2013 ekim bebekleri büyürken:)

Hiç belli olmuyor cnm bazen uyuyor
acaba telefendan girdiğimden mi olmuyor
şimdi face i açıp arkdşlarını bul kısmından yazıp bulmuyor muyuz
Canım bende hep cepten giriyorum. Arama kısmından bulunuyor aslında. Doğru yerden ariyorsun.
Gecmis olsun canım. Pompayla sağıyor musun canım. Belki ise yarar. İnsallah gelir sütun canım.

ben nivea bın pişik kremini kullanıyorum kızıma günde 2 kez bi banyodan sonra bi de gece yatmadan önce altını değiştirirken kullanıyorum hiç bir şey olmadı çok şükür.niveanınki hem önlem amaçlı hem de pişik olduktan sonra..şiddetle tavsiye ederim..daha yeni günde 2 kez kullanmaya başladım bu arada sadece banyodan sonra kullanıyordum.
zaten nivea sadece krem markası bence gayet iyi..

Canım faceye gelsene

Kizlar bende ekim annesiyim yazmiyorum ama hep takip ediyorum sizi. pisik icin desitin tavsiye ederim. gecmis olsun

kızlar sız neden sagıyosunuz sutlerınızı benım daha sagacak kadar olmadı zaten oğlumu mamayla beslıyorum ne yapcam ben gogus uclarım hala yara

kızlar sız neden sagıyosunuz sutlerınızı benım daha sagacak kadar olmadı zaten oğlumu mamayla beslıyorum ne yapcam ben gogus uclarım hala yara
Benimde çatlak old bu aralar içim çekiliyor sanki emzirirken yine de emziriyorum biraz da mama veriyorum
ben üç ilaç kulla nıyorum sen kullanıyo musun ilaç cnm

Son düzenleme:

Canim neden mama veriyorsun doymadi diye mi düsünüyorsun ağlaması doymadigi anlamina gelmez ve sütün yetmemesi gibi bi durumda yoktur bence Aylik kilo alimi cok düsük olmali ki mama veresin gecen Trt de Anne elimi tutsana diye bir programda dinledim üstüne basa basa söylediler sadece anne sütü diye zaten bebegin de cok guzel kilo almis sorularina gelince ben besiginde de ana kucaginda da salliyorum hafif ve ritmik bir sekilde,bor de metsil damla var ya onun işe yaraması için çok düzenli saatli kyllanmak gerekiyor dedi doktorum.Bizim de gazımız var biraz ama damla önermedi doktor

Canim 2013 eylul ve ekim anneleri ve melekleri bu sekilde yaz aynen cikar.

Kızlar, eylül anneleri grubuna üye oldum, ekim-kasım grubuna üye oldum.. Bi bizimkini bulamıyorum! Sonuç yok diyor...
Ek olarak sadece facete takılmayalım bence. Çünkü kadınlar kulübünün en güzel avantajı herşeyin arşivlenmesi. Google a aklınıza gelen soruyu yazın, mutlaka tecrübe okuma imkanınız oluyor. Ama facete öyle değil.

benim bebeğim öle doktora gittim reflüymüş oyuzden kusturmayan mama kullanıorum ek olarak.

Gecmiş olsun CNm inşallah geçer yara
Ben sütümü sağıyorum sağmassam göğsüm çok
Ağrıyor ve sürekli sütüm akıyor öyle damla
Şeklinde değil göbek deliğimi bile geçiyor mecbur
Sağıyorum boşa gitmesin dimi

Slm elfile ne yapıyon kız

Bebekleri uyumayan annelere nacizane tavsiyem bebeginizin gazi vardir iyice cikarin. benimde 40 gunluk kizim var bazen yataga koyar koymaz uyaniyodu. gazinin oldugunu kesfettim. tabi karninin tok olmasi lazim.

Gogusleri yara olan arkadaslarim beyaz yerine masaj yapin. boyle sikabildiginiz kadar sikin. kendi sutunuzden surun gogsunuze. baska bisi fayda etmiyo.

arkadaslar bızım salı gunu 40mız cıkıyo biraz özel olcak ama eşimle daha yakınlasamadk cok korkuyorum ya dikişlrm düştü gecti ama acıcak dıye korkuym off bıtmıyo dertler sızlern ılk deneyım oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…