2013 ekim bebekleri büyürken:)

Niyeki?
ben bulamadım da o yüzden giremiyorum
Öyle Cnm boş ver
zuluuuuuuu nabıosun bebek nasıl.facede olmayan arkadaslar ıcın burdanda devam ederız canım ben hep gırıp bakıyorum
İyiyiz Cnm siz nasilsinz ama diğer arkadaşlar uğramıyor
burda da kimse kalmamis kivalla hepinizi çok özledim

kızlar bebişim bu gün 49 günlük :) daha sağlık ocağına gitmedik babamız yoğun inş haftaya giderizz ama bebişim boyu 56 cm gibi

canım nasıl bulamadın 2013yaz hemen cıkıyor bızzde bugun senden bahsettık yoksun dıye
Sağolun cnm ben mi kaldım
ben biraz teknoloji özürlüyüm de
şöyle mi yapıyorum face açıyorum arkadaşlarını bul ksmındN 2013 eylül ve ekim anneleri ve melekleri yazıyorum değil mi kaç kere yaptım sonuç bulunamadı diyor
Öyle Cnm boş ver

İyiyiz Cnm siz nasilsinz ama diğer arkadaşlar uğramıyor
burda da kimse kalmamis kivalla hepinizi çok özledim

Allah Allah....

Son düzenleme:
Kızzlar siz emzirirkrn hep yutkunma sesi duyuyomusunuz

Bende genelde duyuyorum canım. Ama sona dogru zaten yutkunma sesi gelmeyince sut bitmiş oluyor çekiyorum memeden.

Canım face aslında bahsettigin gibi bulunuyor ama neden bulamadın acaba. Istersen beni face den arkadas olarak ekle, bende seni gruba ekleyeyim

Nasıl geçsin CNm sıkıcı geçiyor bebişim 38 günlük oldu
Büyüdü uykusu düzene girdi artık beni yormuyor.
Geceleri aralıksız 5 saat uyuyor sonrada iki saat uyuyup uyaniyor

Maşallah canım
Hep böyle devam etsin inşallah. Zulu, face güzel oldu ama oraya her aklıma geldiği gibi yazamıyorum.biliyorum kapalı grup, fakat yine de bir yerlerden görünür paranyası var.
bak mesala sorucam; kızlar regl olanınız var mı? ben 47 günlük sezeryanlıyım, bebeğini az süt cok mama ile besliyorum. ne yazık ki 40. gün kontrolüme gitmedim doktorum ne derdi bilmiyorum henüz ama sanırım regl oldum. ilk haftadan sonra hiç bir şey yoktu çünkü. Var mı benim gibi?

İnşallah Cnm bizde 38 günlük olduk benim 2 gündür kanamam yok
acaba regli olurmuyuz benim ablam doğumdan 6 ay sonra regli olmuş
Cnm neden kontrole gitmedin ben de sezaryen oldum pazqrtesi dr muayene
edecek çok sıkıcı ama mecburen gidecem :26:

Benim gecen hafta gitmem gerekirdi, fakat kızımın mevlidi vardı. Yanlız olduğum için ancak haftasonu gidebilirim. Geçen hafta mevlitle gecti, bu haftasonu için ihmal ettim ama kanamam da başladı bu halde gitmek istemezdim, artık önümüzdeki haftasonu giderim. Netten şoyle bir baktım adet kanaması gibi duruyor ama bakalım bakalım..

Anladım Cnm sende mı bebeğine yalnız bakıyorsun
artık haftaya gidersin Cnm

Nasilsiniz ben ne dogun hikayemi yazabildim ne de sizleri takip edebildim kizim ela cani sagolsun coj huysuz kolik teshisi konuldu haftada uc gun falan surekli olmak uzere aglams nobetlri var sadece emerek sustursbiliyorum araliksiz tum gun huzursuz ve aglak perisan oluyorum o gunlerde onun disibda uyumku bi hebek uc aylik olunca duzelir diyolar doktorlar anlayacaginiz bi bukadar daha cekicem sizleri sohbetlerimizi coj ozledimmmmm

merhaba cicişler yaa nekadar oldu yazmayalı hmm tam 73 günlük olduk 2.ay asımızıda olduk kontrolümüzde oldu mınık doğduk ama toparladı kuzum sukurler olsun yaradana. sadce cok kusuyo meleğim bide kabızlık sizde de varmı kızlar tam 6 gun yapmadı sonra fitil ile yapırdım ama yine tık yok ıkınıyor aglıyo ama olmuyo napıcam bilmiyorum

buarada bende face kullanmıyorum burdan tkip ediyorumkeşke herkes yine burda olsaydı tadı farklı buranın ya neyse özletmeyin girin topiğimize bebişlerin haberlerni yazın bize

Canım aşılardan sonra ateş ya da huzursuzluk oldu mu bebiş de.bizim de Perşembe çok korkuyorum valla ben.çok canı yanacak yaa

Geçmiş olsun Cnm inşallah uzun surmez kaç günlük oldunuz Cnm

Masallah Cnm bizde ikinci ayimizi bir girsek
2.ay aşısi çok önemli demişti hemşire bizim daha çok var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…