Canımm seninde silmen lazım msjlarınıkomedi yaa burası haberleşme topikimiz olsun
teşekkür ederim evet gurubu şimdi buldum katıldım aslı aslan profilim kabul edilirsem sevinirim :)
Kızlar selamlar facedekı gruba bende katıldım ama ben anlayamdıgım hem arkadaşlarımız gormuyor dedınız ee sızın paylastıklarınız benım sayfama dusuyor arkadaşlarım gormuyor mu sayfama dusunce:18:
Görmüyor canım. Bende esimin profilinden kontr ettim.
Biz gruba üye olduğumuz icin paylaşılanlar bizim sayfamızda görülüyor.
Kızlar Bizimki 23 günlük ve kucakta gezerek uyumaya alıştı. Siz nasıl uyutuyosunuz. Yatağa koyunca uyuyo mu sizinkiler?
Artık burada paylaşımlarda bulunmayacakmisiniz
Uyuyor mu bari oğlun uzun sure canım? Aslında facedeki grubu bulmak çok zor degil canım. Neden bulamadın acaba?Kızlar gerçekten ayaklarımı uzattım şimdi uzandım biraz kızım ve oğlumdan şimdivakit kaldı uyudular
Şu face işini beceremedim bir türlü
Ne guzel alıştırmışsin canım. Bizimki aglayinca cok fena ağlıyor duramıyorum mecburen kucağıma alıyorum. Ben durmaya çalışsam bile esim dayanamıyor alıyor kucağına maalesef.ben yatağına koyup uyutuyorum ilk başlarda kucağımda ya da emerek uyumak istiyordu o da beni gece boyu yoruyordu sonra emzirip yerine koymaya başladım ilk başta ağladı biraz ama ben hemen kucağıma almadım onun yerine yanında olduğumu belli etmek için yüzünü başını hafif okşadım beşiğini salladım şimdi alıştı çok şükür yatağında uyumaya
Hiç belli olmuyor cnm bazen uyuyorUyuyor mu bari oğlun uzun sure canım? Aslında facedeki grubu bulmak çok zor degil canım. Neden bulamadın acaba?
Ne guzel alıştırmışsin canım. Bizimki aglayinca cok fena ağlıyor duramıyorum mecburen kucağıma alıyorum. Ben durmaya çalışsam bile esim dayanamıyor alıyor kucağına maalesef.
Evet galiba buraya en çok yazan sensin :)Arada buraya da bakıyorum ama cogumuz ordayiz ve orda paylaşıyor herkes dertlerini. Buraya pek yazdan yok.
kızlar banada verın adresıı facebookunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?