Arkadaslar ben de face de bulamadim gurubu acaba tam adres adi nedir? Yanlismi yaziyorum anliyamadim
Aynen canım bendr spinal sezaryen oldum benimde bacağım öyleydi hatta iğne olan yerim de ilaç dağılmamış orada sertlik ve şişlik
Vardı.ben ara sıra masaj yaptım şimdi daha iyi.47 gün oldu Dr geçer demisti
2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri bunu kopyala yapıştır bi de bunu dene bakalım..
Aynen canım oyle kusuyorki bazen ne koltuk ne benım üstüm ne onun üstü kalıyor kusulmadık zaten hem emmeden sonra ılla kesik kesik küsüyor kaç kıyafet değiştırıyorum günde sorma bazen değişirken bile kusuyomerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bebeğim çok kusuyor bazen daha emerken sütü olduğu gibi çıkartıyor bazende aradan biraz zaman geçince kestirip peynir gibi kusuyor bebeği böyle çok kusan varmı aranızda? acaba hemen kustuğu zaman açmı kalıyor diye endişe ediyorum
Gel canım buyur gelallah için bu gaza bi çözüm yokmu yaaaaaaaa..bu arada guruba benide alın...kapalı guruba kızlar
Canım iyice taz adeesı bız 50 kişiyi gectık ordayızKızlar yazıyorum arama kısmına çıkmıyor facte
Bırdaha dene cnmArkadaslar ben de face de bulamadim gurubu acaba tam adres adi nedir? Yanlismi yaziyorum anliyamadim
teşekkür ederim evet gurubu şimdi buldum katıldım aslı aslan profilim kabul edilirsem sevinirim :)
Bruno kullanıyorum cnm okyonus suyu anında acıyo her altını açtığımda hapşıtuyor Dr hapsırmak hasta olucak anlamına gelmiyormuş 10 defa günde hapşırmalıymış
Dr gıttıgımızde bunrnuna üstten aşağıya doğru hızlıca dokundu hemen uyandı ağladı benımki
Cnm bütün gün kucagimizda gecede uyutmassalar
zombi gibi oluyoruz valla ben dayanamıyorum
Aglayinca çıldıracak gibi oluyorum
off off yalnız bakiyorum kizima
bazen kizima kızıyorum pisman oluyorum
ağlıyorum...migrenim tutuyor uykusuzluktan
birde ses beni deli ediyor ne yapacam bilmiyorum
Benimki de küsüyor canım. Bugun Dr'a gittik kilo alımı falan normal oldugundan dolayı sorun yok dedi.merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bebeğim çok kusuyor bazen daha emerken sütü olduğu gibi çıkartıyor bazende aradan biraz zaman geçince kestirip peynir gibi kusuyor bebeği böyle çok kusan varmı aranızda? acaba hemen kustuğu zaman açmı kalıyor diye endişe ediyorum
Gel canım.allah için bu gaza bi çözüm yokmu yaaaaaaaa..bu arada guruba benide alın...kapalı guruba kızlar
Kızlar yazıyorum arama kısmına çıkmıyor facte
Paposoner canım sana mesaj atmaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için atamıyorum bilgine
Canım ben Bruno aldım damla seklinde. Sıkıyorsun buruna. Genizine kaçıyor bizimkinin de. Arada sikinca ağlıyor.Kizlar bebeklerinize fizyolojik serumu nasıl nekadar veriyorsunuz.eczacı bana bildiginiz serum posetinde vermis.uzerinde şırınga var.onunla verecekmisim. Genzine kacar mi onunla sikarsam
Ya kizlar hepiniz faceye gittiniz artik buranin tadi kalmadi
Kızlar Bizimki 23 günlük ve kucakta gezerek uyumaya alıştı. Siz nasıl uyutuyosunuz. Yatağa koyunca uyuyo mu sizinkiler?
Kızlar Bizimki 23 günlük ve kucakta gezerek uyumaya alıştı. Siz nasıl uyutuyosunuz. Yatağa koyunca uyuyo mu sizinkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?