Canim korseyi gunde kac saat takiyorsun,doktoruna falan sordun mu takmanin bi sakincasi var mi diye,ben de almistim ama daha takmadim,benim bebis te 17 gunluk oldu,11-12 kilo verdim,ama odemim coktu,ve yirminin uzerinde kilo almistim,sanirim gidenin cogu odem bende
merhaba guzel anneler ve bebisleri...burasi cok sakin yaa....benim oglum 3 haftalik oldu .yaa hep kafasi yan yatiyor.ben duzeltiyorum bu sefer homur homur ede ede duzeltiyo yine yanakafa yapisi icin duz de yatmasi lazim ama...bir de gobegi disari cikik sizin de oylemi...
Yardimmm,bebegimin gazini cikaramiyorum,nadiren cikiyor,yiyip uyuyor,gazi cikarirken uyaniyor,tekrar uyumak icin tekrar yiyiyor,yine gaz,bu boyle kisir dongu seklinde devam ediyor,sancidan kivraniyor resmen icim gidiyor,siz nasil hallediyorsunuz bu gaz sorununu
Sagol canim,deneyecem bugun1 Lt ılık suya 1 tatlı kasığı karbonat canım 2 bardak iç faz olmayacak hatta o suyla bebişinin dılı beyaz olursa sılebılırsın karnını ovmayı dene
evett yaaa kesinlikle uyurken agzini acmiyor.dudaklarini buzuyo.ben de bacaklarini aciyorum bezini degistiriyorum.o zamn uyanip emiyor.tabi emdikten sonra bidaha bez degstryrz yine kaka yapiyo cunkuKızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken beslenmemizde sorun yok.
Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken eslenmemizde sorun yok.
Kızlar benim kızım sanki cok uyuyor. 3-4saat aralıksız uyuyor. Sizdede var mı bu sorun.birde uyuyunca uyandirip emziremiyorum.ac kalmasindan korkuyorum. Uyanikken beslenmemizde sorun yok.
evett yaaa kesinlikle uyurken agzini acmiyor.dudaklarini buzuyo.ben de bacaklarini aciyorum bezini degistiriyorum.o zamn uyanip emiyor.tabi emdikten sonra bidaha bez degstryrz yine kaka yapiyo cunku
canım benmkıde uyuyo bazen bende uyandrıp öyle emzıyorm benmde göğüslerm cok yara oldu bugun lansınoh aldm ıns ıyı gelır emzırmek kabusum oluyo bıde ben normal dogum yaptm bugun 8 gunm dikişlerm var elıme düğüm gıbı bişey gelıyo sızınde var mı nezaman gecıcek bu dikişler hamıleyken dogumu düşünyz dogurncada bebişin gazıydı emmesıydı zor ya nedır bu kadınlarn cektıgı
Kızlar kılolar nasıl bız bugun 14 günlük olduk ve 10 kılo verdım nasıl gıttı anlamadım bile:) ben toplamda 19 kılo almıştım çok üzülüyordum bırde gereksuzmiş gıdıyo çünkü Kore'de takıyorum sizler takıyomusunuz acayıp toparladı karnım dümdüz oldu
canım ben 14 kilo almıştım 8 kilo gitti.ama hala göbüşüm var.sezeryan diye korkuyorum korseden sen hangi markaya kullanıyosun.16 gün oldu doğum yapalı acaba şimdi alıp taksam işe yararmıki.
pissa zamanla sıklaşır cnm..benmki de öyleydi..şimdi gece 2 bucuk saatte bir maşallah saat gibi
ilk günler bebek de yorgun oluyor..
benmki 17.gün son günlerde sıklaştı..büyürken iştahı da dönem dönem artarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?