Benim arada azaldı arada çoğaldı ama 38.gun aynı adet kanaması gibi oldu. Hala da devam ediyor. Ben 41.gun muayeneye gittim bana rahim duvarın beklediğimden kalın dedi. Plasentadan parça kalmış olabilir dedi. Normal dogum benimki. Antibiyotik ve baska bir ilac iciyorum. 10 gun sonra gel kontrole, eğer kaldıysa kürtaj yapıp alacağız anestezi ile dedi. Muayeneye gitmek onemli bence. Senin normal dogum mu?Maşallah canım
Hep böyle devam etsin inşallah. Zulu, face güzel oldu ama oraya her aklıma geldiği gibi yazamıyorum.biliyorum kapalı grup, fakat yine de bir yerlerden görünür paranyası var.
bak mesala sorucam; kızlar regl olanınız var mı? ben 47 günlük sezeryanlıyım, bebeğini az süt cok mama ile besliyorum. ne yazık ki 40. gün kontrolüme gitmedim doktorum ne derdi bilmiyorum henüz ama sanırım regl oldum. ilk haftadan sonra hiç bir şey yoktu çünkü. Var mı benim gibi?
tamm cnm özelden mesaj atacaksın galiba ben bi ara bilgşsayarı açıp bakar eklerim çünkü telden giriyorum herzaman
Aynen cnm bazen biri daha olsada dışarı çıkıp şunu yapsam diyorum ben de yalnızım birde kızım var biliyosun iki küçükle zor oluyor
Cnm benim kızım günde en az iki kez kakasini yapıyor nadiren bir gün yapmadigi
oluyor sen yurtdışındasin galiba Cnm çünkü o dediğin haplar tr de yok
Cnm bebisin doğum tarihi 16 ekim mi 16 ise 41.gün
oluyor bende dogdugu günü saymiyorum tatlım ekim
ayı 31 gün sürüyor 31 den 16 çıkar 15 + 26 toplarsak 41
Gün oluyor
dr bana hap olmaz dedi nasıl kullanıyorsun Cnm zararlı değil değil mıZullucumm o haplar var tr de.adı cerazette bana da onu verdi Dr um.
dr bana hap olmaz dedi nasıl kullanıyorsun Cnm zararlı değil değil mı
Yok canım kullanmıyorm.zatn emzirirken önerilen tek hap bu.int araştırabilirsin ya da Dr ına sor.ama ben daha önce de doğum kontrol hapı kullanmadım hiç o yüzden tehlikeli olabilir.ben daha önce korunduğum gibi korunacağım..
Cnm benim kızım günde en az iki kez kakasini yapıyor nadiren bir gün yapmadigi
oluyor sen yurtdışındasin galiba Cnm çünkü o dediğin haplar tr de yok
Cnm bebisin doğum tarihi 16 ekim mi 16 ise 41.gün
oluyor bende dogdugu günü saymiyorum tatlım ekim
ayı 31 gün sürüyor 31 den 16 çıkar 15 + 26 toplarsak 41
Gün oluyor
Kızlar 40niz çıktıktan sonra muayene oldunuz mu.vajinal mi baktılar. Bana vajinal muayene yaptı ve smear testi yaptı. Zorunlu mu bu acaba
anladim Cnmyok bizim dogum taihimiz 17 ekim canım
Kızlar 40niz çıktıktan sonra muayene oldunuz mu.vajinal mi baktılar. Bana vajinal muayene yaptı ve smear testi yaptı. Zorunlu mu bu acaba
yok bizim dogum taihimiz 17 ekim canım
bebeğin kaç kilo doğdu canım kaç cm diBenim daha kırkım çıkmadı ama oğlumda doğduğunda doktora gittiğim zaman vajinal muayene olmuştum ve smear testi yaptırmıştım normal prosedür böyle
Bugün doktora gittik ilk ay kontrolü için 2800 gr 49 cm olmuş (1 ay önce doğdu) doktor gayet iyi dedi hepatit b aşısını da yaptı
allah yardimcin olsun Cnm bebisin gazi için yemek yerkenSlm kizlar benim bebeggim 3 ekim de dogdu su an 2.ayimiz bitiyo 3 giriyoruz ama su 2.ayda perisan oldum resmen surekli agladi kucakta gezmek istedi gunduzleri hic uyumuyo gazi var masajidir gaz damlasidir rezenesidir yapmadigim kalmadi simdide parmagini emmeye calisiyo emzik veriyorum deli gibi kapiyo ama tutamiyo agzinda ben parmagimla tutuyorym surekli vermeyince agliyo birsuru emzik aldim denedim yok tutamiyo bi turlu mememi emzik gibi kullaniyo napicm ben kilosuda iyi 3400 dogdu ilk ay bitti 4800 oldu simdi 2.ay bitti bu hhafta gidicz 6 kiloyu gecmidtr diye dusunuyorum insllh
Cnm benim kızım suan 46 günlük önceden benim kizimdaArkadaşlar benim oglum 29 ekimde doğdu doğdu doğalı sürekli memede kalmak istiyor vermeyince sürekli ağlıyor uyumuyor kedinlikle önce süt yetmiyormu diyordum ama 25 gunde 1250 almış günde 4 sefer falanda kaka yapıyor sanırım yetiyor ama ben perişanım emzikde alması bir sürü denedim 40 ından sonra değişirmi acaba varmı aynı durumu yaşayanlar
Mamami yoksa anne sütü mü veriyorsun canım?
