puffff ne cok sorunum varmis benim deee ;((

Benımkıde 10 günüdür öyleydi uyandır mutlaka ben ayaklarını gıdıklıuordum genelde 40 haftasını doldurmayan bebekler doğduktan sonra 40 haftasına kadar uyuyarak gecırırlermiş bırde sarılıkta uyurmuş biZ sarılık ol madık 3 gündür daha az uyur oldu gözler fıldır fıldır şuan

pissa zamanla sıklaşır cnm..benmki de öyleydi..şimdi gece 2 bucuk saatte bir maşallah saat gibi

ilk günler bebek de yorgun oluyor..

benmki 17.gün son günlerde sıklaştı..büyürken iştahı da dönem dönem artarmış..

lansinoh bana çok yaramadı cnm zeytinyağını dene sana da yaramazsa..bugün 17.gün benm yaralar geçti sayılır..ama ilk emerken acı oluyor o da normalmiş ilk haftalarda..emerken geçiyor..

canım ben 14 kilo almıştım 8 kilo gitti.ama hala göbüşüm var.sezeryan diye korkuyorum korseden sen hangi markaya kullanıyosun.16 gün oldu doğum yapalı acaba şimdi alıp taksam işe yararmıki.

canım ben 14 kilo almıştım 8 kilo gitti.ama hala göbüşüm var.sezeryan diye korkuyorum korseden sen hangi markaya kullanıyosun.16 gün oldu doğum yapalı acaba şimdi alıp taksam işe yararmıki.

Benimde 1haftada 7kg gitti. 6kg kaldi.

Yani 3-4saat uyumasi nornalmi.diyorlar ya 2saati gecmesin emzirin. Ama uyurken dış dünya ile irtibatı kesiyor. Be yapsam ağzını açmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…