2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benim arada azaldı arada çoğaldı ama 38.gun aynı adet kanaması gibi oldu. Hala da devam ediyor. Ben 41.gun muayeneye gittim bana rahim duvarın beklediğimden kalın dedi. Plasentadan parça kalmış olabilir dedi. Normal dogum benimki. Antibiyotik ve baska bir ilac iciyorum. 10 gun sonra gel kontrole, eğer kaldıysa kürtaj yapıp alacağız anestezi ile dedi. Muayeneye gitmek onemli bence. Senin normal dogum mu?

Bende cepten giriyorum canım. Pcden girip mesaj atarım sana.

Zullucumm o haplar var tr de.adı cerazette bana da onu verdi Dr um.

dr bana hap olmaz dedi nasıl kullanıyorsun Cnm zararlı değil değil mı

Yok canım kullanmıyorm.zatn emzirirken önerilen tek hap bu.int araştırabilirsin ya da Dr ına sor.ama ben daha önce de doğum kontrol hapı kullanmadım hiç o yüzden tehlikeli olabilir.ben daha önce korunduğum gibi korunacağım..

Son düzenleme:

yok bizim dogum taihimiz 17 ekim canım

Kızlar 40niz çıktıktan sonra muayene oldunuz mu.vajinal mi baktılar. Bana vajinal muayene yaptı ve smear testi yaptı. Zorunlu mu bu acaba

Kızlar 40niz çıktıktan sonra muayene oldunuz mu.vajinal mi baktılar. Bana vajinal muayene yaptı ve smear testi yaptı. Zorunlu mu bu acaba

Benim daha kırkım çıkmadı ama oğlumda doğduğunda doktora gittiğim zaman vajinal muayene olmuştum ve smear testi yaptırmıştım normal prosedür böyle
Bugün doktora gittik ilk ay kontrolü için 2800 gr 49 cm olmuş (1 ay önce doğdu) doktor gayet iyi dedi hepatit b aşısını da yaptı

yok bizim dogum taihimiz 17 ekim canım

bebeğin kaç kilo doğdu canım kaç cm di
Cnm sen iğneyi sağlık ocaginda yaptirmiyir musun

banada bakmak ıstedı ama ben ıstemedım o zaman ok dedı ve bakılmadı vajınal ultrasonla baktı karından

Ben gittim muayeneye vajinal muayene yapti. 10 gun sonra tekrar gidecegim cunku benim kanamam devam ediyor ve dr rahim duvarimi kalin buldu. Normal dogum yaptim ve belki plasentadan parca kalmis olabilir dedi. Hap ver yutuyorum. Insallah kalmamistir. Pazartesi gidecegim bakalim. Kaldi derse kurtaj ile alacakmis parcayi. Smear yapmadi bana.

Cnm bana da alttan baktı ve Smear testi yaptı..ben sezaryen im karnımdan bakar diye düşünmüştüm.smear testi sene de bir kere yapılması gerkn bi test iyi oldu 1 sene rahatız

Slm kizlar benim bebeggim 3 ekim de dogdu su an 2.ayimiz bitiyo 3 giriyoruz ama su 2.ayda perisan oldum resmen surekli agladi kucakta gezmek istedi gunduzleri hic uyumuyo gazi var masajidir gaz damlasidir rezenesidir yapmadigim kalmadi simdide parmagini emmeye calisiyo emzik veriyorum deli gibi kapiyo ama tutamiyo agzinda ben parmagimla tutuyorym surekli vermeyince agliyo birsuru emzik aldim denedim yok tutamiyo bi turlu mememi emzik gibi kullaniyo napicm ben kilosuda iyi 3400 dogdu ilk ay bitti 4800 oldu simdi 2.ay bitti bu hhafta gidicz 6 kiloyu gecmidtr diye dusunuyorum insllh

Arkadaşlar benim oglum 29 ekimde doğdu doğdu doğalı sürekli memede kalmak istiyor vermeyince sürekli ağlıyor uyumuyor kedinlikle önce süt yetmiyormu diyordum ama 25 gunde 1250 almış günde 4 sefer falanda kaka yapıyor sanırım yetiyor ama ben perişanım emzikde alması bir sürü denedim 40 ından sonra değişirmi acaba varmı aynı durumu yaşayanlar

allah yardimcin olsun Cnm bebisin gazi için yemek yerken
yediğin şeylere kimyon dok yemeğe piserken değil pistikten
sonra koyacan benim kizimin pek gazi yok ama olunca anında
çıkartıyor özellikle kimyon yiyince.....Cnm emxige kendi sutunu
yada tatlı birşeyler sür ve bebeğe ver bebesin elini emxige götür kendi sutunu
tutmaya çalışır
Cnm benim kızım suan 46 günlük önceden benim kizimda
sürekli mrmede kalmak istiyordu zamanla kendi kendine unuttu
tabi ben doydugunu anlayınca emzik veriyorum uyuyor belki. 40 da
düzelir bizim tek sorunumuz kızım bensiz uyumuyor mecburen kizimi
yanımda uyutuyorum

Mamami yoksa anne sütü mü veriyorsun canım?

anne sütü veriorum sadece kızlar ama çok şükür olmuyor artık herhalde benim yedikleri etkiliyordu o zaman anlamadım gitti şimdi kendiliğnden yapıyor hatta dün battaniyesine kadar batırmıştı beni rezil etti eltimlerde minik ben de hemen gidip gelicez diye yedek kıyafet almamıştım sadece bez almıştım ama artık yedek olmadan şurdan şuraya gitmem
müdahale etmeyip beklemiştim ama çok huysuzlanmıştı dayanamadım müdahale ettim o zman ama tekrar olmadı çok şükür sen nasılsın kızın nasıl
ben de spiral düşünüyorum aslında ben önce hap kullanmıştım kızımdan önce çok da memnundum ama eşim ilaç olduğu için istemiyor spiral olsun diyor o da adet süresini uzatıyor malesef
cnm sana msj atmıştım ama cvp vermedın sen facede nıye yoksunn
canım sana mesaj attım kaç kere ama posta kutusu dolu senin eski mesajları silmen lazım
benim göğüs uçlarımda yara ve iyileşmiyor tam biri iyileşmeye başlamıştı diğeri oldu çok zor oluyor ama yapacak birşey yok silikon göğüs ucu da denedim ama bebiş içinde iriktiriyor ememiyor onunla o yüzden kullanamadım

emziği tutmayınca tutmuyorlar cnım yaa benim denemediğim yöntem kalmadı almıyor emziği kızım kusacakmış gibi yapıyor reçelle pekmezle denedim hatta uykusunda bile vereyim dedim ama almıyor onun yerine dudağını emiyor alışmasından korkuyorum

Kızlar yaklasık 1 aydır bebegimin heryerinde önce sivilce gibi sonra kahverengi bir renk alıyo sonrada dökülen isilik gibi sivilce gibi bişeyler çıkıyo vücudunun her yerinde 2 doktora götürdüm anlamadı napacagımı bilmiyorum böle olan var mı?lütfennn yardımcı olunnn daha bebegim 50 günlükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…