anne sütü veriorum sadece kızlar ama çok şükür olmuyor artık herhalde benim yedikleri etkiliyordu o zaman anlamadım gitti şimdi kendiliğnden yapıyor hatta dün battaniyesine kadar batırmıştı beni rezil etti eltimlerde minik ben de hemen gidip gelicez diye yedek kıyafet almamıştım sadece bez almıştım ama artık yedek olmadan şurdan şuraya gitmemCanım dördüncü günün sonunda yaptığı kaka katı ise yani top top o zaman kabızdır. Cıvık ise kabız diyemeyiz cünkü küçük bebeklerin karın kasları henüz güçlü olmadığından bazı bebekler biriktirip yaparlarmış. Benim bebeğimde seninkinin zamanlarında oldu ama 2,5 gün sürdü kendiliğinden yaptı. Doktora sormuştum 5 gün yapmassa getirin demişti. Kabız olup olmadığına bakacaklarmış. Sen müdehaleni zeytinyağını ağızdan vermek dışında başka yapma bence. Popodan müdehale o bölgeyi tembelleştirirmiş ve müdahele etmeden calışmazmış. Gerçi dört gün yine de iyi beklemişsin. Bir daha olursa doktorunun görüşünü al derim.
müdahale etmeyip beklemiştim ama çok huysuzlanmıştı dayanamadım müdahale ettim o zman ama tekrar olmadı çok şükür sen nasılsın kızın nasılCnm seninle bebislerimizin doğum günleri aynı bugün 40.günümüz olması lazım:26:
bizde 9 gün önce iğne olduk kızım en son 5 kiloya yaklaşmıştı ve 52 cm olmuştu
Linacigim nasılsın Cnm bence pek müdahale etme Cnm
sadece ayaklarını karnına doğru yit ben sürekli gazi. Olunca
yada kakasini yapamayınca oyle yapıyorum sonucu iyi bitiyor
kızım doğdu doğali hiç gaz ilacı vermedim artık gazını
kendi cikarmayi öğrendi bizde 40 günlük olduk
kızlar acaba sizler nasıl korunuyorsunuz
yada hangi yöntemi seçeceksiniz ben bugün
dr kontrolüne gittim dr bana koruma için
spirali önerdi kararsızım
canım sana mesaj attım kaç kere ama posta kutusu dolu senin eski mesajları silmen lazımcnm sana msj atmıştım ama cvp vermedın sen facede nıye yoksunn
benim göğüs uçlarımda yara ve iyileşmiyor tam biri iyileşmeye başlamıştı diğeri oldu çok zor oluyor ama yapacak birşey yok silikon göğüs ucu da denedim ama bebiş içinde iriktiriyor ememiyor onunla o yüzden kullanamadımHe kızlar ya göğüs ucu denedim çekmiyor onunla bebeğim göğüs kalkanı kullanan var mı işe yarıyor mu avent mi chicco mu alayım biraz araştırdım ikisi iyi galiba
hem de içine süt doluyormuş biberonla verebiliyormuşsun
Kullanan varsa acil cevap yazar mı acaba bugün
Slm kizlar benim bebeggim 3 ekim de dogdu su an 2.ayimiz bitiyo 3 giriyoruz ama su 2.ayda perisan oldum resmen surekli agladi kucakta gezmek istedi gunduzleri hic uyumuyo gazi var masajidir gaz damlasidir rezenesidir yapmadigim kalmadi simdide parmagini emmeye calisiyo emzik veriyorum deli gibi kapiyo ama tutamiyo agzinda ben parmagimla tutuyorym surekli vermeyince agliyo birsuru emzik aldim denedim yok tutamiyo bi turlu mememi emzik gibi kullaniyo napicm ben kilosuda iyi 3400 dogdu ilk ay bitti 4800 oldu simdi 2.ay bitti bu hhafta gidicz 6 kiloyu gecmidtr diye dusunuyorum insllh
facedeki grubun adı ne kızlar profil resmi filan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?