Canım bende hep cepten giriyorum. Arama kısmından bulunuyor aslında. Doğru yerden ariyorsun.Hiç belli olmuyor cnm bazen uyuyor
acaba telefendan girdiğimden mi olmuyor
şimdi face i açıp arkdşlarını bul kısmından yazıp bulmuyor muyuz
Gecmis olsun canım. Pompayla sağıyor musun canım. Belki ise yarar. İnsallah gelir sütun canım.mrb kızlar bende sızı ozledım ve goguslerım yuzunden hastenelık oldum siştiler bezeler oluştu dr amelıyatlık sın dedı enfeksıyon kaptı goguslerım neyse hemen kendı drume gıttım allahtan korkma dedı ıgne verdı gecer dedı çok sukur gectı ama hala gogus uclarım yara emzıremıyorum gunde bır ıkıkez sadece sutum gerı gıtmek uzere ne yapcam kızlar sadece mama verıyorumm sutten ne cektım bı allah bılır
Kızlar , kızımın poposu pişik oldu , sabamed sürdüm fayda etmedi , komiklik nin pişik kremini almıştı arkadaş o biraz kızarıklığını aldı , sma hala geçmedi , ne iyi gelir sizce ? Uyukusu çok huzursuz bezini istemio azcık kirlensin huzursuz oluo
mrb kızlar bende sızı ozledım ve goguslerım yuzunden hastenelık oldum siştiler bezeler oluştu dr amelıyatlık sın dedı enfeksıyon kaptı goguslerım neyse hemen kendı drume gıttım allahtan korkma dedı ıgne verdı gecer dedı çok sukur gectı ama hala gogus uclarım yara emzıremıyorum gunde bır ıkıkez sadece sutum gerı gıtmek uzere ne yapcam kızlar sadece mama verıyorumm sutten ne cektım bı allah bılır
Benimde çatlak old bu aralar içim çekiliyor sanki emzirirken yine de emziriyorum biraz da mama veriyorumkızlar sız neden sagıyosunuz sutlerınızı benım daha sagacak kadar olmadı zaten oğlumu mamayla beslıyorum ne yapcam ben gogus uclarım hala yara
Kızlar iyi geceler
doktora gittik 1. ay kontrolüne oğlum 3.450 doğmuştu 4.750 olmuş 1.300 gr almış doktora mamada veriyorum dedim bir günde 180 cc veya 240 cc civarı. Verme ded bir ay dai en az 700 gr alırsa iyi dedi doktor sizinki iki katını almış mamaya gerek yok dedi ama gel bana sor vermeyeyim dedim 12 saat vermedim en son çok ağladı uykuya geçwmiyor mama verdim şimdi uyuyor zaten sabah ve akşam veriyorum gece ve gündüz vermiyorum
kalça ultrasonu normal çıktı fakat işitme testinden üç seferdir geçemiyoruz kulaklarında su var dlğumdan hemen sonrada geçemmiştik bu yüzden antibiyotik verddi ben kullanmak istemiyorum napcam bilmem en küçük tıkırtıyı duyuyor
bu arada size bikaç soru sormak istiyorum
1)siz sordunuz mu doktorunuza günlük alması gereken süt miktarı ne kadar?yani 500 mü 750 mi
2) bebeklerinizi beşiklerinde sallıyor musunuz?
3) metsil verdi gaz için 8 damla lullanan var mı direkt ağzına atabilir miyiz yoksa mamaya mı atıcaz?
Canim 2013 eylul ve ekim anneleri ve melekleri bu sekilde yaz aynen cikar.
Kızlar yarın bizim kırkımız doluyor çok şükür
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bebeğim çok kusuyor bazen daha emerken sütü olduğu gibi çıkartıyor bazende aradan biraz zaman geçince kestirip peynir gibi kusuyor bebeği böyle çok kusan varmı aranızda? acaba hemen kustuğu zaman açmı kalıyor diye endişe ediyorum
kızlar sız neden sagıyosunuz sutlerınızı benım daha sagacak kadar olmadı zaten oğlumu mamayla beslıyorum ne yapcam ben gogus uclarım hala yara
Kızlar, eylül anneleri grubuna üye oldum, ekim-kasım grubuna üye oldum.. Bi bizimkini bulamıyorum! Sonuç yok diyor...
Ek olarak sadece facete takılmayalım bence. Çünkü kadınlar kulübünün en güzel avantajı herşeyin arşivlenmesi. Google a aklınıza gelen soruyu yazın, mutlaka tecrübe okuma imkanınız oluyor. Ama facete öyle değil.
Benimde çatlak old bu aralar içim çekiliyor sanki emzirirken yine de emziriyorum biraz da mama veriyorum
ben üç ilaç kulla nıyorum sen kullanıyo musun ilaç cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?