2013 ekim bebekleri büyürken:)

Aynen canım oyle kusuyorki bazen ne koltuk ne benım üstüm ne onun üstü kalıyor kusulmadık zaten hem emmeden sonra ılla kesik kesik küsüyor kaç kıyafet değiştırıyorum günde sorma bazen değişirken bile kusuyo
allah için bu gaza bi çözüm yokmu yaaaaaaaa..bu arada guruba benide alın...kapalı guruba kızlar
Gel canım buyur gel
Kızlar yazıyorum arama kısmına çıkmıyor facte
Canım iyice taz adeesı bız 50 kişiyi gectık ordayız
Arkadaslar ben de face de bulamadim gurubu acaba tam adres adi nedir? Yanlismi yaziyorum anliyamadim
Bırdaha dene cnm
teşekkür ederim evet gurubu şimdi buldum katıldım aslı aslan profilim kabul edilirsem sevinirim :)

Tamam cnm bakıyorum

bende aldım okyanus suyu iyi geliyor gerçekten bruno değil başka marka ama o da güzel

benim de kız seninki gibi gececi geceleri neredeyse hiç uyumuyor sabah 8-9a kadar hemde canım bende yalnız bakıyorum doğumda halamlar filan geldi yanımda kaldı ama 1 hafta kaldılar sonra kızımla başbaşa kaldık ben çareyi gündüz o uyuduğunda uyumakta buldum önce uyuyamıyordum gelen gidenden gece de o ağlayınca sinirleniyordum kendi kendime gündüzleri de hırçın olmaya başlamıştım uykusuzluktan şimdi böyle daha rahat ediyorum sen de uyu gündüz o uyuyunca bir iki saat

mrb arkadaslar ben 2012 ekim annesyim gecen seneki halimi hatrlamak icin grdim sizin sayfanza bzmde en buyuk skntmz gazdi cocugu kurmussun gbi aksam 8de bi baslardi 12ye kadar hc susmadan aglardi ne duyduysam yaptm gecmyo gercektende 6 ay surdu allahtan gece uykusu duzenlydi dinleniyodum allah hapinizin yardimcisi olsun

Benimki de küsüyor canım. Bugun Dr'a gittik kilo alımı falan normal oldugundan dolayı sorun yok dedi.
allah için bu gaza bi çözüm yokmu yaaaaaaaa..bu arada guruba benide alın...kapalı guruba kızlar
Gel canım.
Kızlar yazıyorum arama kısmına çıkmıyor facte

Canım çıkması lazım. 50 kişi civarı buldu grubu.

Kizlar bebeklerinize fizyolojik serumu nasıl nekadar veriyorsunuz.eczacı bana bildiginiz serum posetinde vermis.uzerinde şırınga var.onunla verecekmisim. Genzine kacar mi onunla sikarsam

Kizlar bebeklerinize fizyolojik serumu nasıl nekadar veriyorsunuz.eczacı bana bildiginiz serum posetinde vermis.uzerinde şırınga var.onunla verecekmisim. Genzine kacar mi onunla sikarsam
Canım ben Bruno aldım damla seklinde. Sıkıyorsun buruna. Genizine kaçıyor bizimkinin de. Arada sikinca ağlıyor.
Ya kizlar hepiniz faceye gittiniz artik buranin tadi kalmadi

Canım sende gel.

Kızlar Bizimki 23 günlük ve kucakta gezerek uyumaya alıştı. Siz nasıl uyutuyosunuz. Yatağa koyunca uyuyo mu sizinkiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…