2013 ekim bebekleri büyürken:)

Ne yapayım zullum, bebeğim sabahtan beri uyumuyor.. Ne tapacağımı şaşırdım. Gaz çıkardı, kaka yaptı ama bu güne kadar ağlamayan bebek ağlıyor. Çatlayacağım şimdi

Ay canım inşallah yorma bebis annecigini hiç merak etme
Cnm düzelir benim kızım 33 günlük oldu yavaş yavaş duzene
giriyor bebise bol.bol masaj yap yüz üstü yatır çok huysuz
olunca banyo yaptir Cnm belki rahatlar annesi

Cnm Facede ki gruba katildinmi seni çok
merak ediyorum burada o kadar yazistik
en çok seni ve sezini merak ediyorum sezini
gördüm seni merak ediyorum

Slm kimse yok galiba:26:bizde
bugün 1.ay aşımızı. Olduk kilomuzda
iyi hemsire bebise çok iyi baktığımı söyledi
beni tebrik etti

Bizim çarşamba çıkıyor ama bende korkuyorum. Zaten adet oldum galiba. Nasıl olacak bilmiyorum. Kanamanın bitmesini bekleyeceğim. Ama acır diye korkuyorum bende. Zaten kuruluk da oluyormuş.
kızlar bende faceye uye oldum ama burdakıler orda kım tanımıyorumm
Canım sen face deki gruba nickini yazarak selam ver geri kalan da nickini yazıyor sana.
beni tebrik etti
Oh iyi maasallah.

Sonunda grubu buldum kızlar :)) mobil uygulamadan bulamadı, browserdan girince bulundu :)
Beni de kabul ediiin
2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri

Canım bol su, emzirmeye devam, hurma ve kimyon. Bir de sütüm gelecek de.

Canım ben de gogus ucuyla emzirmeye başlamıştım. Doktorum bana 10 gun boyunca günde bir tane Vita Malt markalı malt içeceğini içmemi söyledi. İnan işe yarıyor, diğer markaları da denedim bu kadar işe yaramadı. Joker mağazalarında ve bazı eczanelerde var.
Bir de hoşafın üstüne tanımıyorum...

Merhaba sevgili anneler, doguma birlikte gun saydigimiz dostlar :) cok sukur bebeklerimize kavustuk 31 gunluk oldu bebegim inanamiyorum. Bir ara erkek bebek oldugundan sanirim acayip gaz problemi yasadik, emzik vermistim doktora danisarak. Emzik de yapiyordu belki. Oglan acayip emme refleksine sahip durulsun diye vermistim emzigi yoksa hep emmek isteyecekti; zaten tombik...
Neyse cok sukur rezene cayi icerek, kimyon yiyerek ve gaz yapmayan yiyecekleri tercih ederek gaz olayindan kurtardim bebegi buyuk olcude...
Cuma gunu kismetse asimiz var...
Face hesabim olmadigindan sizlere sadece buradan ulasabiliyor olacagim galiba gerci pek sohbet yok artik burda.

Slm Cnm ikimiz kaldik galiba masallah bebisine
benim kızım da 35 günlük oldu

burdaki herkes face gelmeyince aklım sizde kalıyo kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.benim oğluşumun çok gazı oluyo onun dışında iyiyiz.

cnm aslında çok da vermiyorum maşallah sütüm var fakat bazen çok yumuşak oluyor göğsüm bebeğiminde yutkunmadığını ağzında gevelediğini görüyorum öyle olunca bıraktığım anda ağlamaya başlıyor mama verince susuyor bu 24 saatte 2 en fazla 3 kere oluyor o zaman 60 cc yapıyorum 1 günde 180 cc gi bi içiyor doktorumuz onuda kes dedi ama bir türlü başaramadım
Hadi bakalım artık gezmelere çıkardınız herhalde.
henüz çıkamadık ama haftya kısmetse anneme gidicez
maşallah de zulucuğum
benim ilki acılı oldu biraz bemimki sezeryan ama o zaten doğum şeklinden değil elastikiyetini kaybediyorrmuş birde kuruluktan dolayı ikincisi daha iyiydi o kadar ağrı olmadı biraz da kasıyoruz kendimizi çok ağrı olacak mı diye onun da etkisi var
ah cnm ah kullanmak ne kelıme gelıp gorsen eczanecı sanarsın benı ama ne care
aynen cnm yatak odamın bir köşesi eczaneye döndü ama emzire ilmen için önce göğüslerinin iyileşmesi gerek göğüs uçlarıyla emzirebilirsin
beni tebrik etti
maşallah bebişine cnm
benm kızım hasta oldu cok oksuruyo yaa ilaç hariç napabilirim yaa
nerede üşüttü cnm o kadar
kimyonu nasıl kullanıyosunuz

cnm aslında çok da vermiyorum maşallah sütüm var fakat bazen çok yumuşak oluyor göğsüm bebeğiminde yutkunmadığını ağzında gevelediğini görüyorum öyle olunca bıraktığım anda ağlamaya başlıyor mama verince susuyor bu 24 saatte 2 en fazla 3 kere oluyor o zaman 60 cc yapıyorum 1 günde 180 cc gi bi içiyor doktorumuz onuda kes dedi ama bir türlü başaramadım
Hadi bakalım artık gezmelere çıkardınız herhalde.
henüz çıkamadık ama haftya kısmetse anneme gidicez
maşallah de zulucuğum
benim ilki acılı oldu biraz bemimki sezeryan ama o zaten doğum şeklinden değil elastikiyetini kaybediyorrmuş birde kuruluktan dolayı ikincisi daha iyiydi o kadar ağrı olmadı biraz da kasıyoruz kendimizi çok ağrı olacak mı diye onun da etkisi var
ah cnm ah kullanmak ne kelıme gelıp gorsen eczanecı sanarsın benı ama ne care
aynen cnm yatak odamın bir köşesi eczaneye döndü ama emzire ilmen için önce göğüslerinin iyileşmesi gerek göğüs uçlarıyla emzirebilirsin
beni tebrik etti
maşallah bebişine cnm
benm kızım hasta oldu cok oksuruyo yaa ilaç hariç napabilirim yaa
nerede üşüttü cnm o kadar
kimyonu nasıl kullanıyosunuz

Emzil nasıl tutu cnm bnimki tutmuyor annemde kızıyor neden tuturamıyosun öbür türlü hep emmek istiyor sonra gögüslerim acıyor diyosun diyor
Kimyonu ne şekilde yiosun

kızlar tv dede ayva hoşafı ve armut hoşafı süt yapıyor dedi dün maranki
annemde ayva reçeli yapmıştı bende onu sulandırıp içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…