2013 ekim bebekleri büyürken:)

kızlar beni de alın aranıza..faceten gönderdim umarım kabul edilirim..hamileliğim boyunca da takip etmiştim sizi..burası boş kaldı şimdi ve öğrendiğimiz çok şey oluodu..

Kızlar selamlar facedekı gruba bende katıldım ama ben anlayamdıgım hem arkadaşlarımız gormuyor dedınız ee sızın paylastıklarınız benım sayfama dusuyor arkadaşlarım gormuyor mu sayfama dusunce:18:

Görmüyor canım. Bende esimin profilinden kontr ettim.
Biz gruba üye olduğumuz icin paylaşılanlar bizim sayfamızda görülüyor.

Kızlar gerçekten ayaklarımı uzattım şimdi uzandım biraz kızım ve oğlumdan şimdivakit kaldı uyudular
Şu face işini beceremedim bir türlü

Kızlar Bizimki 23 günlük ve kucakta gezerek uyumaya alıştı. Siz nasıl uyutuyosunuz. Yatağa koyunca uyuyo mu sizinkiler?

ben yatağına koyup uyutuyorum ilk başlarda kucağımda ya da emerek uyumak istiyordu o da beni gece boyu yoruyordu sonra emzirip yerine koymaya başladım ilk başta ağladı biraz ama ben hemen kucağıma almadım onun yerine yanında olduğumu belli etmek için yüzünü başını hafif okşadım beşiğini salladım şimdi alıştı çok şükür yatağında uyumaya

Kızlar gerçekten ayaklarımı uzattım şimdi uzandım biraz kızım ve oğlumdan şimdivakit kaldı uyudular
Şu face işini beceremedim bir türlü
Uyuyor mu bari oğlun uzun sure canım? Aslında facedeki grubu bulmak çok zor degil canım. Neden bulamadın acaba?
Ne guzel alıştırmışsin canım. Bizimki aglayinca cok fena ağlıyor duramıyorum mecburen kucağıma alıyorum. Ben durmaya çalışsam bile esim dayanamıyor alıyor kucağına maalesef.

Hiç belli olmuyor cnm bazen uyuyor
acaba telefendan girdiğimden mi olmuyor
şimdi face i açıp arkdşlarını bul kısmından yazıp bulmuyor muyuz

burası göçmüş:)eskıden sayfa sayfa ılerlerdı yetişemezdım hızına sımdı hepımız facedekı gruptayız sızde oraya gelın kızlar

mrb kızlar bende sızı ozledım ve goguslerım yuzunden hastenelık oldum siştiler bezeler oluştu dr amelıyatlık sın dedı enfeksıyon kaptı goguslerım neyse hemen kendı drume gıttım allahtan korkma dedı ıgne verdı gecer dedı çok sukur gectı ama hala gogus uclarım yara emzıremıyorum gunde bır ıkıkez sadece sutum gerı gıtmek uzere ne yapcam kızlar sadece mama verıyorumm sutten ne cektım bı allah bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…